Onderdanige Angela

Angela liep na haar werk naar haar auto. Ze haatte het om nog zo laat te werken, de parkeerplaats was donker en het gaf haar de kriebels. Ze haatte haar baan en wilde dat ze iets anders kon doen. Toen ze bij haar auto kwam, stond er een busje naast haar geparkeerd. Toen ze voorbij liep om in haar auto te stappen, schoof de deur van het busje open en twee mannen met skimaskers grepen haar vast en trokken haar opzij.
Een hand bedekte haar mond en ze zag een mes.
“Als je terugvecht, word je gesneden, begrijp je dat,” zei een stem. Ze bevroor en knikte met haar hoofd. Een prop werd in haar mond geschoven en achter haar hoofd gespannen. Daarna werd ze over een gewatteerde rail gedwongen en haar voeten werden vastgebonden aan bouten in de vloer. Haar handen werden vastgebonden aan een bout voor haar. Op dit moment was ze volledig hulpeloos en overgeleverd aan de mannen in het busje.
“We gaan nu onze gang met je,” zei de stem. Angela voelde hoe haar jurk omhoog werd getrokken en hoe een hand door haar slipje heen over haar kutje wreef. Hoewel ze bang was, voelde ze dat ze nat begon te worden en de eigenaar van de hand voelde dat ook.
“Hé, dit sletje vindt dit lekker,” zei een andere stem.
De stem had gelijk. De hand speelde nog even met haar kutje door haar slipje heen, toen stopte de hand en werd haar slipje in één ruk uitgetrokken. Ze slaakte een kreet, maar die was niet door de mondknevel heen te horen.

Een van de mannen knielde voor haar neer en hield iets in zijn hand. Het leek op een metalen ring met twee riemen eraan. Toen realiseerde ze zich wat het was.
“Ik zie aan je blik dat je weet wat dit is, maar om je een beetje op weg te helpen is het een ring gag. Het voorkomt dat je gaat schreeuwen en geeft ons toch het gebruik van je mond,” zei de man met het masker. “Ik ga de mondknevel die je in je mond hebt verwijderen en vervangen door deze. Als je schreeuwt zal je gedood worden. Begrijp je dat?” Angela knikte en de man leunde voorover, maakte de bal prop los en liet hem op de vloer van het busje vallen. Hij duwde toen de ring gag in haar mond en gespte het achter haar hoofd.
Angela voelde toen iets bij de opening van haar kutje. Voordat ze iets kon doen werd er een grote lul in haar geschoven en ze gaf een gil. Toen stond er een pik voor haar gezicht. Angela wist waar dat heen ging. De pik werd in haar mond geduwd. Ze voelde hoe de pik naar binnen gleed en zich een weg door haar keel baande. De man begon haar mond te neuken en met lange halen. De pik in haar kutje deed hetzelfde.
Angela voelde hoe haar orgasme zich opbouwde en ze wist dat ze ging klaarkomen toen de pik in haar kut zijn lading diep in haar schoot. Haar lichaam begon te schudden toen haar orgasme kwam. Toen schoot de pik in haar mond zijn lading in haar keel.

“Ok jullie twee dat is genoeg,” zei de stem,” jullie weten nu hoe het is om gebruikt te worden. En aan wat ik zie te zien vonden jullie het lekker.”
De stem had gelijk. Angela vond het fijn dat ze gebruikt werd en er niets over te zeggen had. Ze hoopte dat er meer voor haar in petto was, maar haar voeten en handen werden losgemaakt. Ze werd naar de deur in het busje getrokken.
“Niets zeggen.” Zei de stem. Vervolgens werd ze uit het busje geduwd. Ze kon zich staande houden toen het busje wegreed. Ze rende terug naar haar auto, stapte in en deed de deuren op slot. Toen reikte ze achter haar hoofd en maakte de prop los. Ze stopte hem in haar tas, startte de auto en reed naar huis.
Toen ze thuis kwam deed ze de deur op slot en ging naar de badkamer en begon te douchen. Ze trok haar jurk en beha uit en bekeek haar lichaam in de spiegel. Ze zag de rode plekken waar haar slipje van haar lichaam was gescheurd. Onder de douche maakte ze zichzelf schoon.
Toen ze uit de douche kwam, sloeg ze een handdoek om haar lichaam en ging naar haar slaapkamer. Ze ging op bed zitten en dacht na over wat er gebeurd was. Ze glimlachte en ging weer op het bed liggen en vingerde zichzelf tot het op één na beste orgasme van haar leven. De eerste was die in het busje. Toen het orgasme was weggeëbd hoorde ze haar computer piepen. Er stond een bericht op haar massageapparaat. Er stond of ze een goede nacht had gehad. Ze zei ja en stuurde het terug.

Ze kreeg er nog een terug met de vraag of ze nog meer plezier wilde hebben. Ze vond het een raar iets om te zeggen. Ze kreeg een foto toegestuurd. Ze downloadde hem en toen hij verscheen gaf ze een gil. Het was het slipje dat van haar was afgerukt in het busje. Ze kreeg nog een berichtje met de vraag of ze in de toekomst nog meer gebruikt wilde worden. Ze dacht even na en typte toen ja terug. Het volgende bericht zei dat ze contact zouden opnemen. Ze sloot de computer af en ging op bed liggen om te bedenken wat er nu ging gebeuren. Deze gedachte speelde zich af in haar hoofd terwijl ze zichzelf vingerde naar nog een orgasme.
Angela had een nacht vol erotische dromen waarin ze verkracht werd door gemaskerde mannen die haar van alles lieten doen. De ene man liet haar aan zijn pik zuigen terwijl de andere haar kont neukte. Daarna werd ze in haar kut geneukt terwijl een grote lul in haar keel werd geschoven.
Toen ze de volgende ochtend wakker werd, dacht ze dat het allemaal een droom was. Ze zette haar computer aan en zag de berichten van de avond ervoor. Toen herinnerde ze zich alles wat er met haar gebeurd was. Alleen al door eraan te denken werd ze weer helemaal nat. Angela wilde net haar vibrator gaan halen toen haar computer haar vertelde dat ze mail had. Ze opende de mail en het eerste wat ze zag was een foto van haar met een pik in haar mot. Het was van gisteravond in het busje. Ze scrolde naar beneden om te lezen wat er stond.

Ik hoop dat je hersteld bent van gisteravond. Er wordt vandaag een pakketje bij je bezorgd. Er zal iets voor je in zitten en wat instructies die je moet volgen. Tot ziens…
Ze las het nog een keer en nog een keer. Ze wist niet wat er aan de hand was, maar ze draaide door als nooit tevoren. Toen hoorde ze de deurbel gaan. Ze pakte haar badjas en rende naar de deur. Ze keek door het kijkgaatje en zag een bezorger. Ze opende de deur en zei hallo.
De man was verbaasd om een jonge vrouw in een sexy badjas te zien. “Ik heb een pakje voor Angela.”
“Dat ben ik,” zei ze met een brede glimlach. De man glimlachte en overhandigde haar de doos. Toen ze de deur helemaal open deed, gleed haar badjas uit en gaf de man een goed zicht op haar borsten. Ze draaide zich om en boog zich voorover om de doos neer te zetten. Dit gaf de bezorger een goed zicht op haar kont.
Toen ze zich weer omdraaide, hield de man een klembord vast en vroeg haar te tekenen voor het pakket. Dat deed ze en ze glimlachte toen ze de deur sloot.

Ze rende terug naar haar slaapkamer, legde de doos op het bed en scheurde hem open. Het eerste wat ze eruit haalde was een lange zwarte leren trenchcoat. Ze legde hem op het bed en haalde het volgende uit de doos. Het was een leren halsband met vier metalen ringen eraan. Ze bekeek hem en zag dat hij met een klein slotje om haar nek kon worden gedaan. Ze legde het opzij en pakte het volgende uit de doos. Het waren een paar zwarte stiletto hakken. Ze bekeek ze en zag dat ze ook aan haar voeten vastgemaakt konden worden. Toen haalde ze er een paar leren pols- en enkelboeien uit. Toen ze ze bekeek, zag ze dat ze net als de halsband vier kleine ringen hadden en net als de halsband en de schoenen konden ze met een klein slotje aan haar voeten worden vastgemaakt. De laatste dingen in de doos waren zeven kleine sloten (allemaal ontgrendeld), een mobieltje en een briefje.
Het briefje was met de hand geschreven en op duur papier en had een zegel aan de onderkant. Je moet je uitkleden en de halsband en schoenen aandoen. Dan doe je de boeien om je polsen en enkels. Je gebruikt de sloten om ze vast te zetten. Doe dan de jas aan en wacht op een telefoontje. Bewaar deze brief, je zult hem later nodig hebben.

Ze las het nog twee keer en legde het op bed neer. Ze stond op, trok haar badjas uit en liet die op de grond vallen. Terwijl ze alle spullen bekeek die in de doos hadden gezeten, werd ze erg opgewonden. Wetende dat alles wat er met haar ging gebeuren weer buiten haar controle lag. Toen pakte ze de halsband en deed hem om haar nek. Het paste precies en met een van de kleine slotjes deed ze het op zijn plaats. Daarna trok ze de schoenen aan en deed ze ze vast. De boeien waren de volgende. Ze maakte eerst die om haar enkels vast en vergrendelde ze. Daarna deed ze die om haar polsen en deed ze vast.
Ze keek naar zichzelf in de spiegel en toen besefte ze dat er geen weg meer terug was, want alles wat ze aanhad had een sleutel nodig om te verwijderen. Toen meldde ze zich ziek op haar werk en zei dat ze griep had. Omdat het donderdag was, wist ze dat de rest van de week afwezig zijn niet in twijfel zou worden getrokken. Toen trok ze de jas aan, knoopte hem dicht en keek in de spiegel om te zien dat de jas het grootste deel van haar lichaam bedekte. Alleen de kraag en de manchetten waren te zien. Ze pakte het briefje en de telefoon en ging in de woonkamer in een stoel zitten wachten op het telefoontje. Na ongeveer tien minuten kwam het telefoontje.
“Ben je al aangekleed,” zei de stem.
“Ja,” zei ze met een beetje trillende stem.

“Over vijf minuten komt er een auto. Hij brengt je naar een hotel. Neem het briefje mee naar de balie en laat het aan de man aan de balie zien; hij zal je dan een sleutel van een kamer geven. Je mag met niemand praten of iets tegen iemand zeggen. Als je de sleutel hebt, ga je naar de kamer,” en toen hing de beller op.
Angela wachtte en na vijf minuten werd er op de deur geklopt. Ze pakte het briefje en de telefoon en deed open. Daar stond een man in pak met een zonnebril op. Ze stapte de deur uit en sloot hem achter zich. Ze werd naar een zwarte limo met donkere ramen geleid. De man opende de deur van de limo en Angela stapte in en ging op de leren stoel zitten. De man sloot de deur, ging op de bestuurdersstoel zitten en trok de auto weg van de stoeprand. De ramen waren zo donker dat ze niet naar buiten kon kijken. Ze was dus gedwongen om te zitten en te wachten op wat er zou gaan gebeuren.
Het was een lange rit en net toen Angela de chauffeur wilde vragen hoe lang het nog zou duren, stopte de auto. De deur werd toen geopend door een portier. Het was toen dat Angel voor het eerst sinds haar vertrek kon rondkijken. Ze stond nu aan de zijkant van een viersterrenhotel in het centrum van de stad.

Terwijl ze de portier bedankte, liep ze de lobby van het hotel in en liep naar de receptie. Ze kreeg wat blikken toegeworpen toen ze naar de balie liep. Angela keek naar niemand in de lobby. Ze liep gewoon naar de balie. De man aan de balie vroeg haar of hij haar kon helpen. Ze overhandigde hem het briefje en hij bekeek het. Zonder een woord te zeggen gaf hij haar een kaartsleutel en zei dat die voor kamer 1506 was.
Ze glimlachte en ging naar de lift. Toen ze in de lift stapte keek een man haar aan en glimlachte. De rit naar boven leek een eeuwigheid te duren. Toen de deuren opengingen was ze op de 15e verdieping. Ze liep naar kamer 1506 en met de sleutel opende ze de deur. De kamer was donker, er brandde geen licht en de gordijnen voor de ramen waren dicht.
“Sluit de deur en draai de nachtschoot op slot,” zei de nu bekende stem. Ze deed wat haar gezegd werd en sloot de deur en draaide de nachtschoot vast. Daarna liep ze naar het zitgedeelte van de kamer. Ze zag een man in een stoel naast een bijzettafeltje zitten. De man zat volledig in de schaduw en ze kon geen details van de man onderscheiden.

“Doe de jas uit en laat hem op de grond vallen,” zei de man. Ze maakte de jas los en liet hem op de grond vallen. Ze stond nu naakt voor iemand die ze niet eens kende. Ze was bang en opgewonden tegelijk. Ze werd een beetje nat tussen de benen en dat maakte het nog enger voor haar.
“Ik hou je al een tijdje in de gaten,” zei de man. “Ik weet dat je van seks houdt en ik weet dat je het fijn vindt als de controle van je wordt afgenomen. Daarom doe ik je dit aanbod. Je wordt mijn bediende voor mij, je zult doen wat ik je zeg en dat houdt seks in vele vormen in. Je zult gevraagd worden om dingen met mij te doen en met mensen die ik je vertel om dingen mee te doen. Je zult geen schade aan je lichaam oplopen en je zult beschermd worden als je niet onder mijn toezicht bent. Ik weet dat je in het verleden dingen hebt gedaan die je leuk vond. Als je ermee instemt om mijn slaaf te worden, teken je een contract waarin staat dat je een jaar lang de mijne zult zijn. Aan het einde van dat jaar mag je het contract verlengen of vertrekken. Als je vertrekt krijg je honderdduizend dollar op een buitenlandse rekening, maar als je het contract verlengt krijg je nog steeds het geld en nog eens honderdduizend voor het volgende jaar. Hebt u nog vragen? “

Angela kon niet geloven wat deze man zei. Ze zou een jaar lang zijn slavin zijn, maar als ze dit deed zou ze veel geld krijgen. De gedachte dat ze geen controle over haar leven zou hebben was beangstigend, maar de gedachte alleen al maakte haar erg nat.
“Als ik dit doe, waar moet ik dan wonen,” zei Angela.
“Ik laat je in een flat in de buurt wonen. Je zou je baan moeten opgeven, je auto verkopen en verhuizen. De spullen die je nu hebt worden opgeslagen. Ik zal je kleding geven voor je nieuwe rol,” zei hij. “Ben je klaar om te tekenen?”
Ze dacht er even over na. Haar verstand zei nee, maar haar lichaam zei ja en dit was een van haar fantasieën. Als het jaar voorbij was, zou ze het geld krijgen en wat kon hij haar laten doen dat ze zelf nog niet had gedaan. Ze zei ja tegen hem en wachtte op wat komen ging.
“Oké, ik zal je nu het contract laten tekenen. Als je eenmaal hebt getekend mag je niet meer terug, dan ben je van mij,” zei de man. Toen deed hij het bovenlicht aan en kon ze hem voor het eerst zien.
Hij droeg een mooi pak en was erg knap. Hij had een sikje en zag eruit alsof hij in goede conditie was. Ze zag het papier op tafel liggen. Ze kon er geen details op zien, maar er stond veel op geschreven.

“Kom hier en teken het contract en je nieuwe leven zal beginnen,” zei hij.
Ze liep naar hem toe en zag het contract en een mooie speld. Ze kon zien dat hij haar bekeek en ze voelde dat ze wenste dat ze de jas aan had. Ze leunde voorover en pakte de pen en tekende het contract. Ze legde de speld neer en deed een stap achteruit.
“Ok we gaan beginnen. Vanaf nu noem je me alleen nog maar meester, is dat begrepen?” zei hij terwijl hij voor haar ging staan.
“Ja meester,” was alles wat ze zei.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *