Kantoorpolitiek

De zoektocht naar een baan begon zoals elke andere zoektocht naar een baan. Sarah las de advertenties in de plaatselijke kranten en vakbladen. Ze sprak ook met headhunters, vrienden, familie en haar contacten in de sector. Na vier maanden zoeken kreeg ze eindelijk beet van een van haar vorige collega’s, Annette. Het bleek dat het bedrijf van Annette een vacature had voor een nieuwe technisch secretaresse. De laboratoria van het bedrijf waren gevestigd in een technisch park. Wat Sarah betreft had ’the-middle-of-no-where’ net zo goed de bijnaam kunnen zijn. Maar met maar één concrete aanwijzing in vier maanden had Sarah geen keus. Ze moest voor deze baan gaan.

Sarah was kort na haar middelbare school secretaresse geworden voor een technisch manager. De baan begon als een stage en aan het begin van de herfst werd ze aangenomen. In de loop der jaren kreeg ze steeds meer promotie. Ze was erg goed in wat ze deed. Technische kantoren waren heel anders dan de typische kantoren. In ‘het laboratorium’ werden meer kopspelletjes gespeeld dan in soapseries. Ze had snel geleerd dat je zowel goed moest zijn in je werk als in politiek om daar vooruit te komen. Deze nieuwe baan zou niet anders zijn. Ze zou binnenkomen en de situatie beoordelen om te zien wie er echt de leiding had, en dan zou ze ze van hun sokken blazen met haar vaardigheden, zowel binnen als buiten het kantoor. Het gesprek kwam er snel aan en Sarah moest ervoor zorgen dat ze er klaar voor zou zijn.

Toen de dag van het interview aanbrak, was Sarah een nerveus wrak. Ze had elk detail voor dit moment gepland. Om te beginnen met haar outfit: ze had een zeer elegante zwarte jurk gekozen die zowel klassiek als ingetogen sexy was. Het begon bovenaan met een gelaagde halslijn die slechts een beetje van haar gladde, romige borst liet zien. Het decolleté viel in een bijna rechte lijn over de bovenkant van haar borsten en als ze naar voren leunde, had je een duidelijk zicht op haar borsten die in een zwarte, kanten beha met halve cup werden opgetild. Het uitzicht dat je had hing volledig af van haar houding en Sarah kon haar persona gemakkelijk heen en weer schakelen tussen dat van een primitieve, intelligente, ambitieuze taakmeester en dat van een verleidelijke, donkere, onderdanige liefdesslavin die bereid was te doen wat haar gezegd werd, elke keer weer.

Toen ze bij het laboratorium aankwam, zag ze tot haar verbazing dat het gebouw echt in niemandsland lag. Het bedrijfsterrein lag minstens vijf kilometer van de hoofdweg af en was vanaf geen enkele straat in de buurt te zien. Voor het eerst vroeg ze zich af of dit kleine laboratorium meer deed dan waar het mee adverteerde. Wat voor werk werd hier precies gedaan? Waarom zou de plek anders zo geïsoleerd zijn? Sarah wist dat je in deze industrie niet altijd aan iedereen in de buitenwereld kon vertellen wat er echt in het lab gebeurde. Als je dat wel deed, kon dat het verschil betekenen tussen een nieuw product lanceren dat je bedrijf de komende vijftien jaar overeind hield of failliet gaan. Dit betekende dat geheimhouding de norm was. Bovendien had ze deze baan echt nodig en ze wist dat wat de geheimen ook waren, ze getraind was om ze te bewaren.

Sarah’s eerste gesprek was met de manager van het lab, Tim Hill. Tim rapporteerde rechtstreeks aan de Technisch Directeur, John Sanders. John stuurde Tim altijd eerst op gesprek om potentiële nieuwe labmedewerkers te interviewen. Ze zouden sowieso aan Tim rapporteren, dus het was alleen maar logisch dat hij als eerste de kans kreeg om te zien wat ze konden. John nam natuurlijk de uiteindelijke beslissing, maar als Tim dacht dat het voor John niet de moeite waard was om zijn tijd aan het gesprek te verspillen, kreeg de kandidaat te horen dat het bedrijf hem zou bellen voor een tweede gesprek als hij geïnteresseerd was. Er waren maar heel weinig kandidaten die Tim passeerden voor het tweede gesprek.

Ze werd naar een vergaderzaal geleid waar een grote walnotenhouten vergadertafel stond met daarbovenop een glasplaat van een centimeter dik, ontworpen om schade aan het dure oppervlak van de tafel te voorkomen. Er stonden zes zeer pluche stoelen rond de houten tafel. Deze vergaderzaal was enorm en uitgebreid, dit bedrijf was zeker winstgevend. Er was ook een bank, twee bijzettafels en een grote salontafel, met een entertainmentcentrum met een televisie en dvd-speler. Ze moeten deze kamer ook gebruiken om potentiële nieuwe klanten het hof te maken, dacht Sarah. Waarom zou de kamer anders zo weelderig zijn ingericht? Het was zeker ontworpen om indruk te maken.

Tim wilde zo snel mogelijk klaar zijn met dit interview. Hij had een drukke middag voor de boeg en hij had een strak schema. Hij vroeg Sarah of ze dorst had. Er was een kleine koelkast ingebouwd in het entertainmentcentrum, met water, wijn en vruchtensappen. Sarah was blij dat ze iets te drinken aangeboden kreeg; ze zei dat koud water wel lekker klonk. Tim gaf haar een fles premium gezuiverd water en begon met het interview. Tim vroeg: “Waarom denk je dat je geschikt bent voor deze baan, Sarah?” Sarah was er klaar voor en antwoordde “Ik heb nu zes jaar in een technisch laboratorium gewerkt. Zoals je in mijn cv kunt zien, ben ik begonnen als stagiaire en werd ik aan het eind van mijn stage aangenomen als secretaresse.

Ik weet hoe ik goed moet functioneren in een laboratoriumomgeving.” Terwijl ze de laatste zin uitsprak, leunde ze samenzweerderig naar Tim toe, alsof ze een geheim wilde delen.

Sarah had gezien hoe Tims ogen over haar lichaam zwierven toen hij over haar heen stond en haar het flesje water aanreikte. Hoe ze een paar ogenblikken langer waren blijven hangen op de zwelling van haar borsten en de rondingen van haar taille en heupen. Sarah wist dat ze een klassiek colaflesjesfiguur had, maar met twee meter en honderd kilo klaagde niemand. Toen ze weer rechtop ging zitten, zorgde ze ervoor dat ze meteen weer in haar keurige rol kroop, zodat ze zeker wist dat ze een volledig verwarrende tweedeling had laten zien van wat voor secretaresse ze precies zou zijn. Ze zou verdomd goed zijn in haar werk, maar tegelijkertijd zou ze hem dagelijks verleiden met glimpjes van haar hete sexy lichaam en haar heerlijk vieze seksuele gedachten.

Bovendien zag Tim er zelf ook niet slecht uit. Hij was lang, had donker haar en had paradoxaal genoeg lichte ogen die bijna niet bij zijn gelaatstrekken leken te passen. Het was een erg sexy combinatie van licht omringd door donker. Hij was middelgroot, niet dun en niet zwaar. Zijn schouders waren breed en zijn taille was slank. Hij had geen ‘bierbuik’, maar hij zag er ook niet uit als het type met een sixpack onder zijn shirt. Hij droeg geen trouwring.

Zijn reactie verraste haar volledig. Ze had verwacht hem door een reeks emoties te zien gaan, beginnend met shock en verbazing toen hij zich afvroeg of hij echt had gezien wat hij dacht net te hebben gezien, en vervolgens verbazing toen hij zich realiseerde dat zij hem had laten zien wat hij net had gezien. Het was geen ongeluk geweest, maar een opzettelijke daad. Maar haar houding had hem nooit verteld dat hij zoiets kon verwachten. Uiteindelijk kreeg hij ontzag toen het tot hem doordrong dat ze zowel slim als sexy was. Dat er een kans was dat hij haar ooit zou kunnen neuken als hij haar zou inhuren. Maar uit Tims reactie bleek niets van dit alles. Hij reageerde bijna alsof er niets was gebeurd. Bijna is het beste woord om zijn reactie te beschrijven, want er was een kleine verandering in zijn eigen houding. Het leek te verschuiven van de kille, zakelijke toon die zo overheersend is op kantoor, naar een toon die beheerst werd door de passie die net onder de oppervlakte lag. Het was het soort verandering dat een Dominant maakte op het moment dat hij zich realiseerde dat hij in de aanwezigheid was van een echte onderdanige.

Wanneer een Dominant een onderdanige ontmoet in een ongeplande openbare omgeving, vindt er bijna automatisch een verschuiving plaats in de manier van interactie. Deze verschuiving vindt plaats voor beide partijen. Sarah voelde de verandering meteen en haar lichaam werd meteen wakker. Plotseling werd haar ademhaling moeilijk en haar slipje begon vochtig aan te voelen. Ze wist dat ze haar thuis had gevonden als het ging om het vinden van een baan. Hier moest ze werken. Tims linker wenkbrauw ging omhoog toen hij tegen haar zei: “Sarah, ik wil een demonstratie zien van hoe goed je in een laboratorium kunt functioneren.”

Terwijl hij dit zei, kwam er een glimlach over zijn lippen, maar zijn ogen werden donker terwijl ze kon zien dat ze zich begonnen te vullen met lust. Hij vervolgde “Haal de schrijfmonsters tevoorschijn die ik je vroeg mee te nemen. Zoals je weet heeft dit bedrijf een sterke reputatie op het gebied van kwaliteitsproducten en we moeten weten of al onze werknemers de beste zijn in wat ze doen. Als ik je schrijfstijl bekijk, zal ik zien of je het soort kwaliteitswerk kunt afleveren dat we nodig hebben.” Sarah merkte dat toen hij de woorden ‘put out’ zei, hij ook begon op te staan van de vergadertafel.

Hij stond over haar heen terwijl ze haar schrijfsels tevoorschijn haalde, boog zijn hoofd naar beneden en fluisterde in haar oor “Sta op Sarah. Lees me voor wat je hebt geschreven”. Sarah’s hoofd begon te tollen. Dit was helemaal niet wat ze verwacht had. In plaats van dat ze de situatie onder controle had, waarbij ze Tims acties kon sturen door hem gek te maken met glimpjes van haar eigen seksualiteit, was zij nu degene die gecontroleerd werd. Haar onderdanige kant was in volle kracht naar buiten gekomen. Ze kon maar één ding doen: opstaan en beginnen met lezen.

Ze stond langzaam op van de tafel. Instinctief kromde ze haar rug en stootte haar borsten uit terwijl ze haar lichaam uit de stoel tilde. Ze stond boven de vergadertafel en keek naar haar werk, maar ze wist niet meer hoe ze moest lezen! Niet nu Tim zo dichtbij stond dat ze hem kon ruiken. Zijn geur was mannelijk, maar toch heel fris. Ze wilde diep inademen, hem gewoon inademen terwijl haar lichaam zich ontspande in zijn sterke, wachtende armen. Maar ze wist wel beter. Daar had ze geen toestemming voor gekregen. Sterker nog, ze had een bevel gekregen. Een bevel waar ze iets te lang mee bezig was. Ze voelde het voordat ze het voelde.

Tim gaf Sarah een harde klap op haar kont! Toen sprak hij op een zeer lage koele gezaghebbende toon “Als je verwacht het goed te doen in dit laboratorium, dan kun je maar beter leren dat als ik je zeg iets te doen, ik verwacht dat je het meteen doet, zonder aarzeling.” Sarah begon te lezen. Ze had het gevoel dat Tim zou letten op de kwaliteit van haar schrijven en hoe goed ze zijn bevelen opvolgde. Ze had gelijk. Voordat ze wist wat er gebeurde, vloog Tims hand door de lucht en gaf Sarah een paar rake klappen op haar verbaasde kont. Daarna corrigeerde hij verbaal haar grammatica en legde uit dat Sarah voor elke grammaticale fout op de pagina vijf meppen van zijn hand zou krijgen. Sarah wist dat ze in dit interview meer had gekregen dan waar ze op gerekend had. Ze kon niet wachten om te zien hoeveel verder Tim haar vandaag zou testen.

Tim was verbaasd over hoe goed Sarah zijn klappen had opgevangen. Ze waren niet licht geweest. Hij had half verwacht dat ze verontwaardigd zou reageren en weg zou lopen. Maar op de een of andere manier had hij geweten dat ze zijn test zou doorstaan. Er was iets van een blik in haar ogen geweest toen ze met die perfecte C-cup borsten had gepronkt terwijl ze zichzelf aan hem probeerde te verkopen. Die blik had gezegd dat ze van hem zou zijn als hij dat wilde. Hij kende die blik heel goed. Hij kreeg diezelfde blik van elke vrouw in het laboratorium. Ja, hij had haar gewild. Misschien was zij wel een van de gelukkigen die door zou gaan naar het tweede interview. Het was tijd voor haar volgende test. Ze was klaar met lezen en stond nu met haar handen langs haar zij. Haar kont stond hoog en haar borsten bol.

Hij kon haar verlangen bijna ruiken. Ze had 15 zweepslagen gekregen omdat hij haar voor elke grammaticafout vijf zweepslagen over haar hete kontje had gegeven. Elke keer kwamen de klappen uit het niets en hij praatte haar door de fout heen terwijl hij sloeg; “Die!-zin!-moet!-een!-komma!” De zachtheid van zijn toon stond prachtig tegenover de harde, meedogenloze slagen op haar kont. Elke set van vijf was op één plek op haar kont gegeven. Hij was begonnen met één plek op haar linkerwang, toen naar haar rechterwang gegaan en toen geëindigd op haar bilspleet.

Hij zei tegen haar “Plaats je handen op de tafel aan weerszijden van dat document. Kijk recht vooruit, wend je blik niet af.” Ze gehoorzaamde onmiddellijk aan zijn bevelen. Nu tilde hij haar jurk op en trok haar panty naar beneden. Hij liet haar panty rond haar heupen rusten terwijl het tot haar doordrong dat hij haar net had uitgekleed in een vergaderzaal van het bedrijf. Ze had geen idee of de deur wel op slot kon. Ze had ook geen idee dat hij op een knop had gedrukt die zijn baas, John Sunders, zoemde. John hield hen nu in de gaten via een gesloten televisiecircuit.

Er waren camera’s door de hele kamer verborgen op onverdachte plaatsen zoals de plafondprojector en in de bloemen in het midden van de vergadertafel. Zijn baas zou deze scène vanuit elke mogelijke hoek kunnen bekijken. John schrok op toen hij het gezoem van zijn PDA hoorde, die hem waarschuwde voor de situatie in de vergaderzaal beneden. Hij had zich verontschuldigd van de vergadering en was meteen naar zijn kantoor gegaan. Dit was een vergadering waarvan hij blij was dat hij een excuus had om weg te gaan. Als je eenmaal één verkooppraatje van leveranciers in deze branche hebt gehoord, heb je ze allemaal gehoord.

John nam plaats in zijn bureaustoel, zette vervolgens het computerscherm aan en klikte op het pictogram van de vergaderzaal beneden. Onmiddellijk werd zijn scherm gevuld met de scène die zich in de vergaderzaal beneden afspeelde. Er stond een vrouw in een zwarte jurk voor de tafel van de vergaderzaal. Haar handen lagen met de palm naar beneden op tafel, terwijl haar kont in de lucht hing met haar jurk op haar heupen en haar panty tot op haar dijen was getrokken. Ze ademde gekarteld. Hij kon haar borst zien op en neer gaan terwijl ze stokstijf voor de tafel stond. Tim stond vlak achter haar. Hij was vlak achter haar in haar kont gelopen. John kon zien hoe Tim zich naar voren duwde en tegen de kont van de vrouw begon te schuren, terwijl haar buik ongemakkelijk tegen het koude glas van de vergadertafel drukte.

John kon de nattigheid die van Sarah’s benen droop niet zien, maar door naar het tafereel voor hem te kijken wist hij dat het er was. Tim zei tegen de vrouw dat ze over de tafel moest buigen. Toen ze dat deed, kon Tim haar borsten duidelijk zien in de spiegel die bijna tot aan het plafond reikte en ontworpen was om precies deze hoek recht in beeld te brengen. Sarah had nog niet eens gemerkt dat de spiegel er was. Ze staarde recht voor zich uit, precies zoals hij had opgedragen. Tim stak toen twee vingers recht in Sarah’s kutje. Zoals hij had geraden, gleden ze er zo in. Hij trok de vingers terug en keek naar de sappen op zijn hand.

Met één hand reikte hij naar boven en begon langs Sarah’s lichaam te glijden, beginnend bij haar kont en strelend tot aan haar haar. Toen trok hij langzaam aan haar haar en kantelde haar hoofd naar achteren, zodat ze nu gedwongen werd hem aan te kijken terwijl de rest van haar lichaam naar voren gericht bleef. Haar lichaam lag nu in een boog met haar kont in de lucht en haar hoofd werd naar Tim toe getrokken. Haar rug zakte zo diep als haar lichaam aankon.

Ze wist wat hij nu ging doen. Hij zou haar die vingers laten schoonlikken. De gedachte alleen al zorgde ervoor dat haar kutje begon te druppelen. Ze kon de stroom niet beheersen en het vocht viel gewoon van haar lichaam. Zelfs John kon haar kutje zien druipen. Het liep als een kraan. Onwillekeurig reikte hij naar beneden en begon zijn eigen pik door zijn broek heen te strelen. Deze scène was geil en hij kon niet wachten om te zien of ze voor Tims tests zou slagen. Als volgende zou ze zijn testen moeten doorstaan en hij begon er al naar uit te kijken om die af te nemen. Tim deed precies wat Sarah had gedacht, alleen deed hij het niet meteen. Eerst schopte hij tegen haar voeten en duwde haar benen verder uit elkaar. Hierdoor werd ze helemaal voor hem geopend. Hij had nu gemakkelijk toegang tot elk gaatje van haar lichaam; haar mond, haar kut en haar kont waren nu van hem. Ze kon er niets aan doen.

Tim stak zijn twee vingers in haar mond en gromde: “Maak ze schoon slaaf!” Sarah begon meteen aan zijn vingers te likken en te zuigen. Ze kon haar eigen geur op zijn vingers ruiken. Hij bewoog zijn vingers rond in haar mond alsof hij haar kutje aan het vingeren was. Toen begon hij harder te malen en dwong haar om haar toch al gespannen lichaam te blijven kronkelen. Toen duwde hij haar hoofd naar beneden tot haar voorhoofd nu de tafel raakte. Met dezelfde twee vingers drong hij weer in haar kutje. Ze was kletsnat. Tim zorgde ervoor dat zijn vingers drijfnat werden door wat van haar romige sappen op te scheppen en zijn vingers ermee te bedekken.

Vervolgens haalde hij zijn vingers eruit en drukte ze tegen haar rozenknopje. Het geluid van haar hijgen was onbetaalbaar. Dit weerhield hem er niet van. Tim begon tegen de ingang van haar kontje te drukken alsof hij zich niets aantrok van welke reactie dan ook van haar. Hij wilde er zeker van zijn dat ze voelde wat ze nu voor hem was. Ze was zijn slavin en ze zou alles doen wat hij wilde. Wat hij wilde was voelen hoe strak het kontje van zijn nieuwe slavin was.

Met een langzame maar gestage beweging duwde Tim door de rozenknopbarrière. Hij duwde haar sluitspier voorbij en recht in haar donkere liefdestunnel. Haar kont was uitzonderlijk strak, maar hij kon zien dat ze geen kontmaagd was door de manier waarop haar lichaam reageerde. Sarah begon haar kont rond zijn vingers te draaien terwijl ze zijn vingers afwisselend samenkneep en losliet met de spieren in haar kont. De ongehoordheid van het tafereel zorgde er bijna voor dat Tim ter plekke begon te spuiten. Maar hij hield zijn orgasme vast en slaagde erin zijn stijve lul uit zijn korte broek te bevrijden zonder te spuiten. Zijn vingers zaten nu tot de eerste knokkel in haar kont. Het was tijd voor de tweede knokkel. Hoe zou ze dat aanpakken? Tim wilde zijn pik voelen trillen in haar strakke kontje, maar hij wist dat er één ding was dat hij eerst zou moeten doen.

Sarah kreunde nu luid terwijl ze met haar kont wiebelde. Ze voelde sensaties in haar kont die ze nog nooit had gevoeld. Natuurlijk had ze in het verleden wel eens haar kont aangeboden aan een of twee van haar vriendjes, maar het was nooit iets geweest wat ze regelmatig had gedaan. Dat betekende voor Sarah dat elke keer dat ze zich aan anale seks waagde, het weer als de eerste keer was. Deze keer was geen uitzondering. Haar hele lichaam was ontploft op het moment dat hij zijn vingers boven de ingang van haar kont had geplaatst. Pas op dat moment had ze doorgehad dat hij van plan was haar in haar kont te penetreren. De gedachte alleen al was genoeg geweest om haar over de rand te duwen, maar in combinatie met al het andere was het ronduit explosief! Ze was in een vergaderzaal voor een sollicitatiegesprek en haar panty lag op haar dijen terwijl haar kont in de lucht werd geschoten door een man die ze nauwelijks kende. Ze wilde zijn harde pik in haar kont voelen. Ze wilde hem horen zeggen wat ze moest doen terwijl haar kutje droop in afwachting van wat hij nu zou gaan doen.

Tim drukte op een andere knop en een paneel opende zich op de tafel. In het voorheen onzichtbare compartiment zag Sarah een fles en een aantal andere voorwerpen. Terwijl Tim de fles uit het compartiment haalde, herinnerde hij Sarah eraan dat ze haar ogen naar voren moest houden: “Vandaag zul je leren te doen wat ik je zeg. Je draait je hoofd niet meer om, tenzij je uitdrukkelijk toestemming hebt gekregen. Vanaf nu spreek je me aan als Meester Tim, zelfs in het openbaar. Voor deze kleine overtreding, Sarah-de-Slavin, krijg je nu je eerste voorproefje van de heerser.”

Hoewel een zweep of een stok Tim’s eerste keuze zou zijn geweest om dit soort straf toe te dienen, zouden deze voorwerpen niet op hun plaats zijn geweest in het lab. Hier gebruikte hij de beste vriend van de technicus, een alledaagse liniaal van 12 inch, om zijn labslaven pijn te doen. Hij goot de inhoud van de fles rijkelijk over haar kont. Toen pakte hij de liniaal en begon luie cirkels over haar kont te trekken. Hij drukte licht genoeg met de liniaal om in haar huid te graven en in de olie te schrijven en zwaar genoeg om rode lijnen in haar kont te trekken. Toen gleed hij met de liniaal langs haar bilspleet naar beneden; hij genoot van het gevoel en hij genoot in de wetenschap dat dit erg vernederend en vernederend moest zijn voor Sarah-de-Slavin.

Toen begon hij Sarah met de liniaal op haar kont te slaan, pats, pats, pats. Hij sloeg haar hard en ritmisch en voerde de druk op zodat er op verschillende plekken op haar kont rode, boze striemen begonnen te ontstaan. Sarah begon luid te jammeren terwijl de toonhoogte van haar geschreeuw samenvloeide met de tik-tik-tak geluiden van de liniaal die haar op haar kont sloeg. Het slaan stopte even plotseling als het was begonnen. Tim legde de liniaal terug in het compartiment en haalde er iets anders uit. Toen reikte hij om zich heen en deed een blinddoek voor Sara’s gezicht. Hiermee schakelde hij haar vermogen uit om te zien wat er gebeurde. Dit was de echte straf. De liniaal was een voorafje geweest om haar te laten zien dat ze aan zijn wil onderworpen zou worden. De blinddoek dwong haar om hem te vertrouwen. Haar meester van nog geen half uur had haar net op de plek gezet en geëist dat ze zich volledig aan hem zou overgeven. Sarah was een braaf meisje. Ze deed altijd wat haar gezegd werd.

Nadat ze was geblinddoekt, voelde ze hoe Tim haar handen achter haar rug samenbond. Daarna draaide hij haar lichaam om zodat de tafel niet meer voor haar stond en plaatste zijn pik tegen het rozenknopje dat net door zijn vingers was gepenetreerd. Hij wist dat toen hij haar panty naar beneden had getrokken, ze waarschijnlijk verwachtte dat hij zijn pik in haar kut zou duwen, maar hij kon haar net zo goed laten zien wie nu de baas zou zijn. Zo zou ze later geen grote ideeën krijgen.

Hij kon zijn pik gemakkelijk in haar kont laten glijden omdat die goed gesmeerd was door de olie. Toen de kop van zijn pik eenmaal in haar kont zat, greep hij het touw dat haar handen vasthield en begon hij haar lichaam ermee over zijn pik te leiden. Sarah was zo overweldigd en verrast door alles wat er was gebeurd dat ze niet hoorde dat de deur van de vergaderzaal open en dicht ging. John Sanders was de kamer binnengekomen en stond nu recht voor Sarah met zijn broek aan zijn voeten. Met behulp van het touw leidde Tim haar lichaam totdat haar mond vlak voor Johns stijve pik stond.

Tim vond dat het tijd was om Sarah aan de baas voor te stellen: “Sarah-de-slavin, je bent een braaf meisje geweest. Voor je staat de Technisch Directeur van het lab, John Sanders. Zo te zien heb je het eerste interview goed gedaan. Dit is het tweede interview. Zeg hallo tegen meester John.” Sarah had de aanwezigheid van een andere persoon gevoeld, maar ze was te bang geweest om Tim weer ongehoorzaam te zijn; zelfs als die ongehoorzaamheid het spreken zonder toestemming was geweest. Ze kon zich niet herinneren of hij haar had gezegd dat ze toestemming moest vragen om te spreken of niet, maar dat risico ging ze niet nemen. Die verdomde liniaal deed pijn! Ze wenste dat ze nu over haar kont kon wrijven.

John sprak voor het eerst “Open je mond Sarah-de-Slavin. Open je mond wijd; ik wil geen tanden voelen. Elke keer als ik je tanden op mijn pik voel, geef ik Meester Tim een seintje en zal hij je op je kont slaan met de liniaal. Knik met je hoofd als je het begrijpt.” Sarah knikte met haar hoofd om te laten zien dat ze begreep wat Meester John net had gezegd. Ze was vastbesloten om hem niet teleur te stellen. Aan zijn stem kon ze horen dat dit een man was die gewend was dat zijn bevelen werden opgevolgd. Hij zou niet erg vergevingsgezind zijn voor fouten. Ze had deze baan nodig en ze zou ervoor zorgen dat ze dit gesprek met vlag en wimpel zou doorstaan.

John liep naar Sarah toe en duwde zijn pik langzaam in haar mond. Als vanzelf begon Tim zijn pik verder in Sarah’s kont te laten zakken, waardoor haar hele lichaam voorover op John’s pik leunde. Beide mannen gingen langzaam, maar gestaag verder, totdat hun pikken respectievelijk bij Sarah’s keel en kont werden tegengehouden. John kreunde luid terwijl Tim begon te grommen toen Sarah’s strakke kont in zijn pik begon te knijpen. Tim duwde in haar kont tot hij zijn noten tegen haar kontcontroles voelde wrijven. John begon toen in Sarahs mond te pompen. Hij greep haar hoofd en duwde haar gezicht naar beneden zodat zijn pik langs de barrière achter in haar keel gleed. Terwijl hij dat deed, kreunde Sarah luid en hij kon de trillingen van dat geluid langs de kop van zijn pik voelen. “Sarah-de-Slavin, wat heb jij een fantastische keel! Als je mijn hele pik en mijn lading kunt doorslikken ben je aangenomen!”

Deze laatste uitspraak was Sarah niet ontgaan; ze had Meester John luid en duidelijk gehoord en Tim ook. Hij was vastbesloten om ervoor te zorgen dat Sarah echt geschikt was voor de baan. Tim begon zijn pik terug uit haar kont te trekken tot hij er bijna uit kwam, daarna schoof hij hem langzaam helemaal terug in haar kont tot het einde. Hij trok aan de touwen die haar armen achter haar rug vasthielden en dwong haar met haar hoofd naar achteren, zodat haar keel helemaal open lag voor John. Tim gaf het touw aan John en stak drie vingers in haar kutje om haar zwaartepunt te veranderen. Hij neukte haar kontje en haakte haar kutje terwijl John zijn pik in haar keel duwde. Sarah had nu twee meesters om te behagen.

Haar kutje spoot op Tims hand terwijl de rest van haar lichaam oncontroleerbaar ronddraaide. Ze was in een staat waarin ze alles kon verdragen wat de twee mannen op haar af stuurden. Ze was vastbesloten om hen allebei te plezieren. John pompte in Sarahs mond. Haar strakke keel die zich rond zijn pik vernauwde, zou hem snel zijn lading laten blazen. Hij neukte haar gezicht zo woest dat hij verbaasd was dat hij nog geen tanden had gevoeld.

Toen voelde hij haar tanden tegen de zijkant van zijn pik schrapen. Hij begon onmiddellijk de bovenkant van haar kont te bekogelen met zijn handen, snel de beloofde straf toedienend. Het bekogelen van haar kont terwijl hij haar keel neukte, bracht John tot het uiterste. Net toen John op het punt stond om zijn lading te lozen, zag Tim het pak slaag dat Sarah’s kont kreeg en begon haar te beuken voor alles wat hij waard was. Het geluid van John’s hand die op Sarah’s kont landde, terwijl hij toekeek hoe haar schattige kontje tegen zijn pik schokte, deed hem ook over de rand gaan.

De druk in Tims ballen nam toe tot een overweldigende explosie, het enige wat hij kon zien was een uitbarsting van wit licht toen zijn sperma zijn lichaam begon te verlaten. Tim begon in haar kont te spuiten terwijl Sarah luid kreunde. Ze voelde hoe zijn hete sap in haar kont werd gedumpt en ook zij begon te orgasmeren. Haar gekreun tegen zijn pik terwijl hij klaarkwam was de druppel voor John. Hij begon touw na touw van zijn hete sperma in Sarah’s keel te spuiten, recht naar haar maag. Ze hoefde niet door te slikken. Het was een geweldig gevoel om tegen Sarah’s gezicht te schuren terwijl het laatste van zijn zaad zich in haar keel leegde. Toen beide mannen zich uit haar lichaam begonnen terug te trekken, begon Sarah te stuiptrekken. Ze beleefde het grootste orgasme dat ze ooit had gehad. Haar hele lichaam gonsde van genot. Ze viel op de grond toen de pulserende golven van explosies haar overvielen. Op dat moment keek ze op en zag de spiegel. Het voegde iets toe aan haar toch al overweldigende orgasme en ze merkte dat ze gewoon niet kon stoppen. Ze bleef nog vijf minuten lang klaarkomen nadat Meester John en Meester Tim hun pikken uit haar mond en kont hadden gehaald. Zo was ze nog nooit geneukt.

Sarah bad dat ze de baan zou krijgen! Als dit het sollicitatiegesprek was, hoe zou het dan zijn om hier te werken? Sarah was helemaal verkocht. Ze moest deze baan hebben. Tim en John dachten hetzelfde. Ze stonden allebei naar Sarah te kijken terwijl haar lichaam nog vijf minuten bleef stuiptrekken nadat ze klaar waren met neuken. Ze was zeker aangenomen, maar niet als labsecretaresse. Nee, ze had zojuist een nieuwe functiecategorie gecreëerd. Ze zou de persoonlijke assistent van John en Tim worden. Ze keken er allebei naar uit om Sarah uit te leggen wat haar nieuwe taken zouden zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *