Bas zijn nieuwe “huisdier”

Het was bijna tijd voor het feest. Vanavond droeg Bas’s alpha “huisdier” Rachel bijna niets, precies zoals Bas haar graag had. Ze droeg een zwarte metalen halsband met een dunne strook zwart vinyl aan de voorkant van de halsband. De dunne strook liep langs de voorkant van haar lichaam, door haar kutlippen en langs haar kontspleet. Aan de achterkant was hij verbonden met een tweede strook zwart vinyl die hoog rond haar middel liep. De derde en laatste strook vinyl die haar outfit compleet maakte, liep onder haar borsten door en lag plat tegen haar huid. Het totaalplaatje was prachtig. Vooral in combinatie met haar zwarte hakken van 10 cm.

Ze zat op haar knieën met haar kont naar Bas gericht terwijl hij in zijn favoriete stoel zat. Haar hoofd was lichtjes opzij gedraaid en haar gezicht rustte op de vloer. Dit was de positie waarvan hij het liefst had dat ze die altijd als eerste aannam als hij in deze stoel ging zitten. Hij had twee vingers in haar kutje die hij rustig verkende terwijl hij met Joeyy, een van zijn eerste gasten van de avond, praatte.

De twee bespraken de veranderingen die ze hadden gezien bij de platenmaatschappij waar ze allebei artiesten hadden getekend. Voor hen was het heel gewoon dat een vrouw op haar knieën gevingerd werd terwijl ze de politiek van de platenindustrie bespraken. Ze waren het gewend om door vrouwen verzorgd te worden. Bas’s vriend had in de loop van het gesprek zelfs de mond van een vrouw gefixeerd op zijn pik. Haar mond zou de rest van de avond verbonden zijn met een of andere lul. Ze was ook een van Bas’s huisdieren. Haar naam was Angel.

Bas zei gekscherend “Het lijkt erop dat er serieuze veranderingen komen bij Hellista Records. Iemand staat op het punt om zijn contract te verliezen.” Terwijl hij dit zei, liet hij een enorme grijns zien en stuurde verraderlijke oogsignalen in Joey’s richting. Toen trok hij zijn vingers uit de vochtige kut en bracht ze naar Rachels mond. Ze opende automatisch haar mond en maakte zijn vingers schoon. Nadat hij zijn vingers had geïnspecteerd en had vastgesteld dat ze het goed had gedaan, gaf Bas haar een klopje op haar hoofd en bracht zijn vingers terug naar het gaatje van zijn lievelingsdier.

Joey lachte, “Nawwww, naw, dat nooit! Je weet dat ik het heetste ding ben dat ooit de hallen van Hellista heeft opgeluisterd. Maar jij, jij zou eens moeten gaan rondkijken naar een nieuwe platenmaatschappij! Ik hoorde dat ze nieuwe deelnemers zochten voor Singer’s Gone Wild of zoiets!”

Ze lachten allebei om de belachelijkheid van hun uitspraken. Joey greep toen het achterhoofd van Angel en drukte zijn pik in haar mond. Ze hoorden allemaal de plop toen hij voorbij dat punt in Angel’s keel barstte dat hem echt toegang gaf tot haar darmen. Hij kreunde van genot terwijl hij het hoofd van Angel luxueus op en neer wiegde op zijn pik.

Ze waren allebei erg heet op dit moment en wisten dat, wat er ook zou gebeuren, Hellista er alles aan zou doen om de mannen vast te houden. Het was maar goed dat ze het zo goed met elkaar konden vinden. Anders had het een vervelende situatie kunnen worden. Elke man wist dat de ander zijn sterkste concurrent was.

Precies op dat moment kwam Joey’s meisje Sandra de kamer binnen. Sandra was de heetste vrouw in de industrie. Ze was ook een switch. Het ene moment was ze voor de juiste man zo onderdanig als een vrouw maar kon zijn. Het volgende moment had ze haar spijkerhakken op het hoofd van een man en liet ze hem smeken om haar kutje te mogen likken.

Ze zag er zo mooi uit in haar slavenkleren. Hij had haar toegestaan om een slipje te dragen naar het feest van vanavond. Ze waren goudkleurig en schaars. Daarnaast droeg ze gouden bloemenpastiekjes op haar tepels en gouden hakken van vijf inch die haar kontje heel hoog lieten zitten. Haar lange bruine haar stroomde over haar rug en viel net voorbij haar schouders. Niet veel zwarte vrouwen hadden van nature zulk lang haar en hij vond het prachtig. Vaak had hij dat haar gebruikt om Sandra  te wurgen terwijl hij haar mond of kont of kut neukte.

Sandra gleed naast Joey op de bank, leunde toen voorover en kuste hem op zijn mond. Ze begon ook met haar handen over zijn borst en buik te wrijven, alsof het leek alsof ze genoot van de kus. Ze negeerde het feit dat Angel aan de lul van haar Meester zat. Toen ze bijkwam keek ze Bas recht in de ogen en zei: “Hallo Meester Bas! Wat is er?”

Bas stak meteen zijn hand uit en sloeg Sandra op haar mond en zei toen: “Sandra, zelfs jij weet beter dan mij met toestemming in de ogen te kijken. Het kan me niet schelen wiens teef je bent. Je kunt maar beter wat respect tonen hier.”

Joey werd woedend dat Bas zijn eigendom zou aanvallen. Zo’n feestje was het niet. “Wacht, wacht!” Hij stond snel op. Hierdoor viel Angel, die op de bank had gelegen met haar mond op zijn pik. Bas keek hier niet van op. Hij was niet zo zwak als Joey.

Joey vervolgde zijn protest tegen de behandeling van zijn slavin. “Gast, niemand raakt mijn teef aan behalve ik.”

Bas antwoordde “Dan kun je je teef beter wat manieren leren voordat je haar naar mijn huis brengt. Je zou nu toch beter moeten weten. Die teef heeft training nodig en jij bent niet de man om dat te doen. Sterker nog, ze is mijn teef voor de nacht voorbij is.”

Joey antwoordde, “Je kunt beter uitkijken welke cheques je laat uitschrijven. Want ik betaal de cheques in deze streek.” Met die uitspraak nam hij Sandra bij de hand en liep weg van Bas. Hij wist dat hij te beschermend over Sandra deed, maar hij kon er niets aan doen. Ze had hem geslagen. Ze was de enige vrouw aan wie hij zich ooit had willen onderwerpen. Hij had het nog niet gedaan, maar hij wist dat hij het zou doen als ze het zou vragen. Voorlopig was hij de Dom en vond hij het zijn plicht om zijn eigendom te beschermen.

Joey hield ervan om haar aan zijn zijde te hebben die er zo goed uitzag dat andere mannen soms fysiek watertanden bij haar verschijning. Het was een van zijn manieren om de mensen om hem heen scherp te houden. Als ze werden afgeleid door zijn neukertje dan was het des te makkelijker voor hem om zijn wil op te leggen wanneer hij dat wilde. Naar haar kijken maakte hem ook bot. Historisch gezien had hij echter de controle over de stijve in plaats van dat de stijve de controle over hem had. Daarom was hij zo ver gekomen in zijn leven. Hoewel hij wist dat het met Sandra anders was, wist hij niet hoe anders het was. Dat ging hij echt niet opgeven. Hij ging ook geen gezichtsverlies lijden door een andere Dom toe te staan zijn teef te slaan!

Terwijl Joey en Sandra naar de danszaal liepen dacht hij: “Ik laat dit wijf echt niet gaan. Deze was een blijvertje.”

Bas knipte met de vingers van zijn vrije hand om Angel aan te geven dat hij aan de slag moest gaan met zijn lul. Hij wist al precies wanneer hij Joey’s zeepbel zou laten barsten. Die trut Sandra was al van hem en dat wisten ze allebei. Ze had Bas gekozen toen ze hem in de ogen keek.

Het huis stroomde al snel vol met gasten. Bas zijn nieuwste single rockte het huis door de luidsprekers overal. Zijn laatste album was dubbel platina gegaan en vormde het platform voor het muzikale entertainment van deze avond. Overal waren grote muziekleiders en sterren. Dit was het vanillegedeelte van de avond. Alle huisdieren waren nu gekleed in schaarse jurken of shorts. Sommige outfits zouden de grenzen van onfatsoenlijkheid hebben verlegd, maar niemand klaagde. Deze avond waren er ook echtgenotes, vriendinnen en andere vanille vrouwen aanwezig die indruk wilden maken of een man wilden krijgen. Voor Bas was het altijd interessant om te zien hoe de huisdieren omgingen met vanille vrouwen. Soms amuseerde het hem om te zien hoe ze praatten en grapjes maakten met vrouwen die geen idee hadden dat ze misschien een acht inch dildo in hun kont droegen terwijl ze praatten.

Precies op dat moment zag Bas zijn voormalige agent Dwayne en zijn vriendin Joyce. Joyce was zo’n lekkere vanillevrouw die niet wist dat ze onderdanig was. Dwayne was te fucking vanilla om te weten wat hij in handen had. Dit was een perfecte combinatie voor een man als Bas. Het riekte naar kansen. Vooral omdat Bas nog een appeltje te schillen had met Dwayne. De manier waarop ze uit elkaar waren gegaan, was Bas nooit echt goed bevallen. Dit was zijn avond om twee vliegen in één klap te slaan. Zowel Joey als Dwayne zouden vanavond iets leren. Ze waren allebei uitgenodigd voor de VIP After-party.

Bas organiseerde altijd een afterparty. Hij maakte het alleen VIP zodat hij er zeker van kon zijn dat er geen vanilla’s aanwezig waren, behalve op uitnodiging. Ze wisten niet dat elke uitnodiging een reden had. Vaak was de VIP after-party een introductie tot een nieuw leven voor een gelukkige meid of jongen. Andere keren was het gewoon de gelegenheid om een echt feest te geven met ‘alles kan’ als hoofdthema.

Later die avond, toen de vanillegasten vertrokken, trokken Bas en de VIP after-party zich terug in de “South-Side” vleugel van zijn huis om verder te feesten. Hij liep naast Dwayne die beschermend zijn arm om zijn mooie meisje Joyce sloeg. Bas kon Dwayne’s ongerustheid voelen in zijn houding en in de toonhoogte van zijn stem toen hij sprak. Ze liepen naar de biljartzaal die meer een rijkelijk versierde hal was dan een kamer.

In de zaal stonden vier pooltafels, een paar banken, een podium en een aantal grote Plasma-tv’s met groot scherm. Van het hele feest wist alleen Bas dat er ook beveiligingscamera’s door de hele zaal hingen om elk detail van de afterparty vast te leggen. De kamer was professioneel ingericht rond de locaties van de beveiligingscamera’s, zodat ze niet alleen bijna niet te zien waren, maar ook betekende dat er geen slecht shot in de kamer was.

Het leek alsof Joyce zich niet bewust was van Dwayne’s duidelijke onbehagen. Ze was onder de indruk van de sterren. Op de afterparty waren twee van de grootste sterren uit de entertainmentwereld aanwezig. Hoewel haar vriend een muziekagent was, hadden ze nog niet lang genoeg gedatet zodat Joyce nog niet uitgekeken was op supersterren. Dwayne kon zien dat ze de hele avond in haar nopjes was en hij was blij dat ze hem alle lof toezwaaide omdat hij dit voor elkaar had gekregen. Hij vroeg zich af of hij dit op de een of andere manier kon gebruiken om vanavond anale seks te krijgen. Hoe dan ook, dat was later en dit was nu. Hij wist dat hij bij Bas op zijn tenen moest blijven lopen. Vanuit Dwayne’s perspectief was Bas een meester vrouwenversierder. Hij zag hoe de vrouwen zich op Bas stortten en hoe Bas deed alsof het de natuurlijke gang van zaken was.

Dwayne had geen idee van de ware diepten van Bas’s meesterschap over vrouwen. Hij was te voorbarig om zelfs maar te weten wat een Dom of een sub was, laat staan dat hij zich kon voorstellen dat hij het hol van een echte Meester-Dom binnenliep. Het was dus nog steeds een schok voor hem om te zien hoe vrouwen zich begonnen uit te kleden en te deinen op de maat van één van Bas’s liedjes. Zijn pik begon onwillekeurig te bonken toen hij een vrouw zag uitkleden tot alleen haar hoge hakken en een ketting. Dwayne ontplofte bijna toen de man met wie ze was een lange ketting uit zijn zak haalde en die aan de ketting vastmaakte, waardoor het geheel een soort halsband en ketting werd. De vrouw ging op handen en voeten liggen en volgde de man waar hij ook heen ging.

Bas brak in de mijmering die door de drastische verandering in de atmosfeer was ontstaan door Dwayne te roepen om samen met hem een potje te gaan biljarten. Het was tijd om zijn plannen aan het rollen te brengen. Tegen het einde van de avond wilde hij twee nieuwe vrouwen aan zijn stal huisdieren toevoegen en hij zou wraak nemen op zowel Dwayne als Joey. Hij daagde Dwayne uit: “Laten we een potje pool spelen. Als ik win, mag Joyce de rest van de nacht met mij doorbrengen. Als ik verlies, mag jij één van mijn huisdieren Rachel of Angel kiezen om de nacht mee door te brengen.”

Dwayne was nog lang niet dom. Hij wist dat dit een verlies-verlies situatie voor hem was. Hoewel hij graag de nacht met één van Bas’s huisdieren zou doorbrengen, wilde hij Joyce liever houden. De weddenschap aannemen zou betekenen dat hij Joyce al zou verliezen door haar kwaad te maken omdat hij haar in een weddenschap had gebruikt. Als hij het aanbod weigerde, zou hij Bas kunnen beledigen en hij wist nu al dat er misschien wat onenigheid zou kunnen ontstaan door hun scheiding. Hij zat in een klassieke catch-22. Hij was verdoemd als hij het deed en verdoemd als hij het niet deed. Hij besloot te gokken op zijn eigen vaardigheden als het op vrouwen aankwam. Hij zou gewoon zijn best doen om Joyce ervan te overtuigen dat ze niet boos op hem moest zijn. Hij kon het zich niet veroorloven om gezichtsverlies te lijden in de business en hij kon het zich dubbel en dwars niet veroorloven om Bas in een regelrechte vijand te veranderen.

Hij ging ervoor: “Joyce, vergeef me alsjeblieft, maar ik moet dit doen. Dwayne, het is jouw beurt. Ik neem die weddenschap aan.” Dwayne liet een enorme grijns over zijn gezicht komen terwijl hij in Joyce’s oor fluisterde, “Ik ben een uitstekende poolspeler schat. Maak je geen zorgen. Ik ben al tien jaar niet verslagen.” Hij hoopte dat hij goed genoeg blufte zodat ze hem zou geloven.

Bas zei niets meer. Toen pakte hij een poolstick en gooide die naar Dwayne. “Je bent een gast, je breekt.”

Dwayne liep rond de tafel en bekeek de kamer meer dan het spel dat zich voor hem afspeelde. Het was nu echt losbandig om hen heen geworden. Hij had niet verwacht dat het zo ver zou komen op de after-party. Hij begon te denken dat dit feestje hem wel eens boven het hoofd zou kunnen groeien.

Er waren al minstens drie scènes om hem heen. In de ene scène zag hij twee vrouwen op een van de biljarttafels liggen, terwijl mannen om de tafel heen de ene of de andere vrouw aanmoedigden. Blijkbaar waren ze aan het wedden over wie de andere vrouw als eerste zou laten klaarkomen. Alsof dit nog niet genoeg actie was voor iedereen in de kamer om naar te kijken, was er ook nog een andere scène aan de gang.

In de tweede scène zaten er drie dames op een van de banken. De dames zaten elk in een andere positie van dienstbaarheid. Eentje zat rechtop op de bank met haar knieën op de kussens en haar rug naar de kamer. Ze had haar hoofd over de rugleuning van de bank laten leunen zodat haar mond en kont klaar waren voor gebruik. De tweede vrouw lag op de grond, op haar schouders, met haar rug tegen de bank. Hierdoor waren alleen haar kont en kutje beschikbaar voor gebruik, maar de invalshoek zou heerlijk zijn voor elke man die gebruik maakte van haar beschikbaarheid. De derde vrouw zat echt op de bank. Ze poseerde niet en deed niets. Dwayne vroeg zich af wat haar rol zou zijn.

De derde scène die vorm begon te krijgen zag eruit als een cirkel van opwinding. Er zaten zes mannen in stoelen die een cirkel vormden. Elke man had iets in zijn handen. Het leek erop dat er zwepen, gewassen, borstels en zelfs schakelaars waren! Hij had ook geen idee wat daar ging gebeuren. Toen zag hij een vrouw in het midden van de cirkel kruipen. De stoelen waren een halve meter uit het midden geplaatst, waar de vrouw nu geduldig stond te wachten. Dwayne richtte zijn aandacht weer op het biljartspel dat hij ging spelen. Plotseling was hij er heel zeker van dat hij te hoog gegrepen was.

Bas keek ook de kamer rond. Van binnen moest hij hardop lachen! Dwayne zou op geen enkele manier zijn aandacht bij het spel kunnen houden! Joyce zat in de zak. “Dit was te makkelijk.” Bas dacht: “Ik moet ervoor zorgen dat ik mezelf de volgende keer meer uitdaag!”

“Hé partner, ga je die ballen nog breken of wat!”, grinnikte Bas tegen Dwayne.

“Maak je geen zorgen, ik heb dit.” Dwayne bleef bluffen terwijl hij de witte bal sloeg om te breken.

Natuurlijk ging zijn eerste slag als een gek. Niet één bal viel in een zij- of hoekpocket. Dwayne was zo afgeleid dat hij “Stripes” riep zonder zelfs maar te kijken of het nemen van de stripes over de solids hem een voordeel zou geven. Zijn spel ging vanaf dat moment bergafwaarts. Ook al had hij gelogen over het feit dat hij in de afgelopen tien jaar geen spel had verloren, hij beschouwde zichzelf nog steeds als een goede poolspeler. Vanavond was het alsof hij nog nooit een spel had gespeeld. Elke keer als hij zich opmaakte voor een goed schot, was er iets spectaculairs dat zijn aandacht trok en dan flopte hij bij de uitvoering.

De eerste keer dat dit gebeurde, was toen hij eindelijk doorhad wat het derde meisje bij de bank aan het doen was. Blijkbaar was het haar taak om aan de ballen te zuigen van degene die de meisjes op de bank neukte. Ze likte ook al het sperma op dat buiten de lichamen van de vrouwen was terechtgekomen. Ze likte sperma van de bank, de vloer, lichamen, noem maar op. Dit besef kwam toen het meisje met haar schouders op de grond anaal werd geneukt. Een man had ervoor gekozen om over het meisje heen te gaan staan en zijn lul gewoon in haar kont te laten boren. Ze nam hem tot aan haar ballen. Alsof dat nog niet heet genoeg was, ging het derde meisje er gewoon op staan en begon ballen te zuigen en kutjes te eten terwijl de man pompte. Door het luide gekreun van de man keek Dwayne weer in hun richting. Helaas voor hem was dat net op het moment dat hij zijn stick losliet om een combinatiestoot te maken die hem op het bord zou zetten. Hij raakte niet één bal!

Bas lachte hartelijk toen hij zag wat er met Dwayne gebeurde. Joyce keek nerveus toen ze zich realiseerde dat Dwayne zeker ging verliezen. Ze vroeg zich af of ze stilletjes weg moest proberen te gaan terwijl iedereen bezig was. Op dat moment keek ze op en zag dat Bas haar aandachtig bekeek. Haar maag draaide om en ze zwijmelde even. Bas was zo heet! Zijn sexy bruine ogen waren op haar gericht en ze kon duidelijk rauw verlangen in zijn ogen zien toen hij naar haar keek. Hij zag er ronduit roofzuchtig uit. Ze was nu een hert in de koplampen. Joyce wist dat Bas haar zou hebben voordat de nacht voorbij was. Ze wist ook dat ze geen controle had over de situatie, dus hoopte ze dat hij het rustig aan zou doen. Ze hoopte ook dat ze de nacht zou overleven!

Ze keek toe hoe Dwayne weer een schot verprutste. Deze keer werd hij afgeleid door de cirkel van opwinding. Het leek erop dat het doel van dat spel was om als eerste de vrouw te laten gillen. Ze kroop door de cirkel in een poging om niet geraakt te worden door de mannen in de stoel. Haar pogingen waren echter vruchteloos omdat sommige mannen zwepen of gewassen hadden die haar overal binnen de omtrek van de cirkel konden raken. Eén man had zojuist het spel gewonnen met een ontzagwekkende slag van deze zweep dwars over de kont van de vrouw. Hij had haar zo laag geraakt dat ook haar kutje in het zicht hing. De vrouw gilde net toen Dwayne bezig was met nog een slag. Deze keer sloeg hij de laatste bal die nog op tafel lag voor Bas. Bas hoefde nu alleen nog maar de witte bal in de hoek te gooien en het spel was van hem.

Nadat hij de witte bal met gemak in zijn zak had gestopt, riep Bas: “Ik win! Het lijkt erop dat het tijd is om mijn prijs op te eisen.” Toen hij dit zei keek hij Joyce recht aan. Toen gebaarde hij naar Rachel, zijn favoriete huisdier, om zijn broek open te ritsen. Rachel deed dit zonder aarzelen. Hij stapte met gemak uit zijn broek. Terugkijkend naar Joyce riep hij naar haar “Kom hier Joyce.”

Joyce liep met enige schroom naar Bas toe. Ook zij had alle seks in de orgie om hen heen opgemerkt. Ze wist dat hij haar iets seksueels zou laten doen, maar ze wist niet zeker wat. Ze wist niet eens zeker of ze het wel zou doen!

“Je bent nu van mij Joyce. Begrijp je wat dat betekent?” Bas sprak tegen Joyce alsof ze de enige andere persoon in de kamer was.

“Nee, meneer. Ik ben er niet helemaal zeker van dat ik begrijp wat je bedoelt met ‘erbij horen’. ” zei Joyce.

“Het betekent dat je vanaf nu doet wat ik zeg, wanneer ik het zeg en zonder aarzeling. Wat ik je ook vraag om te doen, je doet het meteen. In ruil daarvoor zal ik voor je zorgen. Je zult mijnen zijn in alle opzichten, geest, lichaam en ziel.” Bas legde dit geduldig uit aan Joyce alsof ze een kind was.

“Betekent dit dat je van me verwacht dat ik seks met je heb? Zo ken ik je niet eens. Betekent het ook dat je me gaat slaan? Zo ben ik niet. Ik ben niet zoals al die andere meisjes. Ik heb normen.” Joyce was erg emotioneel over haar hachelijke situatie. Ze hoopte dat ze zich kon lospraten van wat Bas ook met haar van plan was.

Bas keek haar even aan. Hij hield haar blik vast en liet haar zien dat hij al haar Meester was en dat ze geen echte keuze had. Hij zou haar alleen voor vanavond toestaan om hem in de ogen te kijken. Als ze eenmaal veroverd was, zou hij haar de nieuwe regels leren die ze zou moeten volgen in haar rol als zijn huisdier. Joyce smolt onder zijn blik. Fysiek kon je aan de subtiele veranderingen in haar lichaamstaal gemakkelijk zien dat ze de strijd al verloren had.

Terwijl hij haar blik vasthield, knipte hij met zijn vingers en wees naar zijn penis. Ze wist wat ze moest doen, woorden waren niet nodig. Dwayne kon zijn ogen niet geloven toen hij zag hoe HIS Joyce zich op haar knieën liet zakken en Bas’s pik in haar mond nam. Ze deed het alsof ze in trance was. Zelfs Joyce was in de war, alles gebeurde zo snel. Hoe was ze zo ver gekomen met Bas’s pik in haar mond?

Bas legde één hand over Joyce’s hoofd en begon haar mond te neuken. Toen keek hij op en zag Dwayne. Hij had een blik in zijn ogen die zijn triomf schreeuwde in het aangezicht van Dwayne’s nederlaag. Op dat moment wendde hij zijn blik naar Joey en Sandra. Ze maakten deel uit van de menigte toeschouwers die naar het biljartspel hadden gekeken. Hij ving Sandra’s blik en knipte toen weer met zijn vingers. Deze keer gebaarde hij dat Sandra naar hem toe moest komen. Zonder te aarzelen liep ze naar Bas toe. Toen keek hij omlaag naar zijn lul, die op dat moment in beslag werd genomen door Joyce, en weer omhoog naar Sandra om aan te geven wat er van haar verlangd zou worden. Ze liet zich onmiddellijk op haar knieën vallen en ging samen met Joyce Bas’s lul bevredigen.

Bas gooide zijn hoofd achterover van het lachen om zijn triomf. Hoe wist hij altijd precies wanneer een teef rijp was om geplukt te worden? Toen hij ophield met lachen keek hij op om te zien dat Joey een verbijsterde blik op zijn gezicht had. Joey dacht dat hij veel eerder weg had moeten gaan. Nu was het te laat. Sandra was weg. Ze was zo verloren voor hem alsof hij haar nooit gekend had. Het liedje op de achtergrond veranderde in een nieuw liedje met de toepasselijke titel “Two bitches on my dick!”.

Joyce was op een plek waar ze nog nooit was geweest. Er was iets in haar gebeurd waardoor ze de controle verloor. Om de een of andere reden kon ze geen nee zeggen tegen Bas. Ze had nog nooit seks gehad in het openbaar en ze had zeker nog nooit seks gehad met een andere vrouw. Maar om de een of andere reden kon ze gewoon niet stoppen. Ze moest doen wat Bas haar opdroeg. Vooral toen hij zo naar haar keek. Haar hoofd tolde van mogelijkheden om haar eigen gedrag te begrijpen. Was ze gedrogeerd? Had hij haar op de een of andere manier een ‘roofie’ bezorgd? Was ze gek geworden? Er was een geschiedenis van geestesziekte in haar familie, maar ze had er bij zichzelf nooit tekenen van gevoeld.

Plotseling voelde ze hoe ze zachtjes van Bas’s pik werd weggetrokken. Ze keek op en zag dat Rachel haar overeind hielp. Ze behandelde haar alsof ze iets kostbaars was dat ze moest beschermen. Joyce viel snikkend in Rachels armen. Ze wist niet hoe ze dit allemaal moest aanpakken. Joyce was in shock. Haar verstand trok zich terug terwijl het probeerde het scenario voor hen te begrijpen. Rachel wist wat ze doormaakte omdat ze het zelf had meegemaakt. Het leek erop dat Bas een speciale kick kreeg van het vinden en trainen van slaven die geen idee hadden van hun eigen onderdanige behoeften. Het was altijd een interessante overgang om naar te kijken, want het kon maanden duren voordat de nieuwe slaven echt in het reine kwamen met hun nieuwe positie in het leven.

Op Bas’s teken nam ze Joyce mee om haar op te frissen. Bas keek toen naar Dwayne en Joey en vroeg hen om naast hem te gaan staan. Ze voldeden allebei. Toen liet hij Sandra beginnen met het pijpen van elk van hun pikken. Dit was niet zijn laatste vernedering voor Joey, dat kwam hierna. Hij had Joey met opzet zo neergezet dat hij de laatste zou zijn die gepijpt zou worden door zijn nu voormalige slavin Sandra. Bas had aangevoeld dat Joey een softspot voor Sandra had die hij kon uitbuiten. Het werd meteen duidelijk voor iedereen op het moment dat ze opkeek naar Joey vanaf haar knieën. Joey’s hele lichaamstaal veranderde van die van iemand die leidt naar iemand die geleid wordt.

Bas zei: “Sandra, heb je enige ervaring in dominantie?”

Sandra antwoordde: “Ja Meester, die heb ik. Deze is rijp om geplukt te worden.”

“Je weet wat je moet doen dan teefje. Handel het af.” counterde Bas.

Alsof uit het niets, produceerde Sandra een blinddoek. Ze stond op en deed de blinddoek over Joey’s ogen en zei: “Joey, het is tijd dat je je aan mij onderwerpt. Je wist dat dit ging gebeuren. Dus doe niet alsof je het niet verwachtte. Ik kan maar beter de rest van de avond niets meer van je horen, behalve ‘Ja, Meesteres Sandra’. Je bent nu van mij.” Daarmee pakte ze een zweep en plaatste twee lekkere frisse meppen over zijn kont. Toen pakte ze zijn ballen en begon hem weg te leiden. Joey stond op het punt om zijn eerste nacht door te brengen met Meesteres Sandra.

Bas riep naar Dwayne, “Eens kijken hoe de avond tot nu toe voor jou is verlopen. Je bent je meisje aan mij kwijtgeraakt, maar je hebt een behoorlijk spectaculaire pikbeurt gekregen. Ik zou zeggen dat je dan quitte staat voor deze avond!” Bas begon te lachen om zijn eigen grap.

Dwayne antwoordde: “Ik weet niet of je quitte staat. Ik heb Joyce nog niet eens in haar kont geneukt. Het voelt nog steeds alsof ik verloren heb!”

Bas zei: “Geen probleem kerel, dat kunnen we meteen ‘rechtzetten’.” Er was een onmiskenbare twinkeling van ondeugendheid in zijn ogen toen hij sprak. “Laten we naar de zwarte kamer gaan. Dit feest is zo afgelopen. Ik moet toch wat ontspannen.”

Bas, Dwayne en Angel trokken zich terug in de zwarte kamer. De zwarte kamer was natuurlijk zwart geverfd. Dit was de plek waar Bas graag ontspande en even weg was van de wereld. Het was ook een kamer die volledig was uitgerust voor seksueel genot. Er was een bank, een bed, een bubbelbad en een groot scherm aan de muur. Aan de andere kant van de kamer was een volledige natte bar. Angel ging naar de bar om drankjes voor de mannen te halen. Toen ze terugkwam en de mannen hun drankjes had gegeven, ging ze meteen aan de slag en hield Bas’s pik in haar mond, zoals haar was opgedragen.

Bas gebaarde Dwayne om zijn aandacht op het grote scherm te richten. Dit was de laatste beloning voor de avond. Hier liet hij Dwayne zien wat er op dit moment met Joyce gebeurde. Joyce stapte uit de douche en werd klaargemaakt door Rachel. Ze werd in een onthullende outfit geholpen die haar er zo heet uit liet zien dat Dwayne meteen spijt had dat hij had ingestemd met het zwembadspel. Het was een korte strapless rode jurk. Op de een of andere manier was er een jurk voorhanden die Joyce paste alsof hij speciaal voor haar ontworpen was. Er waren ook bijpassende schoenen. Verdomme! Deze vrouw was hot. De finishing touch bleek een mooie rode kraag te zijn. Rachel bracht de kraag aan en dat was het laatste dat Dwayne zag toen het scherm naar zwart vervaagde.

Hij draaide zich langzaam om en keek naar Bas. Hij wist niet wat hij moest denken. Een deel van hem wilde toen meteen weg, een ander deel kon niet wachten om te zien hoe de rest van deze avond zou verlopen. Bas lachte opnieuw, “Verdomme! Dank je wel man. Ze is prachtig.”

Ze draaiden zich allebei naar de deur toen Rachel Joyce de kamer in leidde om voorgesteld te worden aan haar nieuwe meester. Joyce stopte recht voor Bas en keek toe hoe Rachel hem de riem aan haar halsband overhandigde. Ze keek omhoog naar Bas door haar oogleden in de hoop eindelijk te begrijpen wat er om haar heen gebeurde. Bas keek in haar ogen en zei: “Joyce, weet je nog wat ik je op het feest vertelde?”

Joyce schudde haar hoofd om hem te laten zien dat ze het zich inderdaad herinnerde.

“Het is tijd dat je iets voor me doet. Ga naar het bed en ga op je buik liggen. Spreid je armen en trek het jurkje over je heupen omhoog.”

Joyce stond hem bijna stom aan te kijken terwijl ze wachtte op verdere instructies. Ze kreeg geen aanvullende informatie van Bas. Alleen zijn staalharde blik van vastberadenheid. Het was de blik die ze niet kon betwisten. Met een zinkend hart liep ze naar het bed, tilde haar jurk op en legde zich neer zoals haar gevraagd was.

Bas draaide zich weer om om tegen Dwayne te praten, “Show time!”

Bas liep toen zelf naar het bed en begon Joyce’s lichaam aan te raken. Eerst streelde hij haar zachte lichaam over haar hele lichaam terwijl hij toekeek hoe ze beefde bij zijn aanraking. Haar reactie op hem deed hem bijna alle anderen wegsturen. Maar hij moest nog één ding doen voordat hij echt van haar kon genieten. Langzaam inspecteerde hij zijn nieuwe slavin en merkte op dat ze echt een topstuk was. Hij stak twee vingers in haar kutje om te testen hoe nat ze was. Ze was kletsnat. Dit deed hem glimlachen.

Toen nam hij diezelfde twee vingers en plaatste ze tegen de ingang van haar kont. Hij keek omhoog naar Dwayne terwijl hij begon te duwen en genoot van het gevoel dat hij op het punt stond te doen waarvan hij wist dat Dwayne er alleen maar van gedroomd had. Hij liet zijn middelvinger langzaam haar gebobbelde roosje binnendringen. Het zat heel strak en hij wist dat hij intens zou genieten van het lichaam van deze vrouw. Joyce begon te jammeren toen hij zijn vinger dieper en dieper liet gaan tot aan haar knokkel. Toen begon hij tegen Joyce te praten alsof ze zijn huisdier was, hij kalmeerde haar en bereidde haar voor op zijn intrede in haar onderwereld.

“Shhhhh. Het is goed, mijn lieveling, ontspan je. Het zal allemaal soepeler voor je gaan als je je lichaam ontspant.” Bas koerde.

Joyce begon zich onmiddellijk te ontspannen terwijl ze naar haar meester luisterde. Hij merkte dit ook. Zijn band met Joyce was anders dan alle andere die hij tot nu toe had meegemaakt. Nog nooit was er een slavin zoals deze geweest. Ook al was ze in shock. Ze reageerde onmiddellijk op hem en hem alleen. Rachel was intrigerend geweest, maar ze had niet de elektriciteit die hij met Joyce deelde. Voor hem was er niets aantrekkelijker dan de natuurlijke onderdanigheid die Joyce toonde. Hij wist instinctief dat hij de eerste man was aan wie Joyce zich ooit had onderworpen en dat vervulde zijn hart met trots. Maar dat liet hij natuurlijk niet merken.

Voor Joyce het wist lag haar meester op het bed met zijn goed ingeoliede penis tegen de ingang van haar kont gedrukt. Hij stond op het punt haar maagdelijke kontje te nemen. De ingang was nog steeds strak, maar was wat losser geworden door zijn tastende vingers. Toen hij nog iets verder duwde, voelde hij de kop van zijn pik in de sluitspier drukken. Hij bleef tegen zijn huisdier fluisteren om haar te laten weten dat ze niet alleen was en dat ze veilig was bij haar Meester.

Hij drong opnieuw aan, dit keer voorbij de sluitspier en drong echt haar kont binnen. Zijn bovenlichaam torende boven haar uit terwijl hij haar anaal ontmaagde. Ze jankte nog steeds, maar nu was het van de pijn van het nemen van haar anale maagdelijkheid. Haar nieuwe meester was erg blij dat ze, hoewel ze jankte, niet bewoog of wegtrok. Hij was onder de indruk dat ze de pijn kon verdragen en toch gehoorzaamde. Zijn penis zat nu voor ongeveer een derde in haar kont. Hij besloot niet verder te penetreren en te gaan genieten van het kontje dat voor hem lag. Haar strakke kontgat kneep hard om zijn pik heen. Het was alsof ze zijn pik met elke stoot schoon melkte. Het duurde niet lang voordat hij klaarkwam. Hij spoot zijn lading in haar kont terwijl hij haar stevig vasthield.

Bas ging rechtop zitten terwijl hij Joyce nog steeds wiegde en keek naar Dwayne die de hele ontmoeting bijna zonder met zijn ogen te knipperen had gadegeslagen. “Ben je nog steeds geïnteresseerd om van haar kont te genieten?” zei Bas met een twinkeling in zijn ogen.

Dwayne stond op van zijn stoel, hij wist bijna niet wat hij moest zeggen. “Nee bedankt, het is tijd om te gaan. Ik moet echt mijn hoofd leegmaken”. Toen begon hij naar de deur te lopen.

Bas beval Rachel om voorover te buigen en haar kont aan Dwayne aan te bieden. Hoewel hij haar eigenlijk wilde weigeren omdat hij innerlijk ziedend was over Joyce. Hij besloot het aanbod aan te nemen. Het had voor hem geen zin om het niet te doen. Joyce was toch al verloren voor hem. Hij liep naar Rachels al ingeoliede kont en dook er meteen in. Hij was verbaasd dat ze hem zonder enige pijn tot het uiterste kon nemen. Hij besloot dat hij al zijn woede tegen Bas op haar kont zou afreageren. Hij begon haar hard en snel te beffen. Haar kont voelde ongelooflijk aan, het verstikte zijn lul als een handschoen. Hij kwam zo snel klaar dat hij schrok.

“Dwayne, ik ben je vergeten te vertellen. Rachel vindt het heerlijk om in haar kont geneukt te worden. Hoe harder, hoe beter, man. Ze weet hoe ze die spieren moet bewerken….” Bas grinnikte en liet zijn stem verslappen.

Dwayne trok zijn broek omhoog en liep de kamer uit. Het was tijd voor hem om te gaan. Hij wist dat hij niet snel terug zou komen.

Bas bleef waar hij was met zijn nieuwe huisdier in zijn armen terwijl hij Rachel en Angel aankeek. Hij zei tegen hen: “Oké dames, tijd om naar bed te gaan. Morgen is een grote dag. We hebben drie nieuwe slaven om te trainen!” Hij moest lachen om zijn eigen geluk. Op de een of andere manier had hij niet alleen Joyce en Sandra te pakken gekregen, maar nu zou zelfs Joey deel uitmaken van zijn roedel. Hij wist niet precies wat hij ging doen aan de situatie met Joey, maar hij wist zeker dat hij wel iets kon verzinnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *