Zeker geen nare ervaring

“Tot wanneer gaan we zo door?” vroeg Alex nadat hij klaar was met masturberen op de cam voor mij.

We kennen elkaar al een jaar via sociale media, maar hebben elkaar nog nooit persoonlijk ontmoet. Hij is moedig genoeg geweest om zijn naakte lichaam voor de cam te laten zien, terwijl ik hem alleen mijn gezicht heb laten zien.

Ik ben een 18-jarige magere jongen met een goed uiterlijk, bruin haar en dezelfde kleur ogen. Ik word alleen opgewonden als ik aan jongens denk, dus er is geen twijfel over mijn seksualiteit, maar ik ben extreem verlegen en heb tot nu toe zelfs nog nooit een andere jongen gekust.

Alex daarentegen is een 19-jarige met een onschuldig babygezicht en een zwemmerslichaam. Hij is erg goed voor me geweest, maar is een beetje ongeduldig geworden door mijn verlegenheid, wat begrijpelijk is.

Alex’ laatste bericht aan mij was: “Ik kan zo niet langer doorgaan Aly. Ik vind je erg leuk, maar helaas gaat het nergens heen tussen ons. Als je de volgende keer serieus geïnteresseerd bent in een relatie, ontmoet me dan in mijn flat.”

Ik denk dat ik nu wat moed moet verzamelen. Ik heb het temperament van mijn vriend vaak getest en zou het vertrouwen moeten tonen dat hij het afgelopen jaar in mij heeft getoond.

“Sorry dat ik een klootzak ben schatje, vergeef me alsjeblieft. Ik hou van je, en zie je zondag in je flat.” Oké was het enige antwoord dat ik kreeg, wat mij de indruk gaf dat Alex het vertrouwen in mij had verloren.

Zondag kwam en ik bereikte Alex’ flat. Ik was erg nerveus en wist dat mijn leven totaal zou veranderen. Dat deed het zeker, maar niet zoals ik had verwacht.

De deur ging open en ik liep naar binnen. Er was niemand binnen, behalve Alex en toen ik eenmaal op mijn gemak met hem kon praten, begon hij zijn fantasieën met mij te delen. Hij vertelde me hoe graag hij me wilde plagen nadat hij me naakt aan het bed had vastgebonden.

Ik werd echt geil toen ik naar zijn plannen luisterde en vroeg Alex een touw mee te nemen. Eenmaal terug in de slaapkamer lag ik helemaal naakt met mijn lichaam te hunkeren om door hem gebruikt te worden. Het duurde niet lang voor hij me vastbond en nu wachtte ik om te zien wat hij deed. Ik was zo opgewonden en mijn 4 inch erecte lul was daar het bewijs van.

De volgende woorden van Alex bezorgden me echter bijna een hartaanval. “Kom binnen meester, hij is nu helemaal van jou” zei hij. Daarop liep een lange gespierde man, mogelijk in de veertig, de kamer binnen. Hij was naakt, volledig in erectie en ik kon zien in wat voor problemen ik zat.

Ik schreeuwde en smeekte om genade, maar die was er niet. Uit het gesprek dat die twee roofdieren hadden, bleek duidelijk dat Alex in dienst stond van dat monster van een man, die me nachtmerries zou bezorgen.

Alex zei me te kalmeren en me niet langer te verzetten. Ik begon te huilen, maar zelfs dat deed me geen goed. De man, die liever meester werd genoemd, sprong in het bed en begon gulzig mijn naakte lichaam te kussen. Hij begon bij mijn voeten en ging steeds verder omhoog, om uiteindelijk mijn tedere lippen te bereiken.

Ik probeerde mijn gezicht weg te bewegen, maar had geen kracht. Hij bleef een tijdje aan mijn lippen zuigen en vroeg toen aan Alex om mijn voeten los te maken. Toen dat gedaan was, tilde hij mijn benen op zijn schouder en begon mijn kont te likken. Hoewel ik bang was, maakte het geweldige gevoel van zijn tongneuken me geil.

Zodra meester het besefte, beval hij Alex aan mijn lul te zuigen. Even later stopte hij zijn monsterlul in mijn mond. Hij was te groot voor mij, maar hij bleef hem naar binnen duwen. Toen hij eenmaal hard begon te stoten en mijn haar greep, wist ik wat er ging komen. Spurt na spurt vulde meester mijn mond met sperma.

Ik probeerde alles uit te spugen, maar hij verzamelde het met zijn tong en liet me alles opeten. Hoewel het doorslikken van andermans sperma een van mijn fantasieën was, was dit niet de manier waarop ik het wilde doen.

Uiteindelijk viel er een stilte en ik dacht dat mijn nachtmerrie voorbij zou zijn, maar ik hoopte echt tegen de hoop in. Alex kreeg de opdracht me hard te neuken en dat deed hij dan ook. Nadat hij wat glijmiddel op mijn kont had aangebracht, stootte hij zonder enige genade zijn lul in mijn roze gat en ging door tot hij me vulde met zijn sperma.

Er waren die dag veel onverwachte dingen met me gebeurd, maar toen Alex eenmaal stopte met me te neuken, zei ik iets dat nog verrassender was dan al het andere. “Neuk me meester, ik wil uw grote lul in mijn kont.” Wat begon met pijn, eindigde in genot en ik wilde meer.

De mannelijke top was al halfhard en zodra hij mijn stem hoorde werd hij helemaal rechtop. Hij stond op, maakte me los en begon mijn lichaam opnieuw te strelen. Hij was misschien niet van plan me die dag te neuken, maar dat zou veranderen.

Ik verlangde naar een lul in mijn kont en begon te smeken. “Geef hem aan mij meester, scheur mijn kleine gaatje.” En daarmee werd mijn wens beantwoord. Alle negen centimeter vlees ging in me en er was geen ander gevoel op aarde zoals dat. Ik werd ongeveer 15 minuten geneukt voordat ik mijn lading afschoot en nog een schot in mijn kont kreeg.

Alex likte sperma van mijn kont en spuugde het in mijn mond. Ik voelde me een slet, maar ik vond het goed. Ik was eindelijk vrij om naar huis te gaan en toen ik dat deed, sliep ik 14 uur achter elkaar. Toen ik wakker werd, stond er een sms op mijn telefoon dat de video van mijn seksuele ontmoeting was opgenomen en dat als ik ooit mijn mond opendeed, het openbaar zou worden gemaakt. Vreemd genoeg werd ik geil van de gedachte om weer geneukt te worden terwijl ik die video bekeek. Dit was zeker een begin van een nieuw hoofdstuk in mijn leven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *