Wat mijn vriend van mij verwacht

Na een paar maanden daten hadden ze een geweldige chemie in en uit bed. Een paar weken geleden vertelde hij haar over zijn anale fantasie in de hoop dat ze geïnteresseerd zou zijn, maar hij wilde er niet op aandringen. Het kwam nooit meer ter sprake en toch hoopte hij dat er iets zou gebeuren.

Uit eten op een vrijdagavond deelden ze een goed gesprek, lekker eten en bijna twee flessen wijn. Al snel was het tijd om te gaan en het was maar goed dat haar huis maar een paar straten verderop was. De nacht was warm en met hun armen om elkaar heen hielden ze zich staande en liepen naar haar huis, genietend van de nabijheid van hun tegen elkaar aangedrukte lichamen. Onderweg fluisterde ze in zijn oor dat ze een speciale verrassing voor hem had en hij vroeg meteen wat het was.

“Oh dat zul je wel zien” zei ze glimlachend terwijl haar hand in zijn kont kneep.

Eenmaal binnen sloeg ze haar armen om zijn nek en ze sloten zich op in een elektrische kus. Ze leidde hem naar de slaapkamer en ze leunden achterover. Terwijl ze hartstochtelijk kuste reikte ze naar beneden en streelde zijn al harde pik. Bij elke beweging kreunde hij zachtjes. Ze ritste zijn broek open en trok zijn pik eruit. Met haar vingers om de schacht geslagen streelde ze met haar duim de kop. Zachtjes wrijvend over de uitlopende rand en er omheen trekkend bleef hij kreunen.

Vervolgens ging haar duim heen en weer over het topje van de zachte kop. Ze speelde graag op deze manier met hem en vanavond concentreerde ze zich daarop. De wijn had hen beiden gretig gemaakt om te verkennen en verkend te worden. Hun kleren vlogen uit en ze ging verder waar ze gebleven was. Hij lag op zijn rug terwijl haar duim het buigzame hoofdje bleef omcirkelen, knijpen en strelen.

Zijn gekreun moedigde haar aan. Ze verhoogde de stimulatie en liet het hoofdje toegeven aan haar strelingen. Na een paar minuten voelde ze zijn voorvocht sijpelen en gebruikte het als glijmiddel. Hij probeerde zijn heupen in haar hand te duwen om haar zijn pik te laten strelen, maar ze liet dat niet toe en zei: “Blijf liggen, dan zorg ik voor je”.

Het was moeilijk voor hem om gewoon te blijven liggen en het te ondergaan, want haar aandacht maakte hem gek en deed meer voorvocht uit zijn pik stromen. Net toen hij dacht dat hij er niet meer tegen kon, stopte ze en vroeg hem zijn knieën op te trekken. Zonder aarzelen trok hij zijn knieën op, want zijn geest was in de war van haar handelingen en al die wijn. Ze begon zijn strakke ballen te masseren en rolde ze om beurten in haar vingers tot ze los hingen. Ze wilde niet dat hij snel zou klaarkomen.

Met een flesje glijmiddel smeerde ze haar vingers rijkelijk in. Vervolgens masseerde ze het gebied onder zijn ballen en sloop langzaam naar zijn kont. Ze liet een vinger lichtjes zijn kont strelen en hij slaakte een zucht. Ze hield ervan zijn geluiden van verbazing te horen veranderen in kreunen van genot terwijl ze zachtjes zijn kont masseerde. Ze veranderde de zaken en begon op zijn kont te tikken. Ze hield van het nauwelijks aanwezige gevoel, de manier waarop het hem plaagde en hem zijn kont omhoog deed duwen in de hoop op penetratie. Hij wilde meer en was verbaasd hoe ze de controle had en hem liet smeken om wat ze nu ging doen.

Het tikken werd afgewisseld met het direct masseren van zijn kont. Hij kreeg zin in elke stoot terwijl ze zachtjes aan zijn goed gesmeerde kont trok en rekte. Met kleine cirkels bij de opening voelde ze hem ontspannen en al snel werkte ze een vingertop naar binnen. Ze ging door met cirkelen en schoof haar vinger tot aan de eerste knokkel.

Zijn gekreun bevestigde dat dit een zeer sensueel gebied was. “Vind je dit lekker schatje?” vroeg ze, zijn antwoord was onhoorbaar. “Wat wil je dat ik nu doe?” zei ze. Hij antwoordde met een stoot in haar hand. Ze schoof haar vinger dieper in, net voorbij de opening, haakte hem om de spier en masseerde hem. Het was een intense sensatie en hij vond het heerlijk. In een ogenblik gleed ze haar vinger half naar binnen en weer naar buiten, en dan dieper. Bij de volgende beweging zat haar vinger helemaal in hem.

“Oh je bent zo strak en warm, laat je gaan en geniet.” Al snel begon hij zich te ontspannen en deze nieuwe sensaties te omarmen. Ze voelde hoe hij zich opende en besloot iets anders te proberen. Ze schoof haar vinger langzaam naar buiten, pauzeerde bij de ingang, en stootte hem toen weer diep naar binnen. Ze hield van de roes die het veroorzaakte en de geluiden die hij maakte bij elke stoot.

Hij was overweldigd. Hij hief zijn kont op om elke stoot te volgen en verbaasde zich erover hoe lekker hij het vond. “Mmmmmm…oh je kont is zo sexy” zei ze. “Het is zo lekker nat”. Ze trok haar vinger terug en schoof een andere vinger in hem. De twee vingers gleden om beurten in en uit en overlapten hun penetraties. Soms duwde ze de ene vinger naar binnen voordat de andere er helemaal uit was.

Dan gleed ze met weinig moeite beide vingers naar binnen en volgde met diepe ritmische stoten die hem luid deden kreunen. Ze reikte tot achter zijn pik en vond zijn prostaat en wreef met haar vingers langs de zijkanten. Haar vingers draaiden rondjes, gingen op en neer en maakten achtjes. Het masseren van zijn prostaat op deze manier maakte hem wild. Profiterend van zijn halfbewuste toestand pauzeerde ze en zei dat ze zo terug zou zijn.

De kamer was schemerig verlicht, maar tot zijn verbazing zag hij dat ze een strapon droeg toen ze terugkwam. Onmiddellijk had hij een gevoel van kwetsbaarheid. Hij voelde zich opgewonden en nerveus, alsof hij zijn maagdelijkheid verloor. Hij kon zijn opwinding niet ontkennen toen zijn pik trilde van verwachting. Haar vingers gleden gemakkelijk terug in zijn kont en nu stond een derde vinger op het punt naar binnen te glijden.

Ze fluisterde “Als ik drie vingers naar binnen krijg… dan ben je klaar voor mij om je te neuken”. Zijn hart ging tekeer omdat hij wist dat hij hulpeloos was om haar tegen te houden en hij wilde dat ze hem ontmaagde. Knielend tussen zijn opgetrokken dijen schoof ze drie vingers in hem en werkte ze half naar binnen. Nu ze haar vingers spreidde stond hij helemaal open.

Haar vingers terugtrekkend plaatste ze het topje van haar gesmeerde pik tegen zijn natte en ontspannen kont en zei. “Wil je het, in je kont? Laat me je dan horen schatje!”

Hij kon zijn eigen oren nauwelijks geloven toen hij zei: “Ohhhhhh neuk me… neuk me alsjeblieft”.

Ze plaagde hem met haar eikel, wreef het topje op en neer over zijn kont, drukte het zachtjes naar binnen en liet hem smeken. Hij beefde en ademde snel terwijl ze diep in elkaars ogen keken en ze de kop in hem duwde. Hij slaakte een lange, lage kreun, omdat hij wist dat ze op het punt stond hem te neuken en hij wilde dat zo graag.

Ze stopten even om van de ervaring te genieten en bleven elkaar aankijken. Toen drukte ze haar heupen tegen hem aan en drong haar pik langzaam een stukje bij hem naar binnen. Toen trok ze zich bijna helemaal terug voordat ze weer naar binnen gleed. Elke keer dieper tot haar pik diep in hem zat. Gevolgd door lange, langzame ritmische stoten, haar heupen duwend in zijn billen, even stoppen om in hem te schuren, hem laten weten dat zij de volledige controle had.

Ze bleef elke centimeter van haar pik in zijn lekkere kontje pompen. Hij ontsnapte mentaal naar een andere ruimte en vertrouwde zijn lichaam aan haar toe. Langzaam heen en weer wiegend en geleidelijk snelheid opbouwend tot ze gemakkelijk in en uit haar gewillige partner gleed. “Dat is het, neem alles,” zei ze terwijl ze hem bereed. Terwijl haar stoten toenamen in tempo en kracht, gaf zijn kont toe aan haar bedoelingen, terwijl zijn gejammer van extase haar vertelde door te gaan. En zij zei, “Oh baby, ik hou van neuken met jou”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *