Tease me

Max leunde tegen de vensterbank van de schaars ingerichte logeerkamer en keek uit over zijn tante, terwijl ze lag te zonnebaden bij haar glinsterende zwembad. Ze lag op haar rug, luxueus op de zonnebank, met haar zonnebril over haar neusbrug, te genieten van de zonnestralen op haar toch al zonovergoten huid. Ze had hem eerder, met een van haar schijnbaar kenmerkende grijnsjes, laten weten dat ze zich zorgen maakte over het krijgen van bruine strepen en dus ging ze schaamteloos naakt zonnebaden.

Max keek toe terwijl ze haar armen uitstrekte en geeuwde voordat ze zich weer op haar gemak voelde, haar huid warm van de zon, haar lichaam slank en lenig, rijp maar niet onaantrekkelijk, haar borst en schouders gevlekt met een reeks sproeten die zij als smetplekken beschouwde maar die hij een compliment vond voor haar schoonheid.

Hij beet op zijn lip. Het was een snelle weg geweest die hen hierheen had geleid, want hij wist dat ze niet naakt aan het zonnebaden was in haar voordeel, maar in het zijne.

Hij verbleef hier maar een paar weken in de zomervakantie en al op de allereerste avond was hij in de problemen gekomen.

Het probleem was natuurlijk haar, zijn tante Lily, toen ze uit de douche was geklommen op de eerste avond dat hij bij haar logeerde.

Hij had de deur van de badkamer geopend, met de bedoeling zijn tanden te poetsen en zich klaar te maken om naar bed te gaan, maar, slaperig als hij was, had hij niet gemerkt dat er licht onder de deur vandaan kwam.

Toen de deur naar binnen zwaaide en hij in weinig meer dan zijn boxershort stond, zag hij haar, met één voet uit de douche, haar hand grijpend naar een handdoek die net buiten haar bereik lag.

Ze was mooi, lang en slank, maar bovenal, zo merkte hij snel, had ze een grote pik. Haar pik, dik en zacht tussen haar dijen, glad en haarloos rustend op een paar enorme ballen, haar ogen waren wijd opengegaan, geschrokken en doodsbang in één ogenblik, als een hert in de koplampen, haar bruine haar lag slap over haar schouders, druipend van het water, liefkozend achter één oor gestopt.

“M-Max, ik…” stamelde ze, een beetje sprakeloos, niet wetend of ze zich moest verdedigen, uitleggen, zo overrompeld dat ze er niet eens aan dacht zich te bedekken, ze was gewoon verstijfd.

“…W-wow…” had hij geademd, zonder na te denken en ineens hadden ze allebei vuurrood gebloosd.

Hij had zich scherp omgedraaid, haar achterlatend met zijn wangen in lichterlaaie. Hij was beschaamd naar bed gegaan, nauwelijks in slaap te krijgen, zijn geest in verwarring, zwemmend met wat hij had gezien en hoe hij had gereageerd, zijn schijnbaar verrukte reactie verraste hen beiden.

Lily, zijn tante, had een pik, en in plaats van afkeer te voelen, had hij de hele nacht de verleiding weerstaan om zijn hand om zijn eigen, kleinere, lengte te leggen en zich af te trekken op wat hij had gezien.

s Morgens, toen hij opstond, met een vermoeid hoofd van de weinige slaap die hij had gehad, had hij besloten te doen alsof hij niets had gezien, het gewoon te negeren en door te gaan alsof alles normaal was.

Lily had echter duidelijk een andere beslissing genomen.

Hij was die ochtend beneden tv aan het kijken, opgekruld op haar bank, toen ze binnenkwam, in een T-shirt, haar haar in de war, wat erop wees dat ze duidelijk net wakker was geworden. Ze had speels naar hem geglimlacht toen ze langsliep, haar takken zwaaiend terwijl ze langsliep en haar starende neef zachtjes “Goedemorgen” toezwaaide.

De dag was in die richting verlopen, rustig en onderdrukt, maar bij elke gelegenheid had ze een nogal prominente exhibitionistische neiging getoond, haar outfit voor de dag was een hemelsblauwe vloeiende dijlange zonnejurk die haar prominente decolleté liet zien en, omdat haar jurk hoog droeg, iets wat ze leek aan te moedigen, haar commando stijl van ondergoed.

Max had zijn blik afgewend telkens als ze zich praktisch aan hem had voorgesteld, maar ze wisten allebei dat hij vanuit zijn bijpassende hazelnootkleurige ooghoeken blikken probeerde te stelen.

Het was een ware marteling geweest en dat had hem uiteindelijk hier gebracht, bij zijn raam, naar haar turend terwijl ze naakt aan het zonnebaden was.

Hij kon het niet bevatten, hij zou moeten worden afgeschrikt door haar niet onaanzienlijke toevoeging, maar hij werd er onverbiddelijk door aangetrokken, zijn ogen gericht op het zachte dikke lid, het topje omhuld door haar zongebruinde voorhuid.

Max zelf was zeker niet klein in dat opzicht, maar vergeleken met zijn tante voelde hij zich nietig.

Hij haalde zijn handen door zijn korte bruine haar terwijl hij op de vensterbank leunde, proberend in het reine te komen met wat hij dacht, hoe hij zich voelde.

Hij kon niet ontkennen dat er een aantrekkingskracht was, dat hij wilde ervaren wat zij had, wat zij te bieden had, maar hij wist dat het verkeerd was. Maar tegelijkertijd pronkte ze overduidelijk met haar spullen voor hem, verleidde ze hem, voordat ze hem had zien staren, al die jaren dat ze elkaar kenden, familie waren, elkaar tenminste elke maand zagen was ze altijd lief, aardig en enthousiast geweest om hem te omhelzen, maar nooit was er sprake geweest van zulk vertoon als ze nu tentoonspreidde.

Hij dacht aan haar, aan hen samen, stelde zich voor hoe ze samen deden wat hij online zag en voelde een rilling door zijn lichaam gaan, die een rilling en een zuchtje bij hem teweegbracht.

“Fuck…” zei hij zachtjes tegen zichzelf, hij wilde haar en hij wist het. Hij voelde zich overal warm worden, een zenuw in hem opbouwen. Hij had heel weinig ervaring in het departement van meisjes en nog minder als het ging om wat Lily ook was. Maar hij wilde er achter komen, wilde het op zijn minst proberen. Als het zou lukken, zouden de komende twee weken iets heel nieuws zijn, een tijd om te verkennen en te ontdekken, om intiem te worden en te beminnen. Als het mis zou gaan, wel, dat was het niet waard om over na te denken.

Terwijl hij zich nog eens concentreerde, merkte hij dat Lily rechtop op de rand van haar ligstoel zat, met een licht rimpelende buik terwijl ze voorover leunde, haar gezicht naar het raam gericht waar hij stond, een grijns op haar lippen. Hoewel hij haar ogen niet kon zien door de zonnebril die ze droeg, wist hij dat hij gezien was.

Hij beet op zijn lip en hield zijn hoofd schuin, keek haar nog steeds aan, betrapt of niet, hij hield voet bij stuk en keek nu ongegeneerd toe hoe ze op een hand leunde, haar rug lichtjes boog, zodat haar volle borsten duidelijker te zien waren, terwijl ze haar eigen hoofd nieuwsgierig schuin hield. Een beetje angstig slikkend leunde hij naar voren, zijn belangstelling tonend.

Haar grijns veranderde in een grijns, in het besef dat al haar plagerijen van de hele dag niet alleen zijn aandacht hadden getrokken, maar ook zijn interesse hadden gewekt. Ze blies een verleidelijke kus naar zijn raam en gleed met een hand langzaam over de blote huid van haar heup en dij, op weg naar de zachtheid die op dat moment tussen haar dijen rustte.

Max keek toe hoe haar delicate hand de dikke lengte omsloot, haar vingers knepen en masseerden de slapende reus voordat ze hem langzaam, met haar aandacht volledig op hem en de zijne op de hare, begon te strelen, haar lange slanke benen spreidend om hem het beste uitzicht te geven, haar zware ballen rustend op de ligstoel onder haar pik, die ze ondersteunde met haar hand, hem optillend terwijl ze streelde om haar zak te laten zien.

Hij wilde naar haar toe, naar beneden en naar buiten om naast haar te gaan staan, om mee te doen, maar hij kon zich niet losmaken van het raam, kon zijn ogen niet wegtrekken van haar pik, terwijl die tussen haar slanke vingers doorglipte, dikker werd, het robijnrode topje af en toe naar hem begon te gluren van achter zijn kapje, glinsterend van een paar druppels water als een juweel in het licht van de hete zomerdag, dat, en hij voelde nog steeds angst door hem heen stralen. Hij wilde het, maar naar haar toe gaan zou zijn als een duik nemen in het zwembad, zodra zijn voeten de plank verlieten zou er maar één weg zijn en die zou zeker eindigen in een plons.

Lily bevrijdde kort haar pik uit haar greep, nu stijf genoeg om zichzelf overeind te houden en naar de heldere hemel te wijzen, haar hand ging omhoog om haar zonnebril als een haarband op haar hoofd te laten rusten, haar ogen glinsterden van vreugde terwijl ze toekeek hoe haar neefje van haar vertoon genoot. Langzaam, onvermijdelijk, stak ze haar hand naar hem uit en wenkte met een enkele, gebiedende vinger.

Max opende zijn mond en liet een diepe, trillerige zucht over zijn lippen komen. Zijn geest zwom, maar zonder na te denken duwde hij zichzelf van de vensterbank weg, op weg naar de trap en naar zijn tante.

Adem versnellend baande hij zich een weg naar beneden, door de woonkamer en keuken naar de achterkant van het huis, waar twee glazen schuifdeuren uitkwamen op haar ruime tuin en zwembad. Bij de deuren aangekomen legde hij zijn hand op het kozijn, deed een stap naar buiten en keek in de richting van het ligbed, waar ze was geweest, waar ze niet was.

Hij voelde zijn hart een slag overslaan, een gevoel van verlies ervaren dat hij nooit had gedacht te kunnen voelen in zo’n korte tijd over zo’n taboe ding, toen hoorde hij haar, voelde haar.

Ze liet een lage, zachte lach horen terwijl haar handen om zijn middel gleden, omhoog onder zijn shirt om over de gladde huid van zijn shirt te strelen, haar zongebruinde huid warm tegen hem aan, verleidelijk, haar stem zacht en rijk terwijl ze zich tegen zijn rug drukte.

“You walked right past me sweetie,” zei ze zacht terwijl hij zich omdraaide in haar zachte omhelzing, haar handpalmen tracerend over zijn huid terwijl hij zich omdraaide om haar aan te kijken. Hij stond op ooghoogte met haar, beiden even lang en even stevig, hoewel zij in bepaalde opzichten beter was dan hij.

Hij keek in haar ogen, zijn mond ging open en dicht terwijl ze probeerde woorden te vinden, haar volle lippen trokken een speelse grijns toen ze terugkeek, hun ogen hetzelfde verleidelijke bruin, hun haar dezelfde weelderige chocoladeachtige tint.

Hij voelde zijn hand in de hare, “Gaat het?” vroeg ze zachtjes, terwijl ze haar hoofd een beetje schuin hield.

Woorden ontsnapten hem nog terwijl ze zijn hand zachtjes naar haar pik bracht, zijn hand streek tegen de dikke schacht die als een speer naar hem toe wees, plotseling vond hij zichzelf in ieder geval in staat om te handelen.

Hij leunde voorover, spiegelde haar voorovergebogen hoofd en drukte zijn lippen op de hare, kuste haar terwijl zijn hand haar prompt nam en zich om haar pik wikkelde, in de lengte knijpend, het bekende gevoel van een schacht in zijn vingers voelend, de duidelijke zachtheid gewikkeld om een staalachtige kern, maar in contrast met de enorme omvang van haar lid dat de zijne in de schaduw stelde en het vreemde van het feit dat het niet zijn eigen was dat hij vasthield.

Ze drukte zich naar voren, met haar blote borst tegen zijn met hemd bedekte borst, leunde voorover in de kus terwijl ze moeite hadden om ruimte te vinden tussen hun lichamen voor haar omvangrijke pik, die hij streelde, langzaam en zachtjes, terwijl hij gewend raakte aan de sensatie tussen zijn vingers, zijn geest zijn daden inhalend terwijl hun kus zich verdiepte, gretig en enthousiast om elkaar te ervaren.

Hij zoende met zijn tante, de zus van zijn moeder, terwijl hij haar pik streelde en hij wilde meer.

Toen ze de kus verbraken keken ze elkaar aan, haar wangen blozen van kleur door zijn plotselinge brutaliteit. Ze hief een hand op om in de kraag van zijn overhemd te wikkelen en trok hem mee terug naar de huiskamer.

Grijnzend haalde hij haar halverwege in en Lily hijgde. Plotseling voelde ze zich meegesleept, letterlijk geleid door haar pik, hoewel niet oncomfortabel.

Ze leken hetzelfde idee te hebben toen ze het dichtstbijzijnde, zachtste meubelstuk zochten en met een zachte grom werd ze naar achteren geduwd zodat ze met een klap op de bank belandde, haar zachte borsten stuiterden op haar borst, haar tepels hard, haar uitdrukking was er een van vrolijkheid toen haar neefje naar beneden keek en haar rijkdommen bewonderde en de sproeten op haar borst en schouders.

“Met een glimlach zakte hij langzaam op zijn knieën en gleed met zijn handen langs haar gladde scheenbenen, over de bult van haar knieën en langs haar dijen omhoog, “ooh, en ik dacht nog wel dat je er op zou gaan zitten.”

“Later,” zei hij zacht, een lichte grijns op zijn eigen lippen, de hare nabootsend, al verdacht hij enigszins zijn vermogen om ook maar in de buurt te komen van wat zij aanbood.

“Beloofd, beloofd…” zei ze zacht, bijtend op haar lip terwijl ze achterover op de bank zakte, haar hand bewoog om haar pik te strelen, de voor-druipende punt naar zijn lippen wijzend.

Hij ontmoette haar weer in een kus, deze alleen maar dienen om meer ondeugend, zijn lippen zachtjes te drukken op de onderkant van haar wachtende eikel, het trekken van een zachte kleine kreun van voldoening, haar rug boog ooit zo licht als ze haar ogen gesloten, laat haar geest terug te zinken in de sensaties nu overvallen haar.

Haar hand viel weg van haar pik en rustte op haar buik, steunend op haar zachte borsten, haar andere hand slap op de bank terwijl Max zich naar voren drukte, zijn handen snel zijn shirt losknoopte terwijl hij op en neer kuste op haar kloppende lengte, zachte engelkusjes die alleen maar dienden om haar behoefte te vergroten, niet om het te bevredigen.

Zijn ellebogen rustten op de warmte van haar dijen terwijl zijn ene hand zich om de basis van haar vlezige pik sloot en de andere zachtjes omhoog gleed om haar platte buik te strelen.

“Plaag me niet te veel, liefje, ik heb hier de hele dag op gewacht!” protesteerde ze zachtjes tegen zijn te lichte streling.

Hij lachte zachtjes en stootte haar enorme pik zachtjes tegen zijn wang, “Je bent me letterlijk de hele dag al aan het plagen, kun je het niet nemen zoals je geeft?”

Ze kronkelde onder zijn aanraking en keek op hem neer, haar mond open, haar tong zacht lollend terwijl ze hijgde, “A-ah, misschien als je me goed behandelt, kun je er later achter komen?”

Hij fronste zachtjes zijn wenkbrauwen, keek naar haar op, toen klikte het, zijn wangen warmden op met een blos, “…Oh. Oooh.”

Daarmee was elk verlangen om haar te plagen verdwenen, er lag een beloning op tafel waarvan hij niet eens had gedacht dat die in beeld zou komen.

Hij drukte zich naar beneden en nam het topje van haar pik tussen zijn lippen, zijn vingers knepen terwijl hij het onderste deel van haar pik streelde, zijn zachte lippen streelden zachtjes over de zijdezachte gladheid van haar eikel, liet het tegen zijn sponsachtige tong drukken, een spoor van smaak achterlatend over zijn smaakpapillen, hem verwennend in de smaak van haar toen zijn lippen zich achter de kruin van haar topje nestelden.

Hij hield het daar vast en begon zachtjes te zuigen, zijn tong draaide kleine cirkeltjes rond het gezwollen topje, terwijl hij met elke beweging van zijn hand haar voorhuid tegen zijn lippen drukte en dan naar beneden drukte om haar ballen wat zwaarder te laten hangen.

Ze kreunde, langzaam en zwoel, de arm over haar borst iets terugtrekkend zodat een hand gevuld kon worden met de zachtheid van een van haar eigen borsten, die ze tussen haar vingers pakte en kneep, de hardheid van een tere roze tepel tussen haar wijs- en middelvinger voelde glijden, het kleine gevoelige knobbeltje rollend voor een extra kleine uitbarsting van genot.

Gretig drukte Max zich naar beneden, liet de kop van haar pik verder in zijn mond glijden, drukte zijn tong naar beneden toen die hem vulde, zijn lippen strekten zich uit rond de omtrek van haar machtige pik terwijl ze over haar lengte rolden, de warmte, de nattigheid, elke sensatie die zijn mond te bieden had maakte haar gek.

Hij trok zich terug net voordat hij tegen zijn keel stootte en begon, sneller nu, zijn hoofd op en neer te bewegen op haar lengte, zijn mond die met gemak over de zijde van haar pik ging nu die smerig was met zijn spuug en haar voorvocht.

Lily’s vrije hand greep de stof van de bank tussen haar vingers, haar tenen krulden terwijl golven van genot door haar lichaam rolden, waardoor het ongelooflijk moeilijk werd om stil te zitten.

Max leek het niet erg te vinden dat zijn tante kronkelde, hij concentreerde zich op zijn werk, zijn verlangen om haar lusten vervuld te zien zodat hij later, misschien, gezegend zou zijn met een wederdienst van haar.

Ze wilde en had meer nodig, had het sneller nodig, maar was zo verloren door het genot dat ze niet in staat was de woorden te vinden om haar behoeften te delen.

Bijtend op haar onderlip dwong ze zichzelf de mishandelde bank los te laten uit haar ruwe greep, in plaats daarvan gleed ze met haar vingers door het zijdeachtige haar van zijn hoofd, hem hard genoeg vastgrijpend om het feit over te brengen dat hij niet langer de controle had over hoe diep of snel hij zou bewegen.

Ze begon zijn hoofd op en neer te bewegen, haar borstkas ging op en neer terwijl ze hard ademde, ze voelde haar genot stijgen en stijgen terwijl ze zijn lippen snel op en neer langs haar schacht liet glijden.

De controle werd hem ontnomen, zijn timing werd onnauwkeuriger, de bewegingen van zijn tong minder precies, de zuigkracht van zijn lippen meer sporadisch, wat leidde tot onzedelijker, nattere geluiden terwijl hij zoog en slurpte op haar lengte, parels van spuug die langs haar kloppende pik naar beneden liepen om het pad van zijn vingers te bevlekken terwijl hij haar aftrok, in een poging om gelijke tred te houden met het grillige tempo dat zij aan het geven was.

Zijn andere hand, die tot nu toe op haar dij rustte, bewoog naar beneden en vond zijn plaats in haar zak, zijn vingers gleden onder haar zware borsten om ze te laten rusten in de hete palm van zijn hand, zijn vingers bewogen zachtjes en verschoven, masseerden ze zachtjes, Hij bewonderde de pure zachtheid van haar gladde huid tegen zijn vingertoppen en vroeg zich af hoe het zou zijn om ze te kussen, likken en zuigen, maar Lily dicteerde hem waar en wat zijn mond deed, dat zou een ervaring voor een andere keer zijn, dacht hij.

Lily trok haar heupen omhoog om haar stoten te beantwoorden, ze probeerde zo zacht mogelijk te zijn terwijl ze haar neefs gezicht effectief neukte, in ieder geval zo vriendelijk om niet in zijn keel te duwen, hij verbleef tenslotte de komende twee weken bij hem, daar zou later nog tijd genoeg voor zijn.

“A-ah, fuck, ah, Max, ik, ik kom in de buurt, do… Mm, do you want it on your face, or, or in your mouth?” zei ze, tussen twee hijgen door, haar hoofd achterover gekanteld, haar ogen gesloten.

De vraag leek overbodig, want het leek erop dat ze niet van plan was hem ver genoeg omhoog te laten komen om te kunnen antwoorden, dus legde hij zich er snel bij neer dat hij binnen enkele ogenblikken zijn allereerste lading sperma zou proeven.

“Uunnff!” ademde ze uit terwijl ze haar heupen omhoog trok, haar greep verstrakte terwijl hij haar pik staalhard voelde worden tussen zijn vingers, een hartslag lang stil viel voordat, in een tastbare reeks gebeurtenissen, haar ballen trilden in zijn handpalm, haar pik klopte met een definitieve hartslag in de andere en in een oogwenk was zijn mond gevuld met dik, heet zaad.

Tante Lily zag sterretjes aan de binnenkant van haar oogleden toen ze haar dikke lading in haar neefs wachtende mond begon te pompen, terwijl ze zijn hoofd stilhield zodat zijn lippen strak rond haar pulserende kruin gesloten bleven, en haar romige lading op zijn tong deponeerde, zodat hij haar essentie proefde.

Hij liet een lage kreun horen toen de sensatie over hem heen spoelde, de smaak exotisch, luxueus, heerlijk. Gretig slikte hij, liet haar romige geschenk door zijn keel glijden om zich in zijn maag te nestelen, terwijl hij hard aan haar nog steeds pulserende schacht zoog om elke heerlijke druppel uit haar ballen te zuigen die hij kon.

Lily, gespannen als ze reed op de hoogte van haar hoogtepunt eindelijk ontspannen, haar handen vallen naar beneden aan haar zijden, het gevoel volledig uitgeput, haar borst snel stijgen en dalen als ze hijgde, lippen gespleten, starend wijd open ogen ongezien naar het plafond.

Terwijl hij haar greep voelde ontspannen, het pulseren van haar pik langzaam en uiteindelijk stopte, haar hartslag langzaam, gaf hij zich over, de pik loslatend van zijn lippen streelde hij hem langzaam van de basis naar de top, hard knijpend wist hij een extra druppel sperma te vinden, die hij gulzig oplikte, voordat hij zijn greep verminderde, zachtjes haar verwelkende pik masseerde terwijl hij naar binnen leunde, neukend en kussend als de gladheid van haar zak, zijn tong over de stevigheid van haar afgewerkte ballen laten rollen.

“Oh… Oh god, Max, wat zou je moeder zeggen…” Lily hijgde, haar ogen focuste zich, flikkerde naar beneden om hem te zien, haar zacht wordende pik rustend op zijn gezicht, één oog verduisterend terwijl hij weer omhoog keek, zijn mond tegen haar zak gedrukt.

Langzaam leunde hij achterover, zachtjes grijnzend terwijl ook hij zwaar ademde, “Geen idee,” zei hij, eenvoudig, “Maar, wat het ook zou zijn, het zou niet zo erg zijn als wat ze zou zeggen nadat je me straks geneukt hebt.”

Lily voelde een kleine rilling van verwachting door zich heen gaan, was ze maar twintig jaar jonger, dan had ze haar neefje kunnen laten zien wat een wilde nacht was, “Mm, en nadat je me ook geneukt hebt.”

Hij glimlachte en stond op, leunde voorover om haar te kussen, zacht en diep en ze konden niet anders dan uitkijken naar wat komen ging.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *