Sylvia laat mijn seksuele fantasieën uitkomen

Ik ben Sylvia, een vijfenveertigjarige weduwe nadat mijn veel oudere echtgenoot bijna twee jaar geleden overleed. Mijn ouders waren Deens, dus ik heb hun lange, slanke postuur geërfd en het knappe uiterlijk van mijn moeder. Mijn vriendinnen zeggen me dat ik nog steeds een goed lichaam heb, een gladde huid, een zandloperfiguur en ik ben het daar in alle bescheidenheid mee eens.

Als ik naakt op hakken voor de spiegels van mijn slaapkamer poseer, kan ik niet anders dan mijn lichaam bewonderen en voel ik me erg gefrustreerd. Goede lange benen, nog betere heupen en ik zie mijn goed afgeronde en nog steeds kuiltjesvrije kont weerspiegeld in de spiegel aan de andere muur. Mijn beste eigenschap, zo mijmer ik terwijl ik mijn grote erecte tepels plaag, zijn mijn grote stevige 36D tieten, hoewel ik mijn overgroeide schaamhaar moet scheren of laten harsen.

Ik heb besloten dat ik al veel te lang een treurende weduwe ben. Ik heb al zo’n drie jaar geen seks gehad, en slechts met één man, mijn overleden man. Als sommige van mijn vriendinnen me verhalen over hun seksleven vertellen, besef ik dat ik nog veel moet inhalen en veel seksuele opwinding heb gemist.

Na verloop van tijd vertelde ik Jill, een vriendin van vijftig, dat ik vastbesloten was om een minnaar te vinden, of misschien zelfs een toyboy. “Je moet beginnen met een nieuwe sexy lingerie, het zal je een gevoel van empowerment geven en elke man opwinden,” vertelt ze me.

“Je bent een Weegschaal, dat is een heel sexy sterrenteken, met wat voor soort man zou je graag contact willen leggen?”, vraagt Jill terwijl ze toekijkt hoe ik een reeks schaarse en zeer sexy lingerie probeer. “Wat jij nodig hebt is een jongere, goed behangen hengst, zoals mijn huidige man.”

“Wat vind je van deze outfit,” vraag ik terwijl ik geniet van het pronken met mijn naakte lichaam voor een andere vrouw terwijl ik een zwarte jarretelgordel en kousen pas en dan met mijn benen uit elkaar sta op hakken.

“Sensationeel, koop het en gebruik het, dat zal elke man opwinden, het windt mij op,” fluistert ze terwijl ik huiver terwijl ze met een vingertop langs mijn kutlippen strijkt. Ik genoot ervan dat Jill me aanraakte en ik heb echt een seksleven nodig, mijmer ik met een vage glimlach.

Ik had nog steeds niet besloten met wat voor soort man ik in contact zou willen komen voordat ik me aansloot bij een singles club. Na een paar cocktailparty’s waar ik met niemand in contact kwam, ontmoette ik Mitch op een vrijdagavond. Een goed uitziende man met een aantrekkelijk en mannelijk lichaam, leuk om mee om te gaan en tien jaar jonger dan ik met een borstelige snor.

Diner en drankjes in een toprestaurant op zaterdag, yum cha lunch op zondag, gevolgd door hartstochtelijk zoenen met onze handen over elkaar in zijn flat, terwijl ik uitlegde dat ik al jaren geen seks meer had gehad. En ik genoot ervan hem te plagen door hem mijn tieten te laten zien en hem aan mijn tepels te laten likken.

“Dineren bij mij thuis dinsdagavond,” zei ik hem terwijl ik zeer seksueel geprikkeld wegging.

“Ik ben klaar om hem vanavond te neuken, heel opwindend voor mij,” zei ik tegen Jill op de dinsdagmiddag terwijl ze mijn schaamhaar voor me harste, mijn naakte lichaam met zonnebrand sprayde en me wat verleidingstips gaf.

“Je bent een goede vangst en een zeer neukbare vrouw Sylvia. Je naakte lichaam zou elke man moeten opwinden en een flink aantal vrouwen ook, het windt mij op. Bel me morgen en vertel het me.

“Hij is een seksmachine met een dikke pik van negen centimeter en hij heeft me drie keer geneukt, vertel ik Jill de volgende dag aan de telefoon. “Ik droeg een conservatieve knielange jurk, hakken en de kousen en jarretelgordel die jij voor me had uitgezocht, verder niets. Ik kookte een eenvoudige maaltijd met slechts een fles wijn. Ik voelde me erg nerveus en had een gebrek aan zelfvertrouwen toen ik opstond en hem vroeg de rits aan de achterkant van mijn jurk los te maken en die viel op de grond.

“Mijn zelfvertrouwen kwam snel terug toen hij tegen me zei: ‘Wow, ik ben gek op jarretelgordels en kousen, je hebt er het perfecte lichaam voor, ik wil je. Heb ik je verteld dat we drie keer geneukt hebben? En ik was vergeten dat ik multi-orgasmisch ben.”

“Ik ben blij voor je, al geloof ik niet dat hij negen centimeter kan zijn Sylvia, al zou ik het zelf willen zien.

De eerste keer dat Mitch me orale seks gaf, was een openbaring. Vijfenveertig jaar oud en nog nooit m’n kut gelikt of een oraal orgasme gehad. Het puntje van zijn tong op mijn clitoris nadat hij mijn binnenkant van mijn dijen had gelikt was seksueel hemels terwijl ik op een stoel voor een spiegel zat en hij voor me knielde met mijn benen over zijn schouders terwijl zijn vingers mijn zeer erecte tepels plaagden terwijl ik in de spiegel toekeek. Nooit geweten dat mijn tepels zo stijf konden worden. En toen hij zijn borstelige snor langs mijn kutlippen liet glijden, schreeuwde ik het bijna uit van genot.

Hij leerde me al snel het verschil tussen een vaginaal orgasme en een clitoraal orgasme en hoe ik van de opbouw kon genieten.

Nog opwindender was de eerste keer dat hij me op zijn gezicht liet zitten zodat hij mijn kont kon vasthouden en mijn kutlippen langs zijn tong kon laten glijden terwijl ik in de spiegel toekeek.

Binnen een paar weken was er bijna geen deel van mijn naakte lichaam dat Mitch niet gekust en gelikt had. Hij hield van mijn grote stevige tieten en likte mijn stijve tepels terwijl hij met een vingertop mijn kutlippen plaagde.

Geen man had ooit mijn blote kont gekust totdat Mitch me naakt liet staan met hakken, een string en mijn favoriete parfum, benen wijd uit elkaar voor een spiegel terwijl hij olie over mijn hele kont smeerde. Toen knielde hij achter me, kuste en likte mijn billen terwijl hij met zijn vette vingertop mijn binnenste dijen plaagde, toen een arm tussen mijn benen stak en met een vingertop mijn kutlippen plaagde terwijl er prachtige, ontspannende koormuziek speelde.

Hij knielde achter me, zijn handen op mijn heupen terwijl hij mijn billen kuste en likte. “Je hoge hakken en g-string accentueren je billen, love it,” zegt hij tegen me terwijl hij afwisselend van de ene naar de andere kant gaat. Ik vind dat heel opwindend. Hij vertelde me dat hij de eerste keer dat hij mijn naakte lichaam zag, aangetrokken was door mijn prachtige kont.

Hij haalt zijn handen van mijn heupen Het enige contact dat we nu hebben zijn zijn lippen en tong op mijn kont. Waarom heb ik dit niet eerder gehad mijmer ik.

“Ik wil je tot een orgasme brengen terwijl ik je kont lik en kus. Zou je dat lekker vinden lieverd?”, vraagt hij terwijl hij een arm tussen mijn benen beweegt en met het topje van een vinger mijn vagina plaagt.

Hij blijft mijn kontwangen likken en kussen en ik ben heel meegaand. “Vind je dat lekker lieverd? Ik kan stoppen als je dat wilt,” fluistert hij.

Om me te plagen stopt hij. In plaats daarvan plaagt hij mijn tepels met de toppen van twee vingers terwijl hij nog steeds mijn kont kust. Mijn tepels reageren onmiddellijk.

“Wat heb je liever,” vraagt hij retorisch terwijl hij met één vinger mijn tepels plaagt en met de andere hand mijn clitje plaagt, terwijl hij nog steeds mijn kontwangen likt en kust.

“Ik ben erg opgewonden, ik wil in je kontwangen bijten, kreunt hij terwijl ik erop anticipeer dat hij precies dat doet.

“Ik ben je genotmachine liefje,” zegt hij tegen me terwijl hij met een vinger de volle lengte van mijn kutlippen plaagt. Plagend, plagend, heel langzaam, synchroon met de muziek.

“Ik ben geneigd een vibrator te gebruiken om je genot te verhogen, maar ik weet niet welke je vandaag verkiest, de grote, of de hele grote,” fluistert hij terwijl hij met een vinger blijft teasen.

“Het kussen en likken van je kontwangen heeft me een daverende erectie bezorgd. Ik fantaseer wat je ermee zou kunnen doen voor mijn plezier,” fluistert hij weer.

“Maar eerst wil ik je plezieren, je over het randje brengen. Je zei me dat je nieuwe seksuele ervaringen wilde en geplaagd wilde worden. Is dit wat je toen in gedachten had?” Is dit wat je bedoelde?” vraagt hij tussen het kussen en likken van mijn kontwangen door.

Zijn ademhaling wordt zwaarder. Ik voel zijn spanning.

“Ik wil in je glorieuze kont bijten, fluistert hij. “Hard genoeg om een indruk achter te laten en je orgasme te verhogen. Alles om jou een speciaal plezier te geven. En het op jouw beurt terug te ontvangen.”

De muziek gaat naar een crescendo. En ik ook als hij in mijn kont bijt, zachtjes, dan harder, dan kauwt hij erop terwijl mijn hele lichaam trilt in een enorm orgasme.

“Je bent een briljante performer, gewoon briljant,” zegt hij tegen me terwijl we neuken als konijnen.

Na verloop van tijd bleef ik Jill vertellen dat hij het lekker vond dat ik hem pijpte, maar dat ik vond dat mijn techniek niet helemaal goed was voor hem. Ik bleef Jill ook vertellen dat mijn minnaar echt negen inch en dik was, hoewel ze sceptisch bleef totdat ik toegaf toen ze vroeg of ze Mitch mocht hebben en mij haar pijptechniek mocht laten zien.

“Jill weigert nog steeds te geloven dat je een pik van negen inch hebt,” zei ik tegen Mitch terwijl hij op zijn rug lag terwijl ik er over de volle lengte op zat en genoot van langzame tantrische seks terwijl we elkaars tepels plaagden met onze vingertoppen.

“Ik wil naar haar pijptechniek kijken en ze kan jou tegelijkertijd opmeten. Ik heb nog nooit een vrouw een man zien pijpen, kijken hoe mijn vijftigjarige vriendin mijn veel jongere man pijpt zou heel opwindend zijn. Wil je dat voor me doen?”

“Ja, zondagmiddag,” lachte hij terwijl hij zich over me heen boog en me uitzinnig neukte.

“Wat zijn de regels?” vroeg Jill toen ik het met haar bevestigde.

“Speel het op je gehoor, dit is voor ons drieën, maak het vooral voor mij opwindend, ik zit in een seksuele leercurve. Wat moet ik aan?”, vraag ik als een nadenkertje.

“Je strakke zwarte leren broek en topless voor mij, ik kijk graag naar je tieten en zeer sexy tepels. Dat is voor mij een extra opwinding.”

Ik had Jill nog nooit naakt gezien hoewel ze een zeer aantrekkelijke en sexy vrouw met maat 12-14 was en ik hoopte dat ze naakt voor ons zou zijn terwijl ze de pik van mijn man pijpte. En diep van binnen vroeg ik me af en was ik geïntrigeerd door hoe het zou zijn om een andere vrouw mijn kut te laten likken en bevredigen.

Jill arriveerde een beetje te laat, wat de seksuele spanning verhoogde toen we ons beiden afvroegen hoe dit zou aflopen. Mitch is erg opgewonden en ik kan zien dat hij al een halve erectie heeft onder zijn korte, zwarte, zijden kamerjas.

“Jij moet Mitch zijn, ik heb veel goede dingen over je gehoord, ik ben hier om je te plezieren terwijl Sylvia toekijkt, is dat wat je wilt,” lacht Jill vol zelfvertrouwen terwijl ze hem strak aankijkt. “Niet slecht voor vijftig,” plaagt ze terwijl ze langzaam de rits naar beneden schuift dan haar korte zwarte jurkje openflitst en vraagt of ik het voor haar ophang.

“Blij dat je je kleedde zoals ik vroeg Sylvia, ik hou van die strakke zwarte leren broek met je topless, je tieten en kont zijn geweldig, fucking awesome, een extra turn on voor mij, ik hou van kijken naar je je tieten en zeer sexy tepels.”

Mitch is duidelijk onder de indruk van haar gebruinde sexy lichaam, ik ook, goede tieten die uit een cuploze beha spatten en een piepkleine kruisloze, hoog uitgesneden g-string die haar zeer goede kont en benen accentueert.

“Niet slecht voor vijftig,’ plaagt ze opnieuw terwijl ze me hartstochtelijk kust, mijn bi-nieuwsgierige kant geprikkeld, voordat ze door de kamer paradeert en pronkt met haar bijna naakte lichaam.

“Mitch, wind ik je op, is het echt waar wat Sylvia me over je vertelt? Open zijn jurk voor me, Sylvia.

Ik sta op het punt mijn minnaar aan mijn vriendin aan te bieden en wil haar zijn stijve pik zien bevredigen, die duidelijk onder zijn jurk te zien is.

“Oh fuck, dat is prachtig, gewoon prachtig. En een man met een harige borst en geen schaamhaar, geweldig.

“En hij is echt negen centimeter. En dik en heel hard,” kreunt Jill met een meetlint in haar hand en meet hem boven, onder en opzij terwijl Mitch poseert, benen uit elkaar terwijl hij zijn cockring omdoet en onder zijn ballen klemt. Een visuele opwinding voor twee vrouwen.

“Hoe lang kun je het voor me uithouden grote jongen, ik heb nog nooit een pik gehad zo groot als die van jou of een man vijftien jaar jonger, dus maak het goed voor me,” plaagt Jill terwijl ze ijsblokjes op zijn tepels wrijft, een nieuwe truc voor mij.

“Sylvia wil mijn techniek vergelijken. Gebruik mijn telefoon en maak wat foto’s voor mij Sylvia.”

“Wil je zitten of staan terwijl ik je pijp?” vraagt Jill.

“Ga voor de spiegel zitten terwijl ik naar je kontje lonk, Sylvia mag achter me staan en mijn tepels plagen.

Ik kijk gefascineerd toe hoe Jill de erectie van mijn man likt en kust terwijl ze aan zijn ballen krabt, hij is echt indrukwekkend met zijn cockring, mijmer ik, erg opgewonden door deze nieuwe ervaring terwijl ik foto’s voor Jill maak.

Een vreemd gevoel, maar wel een heel opwindend gevoel, als ik toekijk hoe Jill de erectie van mijn man tussen haar lippen neemt en hem voor minstens de helft in en uit haar lippen laat glijden terwijl ik nog meer foto’s maak.

“Is ze goed liefje? Ik vind het heerlijk om te zien hoe een andere vrouw je pijpt, ik word er geil van. Wat kan ik doen om het beter voor je te maken?

“Kus me en plaag en kauw op mijn tepels liefje,” vraagt hij terwijl ik gretig gehoorzaam en kijk naar haar techniek met zijn pik in haar mond en één hand om Mitch’ kloppende erectie, met de aderen die uitpuilen.

“Mijn man zou je graag pijpen en ik zou graag toekijken. Zou je dat willen? Hij is erg getalenteerd, wat vind jij Sylvia?” vraagt Jill na wat tien minuten moet zijn terwijl Mitch nog steeds keihard is.

“Okay by me,” stem ik gretig in, erg opgewonden door wat ik zie, ik glimlach en verheug me op weer een nieuwe seksuele ervaring. “Hoe zit het met jou lieverd, wil je dat voor me doen? Ik zou het heerlijk vinden om te zien hoe Jill’s man jou pijpt.

“Ja, ja, ja.”

“Kan ik nog iets doen om het beter voor je te maken liefje?”, vraag ik voelend dat hij heel dicht bij een orgasme is want hij ademt heel zwaar.

“Kus je kont, kus je kont, nu, nu meteen,” kreunt hij terwijl ik mijn leren broekje uittrek om hem tegemoet te komen.

“Wow, dat is echt iets, geweldig, fucking geweldig,” fluistert Jill terwijl ze toekijkt hoe Mitch mijn kontwangen kust met twee handen om zijn erectie gewikkeld.

“Let op Sylvia, ik ga hem afmaken,” plaagt ze terwijl ze Mitch’ erectie likt, zuigt en pijpt en dan met het topje van haar duim en voorvinger langs de volle lengte van zijn pik wrijft terwijl ze alleen het topje ervan zuigt.

“Is dat lekker lieverd, ik vind het heerlijk om te zien wat ze met je doet, bijt in mijn kont, doe me pijn, ik vind het heerlijk, heerlijk,” fluister ik terwijl ik in zijn tepels knijp en zie hoe zijn hele lichaam siddert terwijl hij het bijna uitschreeuwt als hij pijpt.

Een paar dagen later belde Jill me op en vertelde me dat ze met iets zat dat haar dwars zat en waar ze met me over moest praten.

“Ik denk dat ik weet wat je dwars zit, is dit het?,” glimlachte ik toen ze binnenkwam en ik mijn zwarte zijden kamerjas opende om haar mijn naakte lichaam te laten zien. “Ja, je bent een heel opwindende vrouw, ik wil het heel graag. Ik heb aan je gedacht terwijl ik me sinds zondag elke dag masturbeerde.

“Kom bij me zitten, ik heb net een bad voor ons klaargemaakt.

“Geen vrouw heeft me ooit gehad,” zeg ik tegen Jill terwijl we elkaar zepen en kussen. “Ik wil dit al sinds ik je mijn naakte lichaam in de kleedkamer van de winkel liet zien en je met een vingertop langs mijn kutlippen ging, toen ik zondag zag hoe je mijn man pijpte, heb ik zin in je. Is het waar dat je biseksueel bent?”

Jill glimlacht ingetogen en doet geen moeite om te antwoorden terwijl we elkaar afdrogen en hartstochtelijk zoenen met onze handen over elkaar. “Je tieten zijn prachtig en de meest sexy tepels die ik ooit heb gehad,” fluistert ze terwijl ze ze likt. “En ik heb nog nooit de kont van een vrouw willen kussen totdat ik de jouwe de eerste keer zag,” fluistert ze terwijl ik geniet van haar kussen en likken terwijl ze achter me knielt.

“Ik wil je nieuwe niveaus van seksueel genot geven en je kunt in alle spiegels kijken, ik hou van die aan het plafond. En ik hou van wat commentaar terwijl ik een dame met mijn tong neuk, een enorme opwinding, hou je niet in,” zegt ze tegen me terwijl ze me op bed legt.

“Je bent echt een zeer neukbare vrouw voor beide geslachten,” zegt ze terwijl ze tussen mijn wijd open benen gaat liggen, knieën in de lucht, haar armen om mijn dijen geslagen en likt haar weg langs de binnenkant van mijn dijen terwijl ze met een vingertop mijn gezwollen clitoris plaagt.

“Wil je dit echt?”, plaagt ze terwijl haar tong langs mijn kutlippen strijkt. “Ik kan stoppen als je dat wilt.”

“Ja, dat wil ik, waag het niet te stoppen, dat is heerlijk, neuk mijn kut met je tong, neuk het, neuk het, neuk het voor mij.”

“Mijn leven is de laatste maanden omgedraaid, ik heb seksuele ervaringen gehad waar ik alleen maar over kon fantaseren, ik ben in een constante staat van seksuele opwinding,” vertel ik Jill in het nagenieten.

Een week later belde Jill en herinnerde me eraan: “Ik zou het heerlijk vinden om mijn man Jac de negen te zien pijpen van jouw man. Zou je dat leuk vinden Sylvia?”

“We hebben allebei zin in het idee Jill, laten we het volgende week zondag doen en laten we het heel spannend maken. Ik zou het heerlijk vinden om jouw man te plagen met mijn naakte lichaam voor jou.”

In de loop van de week hadden Jill en ik besloten dat onze mannen zich allebei moesten uitkleden tot sexy jock straps en dat we elkaars mannen zouden insmeren als voorspel voor hen.

“Wat zullen we aantrekken?”, vroeg ik,

“Minder is meer, laten we allebei poedelnaakt zijn, we hebben wel hakken nodig.”

Veel seksuele spanning op de dag als twee jongere en gespannen mannen die elkaar nog nooit ontmoet hadden elkaar de maat nemen. Zonder een woord te zeggen kleden Jill en ik elkaar uit terwijl de twee mannen gebiologeerd toekijken. Ik maak er een punt van om om Jill’s man heen te lopen zodat hij van mijn naakte lichaam kan genieten, van voren en van achteren.

Jill’s man Jac is een erg mooie toy boy en heeft een goed gebruind lichaam merk ik op als hij zich uitkleedt tot op zijn uitpuilende jock strap en met zijn benen uit elkaar gaat staan als ik begin zijn lichaam in te oliën, borst, binnenkant dijen, kont, terwijl Jill hetzelfde doet met mijn man.

“Twee weken geleden heb ik je gepijpt terwijl Sylvia toekeek. Vandaag gaan we allebei kijken terwijl mijn man jou pijpt. Is dat opwindend voor je?”, plaagt Jill terwijl ze de voorkant van de jock strap van mijn man naar beneden trekt en olie op zijn al half stijve pik smeert.

“Wanneer heeft een andere man je voor het laatst gepijpt Mitch?”, vraagt Jill, al ben ik blij als hij niet antwoordt.

“Maak het echt goed voor ons liefje, alle toeters en bellen,” mompelt Jill terwijl haar man aan Mitch’s tepels begint te likken en te kauwen terwijl hij het gewicht van zijn erectie in zijn hand voelt voordat Mitch zijn cockring aanbrengt.

De twee mannen hebben nog geen woord tegen elkaar gezegd, maar de seksuele aantrekkingskracht is duidelijk als Jill’s man voor het eerst spreekt: “Twee prachtige, oudere, naakte vrouwen willen toekijken hoe ik je lul van negen centimeter pijp. Zou je dat willen?”

“Ja, ja, doe het, ik ben keihard voor je.”

“Wat is je favoriete standje?”

“Liggend op mijn rug op het bed, kunnen we allemaal kijken in de spiegels.”

“Je pik is geweldig,” zegt Jac terwijl hij Mitch’ ballen likt nadat hij een kussen onder zijn kont heeft gelegd.

“Fucking awesome,” fluistert Jac terwijl we toekijken hoe hij eerst de onderkant en dan de zijkanten likt.

“Absoluut fucking awesome, en dik, mijn grootste uitdaging ooit,” fluistert Jac terwijl hij eraan begint te zuigen.

De aderen in zijn pik puilen uit terwijl Jac plagend zegt: “Ik hou van je enorme pik, hoe lang hou je het vol?”, terwijl hij aan zijn ballen krabt en hem lichtjes kust en likt, er op blaast en er dan met de toppen van zijn duim en wijsvinger langs wrijft, zachtjes en dan heel hard.

Jill en ik kijken gefascineerd toe hoe Jac het topje van zijn pik tussen zijn lippen neemt, met zijn vingertoppen zijn tepels streelt, er dan in knijpt en ik voel hem bijna huiveren en reageren.

“Love your big cock Mitch, how long can you last for?”, plaagt hij weer terwijl hij mijn man pijpt, met de bedoeling om hem maximaal seksueel genot te bezorgen.

“Je pik is magisch, maar je hebt me nog steeds niet verteld hoe lang je het volhoudt,” fluistert Jac, “hou je van een lange of korte en snelle pijpbeurt?

“Grootte is belangrijk en jij bent een volle maat. Ik hou van een man die het lang kan volhouden en me echt laat werken zodat ik mijn vaardigheden kan demonstreren met twee vrouwen die toekijken. Wat dacht je van een lange langzame plagerige opbouw voordat ik je afmaak?”

“Jill praat graag zo tegen me als ze me pijpt terwijl een ander toekijkt.

“Jouw pik is veel groter dan de mijne, ik ben onder de indruk, erg onder de indruk. Als een ijzeren staaf.”

Mitch komt dichterbij, heel dichtbij, ik kan het zien aan zijn ademhaling.

“Maak hem af, dan kun je kijken hoe Jill me pijpt. Ze zei dat ze het heerlijk vindt als je een andere man pijpt, vooral een met een grote lul. En Mitch heeft een grote en een harde, keihard. Is dat voor jou of voor ons allemaal?

“Mitch houdt ervan als ik van tien naar een aftel, langzaam, om tot een orgasme te komen. Zal ik voor jou tellen? Kan ik nu beginnen?”

“Ja, heb nog wat olie nodig,” kreunt Jac met zijn twee handen om Mitch’ kloppende erectie met uitpuilende aderen als hij ze beide langs zijn volle lengte laat glijden als ik wat olie aanbreng terwijl hij aan het topje zuigt.

“Doe het voor ons liefje, vertel ons erover, je pik is prachtig, fucking prachtig. … drie, twee, een,” fluister ik zeer opgewonden.

Een paar minuten later bereiken mijn seksuele opwinding en grenzen nieuwe grenzen met Jill geknield voor me terwijl ze mijn zeer natte kutlippen likt terwijl ik toekijk hoe haar man zijn bescheiden erectie masturbeert.

Om dit nog opwindender en gedenkwaardiger te maken ga ik proberen het enorme orgasme waar ik naar toe aan het bouwen ben in te houden.

“Kijk eens wat Jill met me doet liefje, is dat een opwinding voor je terwijl haar man masturbeert. Vind je het lekker om een andere vrouw mijn kut te zien likken? Ik wel, ik vind het heerlijk. Ik ben de baas over de situatie.

Toekijken hoe een andere man masturbeert nadat ik hem net mijn man heb zien pijpen terwijl zijn vrouw mijn kut likt, is een enorme nieuwe seksuele ervaring voor mij.

“Hoe zit het met jou Zac, is dat goed terwijl je masturbeert?

“Wil je dat ik tot tien tel voor je zodat we samen tot een orgasme kunnen komen?”

Ik heb de aandacht van beide mannen terwijl ze aandachtig toekijken en Jac lijkt nog meer dan mijn man te genieten van wat ik aan het doen ben.

“Kom bij me als ik bij één kom Jac” kreun ik terwijl ik vanaf tien aftel, klaar voor een enorm orgasme terwijl Jill me in een roes aan het likken is.

“Eén, nu, nu,” schreeuw ik bijna terwijl ik een fantastisch lang, sidderend orgasme heb en kijk hoe Zac pijpt.

“Vandaag wordt een hele moeilijke act om te volgen lieverd, zo’n opwinding, zo fucking lekker,” zei Mitch die avond tegen me terwijl hij me van achteren neukte met mijn kontwangen in zijn handen.

“Zo opwindend, zo goed neuken, je bent een seksgodin.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *