Suburban Sadist – Hoe het begon

Dit verhaal bevat:
Chantage
Vernedering

De beschreven acties zijn fictief en volledig illegaal en immoreel.


Sadisme:
zelfstandig naamwoord

  1. Psychiatrie. De toestand waarin seksuele bevrediging afhangt van het veroorzaken van pijn of vernedering bij anderen.
  2. Enig genot in het wreed zijn.
  3. Extreme wreedheid.

Mevrouw Blackwell keek me met grote, betraande ogen aan toen ik uitlegde wat er met haar ging gebeuren. Ze zou gaan begrijpen dat haar lichaam niet langer het hare was. In plaats daarvan zou het het mijne zijn en ze zou precies gehoorzamen aan wat ik haar beval te doen.

Het is een vreemd gevoel om iemand zo volledig te beheersen, om een ander volledig te domineren, om te weten dat ik van hen zal krijgen wat ik wil, en het belangrijkste, om te weten dat zij het weten.

Het is een ongelooflijk gevoel om naar iemand te kijken en te weten dat je sluwer, sluwer, logischer, intelligenter en gewoon machtiger bent. Het moment dat ze het begrijpen en breken is euforisch voor mij en dat is precies wat mij een sadist maakt.

Natuurlijk, dit hoeft niet te gebeuren: Mrs Blackwell kan naar de politie gaan, ze kan dit onmiddellijk beëindigen en ik zou haar niet tegenhouden, het enige wat haar hier houdt zijn haar eigen tekortkomingen.

“Je zult je uitkleden voor mij, zoals ik beveel, en ik zal de foto’s nemen die ik nodig heb. Begrijp je dat Gemma?”

“Ja… ja meneer.”

“En weet je wat elke flits van mijn camera betekent Gemma?”

Mevr Blackwell’s hoofd zakte en ze hield haar tranen in terwijl ik langzaam de nieuwe realiteit uitlegde.

“N… nee meneer.”

“Het betekent…” Ik pauzeerde zodat ze onderdanig naar me opkeek, “het betekent dat alles wat ik zie, van mij is. Begrijp je Gemma?”

De ontredderde vrouw veegde een traan uit haar oog en antwoordde haar chanteur: “Ja meneer.”

“Goed meisje, ga bij de muur staan.”

Langzaam stond Gemma op van haar stoel en ging staan waar ik wees. Eerst deed ik mijn felle halogeenlamp aan en richtte die recht op de bange vrouw. Dan pakte ik mijn grote en zware professionele DSLR van het bureau en strompelde langzaam naar haar toe. Haar ledematen waren zo gespannen dat ik ze kon zien verstijven terwijl haar ogen zich fixeerden op de camera.

“Handen naast je zijde.”

De vrouw, 15 jaar ouder dan ik, gehoorzaamde snel genoeg en keek afwezig in de camera voor de eerste opname. De grote flitser bovenop de camera deed zijn werk en ving het beeld van een gevangen huisvrouw die wanhopig verlangde naar het einde van de marteling, of op zijn minst wanhopig wilde weten wat het zou inhouden.

“Hmmm… Ik wil dat je lacht Gemma.”

Mijn slachtoffer huiverde een beetje. Ze was duidelijk niet in de stemming om ook maar iets van genot te tonen.

“P….please…”

“Please?” Ik echode, maar ik had enkel een opgetrokken wenkbrauw nodig om een antwoord te ontlokken.

“P… alstublieft meneer.”

“Er is geen onderhandeling mevrouw Blackwell.”

Gemma haalde een paar keer diep adem en vond de kracht om terug naar de camera te kijken. Met natte ogen kon ze eindelijk een zwakke glimlach opvangen en mijn camera ving haar vernedering en angst perfect.

Gedurende het volgende uur catalogiseerde ik Mrs Blackwell – Gemma – perfect. Terwijl ze elk kledingstuk van haar lichaam ontdeed werd ze gedocumenteerd. Van trui tot t-shirt, van jeans tot slipje, elke overgang werd vastgelegd, voor en achter. Het was een opname van een nieuwe slavin die haar nieuwe wereld betrad en precies liet zien wat ze haar nieuwe meester te bieden had. Gehoorzaam, geleidelijk gewend geraakt aan mijn scherpe bevelen, poseerde Gemma voor mij met haar handen achter haar hoofd, of gebogen in de taille met haar tieten obsceen zwaaiend, of met haar benen wijd en onhandig gespreid. Mijn camera legde alles vast en met elk expliciet beeld dat ze voor mij maakte, realiseerde ze zich dat ze van mij was om mee te doen wat ik wilde.

Natuurlijk eindigt deze geleidelijke overgang naar eigendom met de climax van het slachtoffer’s volledige naaktheid en dus, uiteindelijk, was Gemma’s lichaam volledig blootgesteld aan mij. Terwijl ik een nieuw stuk eigendom vraag – of beveel – om haar poesje te spreiden, of haar kontwangen, of haar tieten omhoog te houden voor inspectie, kan geen van ons beiden ontkennen dat de overgang compleet is: Mijn camera legt een lichaam en een persoon vast die helemaal van mij zijn.

De details van mijn verhaal zijn obsceen, verachtelijk en ongelooflijk illegaal. Ik ben de Sadist van de Voorstad.

Voorstad is de hel, dus het is geen verrassing dat het een duivel heeft voortgebracht. Ik groeide op in de saaiste buurten: gezinnen met 2,3 kinderen; witgekalkte huizen en smetteloze wetten; honkbal op zaterdag; PTA-vergaderingen; SUV’s en mensenvervoerders; en roddels en geruchten onder de aanstaande rijken. In essentie, alle doodsheid van midden-Amerika in zijn moderne glorie: een ongelooflijke zee van verveling en fantasie.

Dus misschien had ik geluk dat ik begreep welke seksuele fantasieën me door het leven zouden sturen. Natuurlijk, als je op de middelbare school zit is dit niet de belangrijkste vraag. In feite is het helemaal geen vraag die gesteld moet worden. Mijn cijfers waren goed, zeer goed, en dat zou me gemakkelijk onder de familiale en voorstedelijke radar houden, maar het waren mijn seksuele verlangens die mijn vrije tijd zouden innemen en opslokken. Natuurlijk had ik het verstand om te proberen (en te falen) in georganiseerde sporten en ik verbleef gelukkig in nuttiger buitenschoolse activiteiten die te maken hadden met zaken of wetenschap. Maar ik kan niet ontkennen dat mijn echte passie iets was dat voor de meesten – in ieder geval de meeste inwoners van de buitenwijken – volstrekt onverteerbaar was.

Natuurlijk, voorsteden bewaren geheimen. Daar is het voor ontworpen, met gelijksoortige huizen, gelijksoortige gezinnen, gelijksoortige banen, gelijksoortige hobby’s, en in feite, misschien wel dezelfde levens. Het was dus vreemd toen ik besefte dat we allemaal geheimen hebben. Ik herinner me dat ik, verveeld met een eenvoudig scheikunde huiswerk, uit mijn raam staarde en een parkeerplaats tegenover mijn huis zag. De inzittende, gekleed in een donkerblauw pak van een stijl waarvan ik later zou weten dat die gebruikelijk was in de stad (de plaats waar de ‘suburbanites’ het rijk willen maken) verliet zijn auto en leek naar de deur van nummer 324 te kruipen. Ik was gefascineerd door de uitwisseling aan de deur toen mevrouw Wilk eerst probeerde te onderhandelen met de vreemdeling en uiteindelijk begon te schreeuwen. Ik kon haar woorden niet verstaan, maar mijn hart pompte op bij het zien van een beetje echte passie in deze gemanicuurde wildernis. De goedgeklede man ging door met zijn bedieningen maar mevrouw Wilk maakte zich uiteindelijk van hem los. Toen hij naar zijn dure auto vertrok verraadde haar lichaamstaal de bedoeling van de ontmoeting terwijl ze wanhopig naar buurtgetuigen zocht. Was hij een minnaar? Of een collega? Een verraden familielid? Maar het maakte niet uit wat, haar geheim was bekend: ze had een geheim.

Mevrouw Wilk was geen mooie vrouw, maar ik fantaseerde over haar die nacht. Ik beeldde me in dat ik haar geheim had en dat ik de man in het rijke blauwe pak kende. Meer nog, ik had de papieren die haar ontrouw of haar duister geheim bewezen. Het was gemakkelijk om te denken aan de huisvrouw uit de voorsteden die op haar knieën voor me zat, smekend, smekend of ik het geheim wilde bewaren. Natuurlijk, maar doe je topje uit. Ik zal het niet vertellen als jij het niet doet. Laat me uw tieten zien, mevrouw Wilk. Ik zal zwijgen als u me pijpt, mevrouw Wilk. De fantasieën waren eindeloos en ze werden snel expliciet. Als ik eerlijk ben, heb ik ze nooit onder controle kunnen houden.

Dus misschien werd ik gedwongen door mijn psyche, mijn fetisj, en misschien had ik geen controle. Maar kritisch zette ik mijn verlangens om in actie. Met de toewijding die ik toonde aan het periodiek systeem of aan de Amerikaanse geschiedenis, wendde ik mijn duistere verlangens aan.

Een buurt in de gaten houden is niet moeilijk. Als je doet alsof je 5 uur per dag huiswerk maakt op je kamer, als je doet alsof een telescoop voor de sterren is, als je om 1 uur ’s nachts je huis uit kunt sluipen, als je alle zakgeldbaantjes van de buurt kunt aannemen, en het belangrijkste, als je nauwgezet aantekeningen kunt maken van alles wat je ziet en hoort, is het niet moeilijk. Ik zal niet ontkennen dat het een obsessie was en is. Als je 300 dollar betaalt voor de nieuwste minicamera, of een stukje software om e-mails te hacken, is het zeker een obsessie, vooral voor een jongen van de middelbare school.

Dus leerde ik de geheimen van mensen kennen, of meer in het bijzonder, de geheimen van vrouwen. Jane Downser op 348 werd op vrijdagavond zo dronken mogelijk als haar man weg was. Sophie Beckels, een meisje een jaar ouder dan ik, die op 471 woonde, had twee vriendjes op verschillende scholen. Haar moeder, Anne, had een kind waar niemand iets van wist. Tracy Spizfell genoot van biseksuele erotische verhalen nadat haar familie was gaan slapen. Josie Tress had een verleden dat niemand in deze buitenwijk kon vermoeden.

Ik haalde deze informatie van het internet met sluwe softwareprogrammaatjes die het werk voor me zouden doen. Beter nog, en moeilijker, uit onhandige gesprekken op het juiste moment met vriendelijke vertrouwelingen uit de buurt, of losse praatjes nadat ik dakgoten had schoongemaakt en gazons had gemaaid, of kleine camera’s verstopt in de donkerste kamers en momenten van Amerikaans suburbia. De informatie was overweldigend en mijn spinnenweb groeide snel tegen het einde van de middelbare school.

Ik was 18 en ging naar de gemeenschapsschool toen ik eindelijk de sprong waagde en besloot om mijn verlangens te manifesteren. Mevrouw Tiffany Sands was gescheiden en had twee kinderen op een universiteit buiten de staat. Ze werkte in het hogere management van een plaatselijk groot bedrijf. Ze was een ‘vooraanstaand lid van de gemeenschap’, zoals ze zeggen, een lid van het buurtcomité en ze begon betrokken te raken bij de lokale politiek. De eerste jaren van mijn onderzoek dacht ik dat ze brandschoon was – iemand die niets te verbergen had, echt een perfecte buitenwijkse. Ik veronderstel dat dit de reden was waarom ik me zo op haar concentreerde. Ik had chantagemateriaal over vele andere vrouwen, maar ik was wanhopig om te bewijzen dat zelfs de ‘besten’ ook een duister verleden hadden. Het hielp ook dat Mrs Sands een echte MILF was: een prachtige moeder met wie het makkelijk was om je voor te stellen dat ze allerlei vieze dingen zou doen.

Ik ging door met het verzamelen van bewijs over iedereen in de buurt, maar Tiffany werd een obsessie. Het was de mooiste dag toen ik eindelijk een los draadje vond om aan te trekken. Toen ik door wat oude dossiers in haar huis aan het kijken was (ik was haar tuinman voor 3 jaar) vond ik 2 fotokopieën van cheques die waren uitgeschreven om te innen. Ze waren vrij groot en van een bedrijf genaamd Avecom Media.

Ik sprong op dit kleine stukje informatie. Na het doorzoeken van staatsregisters en vervolgens landelijke lijsten vond ik het ter ziele gegane bedrijf in Miami. Het duurde nog langer om uit te vinden wat het bedrijf eigenlijk deed en het was het grootste succes van al mijn surveillance: softcore porno! Het bedrijf was al lang geleden gesloten, er waren geen belastinggegevens van de afgelopen 5 jaar. Het kostte uren en uren en vele telefoontjes, maar uiteindelijk vond ik de naam van de vorige CEO. Nog zo’n 20 uur en ik had zijn huidige contactinformatie. Anoniem, met een postadres in een kluisje, nam ik contact op met deze man en vroeg of hij een oude catalogus had. Ik zei dat ik op zoek was naar de 2 video’s van Tiffany (ik was haar achternaam ‘vergeten’). Ik zei dat ze ‘altijd mijn favoriet’ waren en vroeg of ik de master kopieën kon kopen. Ik bood een cheque aan om te innen voor $1000. Dit was een enorm bedrag, maanden van werven, maar ik was wanhopig en hoopte dat het de CEO zou helpen het juridische aspect van mijn verzoek te negeren.

Na een volle maand wachten keek ik in mijn kluisje en ik zakte bijna door mijn knieën toen ik een pakje zag. Ik haastte me naar huis en scheurde de zak open. Het waren twee VHS-banden met de gekrabbelde titels ‘Tiffany 94’ en ‘Tiff 94′. Mijn opwinding groeide terwijl ik op zolder rommelde naar een videospeler. Eindelijk, toen iedereen het huis uit was, ging ik zitten om het ondeugende verleden van mevrouw Sands te bekijken. Hoewel deze master kopieën slechts softcore en korrelig waren met vreselijke cheesy muziek genoot ik van de aanblik van Tiffany’s jongere lichaam, haar pruilende geschminkte gezicht en haar prachtige tieten, kont en dijen deinend op de muziek. Ik maakte onmiddellijk 2 kopieën en probeerde te ontspannen. Alles waar ik jaren naar toe had gewerkt was nu werkelijkheid geworden: Ik had Tiffany’s geheim.

Wat ik daarna deed was gevaarlijk. Ik veronderstel dat het een ‘amateur’ fout was, maar ik kon gewoon mijn verlangen niet onder controle houden en overhaaste dingen doen. Gelukkig pakte het – meestal – goed uit. Op een zonnige zaterdag, wetende dat de kinderen van Mrs Sands niet terug zouden zijn van school, belde ik aan bij 397.

“Hallo Josh, wat kan ik voor je doen?”

Onmiddellijk werd mijn gezicht rood bij de gedachte aan wat ik op het punt stond te doen en ik stamelde een antwoord, “Ik… uh… Ik dacht gewoon dat ik… er…. graag een praatje zou willen maken.”

“Juist, wel, denk ik.”

Ik stond daar maar wat onwennig en maakte uiteindelijk een beweging om binnen te mogen. Tiffany leidde me naar de zitkamer met een beetje bezorgdheid op haar gezicht.

“Ben je in orde? Heb je een glas water nodig?”

“Eh… ja… ja graag, dank u,” ik was dankbaar voor een kans om even te pauzeren.

Mijn hart bonsde in mijn borstkas toen ik mevrouw Sands naar de keuken zag lopen. De aanblik van haar kont was prachtig en ik wist dat het nu of nooit was.

Tiffany kwam terug met het glas en ging tegenover haar zitten.

“Dus waar gaat dit over, heb je meer tuinwerk nodig?”

“Ik… umm…” Ik realiseerde me dat ik hier niet over nagedacht had. Ik kon geen woorden vinden, dus probeerde ik mijn daden te laten tellen. “Ik denk dat je deze moet hebben.” Ik haalde een plastic zak uit mijn rugzak en legde die op de tafel. Mevrouw Sands glimlachte lichtjes toen ze het oppakte.

“Heel mysterieus Josh.”

Haar gezicht betrok toen ze de twee videobanden tevoorschijn haalde en de etiketten las.

“Waar heb je deze vandaan?”

“I…”

“Waar heb je deze vandaan?!”

Tiffany’s gezicht was knalrood geworden toen ze bijna tegen me schreeuwde.

“J… je weet…”

“Ik weet wat ze zijn! Waar heb je ze vandaan?

“Ik… Ik heb niet…”

“Je… je hebt niet …. Je hebt ze niet bekeken? Waar heb je ze vandaan!?” Mrs Sands was nu aan het schreeuwen en ik kon geen twee woorden meer uitbrengen. Ik dacht dat ik de grootste fout had gemaakt. Ik keek naar beneden terwijl ik begon te trillen van angst.

“Josh! Geef antwoord. Waar heb je deze vandaan!?”

Ik slaagde erin oogcontact te maken en stotterde een antwoord, “Av… Avecom Media”.

“Die klootzak!”

Meteen scheurde Tiffany de zijkant van de eerste video eraf en haalde de tape eruit. Ze was woedend toen ze snel de tweede video ook vernietigde. Ik kon alleen maar opkijken naar de ramp die ik had veroorzaakt. Eindelijk, tevreden met haar vernietiging, leek ze een beetje te kalmeren.

“Heb je kopieën gemaakt?”

Ik kon niet antwoorden.

“JOSH! Heb je kopieën gemaakt?”

“Ik… ehrr… ja.” Ik was gewoon in shock, alles waar ik over fantaseerde ging het raam uit.

“Waar zijn ze? Waar zijn ze Josh?” Hoewel ze een beetje gekalmeerd leek te zijn, was ze duidelijk wanhopig op zoek naar de kopieën. “Josh, je moet ze aan mij geven… nu meteen!” Terwijl ze dit zei stond ze op en ging over me heen staan. Ik voelde me een centimeter groot.

“Josh… nu! Je moet ze nu aan mij geven.”

Ik kromp bijna ineen; geen van mijn slaapkamerfantasieën was zo gegaan. Maar vanuit mijn ooghoeken zag ik de rok van mevrouw Sands tot halverwege haar gespierde benen zakken. Het was gemakkelijk om me de rest van haar lichaam voor te stellen en dit gaf me een kleine vlaag van kracht.

“Nee,” mompelde ik.

“Wat?”

“Nee… jij,” ik pauzeerde naar adem, nog steeds kijkend naar het tapijt, “…jij moet me $2000 geven.”

“Is dat wat je voor deze betaald hebt!?”

“Y…. ja…,” maar ik was zo bang dat ik een moment van eerlijkheid aanbood, “Nee… $1000.”

“Dus dat is het! Je wilt een PROFIT?!” Ze haalde adem, “$2000! Jij verdomde griezel! Ik ga je geen 2000 dollar betalen!”

Tiffany stond zwijgend boven me, wachtend op een antwoord, wachtend tot ik zou barsten.

Mijn mond was droog en ik kon nauwelijks spreken, “$2000.”

Mevrouw Sands dacht duidelijk na en antwoordde niet. Ik maakte plotseling van de gelegenheid gebruik om te proberen wat macht te winnen. “$2000 en ik geef je de kopieën.”

“En ik moet je verdomme vertrouwen!”

Ik durfde niet op te kijken toen Tiffany de druk weer op me uitoefende. Ik slikte en gaf een antwoord, “Ja.”

“Heb je ze bij je?”

“Nee, ik keek nog steeds naar het tapijt en vermeed oogcontact, wat me de kracht gaf om mijn positie door te drukken, eerst geld.

“Wat krijgen we nou!? Jij kleine etter!” Ik bleef stil en wachtte op haar zet. “Wanneer? Wanneer krijg ik de kopieën?”

“Morgen,” mompelde ik.

“Hoe kan ik je verdomme vertrouwen?”

Stilte vulde de kamer terwijl we beiden wachtten op mijn antwoord. Eindelijk vond ik een sprankje inspiratie: “Dat kun je niet.”

Ik hoorde mevrouw Sands diep uitademen, ik wist dat ik haar had laten schrikken en ik trok mijn voordeel, “Ik zou ze kunnen uploaden…”

Tiffany onderbrak me, “Je zou ze kunnen uploaden naar het internet en me ruïneren. Dat is je spel toch?”

Weer bleef ik stil, wanhopig dat ze zou beginnen te bezwijken. Ik wist dat ik waarschijnlijk nooit het lef zou hebben om de video te delen en dit was mijn enige kans: een bluf.

“Je wilt iedereen deze video’s laten zien, je wilt er zeker van zijn dat je je geld verdient, anders ga je me neuken!”

Ik kon me nauwelijks bedwingen bij haar woordgebruik maar bleef naar de vloer staren. Een blos van opwinding verspreidde zich over mijn lichaam wetende dat ze wist in welke positie ze zich bevond.

“Ik heb geen 2000 dollar,” bood Tiffany aan.

Daar had ik nog niet aan gedacht. Ik pauzeerde even en stelde toen gedwee voor: “Rekening.”

Ik kon het nauwelijks geloven toen, zonder te antwoorden, mevrouw Sands de kamer uit stormde. Even was ik geterroriseerd, ik stelde me voor dat ze naar de politie zou gaan, of zelfs naar mijn moeder om uit te leggen wat ik gedaan had. Ik stelde me voor dat ik achter de tralies zat.

Plotseling kwam er een golf van opluchting over me toen ik Tiffany de trap op hoorde stormen, blijkbaar om haar chequeboekje te zoeken. Ik zakte onderuit in mijn stoel en kon eindelijk mijn hoofd optillen. Terugkijkend was dat het moment dat ik wist dat ik haar had. Maar niet alleen Tiffany, ik had alle vrouwen van de buurt in mijn spinnenweb.

Ik slaagde erin oogcontact te maken met Mrs Sands toen ze terugkwam in de lounge. Een gevoel van macht overviel me toen ik haar rode gezicht zag en haar chequeboekje stevig in haar hand geklemd. Woedend begon ze details in het chequeboekje te krassen.

“Ik zal je zeggen wat er gaat gebeuren,” ze keek me aan met een dodelijke blik, “jij gaat deze cheque innemen. Morgen geef je me alle kopieën die je gemaakt hebt. Dan ga je dit allemaal vergeten. Tiffany haalde adem, onzeker over zichzelf. Ik weet zeker dat je de video’s hebt gezien. Je gaat dat vergeten, vergeet alles wat je hebt gezien. En je zult nooit meer met me praten.” Ze schreef de cheque uit en scheurde hem agressief uit het boek.

“En als iemand, IEDEREEN, die video’s ziet, als ze geüpload worden naar Youtube of wat dan ook, als ze het daglicht zien, dan is het met je gedaan.” Tiffany bood me langzaam de cheque aan. Ik kon nauwelijks oogcontact maken toen ze zei: Josh. Ik keek op naar de woedende vrouw, “Als IEDEREEN die video ziet, ben je er geweest. Ik zal er voor zorgen. De politie? De regering? Wil je naar de gevangenis?”

Ik kon het niet helpen om op haar woede te reageren, “N… nee.”

“Goed. Als je me verdomme dwarsboomt, zul je dat doen. Begrijp je dat?”

Ik knikte alleen maar als antwoord.

“Nu, neem de cheque, verzilver hem. En wat ga je morgen doen?” Haar ogen priemden in de mijne terwijl ze wachtte op mijn nederige antwoord.

“Ik…,” slikte ik om mijn echte gevoelens van opwinding te verbergen, “ik zal je de kopieën geven.”

“En wat gebeurt er als iemand de video’s ziet?”

Weer wachtte ze op mijn gedweeë antwoord, “I…. politie.”

“Dat is juist. De klote politie en mijn vrienden op het stadhuis. Neem de rekening Josh.”

Ik had moeite om naar de MILF te kijken die ik had gechanteerd. Onhandig pakte ik het stuk papier en stopte het in mijn zak zonder te kijken.

“Donder op uit mijn huis.”

Dat deed ik bijna. Mrs Sands had me zo erg mishandeld dat ik dacht dat langer blijven geen zin had. Ik had nooit gedacht dat ze zo kon zijn. Maar toen ik in haar mooie gezicht keek, en mijn ogen een blik wierpen op haar prachtige lichaam, wist ik dat ik meer wilde. Ik wist dat de gevolgen me niet konden schelen: haar krijgen zou het waard zijn. Ik haalde diep adem en probeerde wanhopig de controle over te nemen, “Nee.”

“Nee? We zijn klaar! Ga mijn huis uit.” Tiffany kon duidelijk niet geloven dat deze 18 jarige voet bij stuk hield. Ze toonde echter zwakte toen ze op mijn antwoord wachtte.

“Jij…,” dit is waarschijnlijk het stomste wat ik ooit heb gezegd tegen een vrouw die onder mijn controle staat, maar ik vind het niet erg omdat het me heeft opgeleverd, “jij…. moet me laten klaarkomen.” Ik had al een stijve en mijn lust gaf me de kracht om mevrouw Sands recht in het gezicht te kijken. Ze wierp een blik omlaag op mijn spijkerbroek en ik hield wanhopig oogcontact toen ze me probeerde aan te staren.

“Cum? Wat de fuck! Jou laten klaarkomen!? Ben jij een verdomde idioot? Ik heb je $2000 gegeven. Denk je dat ik een slet ben? Klaarkomen? Rot verdomme op uit mijn huis. Ik had niet verbaasd moeten zijn dat Tiffany eindelijk fysiek werd. Ze greep mijn kraag en trok me overeind. “Rot op.” Ze was bijna hysterisch toen ze me naar de deur van de zitkamer duwde.

Ik had al mijn kracht nodig om te reageren, “Anders…,” Mevrouw Sands pauzeerde en ik wist dat ze zich realiseerde dat ze me onderschat had.

“Dat zou je niet durven.” Opnieuw, maar met minder kracht, duwde ze me naar de deur.

“Ik wel.”

Mijn antwoord was bijna stil maar het stopte Tiffany in haar spoor. Haar hand ontspande zich aan mijn kraag en haar schouders zakten ineen. Ik wist toen dat dit het moment was dat ik haar brak. Met een opwelling van kracht in mijn lichaam herhaalde ik simpelweg mijn stom klinkende verzoek: “Laat me klaarkomen.”

“Of ga je… om die video’s te sturen? Je bent me verdomme aan het chanteren!? Je bent me verdomme aan het chanteren voor…”

Ze had de kracht niet om haar zin af te maken en ik reageerde niet: we wisten allebei hoe de situatie was. Uiteindelijk wist ik dat Tiffany niet op kon tegen de macht die ik over haar had en ik begon mezelf te laten gelden. Langzaam verzwakte haar greep op mijn schouder. Een golf van adrenaline gierde door mijn lichaam toen ik me mijn volgende zet realiseerde. Snel pakte ik haar hand en trok die met kracht naar beneden, naar mijn kruis. Ik duwde haar handpalm tegen mijn spijkerbroek en tegen mijn pik die tegen de stof drukte.

“Nee,” Tiffany deed haar uiterste best om sterk te klinken en haar hand bewoog weg van mijn spijkerbroek. Ik reageerde niet en leidde haar handpalm terug naar mijn kruis. Opnieuw, maar zwakker, reageerde Tiffany op mijn lichamelijkheid, “nee.”

Maar ik voelde het warme gevoel van verovering over me heen komen. Ik hield haar pols vast en duwde haar hand naar mijn kruis en herhaalde de stomme woorden “Laat me klaarkomen.” Ik keek mevrouw Sands recht in de ogen terwijl ik haar slappe hand dwong over mijn gezwollen lul te gaan. Na de schok van de video’s uit haar verleden en de haastig uitgeschreven cheque leek het alsof ik mevrouw Sands had verbrijzeld.

“Nee,” protesteerde Tiffany opnieuw gedachteloos. Ze had zich gemakkelijk kunnen terugtrekken maar haar hand bewoog maar een paar centimeter. Weer duwde ik haar handpalm in mijn kruis.

“Laat me klaarkomen… en je krijgt de video’s.” legde ik simpel en zachtjes uit. Nu was het haar beurt om in het tapijt te kijken. Het leek alsof alle strijd uit haar was verdwenen toen ik haar hand op en neer dwong langs mijn schacht.

“Maar…”

Ik negeerde haar protesten en begon mezelf te laten gelden en de interactie volledig te controleren, “5 minuten… 5 minuten en ik ben uit ons leven en je kunt de video’s vergeten, en je verleden” voegde ik er dreigend aan toe. Tiffany’s ogen dwaalden af naar de vernielde videobanden op de tafel. Ik herhaalde mezelf, bijna fluisterend, “5 minuten.”

Het was een ongelooflijk gevoel toen ik voelde hoe Tiffany uit zichzelf in mijn lul kneep. Ze had plotseling alle strijd verloren toen ze vrijelijk mijn pik door mijn spijkerbroek begon te strelen. Ik haalde mijn hand weg en huiverde terwijl ik mijn volgende stap overwoog. Na een stille minuut, langzaam, niet van plan om de nu gehoorzame MILF van streek te maken, greep ik naar mijn gulp. Zachtjes, terwijl mevrouw Sands haar bedieningen voortzette, maakte ik de knoop en rits van mijn jeans los. Snel schoot mijn pik door de gulp van mijn boxershort naar buiten. Met een inademing na het zien van mijn stijve penis, haalde Mrs Sands snel haar hand weg. Ik keek naar haar gezicht voor een informatie maar haar hoofd was naar beneden.

Zachtjes leidde ik Tiffany door haar onderwerping aan mij en vertelde haar wat ze moest doen, “Streel hem. 5 minuten,” herinnerde ik haar: 5 minuten en ze zou vrij zijn van haar verleden en van haar stomme jonge chanteur.

Met haar laatste beetje weerstand mompelde Tiffany zwakjes: “Nee,” maar tegelijkertijd sloten haar vingers zich om mijn pik. Ik kon mijn drang om klaar te komen nauwelijks bedwingen.

Langzaam, zwijgend, begon mevrouw Sands mijn lid op en neer te wrijven. Zelfs toen ik 18 was had ik nog geen ervaring met meisjes en de sensatie was ongelooflijk, mijn eikel was bedekt met voorvocht en ik moest al mijn spieren aanspannen om te voorkomen dat ik daar en toen explodeerde.

Ongeveer 5 minuten lang stonden we in stilte terwijl de mooie MILF uit de buurt naast me stond en langzaam aan de pik van haar chanteur rukte. Ze leek onervaren, nerveus en timide terwijl haar vingers zachtjes over mijn schacht en paddestoel kop gingen. Haar hoofd was naar beneden en ik negeerde haar gesnuif terwijl ze duidelijk probeerde niet te huilen. Maar plotseling nam haar tempo toe; langzaam greep haar hand steviger vast en haar strelingen bestreken mijn volledige lengte. Zachtjes fluisterde ze in mijn oor: “Cum…” Ik realiseerde me wat het was, mevrouw Sands probeerde wat controle terug te krijgen, me zo snel mogelijk af te maken en deze nachtmerrie achter zich te laten.

Het was een strijd en ik had al mijn controle nodig om te beseffen wat ze aan het doen was. Wanhopig hield ik vast aan dit ene orgasme waar ik mijn mooie buurvrouw in had gechanteerd. Tiffany verhoogde haar inspanningen en fluisterde opnieuw in mijn oor: “Kom voor mij klaar.” Het klonk bijna alsof ze smeekte.

Ik maakte van de gelegenheid gebruik om meer te eisen. Ik zei tegen mezelf dat als ze wilde dat ik zou klaarkomen, ze het zou moeten verdienen. Ik verzamelde alle bas in mijn stem: “Zuig erop.” Ik liet haar niet antwoorden. In plaats daarvan legde ik mijn hand op haar schouder. Zachtjes duwde ik haar naar beneden en ik kwam bijna meteen klaar toen Tiffany zich niet verzette en zichzelf op de grond begon te laten zakken.

Het voelde als een droom toen ik op mevrouw Sands neerkeek die op haar knieën voor me zat, mijn lul naar haar gezicht gericht terwijl ze met tegenzin haar handjob versnelde. Ik wist dat ze wilde dat ik zo snel mogelijk klaarkwam en ik spande elke spier om de overweldigende ervaring te verlengen. Ik wilde wanhopig graag haar lippen rond mijn pik voelen, dus ik leidde haar handelingen en hoopte dat ze te gebroken was om weerstand te bieden: “Open je mond.”

Mevrouw Sands wierp slechts een blik op me voordat ze onderdanig gehoorzaamde. Ze opende haar mond voor mijn pik, leunde langzaam naar voren en sloot haar lippen om het uiteinde van mijn penis. Tiffany aarzelde niet en zoog krachtig op mijn topje. Ik wist niet of dat haar natuurlijke instinct was of dat ze gewoon zo snel mogelijk klaar wilde zijn met pijpen, maar het lukte haar bijna en ik spande mijn lendenen en ademde diep uit, wanhopig op zoek naar nog een minuut van gelukzaligheid voor mijn onvermijdelijke hoogtepunt.

Voorzichtig duwde Mrs Sands haar gezicht in mijn kruis en de aanblik van mijn pik in haar mond was verrukkelijk. Langzaam trok ze zich terug en herhaalde het proces, terwijl ze goed zoog en haar tong over mijn natte penis gleed. Ik wist dat ik het nog maar een paar seconden kon volhouden. Zachtjes legde ik een hand op de achterkant van het hoofd van de MILF: Ik wilde haar gezicht neuken net als in de pornofilms die ik had gezien.

Tiffany protesteerde niet en opnieuw stootte ze zich naar voren, zozeer zelfs dat ik mijn gezwollen pik tegen de achterkant van haar keel voelde aankomen. Zonder na te denken trok mijn hand haar hoofd op mijn pik. Een fractie van een seconde drong ik haar keel binnen en dat was alles wat nodig was om me over de rand te duwen. Mijn heupen en benen trilden toen mijn zaad explodeerde in Mrs Sands mond. Toen de eerste spurt haar mond vulde kokhalsde Tiffany onmiddellijk en trok haar hoofd naar achteren. Met grote ogen trok de moeder van twee zich helemaal terug van mijn spasmende pik. Ik veronderstel dat dat een vergissing was want de volgende spurt spoot over de mond, de neus en in de rand van haar oog.

Ik had mijn orgasme niet onder controle en mijn knieën trilden toen het door me heen scheurde. Het gevoel werd alleen maar versterkt toen Tiffany, toen ze zag hoeveel sperma ik ging spuiten, snel haar mond weer om mijn pik sloot. Ik weet niet of ze niet meer op haar gezicht wilde, of op haar kleren, of dat het gewoon natuurlijk voor haar was, maar mevrouw Sands liet me gehoorzaam spoot na spoot sperma rechtstreeks in haar warme en natte mond spuiten.

Na wat aanvoelde als een gelukzalige eeuwigheid ontspanden mijn heupen en benen en mijn lul kwam klaar met stuiptrekken in Tiffany’s mond. Bij mijn laatste orgasme trok de oudere vrouw onmiddellijk haar mond van mijn pik. Instinctief hield ze een hand onder haar mond en liet mijn sperma er slordig uit druipen. Haar haar zat in de weg, maar haar schokkende schouders vertelden me dat ze er zeker van walgde en waarschijnlijk huilde.

Ik stond een paar seconden in shock voordat ik besefte wat ik had gedaan. Ik wist dat ik zo snel mogelijk uit haar huis weg moest. “Ik zal je morgen de kopieën geven,” hijgde ik. Weer klonk ik als een domme tiener en bijna had ik spijt van wat ik had gedaan. Maar dat had ik niet. Het kon me niet schelen, want ik had gekregen wat ik wilde: de mooie buurvrouw die mijn pik bediende. Terwijl ik haastig mijn broek omhoog deed keek Tiffany me niet aan. In plaats daarvan boog ze zich voorover met haar hand gevuld met mijn zaad. Zonder een woord te zeggen haastte ik me nummer 397 uit en rende terug naar mijn huis.

Het gevoel was ongelooflijk! Ik had het gedaan! Mijn eerste verovering. Een mooie vrouw die me pijpt om me rustig te houden. Ik kwam in haar mond. Ik kon het niet geloven. Natuurlijk voelde ik me schuldig: Ik had misbruik gemaakt van Mrs Sands fout en haar gedwongen tot een seksuele daad. Erger nog, dacht ik egoïstisch, ik had iets gedaan waardoor ik in de gevangenis terecht kon komen. Maar het was een keerpunt: mijn lust had mijn gedachten ingehaald en ik wist dat dit verlangen mij zou beheersen.

De volgende dag gaf ik Mrs Sands de kopieën niet. Natuurlijk had ik dat moeten doen. Ik had tenslotte gekregen wat ik wilde. Maar toen realiseerde ik me dat ik dat niet hoefde: Ze ging het niet riskeren dat haar geheim uitkwam, zeker niet met de raadsverkiezingen over 4 maanden. In plaats daarvan verzamelde ik al mijn moed en belde haar. Ik wilde wanhopig niet de stem horen van de vrouw die ik gisteren misbruikt had, dus ik probeerde het gesprek onder controle te houden.

“Het is Josh.”

“Jij fucki…”

Ik onderbrak haar, “Ik geef je de kopieën niet. Jij zwijgt, ik zwijg. Maak je geen zorgen, ze zijn veilig.”

Daarmee hing ik op en zette mijn telefoon uit. De volgende uren, dagen en weken was ik doodsbang voor wraak. Maar snel genoeg, vooral toen de $2000 cheque geïnd werd, realiseerde ik me dat Tiffany zou zwijgen. Ik begon te ontspannen en te fantaseren over andere vrouwen in de buurt.

Het was roekeloos, maar mijn verovering die dag was bepalend: het was het begin van mijn leven als de Suburban Sadist. Zelfs na alle vrouwen die ik heb gechanteerd en tot slaaf heb gemaakt, gaan mijn gedachten nog vaak terug naar die videokopieën en het mooie lichaam van Tiffany Sands die nog steeds op nummer 397 woont.


Stuur me een berichtje als je meer wilt van de Suburban Sadist, of Mrs Sands.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *