Plezier buitenshuis

Ik kom op mijn rug te liggen, mijn schouderbladen graven in het harde oppervlak, wat kneuzingen veroorzaakt. Als ik mijn ogen open, zie ik takken omgeven door een weelderige groene bedekking, de ochtenddauw kleeft nog aan de toppen van de bladeren. Ik probeer mijn arm omhoog te bewegen om de bladeren weg te vegen zodat ik de lucht kan zien, maar dat lukt niet. Als ik mijn ogen naar beneden richt, zie ik overal touwen, leer en harnassen bevestigd over mijn lichaam. Harnassen die aan de bosgrond onder mij zijn bevestigd, zetten mijn enkels vast, spreiden ze wijd uiteen, mijn polsen en mijn bovenborst. Onder mijn kont ligt een soort kussen. Om mijn bovenbenen is leer gewikkeld, bijna als een tourniquet, en om mijn heupen is nog een tourniquet van leer gewikkeld, waardoor mijn hele bekkengebied ontstoken raakt. Touwen zijn rond mijn buik gewikkeld, rond mijn tieten, waardoor mijn huid een licht paarsachtige tint krijgt. Ik adem diep in, mijn situatie dringt tot me door. Ik ben in een openbare plaats, vastgebonden zonder hoop op ontsnapping.
“Krijg nou wat. Dit is gewoon geweldig”, mompel ik.
“Met plezier” zegt een diepe, gebiedende stem van boven mijn hoofd.
Ik krom mijn nek en probeer te zien wie het is. Ik zie niets. Ik hoor gekraak, het geluid van een gebroken takje. Ik begin te beven, sluit mijn ogen en hoop dat wat hij me gaat aandoen van korte duur en pijnloos zal zijn. Hij knielt naast me en strijkt met een vinger over mijn gezicht voordat hij voorover buigt om me te kussen. Hij trekt zich terug en grijpt mijn tieten in zijn handen, terwijl hij ze in langwerpige vormen kneedt. Hij kreunt achter in zijn keel, dierlijk. Lust overstroomt zijn reeds met verlangen gevulde ogen en op mijn beurt worden mijn ogen spiegels van de zijne. Ik wil dit besef ik. Meer dan ik ooit gewild heb.
Een briesje baant zich een weg door de struiken, over mijn tepels, waardoor ze hard worden, over mijn ontstoken kutje, waardoor het nat wordt. Ik kreun zachtjes, probeer niet te verraden dat ik nu helemaal van deze situatie geniet. Maar hij weet het, natuurlijk weet hij het. Hij voelt hoe ik me begin te ontspannen, hoe ik in mijn bekende onderdanige rol begin te glijden. Grijnzend klimt hij tussen mijn benen, pakt zijn nu al keiharde pik in zijn hand en richt hem recht op mijn opgeheven kutje. Hij gaat met zijn hoofd langs mijn kutje omhoog en ik hijg als hij over mijn clitoris gaat.
Als hij zijn hoofd weer naar beneden over mijn kutje beweegt, hijg ik weer als hij me volledig binnendringt, zonder waarschuwing. Hij vult me, rekt me uit en begint zo hard en snel mogelijk in en uit me te pompen. Hij trekt zich uit me terug met evenveel waarschuwing als hij me binnendrong en trekt zich langzaam af terwijl hij over mijn lichaam klautert tot hij op mijn borstkas zit.
“Open” zegt hij.

Ik open mijn mond, leg mijn tong over mijn ondertanden, het puntje van mijn tong rustend op mijn onderlip. Grijnzend, met ogen die oplichten van verlangen, duwt hij zijn pik, bedekt met mijn sappen, in mijn mond. Ik slik hem diep door. Hij begint zijn heupen heen en weer te bewegen, en neukt zo mijn keel. Ik adem door mijn neus en blijf zo stil mogelijk liggen. Hij trekt zich terug, alleen zijn hoofd blijft nog in mijn mond. Met mijn tong lik ik langs de kop. Dan adem ik diep in door mijn mond. Zodra ik een tweede keer adem heb gehaald, duwt hij zijn lul terug in mijn keel en houdt hem daar vast. Net als ik begin te kokhalzen trekt hij zich weer terug, zodat ik weer kan ademen. Dan neukt hij mijn mond, zonder me te dwingen meer te nemen dan ik probeer. Al snel komt hij klaar en bedekt mijn tong. Ik sluit mijn mond en rol mijn tong naar achteren, terwijl ik zijn sperma door mijn mond beweeg, om de smaak en de textuur te leren kennen. Dan slik ik het in, ik hou van het gevoel als het door mijn keel glijdt. Als ik mijn mond weer open doe, neem ik de kop van zijn lul weer in mijn mond. Ik maak hem schoon.
Hij knielt weer naast me. Hij leunt over mijn lichaam, neemt een van mijn nog steeds harde tepels in zijn mond en gaat er zachtjes met zijn tong overheen. Ik kreun zachtjes en let erop dat niemand ons kan horen. Grijnzend pakt hij mijn tepel met zijn tanden en trekt eraan. Ik kreun harder, het genot stroomt door mijn aderen. Hij gaat met een vinger langs mijn kutlippen. Hij vindt mijn clitoris en begint er serieus over te wrijven, om me op het randje te brengen. Plotseling duwt hij twee vingers in me, zijn mond zit nu vast aan mijn andere tepel, afwisselend tussen de twee. Hij vingert me snel en voegt een derde vinger toe nog voor ik volledig gewend ben aan twee. Dan een vierde, waardoor ik geen andere keuze heb dan luid te hijgen, want de ware betekenis van vol raakt me. Hij verspilt geen tijd en begint zijn vingers in en uit mijn lichaam te duwen, terwijl zijn duim nog steeds heftig over mijn clit wrijft. Binnen de kortste keren kom ik klaar; luid kreunend, volledig onwetend van waar we zijn in mijn orgastische gelukzaligheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *