Onderdanig, ik ben hun slaafje, hun gaatje

James leunde ontspannen achterover in een van de bibliotheekstoelen van zijn college, met een boek in zijn handen en zijn ogen gericht op de regels tekst die ze presenteerden. De stoel was comfortabel, maar de bekleding van de armleuningen was een beetje versleten, een teken van het worstelende budget van de universiteit, vermoedde hij. Hij was nog maar een paar weken op dit college en het was al vreemd in vergelijking met zijn vorige college. Alles was hetzelfde, de houding van de docenten, het algemene gevoel dat het gebouw op het punt stond uit elkaar te vallen maar waarschijnlijk nog twintig jaar dienst zou doen voordat er een grote renovatie zou plaatsvinden, het eten, maar het was niet dat wat James opviel.

Nee, het waren de mensen. Ook al waren ze gelijkaardig, vormden ze gelijkaardige sociale kliekjes zoals hij al zijn hele leven had gezien, de sportieve groepen, de intelligente groepen, de cheerleaders en dergelijke, het was het feit dat hij er tijdens zijn paar weken hier al totaal niet in geslaagd was om zich in één van hen te integreren, echt waar.

Voor James was dit een echte rariteit, hij was in hart en nieren een mensen-mens. Hij hield ervan nieuwe mensen te ontmoeten, hij hield ervan nieuwe vrienden te maken, maar om de een of andere reden haalde iedereen met wie hij hier sprak zijn schouders op, zij het beleefd. Het was een eigenaardigheid waar hij zijn vinger niet op kon leggen.

Hij vond zichzelf best aardig, vriendelijk en volgens de feedback die hij op zijn oude school had gekregen, niet onaantrekkelijk. Doordat hij in het zwemteam had gezeten en daardoor een fit en slank lichaam had, in combinatie met zijn jongensachtige charme, donkere ogen, zwart haar en aantrekkelijke gelaatstrekken, was hij erg populair geweest bij de meisjes. Maar hier keken ze hem geen twee keer aan.

Behalve twee meisjes, de enige vrienden die hij had weten te maken.

Hij keek op van zijn boek toen een paar tassen werden neergezet op zijn anders lege tafel, hij glimlachte, het herkennen van het paar, Brittany, en Katie, de roodharige tweeling die was geworden zijn enige bron van sociale interactie tot nu toe.

“Hey!” opende Brittany, haar stem zacht en melodieus, terwijl ze een stoel tevoorschijn trok om naast haar zus en James aan tafel te gaan zitten, haar volle rode lippen omhoog gekruld tot een charmante glimlach.

“Hey~” imiteerde Katie, terwijl ze de derde en laatste plaats aan de ronde tafel innam, haar boekentas openmaakte en er een tekstboek uithaalde.

Het tweetal was gewoonweg beeldschoon, bijna identiek, allebei cheerleader en ongelooflijk aantrekkelijk. Ze hadden beiden bijna perfecte atletische figuren. Ze hadden James onlangs toevertrouwd dat hun cheerleading coach had betreurd dat de twee meisjes zich zo goed hadden ontwikkeld in hun vrouwelijkheid, hun volle DD borsten en brede vrouwelijke heupen belemmerden hun vooruitgang in hun squad, hoewel James het moeilijk had gevonden om sympathiek te zijn.

“Hé Brittany, Katie, wat doen jullie hier?” vroeg hij glimlachend terwijl hij hen elk bij de naam aansprak, hoewel hij duidelijk blij was de twee te zien brachten ze hun lunchpauze meestal door in het gezelschap van hun schare vriendinnen. De tweeling was ongelooflijk populair bij de andere meisjes. Andere jongens leken hen echter te mijden, wat James vreemd vond, gezien hun schoonheid.

Katie wierp een blik op Brittany, die haar lange rode haar over haar schouders liet glijden en weer een gouden glimlach op haar gezicht toverde, terwijl ze haar schouders lichtjes ophaalde. “Nou, we hebben ontdekt dat je je lunches afgezonderd in de bibliotheek doorbrengt! We konden je hier niet helemaal alleen laten zitten…” pruilde hij schattig.

James glimlachte opnieuw en legde zijn boek neer. Hij keek naar de tweeling en bewonderde hun gelaatstrekken, hun warme, prachtige glimlach, hun weelderige rode haar en hun helderblauwe ogen. “Aww, dat is echt lief van je. Dat hoeft ook niet, ik weet hoe weinig tijd je met de meisjes doorbrengt.”

Katie giechelde een beetje en stak haar hand naar hem uit om hem vertrouwd op zijn hand te tikken, haar huid zacht en warm. “Doe niet zo afwijzend Jay, je bent praktisch een van de meisjes!”

Hij glimlachte wat, dankbaar voor haar woorden, hoewel hij wist dat het niet waar was. Ondanks dat hij zo ‘in’ was met Katie en Brittany, vermeden de andere meisjes in het college, zelfs die in de tweeling eigen vriendschapskliek, hem.

“Hebben jullie een leuke dag?” vroeg hij, terwijl hij zijn ellebogen op tafel liet rusten en een blik tussen de twee wierp.

Voor de meesten was het moeilijk om de tweeling uit elkaar te houden, Brittany en Katie zagen er vrijwel identiek uit, hun haar zat hetzelfde, ze kleedden zich hetzelfde en gedroegen zich zelfs heel gelijkaardig. Het had een paar dagen geduurd voordat hij het verschil kon zien. De meisjes hadden lichte sproeten onder hun ogen en op de brug van hun neus, zo licht van kleur dat ze bijna opgingen in hun bleke porseleinen huid. Het had even geduurd, maar James had geleerd de sproeten van de meisjes te lezen, zoals de sterren aan de hemel, elk met een lichtjes uniek patroon.

Hij vermoedde dat het zijn vermogen was om de meisjes uit elkaar te houden, iets waar zelfs hun beste vrienden vaak niet in slaagden, dat hem zo snel geliefd had gemaakt bij hen. Ze leken het geweldig te vinden dat hij hun individualiteit herkende, hen afzonderlijk zag als Brittany en Katie, en niet alleen als de tweeling die iedereen zag.

Brittany haalde haar schouders weer op en sloeg haar benen bescheiden over elkaar terwijl ze achterover leunde, een zachte zucht ontsnapte aan haar lippen. “Het is niet geweldig geweest…”

James fronste lichtjes en keek bezorgd naar Katie. Hij merkte op dat ook zij een beetje ingetogener was dan zij vaak waren. Het tweetal was meestal vrolijk en sprankelend, het was nieuw voor hem om te zien dat ze er zelfs maar een beetje somber uitzagen.

“Is… Is het iets waar ik mee kan helpen?” bood hij aan, de oprechte bezorgdheid voor hen duidelijk in zijn stem.

Katie beet wat op haar lip en keek nadenkend, waarna ze haar hoofd schudde: “Bedankt, Jay… Maar ik denk het niet. Onze ouders zijn uit vanavond en we hebben een paar meiden uitgenodigd, je weet wel voor een meidenavond! Wijn, films, meidenpraat, je weet wel. Slaapfeestje dingen! Maar…”

Brittany snoof een beetje. “Maar om de één of andere reden, zijn ze allemaal weggegaan. Dus nu zijn het alleen ik en zus.” Ze wierp een zijdelingse blik op Katie, een kleine grijns ontroerde haar gelaatstrekken. “Ik bedoel, niet dat dat iets slechts is! Maar weet je. Het is geen logeerpartij.”

James vouwde zijn armen een beetje over elkaar en knikte, meelevend in zijn lichaamstaal en uitdrukking, zich een beetje slecht voelend voor hen. “Ik weet hoe je je voelt… Ik heb niet eens iemand bij mij in de buurt gehad sinds ik hier ben komen wonen.”

Brittany hield haar hoofd wat schuin en wierp Katie een blik toe, waarbij ze beiden wat opkikkerden en om de een of andere reden wat aandachtiger keken. “Ik bedoel… Hij is een van de meisjes…”

Katie keek onzeker, “Natuurlijk, maar… hij zal de dingen die we doen niet leuk vinden… Een van de meisjes, maar… Wijn, films en meidenpraat?

Brittany schudde haar hoofd. Je hebt gelijk. Dat zou helemaal niet werken… Maar ik wil de kans op een vrij huis niet missen.

“Het kan leuk zijn…”

“Eh…” Ze keken allebei naar James toen hij sprak, nieuwsgierig. “…Ik kan meidenpraat doen?”

De twee meisjes grijnsden een beetje, speels.

Katie leunde achterover in haar stoel en draaide een haarlok door haar vingers terwijl ze een lieve, plagerige toon opzette. “Oooh? En wijn drinken? En naar meisjesromantiek kijken? En elkaars haar doen? Kussengevecht? Praten over jongens?”

James haalde zijn schouders op, en zette zijn eigen glimlach op. “Als het betekent dat ik meer tijd met jullie twee kan doorbrengen, zeker.”

Katie lachte wat en duwde hem met haar voet onder de tafel, “Ooh gladde prater. Ik durf te wedden dat je Brittany gewoon in haar pyjama wil zien, je weet toch dat ze gewoon een T-shirt draagt in bed?”

Brittany hijgde, haar bleke wangen kleurden rood van schaamte en ze sloeg een giechelende Katie zachtjes op haar arm, “Katie!!! Zeg dat niet tegen hem!”

James lachte ook en wreef met zijn hand over zijn nek, zelfs Brittany glimlachte uiteindelijk, zij het een beetje verlegen.

“Oké, oké, laten we allemaal lachen om Brittany…” Brittany snoof en haalde diep adem om haar verlegenheid weg te werken. “Wil je vanavond overkomen of niet Jay?”

Hij deed even alsof hij nadacht, wilde niet te gretig overkomen, maar knikte toen een keer, “Mm, tuurlijk! Het zal leuk zijn toch? Ik ben nog nooit op een pyjamafeestje geweest…” zei hij met een grijns.

Katie en Brittany leken allebei meteen op te vrolijken, Katie sprak opgewonden, “Wacht echt? Je vindt de soppige films, de meidenpraat en het hele gedoe toch niet erg?”

“Hé, ik ben toch een van de meisjes? Je moet me leren hoe ik er een moet zijn.” lachte hij, grappend.

Brittany’s grijns werd iets dieper en ze wierp een zijdelingse blik op haar zus, die instemmend knikte: “Klopt, we zullen je moeten leren hoe je een van de meisjes moet zijn. Dit gaat zo leuk worden!”

James glimlachte stralend en leunde achterover in zijn stoel. Dat had niet beter kunnen gaan, al had hij het geprobeerd. Niet alleen had hij het tweetal opgevrolijkt, maar hij had ook een nacht gescoord met twee van de heetste meisjes van zijn college, en hoewel hij wist dat ze hem hadden bevriend, vond hij dat eigenlijk helemaal niet erg. Het waren een mooi stel meisjes, en ondanks het feit dat zij de enige twee mensen in het hele College waren die hem ook maar de geringste aandacht schonken, dacht hij niet dat hij twee leukere, mooiere vriendinnen had kunnen scoren.

Katie knikte, haar vrolijkheid keerde terug, “Ik kan gewoon niet wachten, wat zullen we gaan kijken denk je?” vroeg ze aan haar zus, haar mooie blauwe ogen wijd en opgewonden.

De twee begonnen te praten over een heleboel films waar James alleen maar terloops over had gehoord, hij wierp een verbaasde blik tussen hen in en haalde zijn telefoon tevoorschijn, met een nonchalante blik de tijd checkend.

“Ah… ik moet naar een van mijn lessen, maar eh… ik kom vanavond wel naar de jouwe, ja?” Zei hij, hartelijk glimlachend terwijl hij zijn spullen in zijn tas begon te pakken.

“Hm? Oh!” Katie knikte, “Ja ik sms je ons adres oké? Zes klinkt goed?”

“Klinkt goed!” Hij bevestigde, stond op en trok zijn tas over een schouder, “Ik zie jullie vanavond dan.”

Hij zwaaide en draaide zich om, terwijl beide meisjes een blik naar beneden wierpen, op hun lippen bijtend terwijl ze naar zijn kont keken terwijl hij liep. Fit en atletisch, zijn jongen-billen trokken hun aandacht zoals het had gedaan de eerste keer dat ze hem hadden gezien op zijn eerste dag.

Het tweetal zweeg toen hij wegliep en wachtte tot hij buiten gehoorsafstand was voor ze weer spraken.

“Ik kan niet geloven dat het werkte… Brittany grijnsde en keek opgewonden naar Katie.

“Oh mijn god… Ik weet het! Hij is zo lief. Hebben we problemen met de meisjes?

Brittany schudde haar hoofd, “Pff… Niets dat ik nog niet geregeld heb. Ik hoorde de meisjes zeggen dat Helen hem mee uit wilde vragen, maar ik heb met haar gesproken… Ze weet dat ze het moet laten. Iedereen weet dat hij van ons is.”

Katie beet op haar lip en giechelde, bijna stuiterend in haar stoel. “Fuck. Ja. Ik kan ons geluk niet geloven! Wie had gedacht dat de nieuwe jongen zo sexy zou zijn? Vanavond wordt de beste…” ze stak haar vuist op naar Brittany die er nonchalant tegenaan stootte.


James bekeek zichzelf in de zelfcamera van zijn telefoon terwijl hij door de straat naar hun huis liep, hij was niet van plan om iets met hen te doen of te proberen, hij wist immers dat als hij voor Brittany of Katie zou vallen, hij de ander van zich zou vervreemden, mogelijk een vriend zou verliezen en nog erger, mogelijk een wig tussen de twee meisjes zou drijven, maar hij wilde er toch op zijn best uitzien voor hen.

Niet dat het wat uitmaakte, ze waren niet eens in hem geïnteresseerd buiten de grenzen van vriendschap, wat, zo veronderstelde hij, goed voor hem uitkwam. Een paar goede vrienden was veel waardevoller voor hem, zoals het er nu voor stond.

Hij wierp een blik op de deur voor hem, stopte zijn telefoon weg in zijn zak en vergeleek het nummer van het huis met het nummer in zijn geheugen. Tevreden klopte hij op de deur en wachtte.

Het duurde even, maar uiteindelijk hoorde hij beweging aan de andere kant van de deur, een aarzeling, omdat hij aannam dat degene die aan de andere kant was het kijkgaatje controleerde, en toen ging de deur open.

Hij knipperde verrast met zijn ogen bij het zien van Brittany, die hij kon herkennen aan haar sproeten, veel nonchalanter gekleed dan hij haar ooit had gezien. Gekleed in een los, laag uitgesneden tank topje en een al even losse korte broek zag ze er prachtig uit met haar lange bleke benen bloot, blote voeten en een brede glimlach. Het laag uitgesneden topje toonde meer dan een groot deel van haar indrukwekkende en verleidelijke decolleté.

“Hé, Brittany! Ik heb je zo gevonden.” zei hij met een glimlach.

Brittany fleurde zienderogen op toen hij haar naam gebruikte, een lichte warme tint kwam op haar wangen. Ze vond het heerlijk om herkend te worden, zo leek het. “Kom binnen Jay! We gingen het net gezellig maken!”

Hij lachte een beetje en stapte naar binnen, terwijl hij zijn schoenen uittrok en opzij legde. Hij stond naast Brittany en stond qua lengte ongeveer op gelijke hoogte met haar, hij was eigenlijk best blij dat ze geen hoge hakken wilden, anders zou hij zich constant klein voelen bij hen in de buurt.

“Zo zie ik het! Ik voel me overdressed,” lachte hij terwijl ze de deur achter zich dichttrok en op slot deed.

Ze grijnsde en draaide lenig, alsof ze een mooie jurk en geen losse pyjama showde, het enige wat haar korte broek aanhield was de indrukwekkende wijdte van haar heupen. “Vind je het mooi?”

Hij keek hoe ze bewoog, hoe haar volle borsten verleidelijk stuiterden in hun losse omhulsel, niet opgehouden of ondersteund door een beha, alleen door de parmantigheid van de jeugd. Het zou een lange nacht worden om erecties te vermijden, zo leek het.

“Ik wou dat ik er zo goed uitzag in een tanktop,” zei hij met nog een lach, waar zij zich bij aansloot toen ze verder liep naar de woonkamer.

Binnen hadden ze het zich echt comfortabel gemaakt, door schijnbaar alle dekens, dekbedden, lakens en kussens in het huis te verzamelen om een zacht soort kussenhol te creëren tussen de banken die ze hadden omringd met hapjes, drankjes, accessoires, en een grote kont TV.

Katie lag languit op de kussens en dekbedden op de grond, ze droeg hetzelfde pakje als haar zus, het losse tanktopje over haar huid gedrapeerd, de vloei van de stof verraadde dat ze geen beha had omdat het leek te blijven haken aan haar puntige tepels.

James deed zijn best het niet op te merken en glimlachte. Het meisje veerde op om hem te omhelzen!

Hij lachte zachtjes en sloeg zijn armen om haar heen, gaf haar een vriendschappelijke omhelzing, voelde de warmte van haar lichaam tegen het zijne door de dunne stof van hun kleren, voelde de zachtheid van haar volle borsten tegen zijn borstkas drukken terwijl ze elkaar omhelsden.

“Ik ben zo blij dat je er bent!” grijnsde ze, terwijl ze achterover plofte op hun geïmproviseerde, zachte matrassenfort, haar borsten verleidelijk opspringend terwijl ze zat.

Hij glimlachte en ging met gekruiste benen naast Katie zitten. Brittany kwam aan zijn andere kant zitten, met een glimlach op haar eigen prachtige gezicht.

“Hoe kon ik dit missen? Jullie twee zijn zo aardig voor me geweest, het is het minste wat ik kan doen om jullie te belonen met mijn gezelschap.” Hij grijnsde, een grapje makend.

“Pffff. Bescheiden ook!” Brittany giechelde toen Katie achter een van de sofa’s reikte en een afstandsbediening tevoorschijn haalde.

Brittany ging half op haar zij liggen, haar benen kruisten elkaar terwijl ze op haar elleboog leunde en met samengeknepen lippen naar de tv keek toen Katie door de menuopties van de, blijkbaar Smart tv begon te bladeren en Netflix aan het laden was.

“Wat gaan we dan eerst kijken?” vroeg James nieuwsgierig, een blik werpend tussen de twee porseleinen schoonheden die aan weerszijden van hem flankeerden, zich er acuut van bewust dat het alleen hij en zij waren.

Katie mompelde wat terwijl ze door de romantische films bladerde, James deed zijn best om geïnteresseerd te lijken terwijl de lijst voorbij zwierf, elke optie leek erger dan de vorige.

“Oh oh!!” Brittany onderbrak, “Die daar! Die met de prinses! Ik hou zoveel van die film.”

Katie knikte instemmend terwijl ze de film koos die Brittany had aangewezen.

James voelde zijn hart een beetje zinken, niet zomaar een liefdesfilm, maar een prinsessenfilm. Heerlijk. Hij slaakte een zucht toen Katie opzij schuifelde en een arm uitstrekte om de lichten te bereiken, ze te dimmen en de sfeer intiemer en ontspannender te maken zonder het klinische wit van het licht.

James wierp een blik tussen de twee schoonheden terwijl ze zich aan weerszijden van de zaal nestelden. Het paar leek tevreden te zijn met het kijken naar de film die begon te spelen, de kleuren van het scherm verlichtten hun witte huid in een prachtige veelheid van kleuren.

Katie keek naar hem op en zag dat hij naar haar keek. Ze knipoogde speels voordat ze haar blik weer op de film richtte.

Hij trok zijn wenkbrauw een beetje op, niet echt zeker wat hij daarvan moest denken terwijl hij zich neerzette om naar de film te kijken, en de plek in de dekens met zijn rug ondersteund door de bank ongelooflijk comfortabel vond.

De film was… niet wat hij verwacht had. Het had alles! Schermen. Vechten. Marteling. Wraak. Reuzen. Monsters. Achtervolgingen. Ontsnappingen. Ware liefde. Wonderen.

Hij was zo verdiept in de film, tot zijn eigen verbazing, dat hij nauwelijks de toegenomen aandacht van de twee meisjes aan zijn zijde had opgemerkt. Aan het eind van het eerste bedrijf had hij een glas rode wijn in zijn handen en elk van de meisjes een van hun eigen. Aan het eind van het tweede bedrijf, was hij aan zijn tweede glas bezig en lag Brittany’s hoofd op zijn schouder. Tegen de tijd dat de aftiteling rolde hadden ze elk een fles wijn op, Katie en Brittany lagen tegen hem aan, Katie met haar armen lichtjes om zijn middel geslagen, Brittany met haar hand op zijn dij.

Toen de film eindigde en James weer bij zijn positieven kwam, verbaasde het hem hoe dicht het paar tegen hem aan lag.

Katie knipperde naar hem in het bijna donker, haar hemelsblauwe ogen wijd, haar uitdrukking nieuwsgierig en schattig. “En? Wat vond je van de film?”

“I…” Hij pauzeerde, tuitte zijn eigen lippen en haalde eerlijk zijn schouders op, “Ik heb er echt van genoten.” gaf hij toe, verbaasd dat hij zo grondig van een romance had genoten.

Katie grijnsde wat, “Ja ik wist dat je dat zou doen… Iedereen houdt van die film. Hij is geweldig.” Ze giechelde en streek met haar vingers lichtjes over zijn platte buik, door de dunne stof van zijn hemd.

Hij glimlachte een beetje en bloosde bij zijn realisatie van de twee dicht tegen hem aangedrukt, hij voelde het begin van een zwelling in zijn broek.

Hij hoestte een beetje en ging overeind zitten, maakte zich voorzichtig los van de twee en stond op, terwijl ze deemoedig op de dekens lagen, de plotselinge verschuiving van horizontaal naar verticaal, gecombineerd met de fles rood die hij naar binnen had gewerkt, deed zijn hoofd bijna tollen.

“J-ja haha, ik eh… Waar is de badkamer?” vroeg hij, terloops, met een veelbetekenende blik in de richting van de trap.

“Mm, gewoon de trap op, eerste deur rechts.” antwoordde Brittany, terwijl ze een lok van haar haar tussen haar vingers draaide.

Hij knikte, “Dank je, ik uh… ben zo terug.”

Brittany en Katie keken toe hoe hij zich terugtrok naar boven, handen aan de muur om hem te leiden, lopend op een manier die ze allebei herkenden, hij droeg een ‘verborgen wapen’ en was duidelijk aan het brommen.

Ze wachtten tot ze de deur boven hoorden dichtvallen en Katie wierp zich achterover op het dekbed, terwijl ze een zwijmeling imiteerde en een zachte, liefdevolle zucht liet horen: “Oooh hij is zo schattig… Briiit.. Ik wil eerst met hem, alsjeblieft?” Ze tuitte haar volle lippen en keek schattend op naar haar zus.

Brittany legde een hand op haar heup en pruilde ook, naar Katie kijkend, maar ze kon haar teleurgestelde uitdrukking niet lang inhouden, zoals altijd een zwak hebbend voor de schattigheid van haar zus. “Pff… Okay okay…” Ze giechelde een beetje en keek toe hoe Katie’s uitdrukking uitbrak in een zegevierende grijns.

“Maar je zult hem moeten delen… Ik ga niet aan de zijlijn staan wachten of zo…” Brittany knikte vastberaden.

Katie beet op haar lip en haalde haar schouders op: “Mij best, het houdt hem in ieder geval rustig… Dus… Hoe moeten we dit aanpakken?…

“Eh…” Brittany haalde een beetje haar schouders op, “Ik weet het niet… Ik had eigenlijk verwacht dat hij het voortouw zou nemen en wat handtastelijker zou zijn?”

Katie grijnsde. “Ja, hij ging helemaal op in de film… Ik denk dat hij vergat dat we hier waren.”

Brittany snoof maar lachte, “Ik zou beledigd moeten zijn maar dat is zo verdomd schattig…”

Ze zaten een paar momenten in stilte bij elkaar.

“Misschien moeten we allebei stiekem met hem flirten? Hem laten denken dat we het allebei met hem proberen te doen zonder dat de ander het weet?” stelde Katie voor.

Brittany tuitte haar lippen. “Ik bedoel zeker… Maar… Hoe?”

Katie ging in gedachten met haar handen door haar haar, en grijnsde toen. “Oh! Ik heb een idee…”

James was de badkamer binnengegaan en deed het licht aan, bijna verblind door de vergelijkende helderheid van de witte kamer toen hij naar binnen stapte en de deur achter zich op slot deed.

Hij slaakte een zucht en liep naar het toilet, de wc-bril stond omhoog, wat handig zou zijn geweest als hij had kunnen plassen. In werkelijkheid moest hij de zitting laten zakken zodat hij kon gaan zitten, wachtend tot het tollen in zijn hoofd en zijn prominente erectie afnamen.

Die twee waren erg… Knuffelig geweest. Een deel van hem dacht dat ze misschien zelfs flirterig waren, maar dat maakte hem op een bepaalde manier nerveus. Ze waren beiden ongelooflijk aantrekkelijk en geen van beiden had, in zijn boeken, tekortkomingen.

Maar er was die knagende angst, de angst dat als hij moest kiezen tussen de een of de ander, iets waarvan hij niet zeker was of hij dat kon doen aangezien ze voor hem allebei goddelijk waren, dat de ander hem dat uiteindelijk kwalijk zou nemen. Hij kon het zich niet veroorloven vrienden te verliezen, hij had er zo weinig.

Hij moest zich gewoon beheersen, het knuffelen was waarschijnlijk gewoon een aspect van het slaapfeestje dat hij niet had verwacht. Hij kon zich immers voorstellen dat zij tweeën en een groepje vrienden, schaars gekleed, tegen elkaar aan zouden kruipen. Elkaar strelend…

“Gah..” Dat hielp niet om zijn probleem op te lossen.

Hij haalde zijn telefoon uit zijn broekzak en begon het nieuws van de dag op het gebied van wedstrijdzwemmen te lezen. Hij bekeek de blogs van een paar van zijn favoriete zwemmers en idolen, hoewel hij in zijn door alcohol aangewakkerde geest niet echt in staat was om de informatie tot zich te nemen. Ondanks dat, werkte het gelukkig als een koude douche.

Toen hij weer beneden kwam, vond hij Katie op haar zij op de bank achter hun opstelling, Brittany zat in het midden en pruilde schattig en wreef een beetje onhandig over haar schouder.

James fronste zijn wenkbrauwen toen hij dichterbij kwam, hij keek een beetje bezorgd toen hij zag hoe ze over haar schouder wreef, een huivering trok over haar gelaatstrekken.

“Uh… Hey, alles goed met je?” Vroeg hij, terwijl hij probeerde nuchter te klinken, Brittany schijnbaar overrompelend toen ze haar hand van haar schouder liet zakken, alsof ze net betrapt was.

“Oh um zeker… Prima…” zei ze, zij het gedwee.

Hij wierp een blik op Katie die op de bank zat en een beetje grijnsde.

“Ze viel om… Te veel wijn~” zei ze met een zangerig stemmetje. Het leek James dat ook zij misschien een beetje beschonken was, hoewel dat niet verwonderlijk was, gezien hoeveel ze hadden gedronken.

“Het is niets! Gewoon een blauwe plek of zo…” zei Brittany defensief terwijl ze voor James plek ging zitten. “Laten we gewoon de volgende film opzetten oké?..”

James knikte een beetje, een beetje onzeker maar schoof naast Brittany terwijl Katie over de zijkant van de bank leunde, in zichzelf mompelend terwijl haar handen de afstandsbediening probeerden te vinden.

“Hé, Jay… Kun je uh… achter me zitten?” Vroeg Brittany, met zachte stem.

“Oh, uh… Tuurlijk.” antwoordde hij, terwijl hij weer op zijn vaste plek ging zitten, hij zat nu vlak achter haar en kon het scherm voor haar niet zien. “Ik bedoel… Ik kan niet zien…”

Ze leunde achterover, een van zijn benen aan weerszijden van zijn lichaam, haar rug tegen zijn buik gedrukt, haar hoofd rustend op zijn borst zodat hij over de bovenkant van haar weelderige rode haar kon kijken.

“Kun je het nu zien?..” vroeg ze zacht, zachtjes terug wiebelend in de holte van zijn benen, zijn armen op de kussens en dekbedden aan weerszijden van hem, niet echt zeker waar hij ze moest laten.

“I..”

“Ik heb het!” Katie ging overeind zitten, greep de afstandsbediening zegevierend vast en knipperde met haar ogen, naar de positie waarin ze James en Brittany nu zag. “Nou, jullie zien er gezellig uit…

Brittany wierp een blik op haar zus en grijnsde zelf ook een beetje. “Hij weet alles over fysieke fitheid en zo… Zei dat hij mijn schouder een massage kon geven? Om het minder pijnlijk te maken, weet je?”

Katie keek naar de hulpeloze James en moest een grijns onderdrukken, dit hele vechten om hem ding was misschien een act die de twee hadden bedacht, maar ze kon het niet helpen, maar ze hield van de wijdogige uitdrukking op zijn gezicht. “Is dat waar Jay?.”

“Ik… ik bedoel… Het zou haar echt kunnen helpen.” Hij knikte een beetje, duidelijk een beetje verrast door de plotselinge verschuiving in stemmingen.

“.. Hm.. Oke!” Katie glimlachte toen, ging achter hem op de bank liggen en drukte op play.

Deze film kende hij. The Princess Diaries. Een heel ander beest. Hij slaakte een zuchtje, hij had de film niet gezien, maar omdat hij hem kende wist hij wat hem te wachten stond. Terwijl de laatste Princess film een aangename verrassing was geweest, was hij er niet zo zeker van dat deze film een grote hit bij hem zou zijn.

En dat was maar goed ook voor de meisjes, die hadden moeten doorstaan dat hij de vorige film echt leuk vond en dat kon geen tweede keer gebeuren.

Katie neuriede een beetje terwijl ze onschuldig het volume opendraaide, het licht helemaal uitdeed en hen in de duisternis stortte, het enige licht in de kamer kwam van het scherm.

Brittany wierp een blik over haar schouder, haar ogen glinsterden toen ze het licht opvingen, ze keek op naar James, beet zachtjes op haar volle onderlip en sprak op nauwelijks fluisterende toon.

“Ga je me die massage geven?..” zei ze, haar stem zacht en verleidelijk.

“O-oh. Er… Zeker.” hij glimlachte een beetje en verplaatste zijn handen naar haar schouders, de gladheid van haar huid onder zijn handen voelend, alleen onderbroken door de dunne bandjes van haar tanktopje.

Ze ontspande zich tegen hem aan en voelde een blos op haar wangen door zijn sterke maar verrassend delicate aanraking. Ze trok zachtjes een dekbed over zich heen, tot aan haar nek en schoof de dunne strengen van haar tanktopje langs de zijkanten van haar schouders naar beneden, de toppen bloot latend voor zijn aanraking.

“Daar… We kunnen ze nu niet in de weg laten staan, toch Jay?”

James schraapte zijn keel een beetje en probeerde er niet te veel aan te denken, aan haar warme lichaam tegen hem aangedrukt, haar onderrug rustend op zijn liezen, zijn handen rustend op haar perfect gladde huid.

Hij slikte, mond droog, hoofd zwemmend van de wijn en het scenario waarin hij zich bevond, “Uh… Nee?”

Hij drukte zijn handen op haar schouders, hij had fysiotraining gehad als onderdeel van zijn zwemvaardigheden en hoewel hij zeker geen gediplomeerd masseuse was, wist hij waar hij moest knijpen en hoe hard.

“O-ooh…” Brittany zei, haar stem trilde een beetje toen hij met zijn handen de spieren van haar schouders begon te bewerken, hij wist wat hij deed en dat kon ze voelen.

Als cheerleader moest Brittany zelf ook een zekere conditie hebben. Voor James’ zoekende vingers voelden haar schouders en armen bedrieglijk sterk aan, alsof ze een kracht bezat die ze zelden gebruikte.

Hij zat daar enige tijd, zijn geest in een staat van uiterste concentratie. Hij deed zijn uiterste best om de film te volgen. Met de zachte kreunende geluiden die Brittany voortbracht en haar lichaam dat zich lichtjes tegen het zijne bewoog, vertrouwde hij op de vreselijkheid van de film om zijn potentiële erectie te doden.

Hij begon een beetje, voelde Brittany’s handen op de zijne, die hem ervan weerhielden haar te masseren, aarzelend, alleen zijn handen vasthoudend. Ze kon zijn hart horen kloppen in zijn borstkas, wist dat hij als was in haar handen was.

Ze duwde zijn handen onder de dekens waar ze uit het zicht van Katie waren en ze kauwde wat op haar lip. Terwijl hij haar masseerde had ze subtiel haar hemdje verder naar beneden gewerkt.

Ze bloosde warm toen ze zijn handen onder haar armen bracht, alsof ze wilde dat hij zijn armen om haar middel sloeg in een zachte omhelzing. Op het laatste moment hief ze echter zijn handen op, boog haar rug een beetje toen ze voelde hoe zijn sterke maar zachte handen haar volle, zware en vooral merkbaar ontblote borsten vasthielden en wogen.

Ze voelde hoe hij zich spande toen hij zich realiseerde wat hij vasthield en zijn handen weg wilde trekken, duidelijk in de war, alsof wat hij deed een ongelukje was, maar zij hield hem daar, zijn handen in de hare knijpend, zodat er geen misverstand kon bestaan over haar zachte, parmantige borsten, geklemd in zijn handen.

Ze hield haar hoofd achterover en ving, met de zachtste glimlach, zijn ogen, alsof ze wilde zeggen dat wat hij deed niet alleen in orde was, maar ook aangemoedigd werd.

Zijn gezicht was een plaatje, een aanbiddelijke mengeling van opwinding en pure, onvervalste angst, maar toen ze zijn handen in de hare bleef drukken, begon hij zich te ontspannen, nam het over en deed haar geleide actie na, terwijl hij haar borsten betastte.

Ze slaakte een tevreden zucht en liet haar handen van de zijne los, terwijl ze haar borsten vasthield en streelde. Haar handen rustten op zijn benen en gaven hem een geruststellende kneep terwijl ze zich volledig tegen hem aan ontspande, genietend van de film.

James was ten einde raad, niet in staat de ernst van de situatie te bevatten, hier was hij met Katie die onschuldig achter hem op de bank lag, terwijl hij daar zat, deed alsof hij onschuldig was, maar met zijn handen de borsten van haar zusje vasthield en masseerde.

“Shh…” fluisterde Katie in zijn oor, waardoor hij bijna sprong van verbazing toen ze zijn mijmering verbrak, de schok van het plotselinge gefluister moet hem genoeg hebben laten schrikken om een plotselinge kneep met de handen te geven toen Brittany een klein gekronkel tegen hem liet horen, dat was slecht, hij was al sportief bezig met een semi en hij wist dat Brittany’s comfortabele plekje binnen afzienbare tijd net een beetje bedorven zou worden door een schacht tegen de rug.

Hij hield zijn hoofd achterover, rustte met zijn achterhoofd tegen de zachtheid van de bank en keek op naar Katie, onzeker en vragend, terwijl hij zijn best deed onschuldig te kijken terwijl Katie ondeugend naar hem glimlachte.

Ze leunde dichterbij, zo dichtbij dat hij haar lippen tegen zijn oor voelde strijken. Ze fluisterde zo zacht dat Brittany het niet kon horen: “I wanna make out…”

Zijn ogen werden groot en hij opende zijn mond om te spreken, om bezwaar te maken, om te protesteren, maar zij legde een vinger tegen zijn lippen en suste hem.

Ze trok haar vinger weg en voordat hij de kans had om bezwaar te maken vonden haar lippen de zijne, vol, zacht en zoet, ze kuste hem, zijn hoofd rustte achterover tegen de bank, haar hand in zijn nek, strelend terwijl hun lippen elkaar zo zachtjes ontmoetten, een enkele pik ontwikkelde zich tot een langzame kus, hij kon het niet helpen, overgeleverd aan hun wederzijdse voorzichtigheid.

Hier kon niets goeds van komen, hij wist het, hij wist in feite dat er hierna geen weg terug meer was. Er zou een confrontatie komen, hij zou in het beste geval een vriend verliezen, in het slechtste geval twee.

De gedachte daaraan deed pijn, maar gelukkig weerhield de wijn hem ervan te veel na te denken over wat zou kunnen zijn, en liet hem in plaats daarvan focussen op wat was.

Hij had een prachtige, rondborstige roodharige tussen zijn dijen liggen, haar volle borsten gretig in zijn handpalmen gedrukt terwijl ze erin kneep en kneedde. Hij had een andere prachtige roodharige met haar lippen stevig op de zijne gedrukt, hun tongen vermengden zich in een lange, gepassioneerde kus.

Wat er ook zou komen, deze herinnering zou voor altijd zijn, en het zou een hoogtepunt van zijn jeugd zijn.

Voor wat voelde als uren maar slechts minuten konden zijn zweefde hij op wolk negen tussen de twee dorstige tweelingen.

Het was onvermijdelijk geweest gezien zijn situatie, maar hoe hard hij ook had geprobeerd het te vermijden, zijn pik was hard geworden tegen Brittany’s onderrug en in hun positie, met haar leunend tegen hem genesteld tussen zijn benen, was het onmogelijk dat ze het niet had gemerkt.

Als om hem te plagen kronkelde Brittany een beetje tegen hem aan, wat voor de aan lust en alcohol verslaafde James net een stap te ver was.

Hij liet een lage kreun van genot horen, het geluid hoorbaar gedempt.

Het vreemde, gedempte geluid was genoeg om even Brittany’s aandacht te trekken, waardoor ze opkeek en haar boy toy zag tongworstelen met haar tweelingbroer.

“A-hey!” Zei ze, waardoor Katie en James allebei verbaasd opsprongen en met een schuldige blik naar beneden keken. “Zijn jullie aan het zoenen?!”

“Buuh… Ik err…” James begon, maar Katie onderbrak.

“Hij houdt duidelijk je tieten vast!” beschuldigde ze, James haalde puntig zijn handen van Brittany’s borst, waardoor hij alleen nog maar schuldiger leek.

“Ik zei toch dat ik hem voor mezelf wilde!” verklaarde Brittany, fronsend.

Katie snoof wat en sloeg haar armen om zijn nek. “Ja, ik wil hem! Hij is een geweldige kusser.”

Brittany vernauwde haar ogen een beetje, ze kon de paniek zien toeslaan bij James, de jongen was zo onzeker over hoe te reageren dat het gewoonweg schattig was. “Wie van ons wil je?…”

James voelde zijn hart bijna stoppen, alle kleur trok uit hem, dat was de vraag die hij had verwacht en gevreesd.

“Ik… ik eh… ik… ik…”

Katie fronste en schudde zijn hoofd, “Het is niet eerlijk om hem zo te laten kiezen!”

Hij haalde trillerig adem, “Ik uh… Ja. Dat.”

Brittany keek moedeloos. “Ik zie geen andere optie! Het is een aardige jongen, het is niet zo dat hij ons wil delen!”

Katie zuchtte diep en plofte terug in haar stoel. “Ik weet het, niet?”

James aarzelde, niet zeker of hij die woordenwisseling nu echt gehoord had of niet. “I…. Is… Is… Dat een optie?…”

Katie ging op haar ellebogen zitten en keek over de deining van haar borsten op hem neer, wenkbrauwen licht opgetrokken. “Nou ja? Ik bedoel, we willen allebei… We dachten dat je zo’n aardige jongen was dat je er problemen mee zou hebben om bij ons allebei te zijn.

“Ik… Echt?” Zei James, met een stem vol onzekerheid en ongeloof.

Brittany haalde haar schouders een beetje op en keek naar hem op, “Tuurlijk? Vind je het goed om te delen?”

“Vind ik het goed om de twee meest geweldige, prachtige vrouwen als mijn vriendinnen te hebben?..” Zei hij, een kleine grijns op zijn gelaat, “Ik-“

“Whoa whoa whoa…” Brittany onderbrak hem en duwde hem, “We hebben het niet over vriendinnen Jay. We hebben het over neuken. Vanavond. Zoals dieren.” Ze tuitte haar lippen en grijnsde toen, “Als je echt braaf bent kunnen we morgenochtend praten over je ‘vriendinnen’ zijn.”

James knipperde, hij was begonnen zijn eerdere zelfvertrouwen terug te winnen, maar net als zij had hij het weer weggespoeld.

“Ja?” Vroeg Katie, terwijl ze hem een por in zijn hoofd gaf.

“Ik… Ja?” Zei hij, al kwam het er meer als een vraag uit.

Brittany giechelde wat en grijnsde, terwijl ze zich omrolde om oog in oog met hem te komen staan, “Het zou wel eens een beetje eng kunnen worden… Is dat goed?”

James keek haar aan en voelde zijn hart bonzen in zijn borst, hij knikte alleen maar. Het kon hem op dit moment nauwelijks schelen wat voor vreemde dingen ze in gedachten hadden, hij ging de twee heetste meisjes van zijn school neuken. Een tweeling. Op hetzelfde moment.

Hij wilde zichzelf net knijpen om er zeker van te zijn dat hij niet droomde, toen Katie in zijn oor beet en fluisterde: “Maar we beloven dat je er uiteindelijk van zult genieten…”

Hij huiverde, de toon van haar stem was vervuld van belofte. “Alles…” zei hij, terwijl hij zich op zijn achterste benen voelde staan, hij had ideeën ontwikkeld, posities in zijn hoofd vastgelegd over wat hij met deze twee kon en zou doen, maar hun houdingen waren aan het veranderen, minder ingetogen en verleidelijk meer… roofzuchtig.

Brittany knielde tussen zijn dijen en grijnsde. Ze gooide het dekbed opzij en tilde nonchalant haar hemdje over haar hoofd. Ze gooide het opzij en liet haar volle, bleke borsten vrij rondspringen, elk met de harde tepels waar hij enkele minuten daarvoor nog mee had gespeeld.

Hij stak een hand uit om ze te strelen, maar ze leunde achterover buiten zijn bereik, terwijl ze plagend grijnsde en op haar rug ging liggen in het midden van het geïmproviseerde matras met kussen en dekbed, naar hem wenkend met een vinger.

Hij leunde naar voren maar werd tegengehouden door Katie’s handen, hij keek over zijn schouder naar haar, nieuwsgierig waarom ze hem had tegengehouden.

Haar behendige handen tilden zijn eigen kleren van hem af, zijn armen gingen omhoog en hij liet het haar over zijn schouders uittrekken. Hij keek toe hoe hun ogen hem in zich opnamen en zijn slanke, fitte lichaam bewonderden voor een paar lange momenten voordat Katie op zijn rug drukte en hem achter haar zus aanspoorde.

Meer aansporing dan dat had hij niet nodig. Hij kroop naar Brittany toe en leunde op zijn knieën en ellebogen over haar heen.

Ze kronkelde gretig onder hem, haar armen om zijn nek, haar benen gekruist achter zijn rug, hield hem vast terwijl ze hem meesleepte in de diepte van haar kus, volle en zachte lippen, identiek aan haar zussen toen ze kusten, haar tong snel op zoek naar de zijne, een hand grijpt een handvol van zijn haar, de andere klauwt lichtjes in zijn rug, het verzenden van een rilling langs zijn ruggengraat als zijn gladde borst gedrukt op de volheid van haar borsten, zacht en soepel onder zijn lichaam.

Terwijl hij met haar zoende en zijn pik hard voelde worden in zijn broek, voelde hij Katie’s aanwezigheid achter hem, haar handen op zijn heupen als op doggy style terwijl hij bovenop haar zus lag, voelde hoe haar handen onder zijn lichaam streelden naar zijn riem en broek, vaardige vingers die zijn gesp en zijn knopen losmaakten.

Hij bloosde toen hij voelde hoe haar duimen onder de stof van zijn spijkerbroek haakte en hem over zijn lichaam naar beneden begon te werken, zijn kont aan haar onthullend.

Katie slaakte een kreet van verrukking toen zijn kont in het zicht kwam, ze giechelde toen ze zijn spijkerbroek liet zakken tot hij op zijn knieën zat, haar vingers knepen in een van zijn wangen. “Mooi kontje babe..” Plaagde ze speels.

Hij probeerde een antwoord te mompelen, maar werd gedempt door Brittany’s lange gepassioneerde kus, dus in plaats daarvan moest hij Katie’s zoekende vingers laten gaan voor hun avontuur.

Hij kreunde een beetje in de kus toen hij voelde hoe haar hand tussen zijn dijen dook en de staalharde lengte van zijn lichaam vond. Ze kneep, hij kreunde.

Katie grijnsde toen ze een vuist maakte rond de schacht van zijn pik en hem begon te strelen in de kleine ruimte tussen hem en haar zus, terwijl ze een waarderend geluidje liet horen. “Oooh… Hij is ongeveer een zeven Brit…”

“Mmfm-acht-ah!” probeerde hij te zeggen, maar hij werd door Brittany gestraft. Zijn lip werd voor een lang moment tussen haar tanden gehouden, voordat ze hem weer in een kus trok.

“Zeven en een half dan…” Katie grijnsde terwijl ze haar vuist in langzame maar gestage bewegingen langs de lengte van zijn pik bewoog.

“Dit is waar het leuk wordt…” spinde ze, terwijl ze voorover leunde.

James begon en drukte zich steviger tegen Brittany aan toen hij een vreemde, maar niet geheel onaangename sensatie voelde.

Katie’s mooie, engelachtige gezicht werd tussen zijn stevige wangen gedrukt, haar tong kwistend over zijn kontgat, er met lange halen overheen likkend en er dan in strakke kleine cirkels omheen werkend.

Hij probeerde te kronkelen, te protesteren, maar hij vond Brittany’s greep, met haar benen stevig om zijn middel gewikkeld, heel bedwingend, hem op zijn plaats houdend terwijl Katie’s ene hand zijn pik bewerkte en haar tong zijn kont.

Het was eng, maar het voelde goed, dus wie was hij om te klagen?

Met de striemen van genot die door zijn lichaam gierden van haar tong en hand, en niet in staat om er op de een of andere manier iets aan te doen, besloot hij zijn aandacht op Brittany te richten, als zij een beetje freaky wilden, wie was hij dan om hen dat te ontzeggen?

Brittany hijgde toen ze zijn sterke, krachtige hand plotseling rond haar keel voelde, ze voelde hem knijpen terwijl hij de luchtstroom naar haar longen beperkte, ze kronkelde, maar liet hem niet los, worstelde om adem te halen terwijl zijn tong met de hare speelde.

Hij verstikte haar een paar lange momenten, terwijl hij haar diep kuste. Pas toen haar nagels pijnlijk in zijn rug begonnen te graven, liet hij haar keel los.

Brittany duwde hem een beetje omhoog, waardoor Katie verbaasd achteruit deinsde toen Brittany rechtop ging zitten en een paar keer hoestte, hijgde en hijgde hard, een bleke hand in haar rode nek, terwijl ze verbaasd naar James opkeek.

Hij knipperde wat, “Uh.. Te ver?…” vroeg hij, een beetje gegeneerd, zelfs terwijl zijn pik tussen hen in trilde en klopte.

“Fucking amazing…” Brittany lachte, haar wangen roodgloeiend, haar ogen half dichtgeknepen van lust en begeerte, “Al zal ik je daarvoor laten boeten… Katie, laten we hem naar boven brengen… Ik wil nu echt spelen.”

Katie knikte opgewonden en stond op, om naar boven te gaan voordat James en Brittany de kans hadden om op te staan en te volgen, James schopte zijn broek uit en liet hem helemaal naakt achter, Brittany zorgde ervoor dat James vooruit liep en gaf hem een speels duwtje elke keer als hij probeerde om te kijken. Hij probeerde alleen maar een glimp op te vangen van haar tieten, dat wisten ze allebei, maar na zijn kleine show was ze er vrij zeker van dat hij een glimp zou opvangen van iets anders, iets lager op haar lichaam, als ze hem liet kijken.

Hij liep naar boven en volgde Kate’s voetstappen, ging een kamer binnen en vond de lichten uit, het pikkedonker. Hij hoorde Brittany achter zich binnenkomen, hoorde haar de deur sluiten.

“Vertrouw je ons?”

Zonder zijn gezichtsvermogen kon hij niet zien wie er sprak, maar dat maakte niet uit.

“J-ja.”

“Goed. We willen zien wat we doen… Maar we willen niet dat je ziet… Vertrouw ons.” Hij voelde iets over zijn ogen glijden, dat het bovenste deel van zijn hoofd bedekte.

Katie bewoog om een bedlampje aan te doen. Het wierp een zwoel licht over de kamer, laag en warm van kleur, het verlichtte de kamer genoeg voor de tweeling om hun prooi te zien, maar niet genoeg om de stemming te bederven.

James kon echter alleen zwart zien toen hij besefte dat hij geblinddoekt was. Hij slikte even en voelde de aanwezigheid van het meisje om zich heen bewegen, hoorde hun voetstappen, voelde het briesje van het voorbijgaan tegen zijn huid. Ze omcirkelden hem als een stel haaien, ze beoordeelden en bewonderden hem.

Hij ging wat rechter staan, probeerde er op zijn best uit te zien, zijn pik rechtop en recht vooruit wijzend.

“Hot as fuck…” ademde een van hen laag, de ander liet een laag gespin van instemming horen.

Hij voelde hoe handen zijn polsen van achteren vastpakten en ze iets naar achteren trokken. Hij kronkelde, niet zeker wat ze aan het doen waren, tenminste totdat hij een pluizige zachtheid voelde die een stalen kern omsloot, om elk van zijn polsen. Fuzzy handboeien, klikten op hun plaats op zijn polsen, getrokken achter zijn rug.

Hij gaf een experimentele ruk aan zijn nieuwe boeien, verwachtte dat ze goedkope plastic dingen voor de lol waren, maar merkte dat ze letterlijk geen krimp hadden.

“Het zijn eh… sterke handboeien…” merkte hij onzeker op.

“Zeg ahh…” zei een stem.

Hij fronste verward zijn wenkbrauwen, “Ahh?” vroeg hij, maar al snel werd er een voorwerp tussen zijn lippen geduwd, riemen bewogen rond om het aan zijn hoofd vast te maken. “Mmf?”

Het was, herkende hij, als een ball gag, maar plat met een vreemde schijf in het midden, toen ze zeiden dat ze waren in een aantal freaky dingen ze hadden geen grapje gemaakt.

“Denk je dat het genoeg is?…” vroeg een stem.

“Hij kan nog steeds rennen…” zei de andere zus, de toon geamuseerd. “Niet sneller dan wij tweeën… Dat en ik heb de deur op slot gedaan, hij kon niet ver komen…”

“Toch… Het is beter om zeker te zijn.”

Hij voelde handen op hem, die hem naar voren leidden. Hij gehoorzaamde, al was het maar uit nieuwsgierigheid naar wat ze van plan waren.

Hij liet een gedempt geluid van verbazing horen toen zijn knieën de rand van een bed vonden, met een hand tegen zijn rug gedrukt en zijn armen achter hem gebonden zoals ze waren, was de uitkomst onvermijdelijk.

James sloeg tegen het bed als een dood gewicht, een beetje stuiterend terwijl hij een gezicht vol matras kreeg, het dekbed ongetwijfeld beneden in de hoop waar ze tegenaan waren gekropen.

De twee giechelden en handen bewogen over hem, rukken, herpositioneren, meer boeien? Deze keer aan elk van zijn enkels, hem vastbindend aan de onderste bedpoten.

Hij probeerde zich los te wurmen, voelde zich ongelooflijk blootgesteld omdat hij zijn dijen niet kon sluiten, niet zeker wat ze van plan waren of hoe hij effectief een van hen zou moeten neuken in zijn positie. Hij bedacht dat dit deel moest uitmaken van het voorspel.

“Je zei dat je eerst wilde gaan, toch Katie?” Brittany’s stem dan, hij kon haar horen terwijl ze sprak, zich boven bij zijn hoofd op het bed verplaatsend.

“Mmhm! Maakte hem klaar en alles terwijl hij jou aan het verstikken was.” plaagde Katie en hij voelde hoe haar handen zijn polsen vastpakten. Met verrassende kracht voelde hij zich omhoog komen, zijn borst kwam van het bed, ondersteund door zijn knieën en haar greep.

Hij voelde vingers op zijn hoofd en rond zijn mondknevel. Even dacht hij dat Brittany die zou verwijderen, maar in plaats daarvan kwam er iets los. Hij ademde in door zijn mond, voelde koele lucht zijn longen vullen, maar zijn mond werd nog steeds wijd open gehouden.

“Ik ga nu zijn blinddoek afdoen…” zei Brittany zachtjes, een gretigheid en een honger in haar stem terwijl haar handen zich weer naar zijn hoofd bewogen.

Hij kronkelde wat, de opluchting verwelkomend van de blinddoek die van zijn gezicht viel, hopend dat het enig inzicht zou geven in hun plannen en bedoelingen, zijn pik deed pijn tussen zijn dijen, alle beloften van wat zou komen, alle fantasieën die in zijn hoofd afspeelden waren nauwelijks verzadigd door de korte streling die Katie hem had gegeven.

“Hé schatje…” zei Brittany en keek in zijn ogen terwijl hij knipperde, zich aanpaste aan het licht en het tafereel in zich opnam.

Brittany lag voor hem op het bed, gesteund door de kussens, haar lichaam naakt, haar dijen gespreid. Ze was prachtig, haar porseleinen huid was onberispelijk, van de top van haar hoofd tot het topje van haar trillende pik. Tot het topje… van haar…

“Uhhh…” was alles wat hij kon zeggen door de ring gag toen hij voelde hoe haar handen in zijn haar verstrengeld raakten.

“Shh…” Brittany knipoogde en trok zijn hoofd naar beneden.

Zijn ogen werden groot toen hij haar dikke, bleke pik moeiteloos door zijn ringgag in zijn mond voelde glijden, hij kon het niet begrijpen, kon het niet geloven, zelfs toen ze kreunde en zijn hoofd op en neer begon te rukken, haar pik aftrekken gebruik makend van de zachte nattigheid van zijn onbewaakte mond, de dikke rode punt van haar pik die diep in hem duwde, zijn tong indrukkend en hem vullend.

“Oooh fuck dat voelt zo goed…” kreunde ze, terwijl zijn speeksel haar dikke pik begon te bedekken, de passage in en uit zijn fluweelzachte mond versoepelend, zelfs terwijl hij een reeks gealarmeerde geluiden rond haar lengte maakte.

“Ik wed dat dit beter zal voelen…” zei Katie met een licht zangerig stemmetje van achteren, waardoor zijn aandacht naar iets nog ‘dringenders’ werd getrokken.

Toen hij iets glibberigs en warms tussen zijn wangen voelde glijden om tegen zijn natte sterretje te kussen, begon hij echt te spartelen, wanhopig trekkend en kronkelend tegen zijn boeien.

Met gebonden enkels en polsen kon hij weinig doen, maar hij kon nog wel met zijn heupen en kont zwaaien om de dikke pik, die zijn intrek wilde nemen, los te maken. Maar toen hij dat deed, trok Brittany met plotselinge kracht naar beneden en in een scherp moment van paniek voelde hij hoe het dikke vlees dat zijn mond vulde in zijn strakke, hulpeloze keel werd geduwd.

Hij kokhalsde nat om het binnendringende stuk gereedschap toen het zijn slanke keelholte uitpuilde en hem veel pijn en ongemak bezorgde. Hij keek naar Brittany met grote, betraande ogen toen zijn lippen plotseling op de onderkant van haar pik werden gedrukt en haar zware ballen tegen zijn kin rustten.

“Kijk me niet zo aan,’ grijnsde ze speels, ‘ik zei toch dat ik je terug zou pakken omdat je me verstikte… Laat mijn zus haar pleziertje hebben of ik hou het hier tot je een black-out krijgt… Begrepen?” Ze aarzelde, “…Knipper twee keer voor ja.”

Hij kronkelde, probeerde zich los te maken uit haar greep, maar de bedrieglijke kracht die hij eerder in hen had opgemerkt was nu maar al te duidelijk.

Hij knipperde twee keer met zijn ogen.

Ze trok hem omhoog tot alleen het dikke uiteinde van haar pik zich tussen zijn mishandelde lippen bevond, en grijnsde toen hij hoestte, hete slokken lucht naar binnen zuigend, een speeksel dat langs haar schacht rolde. “Brave jongen..”

Katie hijgde en plaatste haar harde pik terug tussen zijn wangen, haar handen op zijn polsen, hem knijpend, “Pff, dat was onbeleefd van je Jay…”

Brittany giechelde een beetje, “Ik weet het toch?”

James voelde de handen rond zijn hoofd die hem naar beneden trokken, gretig en ongeduldig om hun activiteiten weer te hervatten en hij keek op in de grijnzende, twinkelende ogen van Brittany terwijl ze hem begon te dwingen haar weer te pijpen. Ze wierp hem een kus toe en knipoogde. “Probeer er eens op te zuigen, schat… Het zal je gedachten afleiden… Nou… Je weet wel…”

“Dat zal het zeker…” Katie giechelde terwijl ze naar voren drukte, een beetje worstelend om haar doel te vinden, haar pik te groot en zijn gat te klein, te glad, met haar beide handen bezig om James omhoog te houden voor Brittany’s plezier, duurde het een paar mislukte porren en stoten voordat haar harde, gesmeerde schacht eindelijk een plekje leek te vinden dat toegaf aan haar avances.

James kromde zijn rug en probeerde zich in een reflex terug te trekken, maar met Katie’s handen die hem omhoog hielden en de sloten rond zijn enkels kon hij nergens anders heen dan naar haar pik.

Hij voelde hoe zijn huid in het zweet uitbrak toen haar pik zijn maagdelijke gaatje spreidde en zijn deugd stal toen het topje van haar pik zijn thuis vond in zijn hete, sappige kontje. “A-aah fuck… Fuck ja…”

Tranen rolden vrijelijk over zijn blozende wangen terwijl Katie centimeter na centimeter van haar indrukwekkende lengte in hem liet wegzinken. Net als alle andere aspecten van de tweeling, wist hij dat hun pikken waarschijnlijk identiek zouden zijn en te oordelen naar de enorme lengte en dikte van de schacht die zijn mond vulde, moest zijn kont nog het ergste komen.

“Serieus schat… Zuig eraan…” Brittany’s stem, haar lippen opeengeperst en ze reikte naar beneden om zijn neus dicht te knijpen, hem lucht ontnemend terwijl haar pik in en uit de nu gladde ring gag gleed in de verslavende warmte en genot van zijn kleine mond.

Hij jankte wanhopig om haar heen, nauwelijks in staat om zich op haar woorden te concentreren voor de opbouwende hitte en druk terwijl Katie haar heupen naar voren en naar achteren bewoog, heel langzaam, elke duw naar voren duwde net een beetje meer in hem.

Het duurde echter niet lang of zijn longen brandden, zijn behoefte aan lucht werd groter. Hij probeerde te inhaleren en hoorde een nieuwe, wellustige kreun van Brittany terwijl hij effectief op haar pik zoog. “J-ja… Gewoon zo…” zei ze, terwijl ze zijn neus losliet.

Toen ze dat deed stopte het zuigen en hij ademde heet en verwoed in door zijn neus. Ze pruilde: “Of je zuigt of ik blijf je lucht ontzeggen Jay schatje…”

Hij jankte, maar voldeed, zoog op haar dikke pik terwijl ze hem haar schacht voerde, zijn mond en lippen op en neer glijdend langs haar pik.

“Bijna klaar schatje?.” Vroeg ze aan haar zus.

“U-uh… Ongeveer halverwege…” Zei Katie, haar stem diep van verlangen en genot.

“Vertel me niet dat je soft tegen hem wordt…” Brittany grijnsde en keek geamuseerd naar haar zus terwijl ze zijn gezicht als masturbatiehulp gebruikte, een constante reeks van onzedelijke natte geluiden kwamen uit zijn bezette mond terwijl ze hem gebruikte.

Katie tuitte haar lippen, “N-nee!” zei ze, veel te defensief, terwijl ze bloosde toen Brittany’s grijns breder werd.

Katie beet op haar lip en keek omlaag naar James, naar het punt waar ze elkaar verbonden, de helft van haar bleke pik spietste in zijn kleine gaatje, het om haar heen rekkend.

Ze verstevigde haar greep op zijn polsen en na slechts een moment van aarzeling, stootte ze zichzelf naar voren terwijl ze hem naar achteren trok, waardoor het hele bed schokte toen haar pik naar binnen gleed, terwijl zijn hele lichaam zich spande toen hij probeerde en faalde om zich los te trekken van Katie, probeerde en faalde om te schreeuwen rond Brittany’s pik, zijn gedempte schreeuw van pijn diende alleen om kleine trillingen van genot langs haar pik te sturen.

“O-ooh… Oooh mijn god… Dit is… Dit is zo goed, Brittany… We moeten hem als onze vriend houden. Ik moet hem elke nacht neuken… Elke ochtend. Twee keer op school.

Brittany beet op haar lip en knikte. “Fuck Katie… Ja, we moeten hem houden. Als zijn kont net zo lekker is als zijn mond… Voor een hetero jongen… Voor een hetero jongen, is hij zo goed in pijpen. Zijn mond is hiervoor gemaakt.

Hij keek op naar Brittany, zijn ogen groot en rood en ze zag de pijn in zijn uitdrukking en tuitte haar lippen een beetje, voelde een klein gevoel van spijt. “Hé hé, schatje… Kijk niet zo verdrietig! Je hebt nu twee liefhebbende vriendinnen… En maak je geen zorgen, dat zal goed beginnen te voelen…”

“Uiteindelijk. Waarschijnlijk niet vanavond.” Katie mijmerde toen ze klaar leek te zijn met tevreden te zijn met alleen maar in zijn hand te zitten, haar heupen begonnen te bewegen toen ze hem nu serieus begon te neuken.

Elke stoot brak James een beetje meer af, maakte hem meer en meer bewust van zijn zwakte en diende om hun dominantie en controle over hem te benadrukken, hij was hun speeltje en er was niets wat hij er aan kon doen.

Ze waren allebei vrij rustige minnaars, hun stemmen lieten liefdevolle kreuntjes en gejammer horen tussen hete en zware ademhalingen, een contrast met zijn eigen gehijg en geschreeuw, gespuugd door de twee beeldschone tweelingen, hun lullen die in en uit hem gleden.

Het duurde niet lang voor ze in een wederzijds ritme kwamen, elk van hen duwde hun dikke lengtes in hem op het ritme van de ander, waardoor hij zich het ene moment helemaal gevuld voelde en het volgende moment helemaal leeg.

Het leek erop dat Katie het tempo bepaalde terwijl ze haar pik in de heerlijke warmte van zijn maagdelijke kontje duwde, verloren in het toenemende genot dat hij haar bezorgde terwijl ze hem nam, Brittany hield gelijke tred met het stuiteren van zijn lichaam terwijl Katie aan hem trok en hem neukte, zijn hoofd op en neer trekkend aan haar lengte, haar eigen genot begon toe te nemen.

“Ik heb me hier zo voor opgewonden… Ik denk niet dat ik het ga volhouden… Ah… Ah… niet veel langer…” Brittany hijgde zachtjes, kronkelde terwijl ze genoot van de sensaties van zijn zachte sponsachtige tong die tegen de gladde huid van haar harde schacht en dikke eikel gedrukt werd.

“F-fuck… Ik ook… Zijn kont… Zo fucking goed… Aah… Nog een paar dagen en hij heeft het beste poesje voor ons.

Brittany kromde haar rug en sloot haar ogen. Ze kreunde harder toen ze daaraan dacht. Ze dacht dat hij praktisch voor hen zou leven, op hun wenken bediend zou worden. Ze wist dat hij van hen zou zijn, dat hij bij hen zou horen, hen zou dienen, zelfs van hen beiden zou gaan houden, waarschijnlijk.

“F-fuck… Ik ga je laten slikken als een brave jongen…” gromde ze een beetje, het tempo van Katie afbrekend terwijl ze haar ballen zich in hun gladde zak voelde spannen, haar sperma voelde stijgen en haar genot begon te pieken.

“A-aah… Jay… Fucking… Ah… Fucking neem het… Aah!!!” Brittany dwong zijn hoofd naar beneden, duwde haar pik terug in zijn keel terwijl haar dikke pik klopte, pulserend in de maat van haar snelle hartslag terwijl ze haar dikke, hete sperma in zijn wachtende maag begon te spuiten. Slik het door… Neem het… Neem mijn sperma!”

James voelde het, voelde elke hete stoot vocht toen het door zijn keel werd gevoerd, niet in staat om haar eisen te weigeren, niet in staat om te spugen, alleen in staat om het te nemen als de ‘goede jongen’ die ze wilde dat hij was, terwijl Katie’s stalen, dikke schacht in en uit zijn slick kleine liefdesgaatje gleed.

“Uhhh Britt?..” Katie’s stem, sneed door de waas van genot die alle zintuigen van Brittany had afgestompt.

Haar ogen fladderden open en ze keek neer op Jay, haar pik, nu nog maar halfhard, zat in de warmte van zijn mond en de verslavende benauwdheid van zijn keel, zijn gezicht rood en gespannen omdat ze hem onbedoeld lucht ontnam met haar zacht wordende python.

“Oeps…” Ze giechelde een beetje, liet haar pik los en keek toe hoe hij zijn eigen hoofd omhoog trok, haar met speeksel doordrenkte pik plofte los van zijn mishandelde lippen en floepte slap en glinsterend tegen haar dij, een paar slierten spuug en sperma verbond haar glanzende rode topje met zijn open mond.

Katie liet zijn polsen los en zijn hoofd viel te rusten op Brittany’s dij, haar zachte natte pik tegen zijn neus gedrukt terwijl Katie haar handen bewoog om op zijn rug te drukken en vervolgens zijn kont op te tillen.

“Gezicht naar beneden, kont omhoog schatje…” Ze kirde terwijl ze zijn heupen vastpakte, en in de nieuwe positie de gelegenheid vond om haar tempo op te voeren, totdat hij van haar pik afsprong, zijn gat dat haar omklemde en plezierig samenkneep terwijl ze hem gebruikte, Brittany die zachtjes zijn gezicht streelde en streelde, alsof ze hem wilde kalmeren terwijl hij genomen werd.

De enige geluiden in de kamer waren die van seks, zijn gehijg en gepuf, haar gekreun en gejammer, het gladde geluid van een dikke pik die een strakke maagd beukt, het geklots van vlees op vlees als haar heupen steeds weer tegen zijn wangen stuiteren, haar zware borsten die op haar borstkas stuiteren.

“Ben je er bijna?” vroeg Brittany, zachte vingers streelden liefdevol James wang, veegden zijn tranen en spuug weg.

“J-ja… Nog een… nog een paar…” Katie jankte, haar pik pulseerde in hem, “I-inside… Of eruit?”

Brittany tuitte haar lippen in gedachten, “Mm… In… Laat hem weten hoe het voelt om onze vrouw te zijn…”

Katie knikte en kauwde op haar lip. Ze concentreerde zich nog meer op hem en voelde het genot toenemen, steeds dichter en dichter, tot uiteindelijk de dam brak en het genot zijn hoogtepunt bereikte met haar hoogtepunt.

Brittany keek naar de uitdrukking van absolute gelukzaligheid op het gezicht van haar zus en wist dat ze aan het klaarkomen was. Haar tempo veranderde drastisch van harde, snelle stoten naar nog hardere, maar langzamere stoten, terwijl ze haar heupen naar voren stootte elke keer als er een stoot sperma uit haar harde lul in zijn meegaande kont schoot, hem vulde met haar geschenk, haar lading diep in haar nieuwe vriendje leegde.

“A-ah… Oh… Oh god…” Katie hijgde terwijl ze in een ogenblik haar fantasieën vervulde, haar greep verslapte toen ze hem liet ontspannen, over hem heen leunend, haar stoten vertraagden en stopten terwijl ze ballen diep in hem bleef, elke laatste druppel sperma zijn thuis liet vinden in zijn lichaam.

“Ook goed voor jou?” vroeg Brittany aan haar zus, terwijl ze speels grijnsde toen het hoogtepunt van haar zus begon af te nemen.

“Z-zo goed… So amazing…” hijgde ze, slikkend terwijl ze heel langzaam haar zacht wordende pik uit zijn uitgerekte gat begon te trekken, toekijkend hoe het natte, glinsterende kontgaatje zich langzaam sloot, haar sperma in hem opsluitend.

Ze ging weer op haar knieën op het bed zitten en voelde zich uitgeput van de training, “Ik heb een pauze nodig…” Katie giechelde even toen ze weer op adem kwam en keek met een speelse grijns op naar haar zus. “Zo eh… Wat doen we nu?..” vroeg ze, terwijl ze op de uitgeputte James neerkeek, zijn ogen gesloten, zijn mond kwijlend, zijn adem warm en langzaam, hoewel ze zeker wist dat hij wakker was.

Brittany keek ook naar hun trofee en streelde zachtjes met haar vingertoppen over zijn zijdezachte huid. Van plaats wisselen?..”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *