Mijn diepste verlangens

Wat ik echt wil is naar een soort bondage paleis gaan, ergens waar niemand me ken ik me volledig kan laten gebruiken. Ik wil naar binnen lopen, onderhandelen over de voorwaarden van mijn pak slaag en de prijs betalen, een paar honderd euro denk ik. Een schaars geklede jonge vrouw neemt me dan mee naar een kleedkamer waar ik mijn kleren uittrek (zij kijkt toe terwijl ik me uitkleed) en opberg.

Een andere schaars geklede, rijpere vrouw zou me dan terugbrengen naar een grote kerkerachtige kamer. Ik werd dan geboeid aan een frame in het midden van de kamer met mijn armen omhoog en gespreid. Mijn benen werden gespreid en aan het frame vastgemaakt. Daar stond ik dan met mijn pik en ballen vrij te zwaaien, terwijl andere mensen naar me keken. Ik schaamde me voor hoe ik er naakt uitzag, maar kon niets doen om mezelf te bedekken.

Ongeveer de helft van de anderen was ook naakt, zowel mannen als vrouwen. Ze werden op de een of andere manier vastgebonden en kregen pijn toegediend – sommigen met paddels, sommigen met zwepen en sommigen met klemmen. Sommigen kreunden van pijn of genot, sommigen schreeuwden het uit van de pijn, anderen stond het huilen nabij van de pijn. Ze zouden van beide geslachten zijn, van verschillende leeftijden. Ik zou noch de oudste, noch de meest uitgezakte persoon in de kamer zijn.

De andere helft van de mensen in de kamer zou de pijn toedienen. Ze zouden schaars gekleed zijn, zowel mannen als vrouwen, sommigen volwassen, maar geen van hen ouder dan ongeveer 45 jaar. Ik zou wat tijd hebben om te kijken hoe andere mensen hun straf en/of hun plezier zouden krijgen, hopelijk allebei. Een tijdje toekijken zou deel uitmaken van mijn afspraak met de receptie. De meeste mannen hadden een stijve, zelfs degenen die zweepslagen kregen of waarbij muizenvallen aan hun tepels of pikken waren bevestigd. Eentje, ouder dan ik, met een grote harde lul, kwam klaar terwijl hij in zijn kont werd geneukt door een jong uitziende bink met een masker op. Zijn sperma liep over de vloer terwijl hij zijn bevrijding schreeuwde, de bink beukte op zijn kont tot hij zijn eigen bevrijding schreeuwde en de kont van de oude man vulde met zijn sperma.

Achter in de hoek van de kamer werd een oude vrouw met wit haar door drie in bikini geklede vrouwen onder handen genomen. Ze werd net als ik gekneveld terwijl een heel jong meisje haar vingerde met wat wel drie vingers leken. Een volwassen vrouw in een zwarte leren bikini kneep en draaide aan haar tepels tot ze het uitschreeuwde van de pijn. Een zeer wulpse jonge vrouw stond achter haar en gaf haar al rode kont een flinke tik met een grote houten peddel. Toen ze het punt bereikte waarop ze niet meer terug kon, veranderden haar kreten van pijn in kreten van genot toen ze hard klaarkwam, het knijpen in haar tepels veranderde in harde klappen op haar verslapte tieten en het tamponneren van haar vuurrode kont ging door tot haar kreten van bevrijding ophielden.

Links van me zat een goedgebouwde jonge vrouw vastgebonden op een metalen tafel, haar benen in beugels, haar grote tieten met tepels diep in een zuigmachine getrokken. Haar kut werd binnengedrongen met een enorme dildo die in en uit werd geschoven door een machine, die steeds sneller leek te gaan terwijl ik toekeek. Ze schreeuwde het uit terwijl haar hoogtepunt naderde. Ze huiverde en schreeuwde: “Oh Christus! Laat me klaarkomen! Oh God!!! Doe mij!!! Oh fuck! Zuig harder aan mijn tepels!!! Neuk me verrot, klootzak!!!” Daarmee kwam ze met grote stoten klaar terwijl de dildo met maximale snelheid in en uit haar gleed.

Ik zou echt hard zijn op dit punt. “Ben je klaar voor je pak slaag, dekhengst?” Dit werd gezegd met een zachte, sexy stem. De spreker kwam in beeld, een beeldschone roodharige in een zwarte leren bikini. Ze droeg een grote, stijve, zwartleren peddel, die ze op een tafel neerlegde. Ze pakte een penisring en deed die om mijn pik en ballen, trok hem heel strak en maakte mijn pik zo mogelijk nog harder. Daarna sloeg ze een paar keer op mijn pik en ballen, waardoor ik met mijn tanden knarste van de pijn en het uitschreeuwde. “Wen er maar aan, dekhengst, ik begin pas,” zei ze dan.

Ze ging achter me staan en gaf me met haar hand een harde klap op mijn rechterwang. Daarna gaf ze me een stevige tik op mijn linkerwang. Daarna gaf ze een hardere klap op mijn rechterwang en daarna op de linker. Ze zou de linker- en rechterwang enkele minuten lang afwisselen. Er zouden spiegels zijn opgesteld zodat ik mijn kont duidelijk kon zien. En ik zou nu kunnen zien hoe rood mijn kont werd onder het pak slaag dat de roodharige me gaf. “Wil je het harder, dekhengst?” zou ze vragen. “Ja,” zei ik.

Dan nam ze mijn ballen in haar rechterhand en begon erin te knijpen, terwijl ze me in de ogen keek. “Doet dat pijn?” vroeg ze dan. “Nee,” antwoordde ik. Dit ging zo door en ze kneep steeds harder in mijn ballen, totdat ik nog nooit van mijn leven zo’n pijn had gevoeld en er tranen in mijn ogen kwamen. “Oh God, dat doet pijn,” huilde ik. Dan liet ze los en sloeg hard op mijn pik en ballen, terwijl ze de boosaardig uitziende peddel oppakte en achter me ging staan.

Mep! Ze sloeg me met de paddle op beide wangen. Het deed pijn, maar ze sloeg me nog een keer en nog een keer, terwijl ze steeds harder op mijn kont sloeg met de leren paddle. Ik schreeuwde het uit van de pijn toen ik echt de pijn en de hitte in mijn billen begon te voelen. Toen ik in de spiegels keek, zag ik dat mijn kont een felrode kleur had gekregen. Toch ging het tamponneren door. De pijn werd ondraaglijk, maar ik verdroeg het, en verdroeg nog meer. Dan stopte ze. “Ben je klaar, dekhengst? Of kun je nog wat verdragen?” “Geef me nog meer,” schreeuwde ik door mijn tranen heen, “En laat me klaarkomen door mijn pijn” Dat is wat ik wilde horen, dekhengst.”

Een schattig jong meisje, niet ouder uitziend dan ongeveer 18 jaar kwam in mijn zicht, knielde voor me en nam mijn stijve lul in haar kleine mond. Dan voelde ik de peddel harder op mijn kont slaan dan ooit tevoren. Dan sloeg ze nog een keer, en nog een keer, tot ik het uitschreeuwde van de pijn en nu bang was dat ik er niet meer tegen kon. Maar ze zou niet stoppen. Het kleine meisje zoog mijn pik nog dieper in haar warme mond terwijl het slaan doorging.

In de spiegel kon ik mijn rode kont zien stuiteren tegen de peddel die mijn pik dieper in de mond van het kleine meisje dreef.
Haar warme mond en tong zouden echt goed aanvoelen. Terwijl de pijn in mijn kont totaal werd, begon mijn orgasme diep van binnen en begon op te borrelen in mijn pik. Ik zou de anderen in de kerker zien hoe mijn lichaam explodeerde en hoe ik mijn bevrijding uitschreeuwde. Ik rukte mijn lichaam naar voren, weg van de pijnlijke peddel en naar de warme mond van het meisje. Ik gilde opnieuw toen mijn vocht spoot in het kleine mondje dat zo snel als het kon slikte. De mensen om me heen glimlachten toen ik schokken, keer op keer spassend. Mijn harde lul zat diep in de mond van het kleine meisje, er ontsnapte alleen een beetje sperma uit haar mond dat langs haar kin naar beneden druppelde. Mijn kont zou in brand staan. Een paar mensen applaudisseerden toen ik uit de boeien werd geslagen. Een oude man, die aan zijn harde pik naar een frame werd geleid, zei: “Geweldig orgasme, man”.

De roodharige en het kleine meisje leidden me naar de kleedkamer waar ze me weer in mijn kleren. Het kleine meisje liet me aan haar kleine borsten voelen voordat ik wegging. Ik had nooit iets gehad met jonge meisjes, maar mijn tijd met haar zou me kunnen overtuigen om daar nog eens over na te denken. Ik zou strompelend teruggaan naar mijn hotelkamer en mijn enorme orgasme uitslapen, dromend van verzachtende olie die in mijn kont werd gewreven door een liefhebbende oudere vrouw.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *