Kristen’s geheime Fetisj

Ik werd wakker in een donkere kamer; ik kon niets zien. Ik probeerde op te staan, maar dat lukte niet. Mijn beide handen waren stevig vastgebonden aan een onzichtbaar voorwerp boven mijn hoofd. Toen besefte ik waarom ik het zo koud had – ik was helemaal naakt. Ik probeerde deze situatie te doorgronden toen een deur aan het einde van de kamer openging. Licht overspoelde de kamer, waardoor mijn ogen prikten. Toen de kamer verlicht werd, zag ik dat er nog meer mensen in de kamer waren, ook geboeid aan tralies aan het plafond. Ik bekeek de nieuwkomer beter. Het was een meisje van ongeveer anderhalve meter lang. Ze droeg een zeer strakke spijkerbroek en had alleen een sportbeha aan.

Ze stopte in het midden van de kamer en keek me in de ogen. “Je vraagt je waarschijnlijk af waarom je hier bent,” zei ze. Ik knikte. “Nou,” begon ze, “ik geniet erg van seks, zie je. Dus heb ik de tijd genomen om jullie te vangen en hier te brengen als mijn persoonlijke seksslaven. Mijn naam is Kristen, maar ik verwacht dat jullie me allemaal ‘Meesteres’ noemen, anders zal ik jullie straffen. Jullie moeten mij een jaar lang dienen, daarna is het jullie keuze om te blijven of niet. En denk er niet aan om te ontsnappen – we zitten op een eiland, midden in de Stille Oceaan. Nu,” sprak ze terwijl ze onze handboeien losmaakte. “Ik breng jullie drieën naar jullie kamer.” Ik keek naar de andere twee gevangenen. Het waren allebei meisjes. “Kamer, enkelvoud?” Vroeg ik. “M-meesteres?” Kristen lachte, licht en vol oprechte humor. “Ja, jullie krijgen geen aparte kamers. Er is hier geen privacy. Of bedden, wat dat betreft – één bed voor jullie drieën. Nu, voordat we naar jullie kamer gaan, willen jullie drieën jezelf voorstellen?” Ze zei een blik die impliceerde dat we geen andere keuze hadden.

Ik draaide me naar de meisjes en stak mijn hand uit. De kleinere, brunette nam hem als eerste aan en schudde hem. “Ik ben Kayla.” Ze zei, haar stem trilde een beetje. Toen draaide ik me naar de langere, blonde en schudde haar hand. Ze zei dat ze Maggie heette. Ik antwoordde: “Ik ben Brad,” in een poging een zelfverzekerde indruk te maken. Kristen klapte licht in haar handen en zei: “Kom op, geen tijd te verliezen.” Wij drieën antwoordden eensgezind: “Ja, Meesteres.” We begonnen aan de gang naar onze kamers.

De gang was niet erg lang, en voordat er veel tijd verstreken was, kwamen we bij een deur aan onze linkerkant. Kristen opende hem en liep naar binnen. “Nu, zoals jullie kunnen zien, heb ik voor jullie een kingsize bed, jullie eigen badkamer en,” zei ze, terwijl ze de badkamer inliep en een kastje opende, “seksspeeltjes voor jullie eigen plezier.” We keken onze ogen uit toen we zagen met wat voor hulpmiddelen voor plezier ze de kast had gevuld. “Er staat ook een koelkast bij je bed voor als je honger krijgt, of voor… andere pleziertjes.” Ze zei, terwijl ze verleidelijk knipoogde.

“Nu, het is 9 uur in de ochtend, en normaal gesproken zou je om 8 uur beneden in de keuken zijn, klaar om snel te ontbijten en mij te bedienen. Maar omdat we hier zijn… Kayla, maak dat open,” zei Kristen, terwijl ze naar de koelkast naast het bed wees. Kayla haastte zich om haar bevel op te volgen. “Je zult snel leren dat ik veel fetisjen heb, waarvan de belangrijkste het spelen met voedsel is. Nu Kayla, als je het eruit kunt halen… ah, je hebt het al. Goed werk, slaaf.” Kayla haalde een broodje tevoorschijn, samen met verschillende soorten vlees – ze had salami, ham en bologna. “Maak nu een broodje.” beval Kristen. Kayla begon te doen wat Kristen haar had opgedragen, en binnen 2 minuten had ze een dikke sandwich van salami, ham, en bologna in elkaar gezet. Kristen keek verbaasd, en Kayla raakte snel in paniek. “Heb ik iets verkeerd gedaan, Meesteres?” “Nee, nee… het mist iets.” Kristen merkte op. “Voeg er wat lul aan toe.” Kayla keek verward, en toen kwam er een blik van realisatie over haar gezicht. Ze haastte zich naar me toe en opende de bovenste helft van het broodje, knielde voor me neer en sloot het af rond mijn pik. “Nu opeten,” zei Kristen. Kayla begon voorzichtig hapjes te nemen van het broodje rond mijn lul, en ik voelde hoe haar tanden me zachtjes schraapten en haar tong de onderkant van mijn penis plaagde. Toen ze het broodje op had, likte ze haastig de overgebleven stukjes vlees van me af. Ik kon me niet meer inhouden – ik spoot sperma in haar mond en over haar gezicht. Ik zag dat Kristen een dikke worst uit de koelkast had gepakt en zichzelf daarmee krachtig masturbeerde. Maggie stond achter Kayla en stak meerdere hotdogs in haar kont.

Ik kreeg snel mijn erectie terug terwijl ik achter Maggie ging staan en haar in haar kont begon te neuken. Ik voelde me geweldig toen ik iets in mijn kontgat voelde. Het was Kristen, die er een enorme salami in duwde. Dit ging een tijdje door voordat Kristen plotseling opstond en ons beval te stoppen. We deden onmiddellijk wat ze zei. We stonden op, met de salami nog in mijn kont en de hotdogs nog in die van Kayla, en natuurlijk het sperma nog in die van Maggie. De klok aan de muur gaf 12 uur aan. God, we zijn hier al uren mee bezig, dacht ik. Kristen duwde me hard tegen de grond en klom bovenop me, terwijl ze haar dampende kut in mijn gezicht duwde. Het smaakte naar salami, wat me alleen maar meer opwond. Kayla ging bovenop me zitten en begon op mijn lul te rijden terwijl Maggie begon te masturberen met de hotdogs die in Kayla’s kont hadden gezeten. Kristen begon te komen terwijl ze op mijn gezicht reed en ik zag dat Kayla en Maggie hetzelfde deden. Kristen stond op. “Sta op,” beval ze. “Maggie, Kayla… zuig aan zijn lul.” De twee meisjes haastten zich om haar bevel op te volgen en ik voelde hoe hun tongen mijn pik op en neer begonnen te likken. Terwijl dit gebeurde, kwam Kristen achter me staan en begon mijn kontgat te likken. Toen ik die dag mijn vijfde lading had geschoten, zakte ik uitgeput in elkaar. Toen ik later wakker werd, rond 20.00 uur, ontdekte ik dat de meisjes me hadden bedekt met vlees en verschillende worsten in mijn kontgat hadden gestopt. Misschien was Kristen’s seksslaaf zijn toch niet zo slecht…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *