Inleiding tot Bondage

Het was twee lange jaren geleden dat Tony naar de gevangenis ging en Riley was eenzaam geworden. Ze wachtte al zo lang; en met zelfbevrediging kom je niet verder. Maar ze had niet alleen twee jaar gewacht, het was ook vier jaar geleden dat ze echt gedomineerd werd. De laatste meester die ze had was niet eens permanent, hij was gewoon een leraar. Iemand die haar de kneepjes van het vak leerde, letterlijk. Het was allemaal begonnen toen ze op de universiteit van Yale Law zat en een les over seksuele gezondheid en besluitvorming volgde om te voldoen aan haar eis voor human resources. Haar eindproject was 25% van haar cijfer waard en ze wilde niets minder dan haar best doen. Dus besloot ze alles in te zetten op iets dat ver buiten haar comfortzone lag, BDSM. Ze was zo gewend om in haar normale dagelijkse leven de controle te hebben dat ze wist dat loslaten moeilijk zou zijn. Maar ze bracht zoveel dagen door in een kamer met haar meester en werd getraind, geslagen, gestraft, geprezen, gegeseld en aanbeden. Ze deed haar presentatie voor de klas en was aangenaam verrast toen ze het lokaal binnenliep in een zwarte trenchcoat van middenlengte, dijhatende zwarte kousen met zwarte kanten kousenbanden en 5 inch stiletto’s, met glanzend rode billen.
“Ze denken dat dit hot is, wacht maar tot ik de trenchcoat uitdoe.” dacht Riley.
Dus tijdens haar mondelinge presentatie speelde ze met de das van de jas.
Toen haar leraar haar vroeg waar haar video was voor de demonstratie, haalde ze langzaam diep adem en zei,
“Er is geen video ik ga een live demonstratie doen, ik heb alleen een vrijwilliger nodig.”
Niemand stak zijn hand op, dus maakte ze langzaam de das los en schoof de mouwen langs haar armen naar beneden, waarna het rond haar hielen op de grond viel.
Daar stond ze met een zwart kanten korset, een kanten boy-short, een matrode lippenstift, zwarte kanten kousenbanden, zwarte kousen en een rood broekje van 5 inch.
Langzaam zag ze handen omhoog gaan, 7 van de mannen in de klas keken haar met ongebreidelde lust aan en voor het eerst voelde ze zich opgemerkt, sexy en machtig.
Ze wist dat ze hen uit de palm van haar hand kon laten eten als ze dat wilde.
Ze kon ze haar kutje laten leegeten als ze dat wilde.
Dus begon ze langzaam door het klaslokaal te lopen, het enige geluid dat ze hoorde was het geklik van haar hakken. Ze stopte voor haar eerste en enige keuze, hij had donkerbruin haar en diepbruine ogen. Sinds de eerste lesdag, toen ze hem had gezien, wilde ze hem al, en nu had ze het gevoel dat ze hem eindelijk binnen handbereik had. Dus nam ze zijn hand en leidde hem naar de voorkant van de klas en zette hem op een stoel. Toen hij naar haar opkeek zag ze dat zijn toch al chocoladebruine ogen iets donkerder werden, hij werd met de seconde geiler en geiler. Ze keek hem aan en zei hem streng: “Blijf.” Hij knipperde naar haar, trok een beetje recht en zei met een grijns: “Ja mevrouw.”
Een paar jongens in de kamer grinnikten en gaven elkaar high-fives. Ze liep naar haar toe en pakte het touw uit haar zwarte tas met goodies. Ze liep terug naar hem en gebood hem zijn armen achter zijn rug te doen. Ze begon zijn bovenarmen samen te binden, daarna zijn ellebogen en daarna zijn polsen. Ze bond ze vast zoals ze geleerd had, strak genoeg om sporen achter te laten en met genoeg druk om de bloedsomloop af te snijden en de armen mooi blauw te maken. Ze keek in zijn ogen en zei: “Strak genoeg voor jou?” Ze gaf een sensuele glimlach en liep langzaam terug naar haar tas en pakte haar blinddoek, een vlegel, een zweep, een veer en een stok. Terwijl ze de voorwerpen op tafel legde, vertelde ze de klas wat elk voorwerp was. Ze pakte de blinddoek en liep langzaam terug naar de stoel, keek in de chocolade ogen en zei: “Vind je dit goed?” Hij knikte en ze schoof de blinddoek over zijn haar en bedekte die chocolade ogen. Ze zwaaide met een hand voor zijn gezicht om er zeker van te zijn dat hij niet kon zien, toen ze tevreden was dat hij dat niet kon liep ze weer naar de tafel en pakte de stok. Ze sloeg met de stok op de tafel en hij deinsde terug voor het geluid.Ze legde de stok terug op tafel met een kleine glimlach,”Misschien niet de eerste keer.” Ze pakte de zweep, liep naar de stoel en zei: “Steek je handen uit, handpalmen omhoog.” Hij stak zijn handen uit en ze sloeg hem zachtjes met één hand tegelijk. Links dan rechts, links dan rechts, elke keer harder en harder. Hij begon te deinzen als voorbereiding op elke slag en tegen die tijd had een klein laagje zweet zijn weg gevonden naar haar bovenlip. Hij knipperde nog steeds in afwachting van haar aanval toen ze stopte.
Hij ademde hard en zijn handen waren knalrood. Ze begon lichtjes op zijn handen te blazen en kuste ze zachtjes. Ze liet zijn handen vallen en liep terug naar haar tafel, het geklak van haar hakken was het enige hoorbare geluid in de kamer.

Ze pakte de veer en speelde er langzaam mee, ze haalde hem over haar borsten, haar armen en haar nek en genoot van het kietelende gevoel terwijl ze terugliep naar hem. Hij hoorde haar hakken en haar zuchten van genot, maar dat was het. Hij wachtte tot ze hem begon aan te raken, zijn handen gebald en ontklemd, bijna alsof hij bang was voor wat er ging gebeuren.
Ze hief langzaam haar hand op en streek met haar vingertoppen lichtjes over de zijkant van zijn gezicht. Hij kreunde en kantelde zijn gezicht naar haar hand. Heel langzaam verving ze haar vingertoppen door de veer en liet die rond zijn gezicht glijden, langs zijn ogen en zijn oren, langs zijn neusbrug en langzaam langs zijn lippen. Hij grinnikte en probeerde zijn gezicht te draaien. Ze pakte hem ruw vast en oefende een heerlijke druk uit op zijn jukbeenderen en zei streng: “Blijf staan”, en ze gaf hem een ferme klap op zijn gezicht. Ze bleef de veer langs zijn lichaam volgen, langs zijn kin, over zijn adamsappel en stopte waar het zweet zich in zijn sleutelbeen verzamelde. Ze keek naar beneden, waar zijn handen nog steeds wachtten, met de handpalmen omhoog, alsof ze hem een offer brachten. Ze sleepte de veer over zijn handpalmen, eerst de ene, dan de andere, langs elke vinger omhoog en weer naar beneden. Toen stopte ze, en de afwezigheid van sensatie was bijna net zo krachtig als de aanwezigheid ervan.
Ze wendde zich tot de klas en zei met zachte stem: “Dat is overheersing, zolang het duurt. soms hard kan zijn tussen instemmende partners, maar ook sensueel en lief.” Ze draaide zich naar de man in de stoel en deed zijn blinddoek af. Zijn ogen waren wild en zijn huid was bedekt met een glinsterende glans van zweet.
“Je bent er één vergeten”, zei hij.
Ze kantelde haar haar en zei: “Wat ben ik vergeten?”
“Je bent vergeten de vlegel te gebruiken”, zei hij.
“Dat is een beetje te bruut om voor de klas te demonstreren.
Bovendien zou je het niet aankunnen zoals ik het uitdeel. Ik ga alleen zo hard als ik het aankan en ik kan het heel hard,” zei ze met een knipoog.
Hij zuchtte maar accepteerde haar beslissing, keek haar toen met een kleine grijns aan en zei,
“Kun je me nu losmaken?”
Ze liep naar hem toe en maakte de touwen los, een stuk makkelijker dan ze aangingen.
Draaide zich om naar de kamer en vroeg,
“Nog vragen?”
Ze beantwoordde vragen uit de klas. Sommigen waren ongepast en anderen waren openlijk nieuwsgierig. Sommigen wilden weten waar ze dit geleerd had en anderen wilden zich gewoon aanbieden als studiepartner.
Uiteindelijk ging de bel, terwijl mensen aan het inpakken waren en zich klaarmaakten om te vertrekken, en een stuk papier met een nummer lag voor haar neus.
Ze keek op en daar stond hij, de man met het donkere haar en de chocolade ogen, ogen die in haar ziel staarden en iets zagen wat ze mooi vonden.
“Dus als je ooit zin hebt om samen te komen en me de dingen te laten zien die je niet kunt terwijl je voor de klas staat, bel me dan,” zei hij en liep weg.
Ze keek hem verlangend na en zei: “Misschien hou ik je daar wel aan.”
Ze pakte haar spullen en liep de deur uit, ze mocht niet te laat komen Meester zou alle details willen weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *