Het nauwe plekje

Cody beet op zijn lip toen hij naar de winkel keek, een beetje ongerust over hun geplande onderneming, maar hij wilde niet oncool overkomen bij zijn vrienden, “Weet je zeker dat dit een goed idee is?” vroeg hij.

Zijn vrienden grijnsden en lachten, stootten hem speels aan terwijl ze zich als groep naar de winkel begaven, “Aw kom op Cody!” grapte een van hen, “Je bent toch niet bang voor een paar vibrators?”

“N-nee! Ik wil gewoon niet dat we in de problemen komen, dat is alles…”

Een andere van zijn vrienden nam het woord, “Pff, in het ergste geval worden we uit een winkel gezet waar we nooit komen, toch?”

Cody wierp een blik op zijn vrienden, slaakte een kleine zucht en knikte, terwijl hij glimlachte: “Oké, oké, tuurlijk.”

Een klein speels gejuich ging op en ze baanden zich een weg naar de winkel, waar ze zichzelf binnenlieten, begroet door het kleine getinkel van een bel.

Shannon keek op van haar telefoon, zittend bij de kassa had ze de groep niet zien aankomen tot ze zichzelf in haar winkel hadden binnengelaten, haar ogen scanden snel over de jongens met een onmiddellijk opkomende minachting.

Ze herkende de personen niet, maar wel het type. Lange, breedgeschouderde atleten zonder interesse in haar koopwaar, die alleen maar snel wilden lachen door naar dildo’s te wijzen, vibrators aan te zetten, gewoon over het algemeen een ravage aan te richten.

Ze wilde ze al wegsturen voor ze begonnen te rotzooien, maar toen ze wat rechterop ging zitten, zag ze een vreemde verschijning tussen hen.

Tussen de vier grote atleten zat een meisje, nee, besefte ze, een jongen. Terwijl ze allemaal gespierde atletische types waren, was de vijfde korter, slank met heel weinig spierdefinitie en, tot haar groeiende intrige, een ronding in zijn figuur die meer dan overeenkwam met die van haar, behalve dan zijn platte borst tenminste.

Ze leunde achterover, fronste een beetje toen ze besloot te zien hoe het zou aflopen, haar ogen gericht op de gazelle tussen de leeuwen.

Zoals ze verwacht had, hadden ze weinig interesse om iets te kopen, maar zochten ze naar rariteiten om met de groep te delen om te lachen. Zo kwamen ze een uitstalling tegen met exotisch gevormde speeltjes, in de vorm van vuisten, paardenlullen, hondenlullen en, tot hun vermaak, drakenlullen.

Ze lachten en zwaaiden ermee naar elkaar, de jongen deed mee met de grappen en grollen van zijn vriend, hoewel hij, in tegenstelling tot de rest, af en toe verontschuldigende glimlachen haar kant op wierp, die zij met een stoïcijnse blik beantwoordde.

Ze lieten de rekken achter in een nog grotere puinhoop dan ze ze hadden gevonden en zochten hun weg naar de lingerieselectie van de winkel. Een van de sportievelingen koos grijnzend een klein zijden negligé uit dat hij tegen het frame van de jongen hield, de groep lachte toen hij bloosde, de outfit was, zo leek het, in zijn maat en paste goed bij zijn figuur.

In verlegenheid gebracht pakte de jongen een roze met zwarte beha en panty set gericht op vrouwen met een grotere maat en hield het omhoog naar een van de jocks.

De groep lachte harder en de sportman schepte de spullen op, hield ze tegen zijn gespierde lijf en nam een vrouwelijke pose aan.

Shannon keek nieuwsgierig naar de groep en beoordeelde ze opnieuw. Het leek erop dat de jongen in het begin werd gepest, het lid van de groep dat door iedereen werd uitgelachen, maar hij gaf zo goed als hij kreeg en ze lachten met hem mee. Echte vrienden, dacht ze.

Ze legden de lingerie terug, alweer rommelig, en gingen verder naar een rekkenreeks met packers, zachte pikken variërend in grootte voor transmannen of, als nieuwigheid en Shannon zuchtte een beetje.

De jongen interesseerde haar, maar ze was niet van plan om hen haar hele winkel te laten verpesten alleen voor hun vermaak.

Cody bloosde toen een van de jongens met een van de grotere modellen van floppende pik in zijn richting zwaaide en ze lachten.

“Je houdt van lullen vasthouden hè?” Kwam een stem van achter de groep.

Ze draaiden zich om, bijna eenstemmig, om Shannon daar te zien staan, de hele groep viel stil terwijl ze het uitzicht in zich opnamen.

Ze was een lange vrouw, goed gebouwd met zeer volle c-cup borsten onder een crop top, haar buik, navel piercing en variërende tatoeages te zien over haar huid.

Ze had haar handen op haar licht gebogen heupen, een grijns op haar gezicht. Ze was achter in de twintig en had lang haar, blauw geverfd, maar met ravenzwarte wortels erdoorheen. Een lip-, neus- en wenkbrauwpiercing maakten haar beeld compleet.

Ze was aantrekkelijk, maar de groep staarde haar niet aan uit allure.

Ze droeg een strakke spijkerbroek die haar lange, welgevormde benen omsloot, waarbij hun ogen ongetwijfeld een zeer duidelijke omtrek langs een van haar dijen hadden getrokken. Degene die het pakje vasthield, wierp een blik op haar omtrek, wierp een blik op het voorwerp in zijn hand en wierp een blik op zijn vrienden.

Er was een gespannen moment en Shannon grijnsde, terwijl ze toekeek hoe de mentaliteit van de groep werkte, vechten of vluchten, grapje of weggaan.

“Heh, heel grappig, je hebt zo’n ding daar beneden gepropt, hè?” zei degene die de verpakker vasthield, en zwaaide ermee in de richting van haar kruis.

Ze grijnsde: “Is dat wat je denkt dat het is?”

“Pff zeker wel!”

“Hmm, wil je wedden?” knipoogde ze.

Hij grijnsde en duwde een van zijn vrienden, “Oh ja zeker, en als ik gelijk heb zuig je mij?”

“En als ik gelijk heb zuig jij aan de mijne?” plaagde ze, zijn grijns wankelde lichtjes, “Nee?”

Ze had hem nu voor het blok gezet, hij had zichzelf uit de groep gepikt met zijn opmerkingen en moest nu beslissen of hij zich zou terugtrekken en voor gek staan of zou opstaan en mogelijk verliezen, hoe zeker was hij?

Niet erg, zo leek het.

Hij lachte en haalde zijn schouders op over de ontmoeting: “Ik denk niet dat mijn vriendin blij zou zijn als ik door jou gepijpt zou worden.”

Ze grijnsde bij het soepele herstel en richtte haar aandacht op de rest van de groep, “Hoe zit het met de rest van jullie, hm? Wil je de weddenschap met me aangaan? Ik zou een pijpbeurt kunnen winnen…” Ze wierp hen een kus toe en verwachtte dat ze lachend zouden vertrekken, terwijl ze elkaar voorhielden dat ze haar hadden overtroffen in hun geestige gekibbel.

Maar in plaats daarvan sprak een van hen zachtjes: “Hé Cody, je hebt geen vriendin…”

De sporters namen het gesprek snel over en drongen er bij Cody, die er beschaamd uitzag dat hij eruit werd gepikt, op aan om de weddenschap aan te gaan. Shannon grijnsde naar hem, haar hoofd schuin naar de zijkant, wachtend.

Cody slaakte een zucht en haalde zijn schouders op van zijn vrienden, “Oké, oké!” lachte hij, “Goed!”

Dit werd beantwoord met een gejuich van de groep en tot Shannons verbazing stond ze weer in het middelpunt van de belangstelling. Ze keek Cody op en neer en beoordeelde hem. Ze kon zijn uitdrukking zien, opgetogen door het gejuich, maar toen hij haar uitdrukking van overwinning zag, verbleekte hij aanzienlijk.

Ze tuitte haar lippen even en zuchtte toen.

“Jij wint! Het is een pakker, denk dat ik je kop schuldig ben?”

De groep juichte en gaf Cody een klap op zijn rug, waardoor hij bijna omviel, hij lachte ook maar leek onzeker, hij leek op het punt te staan flauw te vallen, dus besloot ze hem een uitweg te geven.

“Kom later vanavond terug, ik ben om tien uur klaar met mijn dienst, weet je, om je beloning op te eisen,” knipoogde ze.

Hij keek onmiddellijk opgelucht en terwijl ze juichten voor hun zegevierende kameraad, blij om te ontsnappen met hun waardigheid intact verlieten ze haar winkel, hoewel niet zo gehaast dat ze gezien konden worden als een terugtrekkende beweging.

Hoofdschuddend grinnikte Shannon, dat was leuk geweest, hij was nog leuk geweest ook, het was eigenlijk jammer. Ze verstelde zich in haar spijkerbroek, haar pik halfhard tegen haar dij en ging na hen de winkel opruimen, zeker in de wetenschap dat ze geen van hen weer zou zien.

Cody en zijn vrienden lachten de hele ervaring weg, plaagden de vrouw omdat ze een pakker in haar spijkerbroek had gestopt om met hen te rotzooien, praatten over de vreemde speeltjes, maar vergaten het over het algemeen.

Ze gingen verder met hun omzwervingen, eten pakken, rondhangen, plezier maken. De avond werd langer en zijn vrienden stelden voor om met z’n allen wat te gaan drinken, om de dag tot diep in de nacht door te laten gaan, maar Cody weigerde, uitgaan en drinken was nooit echt zijn ding geweest en hoewel ze hem plaagden dat hij bij die winkelmevrouw ging collecteren, begrepen ze dat hij er niet zo van genoot als zij, ze waren, wist Cody, goede vrienden om te hebben.

Hij zwierf door de straten van de stad met zijn koptelefoon op, luisterend naar muziek en hij volgde zijn voeten. Gewoonlijk nam hij na het afscheid van zijn vrienden de metro en reed naar huis, maar vandaag niet. Hij voelde zich aangetrokken door een onverklaarbare nieuwsgierigheid om terug te keren naar de avonturen van zijn dag.

Shannon gaapte en maakte zich klaar om de winkel te sluiten, ze had het bordje al op ‘gesloten’ gezet toen ze de deur hoorde zwaaien en de bel hoorde rinkelen. Ze zakte wat onderuit en slaakte een geërgerde zucht, terwijl ze zich niet naar de deur omdraaide terwijl ze een display uitzocht: “Lees het bordje, we zijn gesloten.”

“O-oh, sorry, ik dacht net…”

Ze draaide zich plotseling om en haar ogen werden groot toen ze de jongen van vroeger in de deuropening zag staan. “Echt niet,” zei ze hardop, terwijl ze haar verbazing niet kon bedwingen.

Hij bloosde een beetje, “Moet ik gaan?”

Ze schudde haar hoofd, fronste een beetje terwijl ze langs hem heen keek, “Waar zijn je vrienden?”

Hij haalde zijn schouders op, “Ergens aan het drinken.”

Shannon keek hem even aan, maar geloofde hem, ze stapte naar hem toe, haar ene arm langs haar zij hangend, de andere om haar elleboog net onder haar borsten, “Dus uh…”

“Cody.”

“Cody,” herhaalde ze, “Je… Je weet toch dat ik niet aan het rotzooien was? Over mij?”

Hij keek naar beneden, zag de omtrek van de bekende bobbel in haar spijkerbroek en knikte een beetje, “J-ja, ik denk het.”

“Nou en? Ben je hier gekomen om te betalen? Om me te pijpen?” Vroeg ze ongelovig.

“Nee! Nee ik… Nee.” hij vouwde zijn armen over elkaar en kauwde op zijn lip, achterom kijkend naar de deur.

“…Gewoon nieuwsgierig, toch?”

Hij knipperde met zijn ogen en keek terug naar Shannon, keek haar aan voordat hij zachtjes zijn schouders ophaalde.

“Mm, dacht het wel. Nou… Als je wilt kunnen we samen experimenteren…” ze grijnsde een beetje en keek hem weer aan, zijn slanke vorm en verleidelijke rondingen bewonderend.

“Ik-ik denk het niet, kijk, het spijt me, voor mijn vrienden bedoel ik. Ik uh, bedankt, sorry,” zei hij, terwijl hij zich omdraaide en zijn hand op de deurklink legde.

“Wacht!” zei ze, hem kort tegenhoudend en op haar lip bijtend, “…Wat als ik het de moeite waard voor je kan maken?”

“…Wat bedoel je?” zei hij langzaam, aarzelend, zijn hand nog steeds op de deurklink.

Ze pauzeerde even met open mond en vouwde toen haar armen over elkaar, “Oké, laat ik eerlijk zijn, ik heb gewacht op een leuke jongen als jij.” ze grijnsde wat, “Misschien zuig je aan mijn pik, misschien ook niet. Maar je bent nieuwsgierig. Dat zei je toch zelf? Je bent in een seksshop met iemand die met je wil spelen… Dus, waarom niet? Wat je ook wil doen, ik zal niemand veroordelen of iets zeggen. Crossdressing, bondage, heck zelfs als je die draken dildo tevoorschijn wil halen zal ik je helpen.”

Hij schudde zijn hoofd en opende de deur, “het spijt me, ik weet niet waarom ik hier kwam.”

“Kom op ja dat weet je wel, je bent nieuwsgierig, trek je nu niet terug! Wat als ik je een trofee of zoiets geef?”

“Zoals wat?” hij keek haar verwachtingsvol aan en zij dacht na.

Zij was in bijna alle opzichten strikt een top, zij gaf en ontving zeer zelden. Maar soms moesten er offers gebracht worden. “Een foto, jouw pik in mijn mond om aan je vrienden te laten zien.”

Hij bloosde, maar ze kon zien dat hij erover nadacht, dus sprak ze verder: “Stel je voor dat je laat zien dat je ze hebt laten drinken, zodat je hier terug kon komen om je beloning op te eisen.” Ze glimlachte en leunde voorover.

“Doen we alleen dingen die ik wil?”

“Natuurlijk!”

“En je vertelt niemand dat ik hier was?”

“Natuurlijk!”

…Foto eerst.” zei hij botweg en ze kon het niet helpen te grijnzen en knikte.

“Oké, foto eerst.” gaf ze toe.

Hij knikte en sloot de deur, slikte, “Dus, uh, haal ik het er gewoon uit?”

Ze lachte een beetje, “Zoiets, maar ik denk dat we met iets subtielers moeten beginnen.”

“Zoals… Zoals wat?”

Ze knikte naar de achterkant van de winkel, “Ga maar naar achteren, ik doe hier eerst dicht, we willen toch geen gluurders?”

Hij knikte en liep naar achteren terwijl zij de luiken dichtdeed, niet in staat zichzelf ervan te weerhouden te glimlachen toen ze de gazelle opsloot bij de leeuwin.

Ze grijnsde toen ze weer naar hem toe stapte, ze genoot van zijn onschuld, ze was er zeker van dat ze er nog veel meer van zou genieten voor de avond voorbij was, “Je kent je bases toch?” zei ze terwijl ze naar de jongen toe stapte die een plank met lekkernijen aan het bewonderen was, ze ademde zachtjes terwijl ze dichterbij leunde, zijn doe-achtige ogen wijd, zijn lippen opeengetrokken terwijl hij achterover leunde tegen de planken, zijn telefoon in een hand.

“I-“

Ze kuste hem en verbaasd deinsde hij terug, maar ze volgde, drukte haar lichaam tegen het zijne terwijl hij achterover leunde tegen het scherm, zijn telefoon op de plank leggend zodat zijn hand hem kon ondersteunen, geklemd tussen de planken en haar rondingen.

Haar lippen waren vol en vol, haar adem warm en haar handelingen gretig, haar handen op zijn schouders, langzaam naar beneden langs zijn armen terwijl hij zijn ogen sloot en haar terug kuste.

Het begon traag, maar toen hij beantwoordde voelde ze zich aangemoedigd, haar handen dwaalden af naar de zijne, zachtjes grijnzend terwijl ze kuste.

Ze leidde zijn handen, een over de welving van haar heup om te rusten op haar stevige kont, haar hand hem aanmoedigend om te knijpen, de andere leidde ze onder haar crop top, ze droeg geen beha, ze voelde de stof op haar borst geduwd, gevolgd door hun handen, zijn zachte warme vingers cupping haar volle borst, zijn vingers knijpen deze keer zonder haar aanmoediging.

“Mmm…” kreunde ze in de kus, zijn handen op zijn lichaam voelend, aarzelend en onervaren, maar gretig om het te proberen.

Ze genoot van hun hete kus, haar lichaam tegen het zijne gedrukt en, nadat een paar minuten voorbij waren, verbrak ze de kus, zachtjes grijnzend, liet ze haar hand van de zijne lopen, lichtjes drukkend op zijn borst, hun ogen gesloten, zijn wangen half dichtgeknepen, een paar rode lippenstiftplekken op zijn lippen terwijl ze speels grijnsde, haar hand naar beneden werkend naar zijn buik en dan nog lager.

Hij bloosde van schaamte toen haar hand naar de voorkant van zijn broek gleed, haar hand vond zijn pik, vingers streken er lichtjes tegenaan.

Ze knipperde met haar ogen, aarzelde, “Echt niet…” zei ze, haar ogen wijd opengesperd en zijn blos werd dieper, zijn blik week van de hare, beschaamd.

Ze wilde zien wat ze had gevoeld en liet zich op haar knieën vallen. Haar handen rustten nu op de plank op zijn rug, haar vingers liepen langs zijn benen en dijen, om de sluiting van zijn spijkerbroek los te maken, haar duimen haakten zich onder het denim van zijn spijkerbroek en de zachtere stof van zijn slip.

Ze schoof hem naar beneden en hijgde toen zijn pik tevoorschijn kwam, de jongen keek weg toen ze haar handen weer naar hem ophief.

Hij beet op zijn lip toen hij voelde hoe ze haar vingers delicaat over de warme huid van zijn pik liet glijden.

Ze tilde de zachte pik in haar hand, haar vingers er omheen gevlochten, het was de grootste pik die ze ooit had gezien, ze tilde hem op in haar hand, streelde hem behendig terwijl hij een zacht waarderend hijgen uit liet.

“Fuck Cody, je hebt echt een grote lul!” zei ze, bijtend op haar lip terwijl ze naar hem opkeek, verwonderd in haar ogen.

Hij bloosde en keek haar terug aan, “I-Ik weet het, het spijt me…”

Ze hield haar hoofd scheef, terwijl ze er langzaam over streelde en hem voelde opzwellen. Hij was al half hard, besefte ze, waarschijnlijk door het zoenen. Spijt voor wat?”

“Het is… Het is te groot, het zit in de weg en het is zo moeilijk te verbergen!” zeurde hij, hoewel zodra hij klaar was een andere kreun ontsnapte aan zijn lippen.

“Verbergen? Waarom zou je dit willen verbergen! Goden je hebt waarschijnlijk de grootste pik in je vriendenkring. Je kunt elk meisje krijgen dat je wilt!” Ze grijnsde en tilde de hardende schacht op, een blik werpend op zijn ballen, zwaar en vol, glad en haarloos.

“I-Ik weet het maar…” zijn woorden vielen weg, zijn blos werd dieper terwijl ze elkaar aankeken.

“…Maar je denkt toch niet dat je meisjes wilt? Ben je homo?” vroeg ze.

“W-wel… N-niet precies. Ik ben… ik weet niet zeker wat ik ben… ik-“

“Vind je me knap?” vroeg ze, hem onderbrekend. Hij knikte, “Maak je dan niet zo druk. De bedoeling hiervan is dat je op ontdekkingstocht gaat zonder je zorgen te maken. Dus stop met je zorgen te maken… En maak je klaar om die foto te maken.”

Ze grijnsde en toen hij zijn mond opende om te protesteren, opende ze haar eigen rode lippen en nam de bijna harde lengte van zijn pik in de warmte van haar mond. Ze draaide haar tong rond het zijdeachtige uiteinde en liet hem de vreemde textuur van haar sponsachtige tong en de metalen knop voelen terwijl haar lippen zich uitstrekten om zijn indrukwekkende omtrek te omvatten.

Hij kreunde en leunde verder achterover tegen het kraampje, zijn ogen rolden naar achteren toen ze zich sloten, de sensatie van haar vaardige lippen rond zijn pik was een heerlijke sensatie.

Ze stond op het punt hem eraan te herinneren dat ze dit alleen maar deed zodat hij een foto kon nemen, maar in al de jaren dat ze een top was, had ze nog nooit iemand gevonden die ze echt wilde pijpen, tenminste tot nu toe.

Ze begon haar lippen op en neer te bewegen over de lengte van zijn pik, terwijl ze zoog en haar tong over zijn lengte liet rollen, één hand op de basis van zijn pik, die ze vastpakte terwijl ze wat ze kon in de warmte van haar mond werkte, terwijl de jongen steeds luider hijgde en kreunde, waarbij elk geluid met een steeds vrouwelijker geluid naar buiten kwam.

Het was een vreemde gewaarwording voor haar, ook al was het de bedoeling dat Cody de avond zou ontdekken, op dit moment genoot Shannon gewoon van de nieuwe sensaties, zijn zware hete pik, zowel zacht als hard, die haar mond vulde, de vreemde smaak en textuur toen hij tussen haar lippen en over haar actieve tong gleed, de natte geluiden die haar zuigen teweegbracht, de manier waarop hij tegen haar keel aandrong, alsof hij meer wilde, hoewel ze niet zeker wist of ze zo’n monster wel aankon.

Terwijl ze hem even van haar lippen bevrijdde, tilde ze hem op, haar vingers om zijn harde pik, terwijl ze de natte lengte streelde en eronder leunde om zachte kusjes op zijn ballen te geven, waardoor Cody zachtjes rilde.

Ze likte de zware bollen, woog ze op haar tong voordat ze zijn robijnrode top terugbracht naar haar robijnrode lippen, zuigend, genietend, hem hijgend en kronkelend.

Met haar reservehand trok ze de toch al lage V van haar topje naar beneden en naar opzij, de elastische stof onder de zwelling van elke borst hakend, elke afgeronde bol getipt met een bezaaide tepel.

Ze kneep met een hand in een borst en speelde met een van de knopjes terwijl hij op haar neerkeek, het uitzicht bewonderend, hij had nog steeds zijn telefoon niet op, merkte ze, of hij gewoon te verloren was voor nieuwe genoegens of tijd aan het rekken was wist ze niet en het kon haar ook niet veel schelen.

Ze keek naar hem op, hun blikken ontmoetten elkaar terwijl ze, met haar borsten vooruit, een hand op zijn dij en de andere om zijn zware ballen wikkelde, zich klaarmaakte om hem af te maken.

Ze sloot haar ogen en deed haar best om haar keel te ontspannen, terwijl ze haar schouders verplaatste leunde ze voorover, voelde de natte omtrek van zijn zware lul op haar tong drukken, die ze indrukte terwijl ze de dikke punt van zijn schacht tegen haar keel liet stoten, zichzelf stijf houdend duwde ze nog steeds naar voren.

Cody hijgde en kromde zijn rug terwijl hij toekeek hoe ze dieper in zijn pik wegzonk, de sensaties gierden intens door hem heen terwijl de rondborstige shemale diep in zijn schacht gorgelde.

Ze ging door tot zijn vlees volledig in haar mond en keel zat, haar hals zichtbaar uitpuilend terwijl ze worstelde om niet te kokhalzen, haar lippen een vage O van lippenstift achterlatend rond de wortel van zijn pik, zijn zachte schaamheuvel tegen haar neus aangedrukt, zijn ballen tegen haar kin.

Langzaam begon ze zich terug te trekken, met haar hoofd langs de hele lengte van de schacht, zijn pik glad en glimmend van haar spuug, haar ogen gesloten, hij slikte en pakte tenslotte met trillende handen zijn telefoon op.

Shannon was er helemaal op gefocust om niet te kokhalzen terwijl ze haar schouder naar voren en naar achteren duwde, haar mond en keel vol met voorvocht en spuug die ze doorslikte terwijl ze haar lippen op en neer rolde over zijn lengte, af en toe pauzerend om zichzelf te behoeden voor verstikking.

Na een paar minuten werden zijn hijgen en kreunen heviger, zijn heupen bewogen langzaam mee met haar bewegingen, haar ogen openend keek ze naar hem op en in plaats van de prachtige ogen van de jongen te zien, zag ze de lens van zijn cameratelefoon op haar gericht, ze bleef bewegen, naar de lens kijkend en na een paar momenten realiseerde ze zich dat hij waarschijnlijk geen foto’s aan het maken was, aan de plaatsing van zijn vingers te zien, was hij haar waarschijnlijk aan het filmen.

Met een nat zuigend geluid trok ze de lul uit haar keel en mond, terwijl ze hem op haar gezicht liet rusten en in de camera keek.

“Waar wil je klaarkomen, Cody?” vroeg ze op een zwoele toon, terwijl ze met één hand zijn gladde pik streelde, de zijdezachte huid van zijn schacht die gemakkelijk onder haar vingers doorging terwijl ze hem aftrok.

“Aah…” hijgde hij, “Ik, ik weet het niet!”

Ze grijnsde en knipoogde speels, “Dan kies ik wel…”

Ze dook weer op zijn pik en bewoog met een verhoogd en zelfverzekerder tempo terwijl ze zich aanpaste aan een pik in haar keel.

Ze voelde hoe hij zich begon op te spannen in haar mond, ze voelde de pik kloppen op het ritme van zijn versnelde hartslag terwijl hij zijn hoogtepunt naderde.

Hij schokte met zijn heupen op het moment van zijn hoogtepunt en ze trok de pik uit haar keel, opende haar mond en bewoog een hand om zijn lid te strelen, haar mond open, het topje rustend op haar tong terwijl witte touwen vrijkwamen, haar tong bedekkend en haar mond vullend met zijn kleverige zaad.

Ze hijgde over het topje van zijn klaarkomende lul en keek omhoog in de lens van de camera toen hij in haar mond klaarkwam, haar hand trok hem af op haar tong, hij huiverde toen hij klaarkwam, zijn benen zwak, steunend op het kraampje achter hem terwijl ze elke laatste druppel uit zijn gretige ballen melkte.

Cody keek op zijn telefoon toe hoe de getatoeëerde, gepiercete, geverfde schoonheid met haar dikke lippen zijn lading op haar tong nam en hem door de camera aankeek toen ze klaarkwam.

Terwijl zijn pik afzakte en slap begon te worden, streelde ze hem zachtjes en liet de camera een goed beeld krijgen van het zaad tussen haar lippen. Ze sloot haar mond, slikte door en opende haar mond, grijnsde terwijl ze haar lege mond liet zien, stak haar gepiercte tong uit voordat ze knipoogde en opzij ging staan.

Cody slikte en stopte met het opnemen van de video, keek naar haar terwijl ze opstond en haar topje over haar borsten en stijve tepels trok.

“Mm, nou dat was leuk…” zei ze, grijnzend.

Hij bloosde zachtjes en leunde voorover, stopte zijn telefoon terug in de zak van zijn afgevallen spijkerbroek en wilde hem weer omhoog trekken, maar toen hij dat deed stapte zij op hem en hield hem op de grond vast. Hij keek op naar haar, wenkbrauw opgetrokken, “Uh, excuseer me?”

Ze tuitte haar lippen, “Uh, excuseer je wel? Ik meen me te herinneren dat je de weddenschap verloren hebt en hier gekomen bent om te leren, niet om gepijpt te worden.” ze aarzelde, “Dat was maar een extraatje. Voor mijn amusement. Dus die zul je niet nodig hebben,” ze knikte naar zijn broek, “nog een hele tijd niet…”

Hij bloosde wat en stapte uit zijn broek, die hij op de grond liet liggen.

“En je kunt dat shirt ook uittrekken.”

“Dat lijkt me niet eerlijk.” protesteerde hij gedwee terwijl hij zijn duimen onder zijn shirt haakte.

Shannon aarzelde, “Je hebt gelijk.”

Hij knipperde verbaasd toen ze instemde en keek toe hoe ze haar duimen onder haar eigen zoom stak en hem optilde.

Cody volgde haar voorbeeld en toen zijn shirt eenmaal over zijn hoofd was keek hij haar aan, ongegeneerd starend naar haar volle blote borsten, een kronkelende tribale tatoeage omlijnde een van de ronde borsten.

Hij slikte, “Toch lijkt het me niet eerlijk…” zei hij, een blik naar beneden werpend.

Ze grijnsde een beetje en zette haar handen op haar heupen, “Oooh? Je wilt mijn pik zien hè?”

Hij bloosde, “Ik…”

“Weet je nog waarom je hier bent?” vroeg ze zachtjes.

“Ik, ja,” zei hij een beetje beschaamd.

Ze glimlachte, “Kom hem dan maar halen, kom maar verkennen.”

Hij aarzelde een paar lange momenten en stapte toen naar haar toe, keek op in haar verdwaasde uitdrukking toen zijn handen de sluiting van haar spijkerbroek vonden, zijn eigen pik nu zacht tussen zijn dijen toen zijn vingers, behendig en delicaat haar spijkerbroek openden en hem langs haar dijen naar beneden lieten glijden, haar slipje meeglijdend om haar eigen pik te onthullen, die vrij kwam, hard en opgewonden.

Hij bloosde van verbazing toen hij zich realiseerde dat hij groter was geweest dan zij, zijn vingers strekten zich uit om zich om haar pik te krullen terwijl zij haar broek van zich af schopte.

“Hoe voelt het?” Vroeg ze zachtjes terwijl hij het gevoel van haar pik gewoon voelde en verkende.

“Net als… Net als mijn eigen, maar een beetje kleiner, een beetje… Beter.”

Ze grijnsde, “Je houdt meer van het gevoel van iemand anders zijn pik in je hand dan het gevoel van je eigen pik?”

Hij knikte een beetje, “Is… Is dat raar?”

Ze grijnsde, “Niets wat we vanavond doen zal raar zijn. We hebben gewoon plezier…”

Hij glimlachte een beetje, “Oké. Dus uh… Wat wil je eerst proberen?”

Ze beet op haar lip en duwde haar heupen een beetje naar voren, een kleine vonk van genot liep langs haar schacht, “Wat dacht je van dat negligé?”

“Negli-wat?” vroeg hij en, ondanks zijn plezierige greep op haar schacht, stapte ze weg, wenkend dat hij moest volgen.

Hij volgde haar en zag haar stevige kont wiegen terwijl ze liep, ze koos dezelfde zijden outfit die zijn vrienden eerder spottend voor hem hadden uitgezocht, ze controleerde het label en draaide zich om, grijnzend: “Ze hadden gelijk, het is jouw maat.”

“Ik heb…”

Ze legde een vinger op zijn lippen en hij pauzeerde, “Nee. Als je alles wat we gaan proberen in twijfel trekt, is het eerste wat ik ga proberen een ball gag. Oké.”

Hij pauzeerde en keek een beetje beschaamd, “Ah… Sorry. Maar, eh…”

Ze staarde een beetje, “Wat?”

“Kunnen we de ballgag daarna proberen?”

Ze pauzeerde even, lachte toen en knikte, “Ja, tuurlijk, we kunnen de ballgag daarna proberen. Maar doe dit om! Kom op, ik wil zien hoe je eruit ziet.”

Ze gooide het negligé naar hem toe en hij ving het op, bloosde toen hij de zijdezachte stof tegen zijn huid voelde.

Ze keek toe, haar handen op haar heupen, haar pik recht vooruit naar hem, terwijl hij het gerimpelde stuk optilde, de weg naar binnen vond en het aantrok, het label kriebelde, maar de rest van de stof voelde heerlijk tegen zijn gladde huid. Het viel tot op zijn dijen, bedekte net zijn pik en hing een beetje slap bij de borst, hij keek naar zichzelf en toen omhoog naar Shannon, “Hoe staat het me?”

“Schattig!” grijnsde ze, “al past het niet perfect… Wat vind je ervan?”

“Het voelt lekker…” gaf hij toe, terwijl hij op zichzelf neerkeek, “maar ik denk niet dat het me staat.”

“Nee?” zei ze, terwijl ze haar hoofd schuin hield.

Hij schudde zijn hoofd en zij haalde haar schouders op: “Ik denk dat je dan niet van het travestieten bent. Goed dan, zullen we iets proberen waarvan ik weet dat het je interesseert?”

Hij pauzeerde even, trok het negligé weer over zijn hoofd en knikte wat, haar nog een keer volgend toen ze naar de achterkant van de winkel liep, door een deur en naar achteren. Het was een opslagruimte, vol met dozen, allerlei spullen en een oud uitziende bank, in tegenstelling tot de voorkant van de winkel was het erg ongeorganiseerd.

“Zo uh, wat doen we hier?” vroeg hij, in de verleiding om zijn bescheidenheid te bedekken, de nonchalante naaktheid was nieuw voor hem.

Ze wierp een korte blik in de richting van de bank en toen weer naar hem, terwijl ze onschuldig glimlachte en een ballgag uit een opbergdoos pakte en het label verwijderde: “Oh, je wilde er zo eentje uitproberen, ja?”

Hij bloosde en knikte een beetje, stapte dichterbij, “J-ja. Ik heb ze eerder gezien in porno… Ik vroeg me gewoon af hoe het voelde, weet je?”

“Nou, hier, laat me je daarmee helpen.” ze stapte naar voren, de rode bal naderde zijn pluchen lippen. Hij aarzelde niet, opende zijn mond en nam de bal in zijn mond, Shannon reikte naar achteren, haar borsten drukten tegen zijn borst terwijl ze hem vastbond en de riempjes verstelde zodat het strak zat, maar niet oncomfortabel, “Zo… Hoe voelt dat?”

Hij bloosde en knikte een beetje, zijn pik trilde tussen zijn dijen.

“Huh, vind je dat lekker? Wil je meer?”

Hij gaf haar een vragende blik maar knikte.

Ze tuitte haar lippen en keek zoekend de kamer rond, toen grijnsde ze: “Ahha…”

Hij keek toe hoe ze naar een doos liep en er een paar rollen zwart spul uithaalde, ze draaide zich om en zwaaide ermee. Touw.

Ze stapte op hem af en hij bloosde, wachtte verwachtingsvol.

“Brave jongen, laat Shannon gewoon haar pleziertje hebben,” grijnsde ze en knipoogde, Cody realiseerde zich met een blos dat hij tot op dat moment haar naam niet eens had geweten.

Ze stapte op hem af en wachtte niet op toestemming die hij niet kon geven, ze begon de kronkels van het touw om hem heen te winden zoals ze dat met een andere partner had gedaan.

Het was een passie van haar en terwijl hij kronkelde, haar knopen en banden schijnbaar willekeurig zag hij hoe ze ingewikkelde patronen werden, een Karada touwjurk met een minirok. Ze moest improviseren, want de touwjurk werkte en ze gaf toe, zag er beter uit op een vrouw met borsten die omringd en versterkt moesten worden door de druk van het touw, maar ze moest toegeven dat zijn heupen, kont en halfharde pik er goed uitzagen in het webweefsel van zwart touw.

Het voelde goed en toen ze klaar was met het weven van zijn armen en ze opgevouwen achter zijn rug vastbond, wilde hij commentaar geven, maar in een moment van helderheid realiseerde hij zich dat zijn mobiliteit enigszins was aangetast, hij keek haar even bezorgd aan.

“Als je wilt dat ik op een gegeven moment stop…” ze aarzelde en tuitte haar lippen, “Kruis je enkels?”

Hij pauzeerde, knikte toen, met de touwen die stopten bij zijn dijen had hij nog steeds het gebruik van zijn benen.

“Goed! Nu. Wil je eens kontding proberen?” grijnsde ze, opgewonden.

Hij bloosde, zag er absoluut heerlijk gebonden uit, zijn pik weer keihard, zijn pluchen lippen behaaglijk om de rode prop gewikkeld. Hij knikte.

Ze knipoogde en begon door de kamer te lopen, een paar dingen oprapend voordat ze naar hem terugkeerde, “Maak je geen zorgen over deze, deze zijn alleen om je plezier te vergroten!”

Ze grijnsde en leunde voorover, terwijl ze een paar ringen vasthield die met een ketting aan elkaar verbonden waren. De grotere ring deed ze om zijn hele pik en ballen, de kleinere ring alleen om de basis van zijn pik.

Ze had de maat goed ingeschat en het paste goed, maar niet pijnlijk, zijn stijve lul klopte harder in zijn bindingen.

Ze haalde een kleine tube glijmiddel uit haar hand en masseerde het in zijn pik. Hij kreunde door zijn mondknevel, niet zeker waarom ze hem weer aan het klaarmaken was, maar zeker niet in de positie om te klagen.

Ze glimlachte even toen ze haar werk bewonderde, zijn gezwollen pik was weer glad en glanzend. Ze pakte de een na laatste van haar spullen, een langere, dikkere buis waarvan ze de bovenkant losschroefde en de plastic lip opzij legde.

Hij keek toe hoe ze een roze nep-anus onthulde en nadat ze nog een scheutje glijmiddel had aangebracht, werkte ze haar vingers in de fleshlight en maakte hem klaar terwijl ze naar hem opkeek.

“Ja ja, niet wat je dacht dat ik bedoelde toen ik butt play zei, maar maak je geen zorgen, daar kom ik nog wel op.”

Ze stond op en liep naar de bank, naar hem wenkend. Ze keek toe hoe de vastgebonden jongen naar haar toe liep, de bewegingen van zijn vastgebonden lichaam bewonderend, de bobbel van zijn erecte pik. Ze draaide zich naar de bank en pakte een kussen, klemde de fleshlight tussen de arm van de bank en het kussen dat naar boven wees. Ze pakte een kleine siliconen nop en draaide er aan, waardoor het krachtig begon te trillen in haar hand. Met een grijns duwde ze het kleine kogeltje in de fleshlight, net binnen de rand, het gebrom verdiepend naarmate het werd verduisterd.

Cody keek haar verward aan, maar ze knipoogde en nam zijn hand en leidde hem naar de rand van de bank. Met een touw in zijn rug duwde ze hem en hij begon voorover te vallen, maar ze kon hem ondersteunen en hem ervan weerhouden in elkaar te zakken terwijl ze hem zachtjes over de rand van de bank boog.

Ze pauzeerde even en liet hem een paar centimeter naar voren stappen voordat ze hem verder naar beneden duwde. Ze grijnsde toen zijn pik op een lijn lag met de vibrerende fleshlight en, toen hij voorover werd geduwd en zijn pik in de natte koele omhelzing van het vibrerende liefdesgaatje zonk, de gesmeerde zachte siliconen over de gevoelige kloppende pik glijdend, liet hij een kreun door zijn mondknevel horen.

“Voelt goed hè?” Vroeg ze aan de kronkelende jongen, zijn gekreun kwam door zijn knevel terwijl elke kleine wiebel zijn staalharde top tegen de vibrerende kogel streek.

“Dacht het wel, dus uh, blijf maar daar en ik zorg voor de rest…”

Shannon pakte een tweede kussen en legde dat bij de bank, knielde zelf neer zodat zijn slappe wangen op gelijke hoogte kwamen met haar gezicht.

Ze reikte omhoog en liet haar vingers in de weelderigheid van zijn kont zakken, zijn wangen spreidend om zijn ster te onthullen.

“Well if that just isn’t the best thing I’ve seen all day…” spinde ze laag, grijnzend, haar vingers nog steeds slick van glijmiddel wreef ze een beetje rond zijn kont, de huid warm en zijdezacht, de kleine rimpel van zijn gat rijp voor haar om van te genieten.

Ze werkte haar vinger langzaam in de nauwe o van zijn ring, voelde de hitte zich aan haar vastklemmen, voelde zijn rug krommen.

Ze wist, uit haar eigen, beperkte en persoonlijke ervaringen, dat haar tastvinger minder dan aangenaam zou zijn, maar elk duwtje en trekje van haar tastvinger veroorzaakte onwillekeurige kleine stuiptrekkingen van zijn lichaam die, dankzij haar kleine opzet, genot door zijn pik deden vonken.

Ze gleed haar vinger in en uit zijn ingevet gat, snel om een tweede gladde vinger in te brengen, hem voor te bereiden op wat komen ging, hem iets losser te maken, hem te laten acclimatiseren aan het gevoel van invasie en hem in te smeren.

Ze stond langzaam op, kneep in zijn pluchen wangen, gaf elk bleek heuveltje een ferme klap, waardoor hij hijgde, zijn heupen naar voren stootte, en toen kreunde.

“Ja wacht maar af, dit gaat geweldig voelen…”

Ze kauwde op haar lip en drukte haar gladde vingers in de zachtheid van zijn wangen, ze spreidde ze en drukte het puntje van haar lengte tegen zijn sterretje.

Hij jankte, maar toen ze naar beneden keek, zag ze dat zijn enkels niet gekruist waren, zijn tenen waren echter heerlijk gekruld van de sensatie.

Shannon grijnsde, hield haar hoofd achterover en sloot haar ogen, terwijl ze zich de luxe veroorloofde het topje van haar pik in de jongen te laten zakken. Hij slaakte een gil door de mondknevel, zowel van pijn als van genot, daar was ze zeker van, toen ze de zwaartekracht haar werk liet doen, geen langzame centimeter voor centimeter ceremonie, in plaats van één lange glijdende beweging, vergezeld van een sappig nat geluid, drukte ze de lengte van haar harde pik in de jongen, terwijl ze de strakke warmte van zijn kontje voelde, die haar behoeftige, tot nu toe onbezorgde pik omhulde.

Hier was Shannon op haar best, bovenop, een heerlijk speeltje onder haar, een gat om door te ploegen, ze wist dat Cody op het punt stond uit te vinden hoe episch Shannons uithoudingsvermogen was.

Ze legde haar handen op zijn onderrug, wiegde met haar heupen om haar pik diep in hem te roeren, hem zijn nieuwe thuis te laten verkennen, de wanden van zijn sappige gat te voelen die zich om haar binnendringende stuk heen drukken, haar ballen tegen zijn grotere ballen gedrukt, haar dijen tegen de zijne. Hemel.

Op het moment dat ze in één vloeiende beweging haar hele lengte in hem had laten zakken, had hij zijn enkels gekruist, en zijn ogen, maar toen ze weer omhoog leunde en zich uit hem terugtrok, waren ze weer ongekruist, ze grijnsde, wetend dat hij van haar was.

“Okay schatje, zet je schrap…”

Met haar handen op zijn heupen trok ze zich terug en keek verrukt toe hoe haar gladde pik zich terugtrok uit het heerlijk strakke en zuigende gat, om vervolgens weer naar binnen te duwen, hem weer te vullen met haar vlees en een kreun van hem te ontlokken, ze nam snel een snel, hard tempo aan, genietend van de manier waarop zijn deegachtige kontwangen rimpelden van beweging, elke keer als ze haar heupen in hem stootte.

De wereld van de jongen veranderde, elke stoot in zijn kont deed zijn hele lichaam naar voren stuiteren, haar pik beukte op zijn maagdelijke prostaat, elke beweging deed zijn bijna pijnlijk erecte pik in en uit de gladde, verwarmende vibrerende fleshlight neuken die behaaglijk om zijn schacht gewikkeld zat, het constante gezoem van de vibrerende kogel tegen zijn gevoelige topje.

Ze wist wat ze met hem aan het doen was, dit was een beweging die ze slechts een of twee keer eerder met partners had kunnen proberen en ze wist wat het met hen deed, met zijn pik zo strak gebonden als hij was toen hij klaarkwam, zou er geen sperma zijn, als een ontkenning, maar met het genot, zou het helpen de oplaadtijd te verkorten op een pik die geen pauze kon nemen van hard te zijn en omringd door genot, er zou gelukzaligheid zijn, er zou pijn zijn, maar met haar voortdurende kracht in hem, zou het allemaal samensmelten tot een enkele orgastische hemel. Ze wilde deze jongen voor haar zelf en zijn lot was al bezegeld.

Hij kon haar kracht en uithoudingsvermogen niet geloven, zijn ogen sloten zich terwijl zijn lichaam schokte van een bijna onophoudelijk orgasme, zodra er een voorbij was en een paar seconden van pijnlijke overgevoeligheid voorbij waren, bevond hij zich weer op de rand van de afgrond.

Ze ijsbeerde, soms lag ze over zijn rug, soms stond ze rechtop, haar gewicht werd ondersteund door haar voeten op de grond, haar knieën op de bank of haar armen op zijn rug, deze techniek stelde haar spieren in staat om haar tempo veel langer vol te houden terwijl de kamer galmde met het geluid van hun lichamen die tegen elkaar klopten, haar borsten die lichtjes stuiterden terwijl ze hem neukte.

Zijn geest was een witte lei van genot, zijn gezicht in het kussen van de sofa gedrukt, speeksel kwijlend rond de prop terwijl hij verwoed ademde door zijn neus, zijn lichaam uitgeput, zijn benen, hoewel het enige deel van hem dat niet gebonden was, zo lood dat hij ze niet kon bewegen, hij was hulpeloos, een gat voor haar om te gebruiken en met elke voorbijgaande seconde bad hij dat het eeuwig duurde.

Terwijl de tijd verstreek waren zowel Cody als Shannon bedekt met een dunne laag zweet, zijn pik kloppend in zijn bindingen, de hare pulserend in de goed gesmeerde warmte van zijn nu uitnodigende pikhuls.

Ze hijgde hard, haar spieren begonnen moe te worden en ze wist dat ze niet veel meer in zich had, in haar jeugd had ze nog een paar uur door kunnen gaan, maar zoals het er nu voor stond bereikte ze haar limiet, ze had subtiel haar snelheid aangepast, ervoor zorgend dat ze nooit over de rand van klaarkomen werd geduwd, maar ze wist dat als ze nog veel langer doorging, ze zou kunnen instorten zonder de klus af te maken.

Slikkend reikte ze onder hem en pauzeerde even met haar stoten, de jongen was zo ver heen dat hij de verandering niet eens merkte toen ze de metalen ringen rond zijn pik losmaakte.

De sensaties voor Cody veranderden in een oogwenk, zijn pik, plotseling vrij van beperkingen barstte in een climax uit, zijn sperma spoot er diep uit terwijl Shannon opnieuw zijn gat begon te neuken, hard en uitzinnig, wanhopig om samen met hem klaar te komen.

Hij hijgde, zijn ogen wijd, maar staarde naar niets toen hij de grootste, dikste lading van zijn leven diep in de wachtende fleshlight spoot, het genot was immens, zelfs toen de batterij van de kogel, die onherstelbaar diep in de fleshlight was geschoven, zijn laatste paar verdrinkende zoemtonen gaf.

Terwijl hij klaarkwam drukte zijn kont zich strak om haar heen, rimpelend en verschuivend, haar lul uitmelkend terwijl ze haar hoofd achterover kantelde, haar ogen gesloten terwijl ze haar ballen zich voelde spannen, bijna instinctief toen haar hoogtepunt naderde vertraagde ze, haar spiergeheugen wilde het laten duren, maar ze dwong zichzelf naar voren, dwong zichzelf los te laten, zichzelf te laten klaarkomen.

Ze kwamen samen, elke straal hete sperma vulde zijn eens maagdelijke gat, markeerde hem als de hare en stuurde een andere streng van zijn gladde ballen in de fleshlight.

Ze hield zichzelf vast, haar hele lichaam zo stevig mogelijk tegen het zijne aangedrukt.

Zo bleven ze een eeuwigheid liggen, hun gladde lichamen tegen elkaar aangedrukt, haar borsten op zijn rug, haar ballen rustend op de zijne, beiden volledig uitgeput en uitgeput. Ze lagen samen bij te komen, haar spieren pijnden van voldoening, haar pik werd zachter in hem.

Tenslotte, met een enkel nat geluid, stond ze op wankele benen en trok haar lengte uit zijn kont.

Met een grom van inspanning, tilde ze hem op en rolde hem, duwde hem zodat hij op zijn rug op de bank lag, zijn benen omhoog op de arm, zijn pik zacht, rustend tegen zijn buik terwijl ze de mishandelde en met sperma gevulde fleshlight tevoorschijn haalde.

Bijtend op haar lip gleed ze met twee vingers diep in de hete, met sperma gevulde siliconen en haalde er de afgewerkte kogel uit, haar vingers bedekt met de enorme lading van de jongen.

Ze wierp een blik op hem om er zeker van te zijn dat hij niet naar haar keek en likte toen haar vingers schoon, terwijl ze nogmaals zijn zaad proefde.

Ze stapte naar hem toe en ging naast de bank zitten, hun hoofden op gelijke hoogte, terwijl ze haar hand uitstrekte en met één hand de sluiting van zijn ballgag losmaakte.

Ze trok hem uit zijn mond en legde hem opzij, zijn lippen gespreid, zijn ogen gesloten.

“Mm… Kun je me horen, Cody?” vroeg ze, haar stem een beetje hees.

Hij knikte zachtjes, hijgde door zijn open mond, “Ik heb… nog een laatste ding voor je om te proberen voor je klaar bent, oké?”

Hij knikte weer en ze beet op haar lip, “Geef hem de diepste tongzoen van je leven…” spinde ze zachtjes terwijl ze de fleshlight omdraaide en de kleverige zijdeachtige siliconen tegen zijn lippen drukte.

Hij jammerde zachtjes maar gehoorzaamde, drukte zijn tong in het zachte siliconen materiaal en voelde de ribbels van de huls tegen zijn tong.

Ze keek toe hoe hij het speeltje met een langzame passie kuste en grijnsde toen zijn eigen sperma in zijn mond begon te stromen.

Hij kromde zijn rug, jammerend van de smaak en de textuur, maar zonder dat het hem werd verteld, begon hij te slikken.

Ze keek enkele lange ogenblikken toe en leunde tegen de sofa, terwijl ze vredig glimlachte terwijl hij genoot van het kussen van het speeltje.

Ze zou hem houden, dat was zeker.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *