Het Franse koppel

Ik ben Michael, achter in de twintig, 1,80 m lang, 80 kilo, een gespierd, fit lichaam en heb het genetische geluk een grote, dikke pik te bezitten, 24 cm in erectie. Ik woon in Sydney, Australië en was vroeger een gigolo oftewel mannelijke escort.

Dat was voordat Ada me vroeg om voor haar ‘exclusieve agentschap’ te werken. “We hebben een uitgebreide klantenlijst, mannen en vrouwen, en veel constant werk,” vertelde ze me toen ze een auditie voor me deed. “En we leveren aan een aantal zeer kinky mensen met veel seksuele fetisjen.”

Als ik in hun hotelsuite aankom, besluit ik al snel dat de foto’s die Ada me liet zien hen geen recht doen.

Ze zijn allebei achter in de dertig, duidelijk een professioneel zakenpaar. Ik merk al snel dat ze, ondanks hun Franse accent, heel goed Engels spreken, vooral Corentin.

Corentin is een zeer aantrekkelijke en slanke vrouw, blond haar van schouderlengte, langer dan gemiddeld met lange benen die tot hun recht komen door haar hoge hakken en haar zeer korte zwarte zijden kamerjas.

Lucien is een slanke man met typisch Franse trekken en draagt ook een zeer korte zwarte zijden kamerjas.

“Grootte is belangrijk voor ons, Michael, we hebben allebei een fetisj voor mannen met een grote buik”, zegt Corentin met een brede glimlach terwijl ze toekijken hoe ik me naakt uitkleed voordat ik voor hen ga douchen. Ze laten allebei hun toga wijd open vallen als ze naar me kijken onder de douche. Net zoals ik dacht, zijn ze beiden naakt onder hun japonnen terwijl ik mijn niet meer slappe pik plaag met een vingertop. Ze kijken allebei gefascineerd toe hoe ik genietend mijn zeepachtige pik tot een volledige erectie voor hen streel.

“Wow, hij is gigantisch,” mompelen ze eenstemmig terwijl ik met mijn erectie pronk terwijl ik ze om beurten aankijk terwijl ze elkaars kont onder hun japonnen vastpakken.

Ik ben in mijn element als ik uit de douche stap en met mijn volle erectie voor hen blijf pronken terwijl ze elkaars japonnen uittrekken. Ik ben blij te zien dat Lucien een erectie heeft, zij het een van gemiddelde grootte.

Ik ben veel meer geïnteresseerd in het slanke, naakte lichaam van Corentin. Bescheiden tieten, prachtige lange benen en een strakke kont om voor te sterven met een V-vormig plukje strak getrimd gitzwart haar boven haar kale kutlippen, allemaal gecomplimenteerd door haar killer heels.

“24 centimeter en dik, is dat wat je verwachtte? Jullie naakte lichamen hebben me opgewonden gemaakt, jullie allebei,” fluister ik zeer opgewonden en de situatie meester. Vleierij is een heerlijk afrodisiacum heb ik geleerd.

“Ada heeft ons verteld dat je het prima vindt dat een man je pijpt, zolang er maar een vrouw toekijkt, Michael. Ik wil kijken, en mijn man wil dat ik kijk,” lacht Corentin terwijl ze duidelijk maakt dat haar man van plan is mij te pijpen.

“Mijn man Lucien en ik willen je allebei hebben. Hij wil je pijpen terwijl ik help. Daarna wil ik je neuken terwijl hij toekijkt,” zegt Corentin terwijl ze toekijken hoe ik me afdroog.

“Mijn voorkeur voor een pijpbeurt van een man is staand, Lucien, vind je dat goed?”, vraag ik zeer opgewonden en zelfverzekerd terwijl ik met mijn rug tegen een muur sta terwijl ze toekijken hoe ik een cockring omdoe en onder mijn ballen vastmaak.

Corentin kan mijn gedachten bijna lezen terwijl ze aan mijn tepels likt en zuigt, precies zoals ik wilde dat ze als voorspel zou doen terwijl ik mijn hand op haar glorieuze kontwangen heb.

“Ik hou van je grote, dikke, tien-erectie, ik wil er mijn gang mee gaan,” mompelt Lucien terwijl hij aan mijn ballen zuigt.

Voortreffelijk seksueel genot terwijl ik in de spiegels aan alle muren en het plafond toekijk hoe Corentin delicaat aan mijn tepels likt terwijl haar man het topje van mijn tien centimeter lange erectie likt.

Terwijl hij aan mijn erectie begint te zuigen, tongzoent Corentin me.

“Wil je dat ik je ballen lik en zuig terwijl mijn man je pijpt?”, fluistert Corentin.

“Wil je dat?”, vraagt ze opnieuw voordat ik kan antwoorden terwijl ze haar weg langs mijn lichaam likt.

“Zou je?”, plaagt ze nu met een hand op mijn pik terwijl ze mijn ballen likt terwijl haar man mij pijpt.

Dan een ongelooflijke sensatie als ze op haar beurt aan mijn ballen zuigt terwijl haar man aan mijn pik zuigt. Ik sta met mijn handen achter mijn hoofd, mijn benen wijd uit elkaar, mijn bovenlichaam naar voren stekend, het gelijktijdige seksuele genot van een man en een vrouw in me opnemend, evenals de visuele opwinding.

Corentin gaat verder met tongzoenen terwijl haar man zijn verfijnde pijpkunsten demonstreert. Hij is echt heel goed, zijn mond is goed gesmeerd met zijn speeksel als hij zijn lippen, tong, vingers en handen gebruikt.

“Als je op de stoel gaat zitten kun je mijn billen likken en kussen terwijl mijn man je tien centimeter lange erectie pijpt,” fluistert ze terwijl ze een stoel naar ons toe schuift.

Lucien laat mijn erectie van zijn lippen glijden terwijl hij toekijkt hoe ik de kontwangen van zijn dame lik en vervolgens kus.

“Ass worship Cherie, do you like another man worship my ass?”, plaagt ze met een hand op mijn kont, terwijl Lucien verdergaat met me te pijpen.

“Zijn pik is nog groter dan toen we begonnen, Lucien, prachtig en zo nat, kijk die aderen eens uitpuilen,” zegt Corentin tegen twee mannen om hen te vleien, altijd een heerlijk afrodisiacum.

Mijn erectie klopt, ik hou het niet lang meer uit. Hij plaagt me terwijl hij zijn lippen en tong rond mijn erectie wikkelt, er dan meer dan de helft van zuigt, en dan loslaat. Hij herhaalt, een keer, twee keer, drie, vier, vijf, zes.

Hij is echt goed, plagerig en opdringerig, plagerig en opdringerig. Ik hou het niet lang meer uit. Corentin zuigt aan mijn tepels terwijl ik met een hand haar kont streel. Zeven, acht, negen, tien. Mijn hele lichaam trilt terwijl ik kreun, orgasmeer en klaarkom.

“De laatste man die we deelden was een maand geleden in L.A.” vertelt Corentin me in het nagenieten nadat we samen hebben gedoucht. “We gaven hem een voldoende van tachtig. Tot nu toe zit jij in de hoge negentig, eens kijken of we met jou tot honderd kunnen komen.”

Voordat we gingen douchen vonden Lucien en ik het allebei leuk om te zien hoe ze op het toilet zat, benen wijd uit elkaar, en kletste terwijl ze plaste met een enorme glimlach op haar gezicht.

“Lucien staat er altijd op om me voor straf een pak slaag te geven als ik een andere man neuk. Wil jij het voor me doen voordat we Michael neuken? Of erna?”, vraagt Corentin terwijl ze haar voorkeur duidelijk maakt terwijl ze naakt over mijn schoot ligt, met haar heerlijke kontje naar het plafond gericht.

“Ik geniet altijd van de straf spanking voor het neuken. Een enorm afrodisiacum en extra opwindend voor mij. Wil je me een pak slaag geven? Ik wil dat je dat doet terwijl hij toekijkt.”

“Hoeveel en hoe hard?”, mompel ik terwijl ik me realiseer dat dit een deel van de opwinding gaat zijn die ik nodig heb om een tweede erectie te krijgen terwijl ik met een hand langs haar glorieuze kontwangen glijd terwijl haar man toekijkt. Ik moet er weer aan denken hoe Ada me waarschuwde: “Wij leveren aan een aantal zeer kinky mensen met veel seksuele fetisjen.”

“Jouw beslissing, en mijn beurt. Ik hou van veel lawaai. Hij ook.

“Dat is een, luidruchtig, maar niet erg hard.

“Dat is tien, luidruchtig, en heel hard. Ik hou er wel van.

“Nu gaan we neuken.”

Corentin houdt me op mijn rug terwijl ze langzaam haar natte kutlippen over de volle lengte van mijn tweede erectie van de sessie laat glijden. Haar man zit naakt en kijkt toe, ook met zijn tweede erectie van de sessie.

Ze is een zeer bedreven artieste leer ik terwijl ze op haar voeten steunt en haar lichaam zo spant dat ze over de volle lengte van mijn erectie glijdt.

Na een minuut of vijf gaat Lucien op zijn rug op het bed liggen. “Ik ben er nu klaar voor, je weet wat ik wil. Doe het dan. Ik wil het niet alleen, ik heb het nodig. Nu.”

Corentin neemt me bij de hand en ik volg voor ze haar benen spreidt en met haar handen op het bed steunt, aan weerszijden van Lucien’s lichaam.

“Doggy style, neuk me doggy style,” fluistert ze. Na vier lange, langzame halen is mijn erectie in haar begraven terwijl ze voorover buigt en aan de erectie van haar man begint te zuigen.

Het genot op zijn gezicht is iets ongelooflijks als ik haar billen vastpak en het tempo van mijn neuken opvoer terwijl hij zijn tepels plaagt. Het geluid als ik sla en dan in haar billen ram is een extra opwinding voor drie mensen.

Ik ben de tijd volledig uit het oog verloren, hoewel ik vastbesloten ben mijn tweede orgasme van de sessie in te houden tot Lucien klaarkomt.

“Vind je het leuk om te zien hoe ik je dame neuk met mijn tien centimeter lange pik,” plaag ik als ik het niet veel langer kan uithouden.

“Vind je dat? Ze is een magische neukpartij, absolute magie,” zeg ik hem terwijl ik mijn pik verwijder zodat hij kan zien hoe nat en hard hij is.

Dan nog drie lange, harde en luidruchtige stoten in zijn dame en hij komt klaar terwijl hij in zijn tepels knijpt.

Dan nog tien lange, harde en luidruchtige stoten in zijn vrouwtje terwijl hij toekijkt voordat ik een enorm en luidruchtig orgasme krijg.

Ada belde me de volgende dag. “Ik zei toch dat we voor kinky mensen werken. Corentin vertelde me over hun laatste man in L.A. met een slagingspercentage van tachtig. Ze vertelde me dat ze jou in de hoge negentig hadden na hun eerste sessie. Ze vertelde me dat ze wilden zien of ze je naar de honderd konden krijgen. Ze vertelde me dat je geweldig was, honderd.

“Als je agent heb ik nog nooit seks met je gehad, alleen naar je gekeken. Ik ben erg verleidelijk.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *