Haar training

Laat me je vertellen over mijn probleem dat een paar jaar geleden begon. Het probleem was mijn 18-jarige stiefdochter. Ze was iets minder dan 1,60 m lang, woog ongeveer 55 kilo en was slank met lang zwart haar. Voor het ongeluk was ze een lief, aangenaam kind. Nu heeft ze door psychische en lichamelijke verwondingen, veroorzaakt door een auto-ongeluk waarbij haar moeder om het leven kwam, een complete persoonlijkheidsverandering ondergaan. Ze werd de meest onaangename mens die ik ooit gekend heb en bijna ondraaglijk om mee te leven. Ze had alle sociale vaardigheden van een verwend zesjarig kind. Ze was vervelend, boos en werkte totaal niet mee. Ze zat ongeveer 18 uur per dag voor de TV en kreeg een schreeuwbui als ik haar voorstelde iets anders te doen. Telkens als ik haar niet aanstond, bukte ze haar hoofd en kwam krabbend en schreeuwend op me af. De zielenknijpers zeiden dat ze liefde en acceptatie nodig had. Hoe kun je liefde en acceptatie tonen aan zo iemand? Ze had me in een ‘Catch 22’-situatie geplaatst, omdat ik te veel geld had om haar door de staat te laten opnemen, maar niet genoeg om het zelf te betalen. Hoewel ik minder dan een jaar met haar moeder getrouwd was, was ik haar naaste familielid en wat de rechtbank betreft was ik haar voogd en was zij geheel mijn verantwoordelijkheid.

Laat me uitleggen hoe dit alles tot stand kwam. Mijn eerste vrouw, Doris, die makelaar was, vond een prachtig oud Victoriaans huis voor een redelijke prijs. We kochten het en begonnen met de renovatie, waarbij we het meeste werk zelf deden. Het was een echte arbeid van liefde. Toen we bijna klaar waren, werd Doris snel moe. Een medisch onderzoek toonde kanker aan, die te ver gevorderd was om er veel aan te doen. Ik voegde een badkamer toe aan een grote kamer beneden en probeerde haar thuis te verzorgen. Na een tijdje had ik hulp nodig en een maatschappelijk werker van het ziekenhuis vond wat een perfecte match leek. Een werkloze verpleegster, die net haar appartement had verloren, ze was een alleenstaande moeder met een 15-jarige dochter. Ze trokken in en we maakten de laatste dagen van mijn vrouw zo comfortabel mogelijk. Nadat Doris stierf leek het vanzelfsprekend dat Ellen bleef en na een tijdje werden we geliefden. Slechts zes maanden na de dood van Doris waren we getrouwd en hoewel er geen wilde passie was, leken we goed bij elkaar te passen. Haar dochter, Sally, leek me te accepteren en deed het goed op school. Enkele maanden geleden gingen Ellen en Sally boodschappen doen en werden frontaal aangereden door een onverzekerde dronken bestuurder. Ellen was op slag dood en Sally lag bijna een maand op de intensive care. Psychologisch is ze nooit hersteld en ze werd mijn probleem. Toen ze thuiskwam uit het ziekenhuis, legde ik haar in de kamer die ik voor Doris had klaargemaakt toen ze ziek werd. Het is een kamer met een eigen badkamer. Ik kan haar opsluiten, wat ik vaak doe als ik weg moet. Ik ben een computer software specialist, en ik werk thuis, dus ze is 24 uur per dag in hetzelfde huis met mij.

De openbare scholen hielden haar minder dan een maand aan, voordat ze haar voorgoed naar huis stuurden, omdat ze meer nodig had dan hun diensten konden bieden.

In wanhoop heb ik een plan gemaakt om te proberen het probleem op te lossen. Hoewel zij gewoonlijk weigert iets met mij te maken te hebben, legt zij zich er over het algemeen nukkig bij neer dat zij, wanneer zij ermee wordt geconfronteerd en met lichamelijk letsel wordt bedreigd, mijn wensen volgt. Ik heb besloten een programma van extreme discipline te proberen. Na een paar maanden van deze “training” hoop ik dat ze onderdanig en gehoorzaam genoeg wordt, zodat ik haar tenminste in huis kan houden en misschien zelfs naar openbare gelegenheden kan gaan. Hoewel ik weet dat deze “training” volledig illegaal zal zijn, ben ik wanhopig genoeg om de gok te wagen. Mijn enige andere optie is moord en dat is natuurlijk nog illegaler.

SESSIE 1

Vandaag ben ik begonnen met de training van mijn stiefdochter, Sally. Ter voorbereiding had ik speciale apparatuur geïnstalleerd en bepaalde veranderingen in mijn studeerkamer aangebracht voor de ’training’. Ik leidde haar mijn studeerkamer binnen. Ik opende mijn bureaula en haalde er twee zacht gevoerde polsboeien uit. In enkele ogenblikken had Sally haar handen voor haar vastgemaakt.

Ik schoof haar aan een touw dat aan een katrol aan het plafond hing en bond het touw aan de gewatteerde riemen en trok haar polsen omhoog en maakte het touw vast aan een bindband aan een nabijgelegen muur. De blik op haar gezicht drukte een blik van verbijstering en angst uit. Ik bond een blinddoek over haar ogen. Ze worstelde om die te ontwijken, maar zonder effect en schreeuwde uit volle borst. Toen pakte ik een zware schaar en begon haar blouse weg te knippen. Toen ze besefte wat ik deed begon ze nog harder te gillen en te woelen. Ik verwisselde de schaar voor een zware leren riem en na een paar flinke klappen op haar kont was ze overtuigd stil te blijven liggen en stil te zijn. Ik knipte nu al haar kleren weg.

Dit is de eerste keer dat ik mijn stiefdochter naakt heb gezien. Ze had een klein maar mooi lichaam. Ze had een paar kleine maar perfect gevormde borsten, een heel mooi smal kontje en lange, slanke benen. Ik heb haar nog nooit als een seksueel object bekeken, maar ik besefte nu dat ik een erectie kreeg.

Ik zat aan mijn bureau en observeerde haar rustig gedurende enkele minuten. Ze testte eerst haar bindingen, raakte toen in paniek en draaide een paar minuten wild rond, werd toen rustig en huilde zachtjes.

Ik zette een stoel voor haar neer en ging zitten. Ik deed veel moeite om uit te leggen wat ik deed en waarom, terwijl ik haar verzekerde dat ik van haar hield en dat ze liefde en acceptatie zou krijgen als ze meedeed. Maar vrijwillig of NIET, ze ging door de training. Ik vertelde haar dat haar training bestond uit bondage, vernedering en straf.

Ik schoof de stoel aan de kant en pakte een twee centimeter brede leren riem van een meter lang. Mijn eerste slag kwam op haar kont terecht. De plotselinge schok van de pijn bracht haar snel tot leven. Ze begon weer te schreeuwen, dus met moeite schoof ik een bal gag in haar mond. Ze stribbelde tegen, maar uiteindelijk dwong ik haar mond open en schoof de prop diep in haar mond tot haar mond te vol was om te gillen.

Haar pijn en kwelling namen toe naarmate ik meer slagen op haar lichaam gaf. Al snel huilde ze, maar de knevel belemmerde haar pogingen om te schreeuwen.

Ik gaf haar kronkelende lichaam zweepslagen, soms op haar kont, rug of dijen. Ik liep zelfs om haar heen en sloeg een paar keer met de riem op haar buik en rode kut. Dit lokte een nog grotere reactie uit, want de slagen vielen op haar nog onbehaarde kutje.

Na een paar minuten legde ik de riem neer. Ik voelde me uitgeput.

Ik voelde de bobbel in mijn broek groeien bij het zien van mijn jonge vrouw. En het verbaasde me dat ik ervan genoot. Misschien kwam het genot voort uit een gevoel van wraak voor al het leed dat ze me de afgelopen maanden had aangedaan of misschien had ik een duistere kant van mezelf ontdekt waarvan ik me niet bewust was.

Toen ik klaar was, was Sally’s lichaam bedekt met een fijne glans van zweet. Ik maakte de banden los die haar vasthielden. Sally was zo zwak dat ze niet zelfstandig kon staan. Ik droeg haar naar haar bed waar ik bij haar zat tot ze zichzelf in slaap had gehuild.

Het enige verschil in haar gedrag voor de volgende dagen was dat ze wat ingetogen was en me vermeed wanneer dat mogelijk was.

SESSIE 2

Een week later nam ik haar mee naar mijn studeerkamer en beval haar te strippen. Ze keek me alleen maar aan en deed niets. “Onmiddellijk!” schreeuwde ik. Haar handen trilden terwijl ze met de knopen van haar blouse rommelden. Een voor een werden de knopen losgemaakt en uiteindelijk werd de blouse verwijderd om een witte beha te onthullen. Ze rommelde een paar keer voordat ze de rits van haar spijkerbroek kon losmaken. Ze verloor haar evenwicht toen ze probeerde hem naar beneden te trekken, maar ik ving haar op. Eindelijk lag de spijkerbroek bij de rest van haar kleding op de grond. Nu alleen nog gekleed in haar witte ondergoed, keek ze me smekend aan in de hoop dat ze mocht blijven zoals ze was. “Doe alsjeblieft AL je kleren uit.” zei ik haar. Haar ogen sloten zich terwijl ze achter zich reikte om haar beha los te maken. Ze beefde en het kostte haar een paar pogingen om eindelijk de haakjes los te maken. Ze had een duidelijke bruine lijn die de lijnen liet zien van het eendelige badpak dat ze afgelopen zomer had gedragen en haar kleine borsten staken wit af tegen de lichte tint van haar lichaam. De bruine tepels waren hard en staken uit haar lichaam. Ze aarzelde even met haar duimen in de tailleband van haar slipje en toen, alsof ze tot een besluit kwam, trok ze het onhandig uit en verborg haar kutje met haar handen. “Dank u.” Ik zei: “Houd nu je handen achter je hoofd.”

Ze was helemaal naakt. Ik was weer onder de indruk van hoe aantrekkelijk ze is. Ze bloosde terwijl ze gehoor gaf aan mijn verzoek. Ze keek me opzettelijk niet aan. Ik liet haar zo een moment of twee staan en keek toe hoe haar blos naar beneden ging, naar de hoogte van haar borsten, terwijl ze trillend wachtte op wat er zou komen. Ik liet haar haar handen weer naar beneden doen. Ik pakte de twee gewatteerde polsboeien en maakte haar handen voor haar vast.

Ik bracht haar naar de katrol die aan het plafond was bevestigd en bond het touw aan de gewatteerde riemen en trok ze bij de katrol omhoog naar het plafond en maakte het touw vast. Ik bond opnieuw een blinddoek over haar ogen, die ze met moeite kon ontwijken.

Ik legde haar nogmaals uit wat ik deed en waarom ik het deed. Ik vertelde haar opnieuw dat dit voor haar eigen bestwil was. Ik legde uit dat ik van haar hield. Maar of ze wilde of niet, ze zou de training ondergaan. Ze begon ruzie te maken, dus stopte ik de mondknevel in haar mond.

Ik pakte de riem en gaf haar kronkelende lichaam zweepslagen, soms op haar kont, rug of dijen. Ze schreeuwde al snel tegen de mondknevel. Ik sloeg opnieuw en opnieuw. Ik bleef haar kronkelende lichaam enkele minuten lang slaan, met de zweep op haar kont, rug, dijen, buik en kut.

Opnieuw sloeg ik haar totdat ik me volledig uitgeput voelde.

Tegen de tijd dat ik klaar was, zat Sally’s lichaam weer onder het zweet. Ik maakte de banden los die haar vasthielden en ze viel op de grond. Ik droeg haar naar haar bed waar ik weer bij haar zat tot ze zichzelf in slaap had gehuild. Ik voelde dat tederheid en acceptatie na elke sessie belangrijk is in haar training.

Ongeplande SESSIE 3.

Een paar dagen na de laatste sessie vroeg ik haar om de afwas te doen (dat deed ze al voor het ongeluk). Ik legde haar uit dat ik haar zonden NIET kon laten wachten tot de volgende training en dat ik haar toen en nu zou straffen. Ik beval haar haar korte broek en slipje uit te doen. Ik liet haar weten dat ik had besloten dat ze voor haar gedrag 20 klappen op haar kont verdiende en legde haar toen op haar buik op bed. Toen gaf ik haar twintig harde klappen op haar billen met mijn hand, waarbij ik tussen de klappen door pauzeerde en aftelde. Bij ongeveer de tiende klap begon ze te snikken en te huilen, waarna ze snel haar tranen droogde, maar bij de twintigste klap gaf ze een korte, hoge “OOOOOOH”-snuif van pijn. Ik zei haar dat ik het voor haar eigen bestwil had gedaan. Ze leek nu te hebben geaccepteerd dat ik haar zal straffen en is bereid, althans aan de oppervlakte, de straffen te accepteren. Ze heeft er blijkbaar echt spijt van dat ze mijn woede heeft gewekt. We zullen zien hoe ze zich in de toekomst zal gedragen. Mijn hand werd echter rood en deed vreselijk pijn, tot zover het slaan met mijn handen.

SESSIE 4

Ik beval haar zich uit te kleden en ze gehoorzaamde langzaam. Ik bond haar polsen samen en bond ze aan het touw en trok ze omhoog naar het plafond en maakte het touw vast.

Ze hing daar, zonder blinddoek, zonder mondknevel. Ter voorbereiding had ik oordopjes in mijn eigen oren gedaan. Ik had besloten haar gewoon te laten schreeuwen! Mijn eerste slag landde op haar linkerborst. Ik richtte meer slagen op haar lichaam en stopte energie in elke slag van de riem. Ze was al snel aan het dansen en schreeuwen omdat ik haar voeten niet had vastgezet of een mondknevel had gebruikt. Ik bleef haar kronkelende lichaam slaan, waarbij ik de zweepslagen op haar kont, rug en dijen richtte. Na ongeveer 10 minuten zweepslagen werd mijn arm moe en legde ik de riem neer. Ik voelde me emotioneel uitgeput. Sally’s lichaam zat zoals gewoonlijk nu onder het zweet. Ik had in het begin besloten om altijd voorzichtig te zijn om haar huid niet te breken of te kneuzen. Ze hing gewoon huilend aan de touwen. Ik vertelde haar dat haar training nog veel meer bondage, vernedering en straf zou inhouden en dat ik degene was die besliste wanneer en hoeveel. Ik liet het naakte meisje los en droeg haar naar de bank en hield haar vast terwijl ze zichzelf in slaap huilde.

SESSIE 5

Ik ging door met de training van mijn pupil, Sally. De dag na onze laatste sessie was ze ingetogen en beleefd. Tijdens het diner de volgende dag legde ik uit wat ik deed en waarom ik het deed. Ze leek het te begrijpen, maar wilde er niet over praten.

Nu nam ik haar hand en leidde haar naar mijn studeerkamer en sloot de deur. Ik waarschuwde haar dat als ze zou volharden in haar onaanvaardbare gedrag, ik de tijd die ze gekneveld en gebonden moest doorbrengen zou verlengen en dat ik haar zou straffen voor al haar overtredingen. Ik zou haar aan het begin van elke sessie laten weten welke straf ze verdiende voor haar zonden sinds de laatste sessie.

Ik beval haar te strippen en dat deed ze. Ik had eerder een bibliotheektafel schoongemaakt en naar het midden van mijn studeerkamer verplaatst. Ik vroeg haar er nu op te gaan liggen met haar gezicht naar beneden. Vervolgens deed ik haar polsen in boeien en maakte ze elk vast aan een tafelpoot. Daarna deed ik haar enkels in boeien en bond ze vast aan de tafelpoten. Dit rekte haar benen uit elkaar en legde een mooi kutje en kontje bloot.

Ik voelde mezelf opgewonden worden toen ik de riem pakte en haar kronkelende lichaam sloeg. Ze schreeuwde al snel. Na ongeveer vijf minuten stopte ik om haar te laten rusten. Ik maakte haar banden voldoende los om haar op haar rug te rollen en haar opnieuw vast te binden.

Ik stapte achteruit en keek naar dit mooie jonge ding dat stevig vastgebonden zat met haar gezicht naar de tafel. Ik keek naar die prachtige borsten, trillend bij elke ademhaling. Ik pakte wat visdraad en knipte wat korte stukjes af. Ik maakte een goede vissersknoop en schoof die over haar volledig opgerichte tepel. De vislijn sloot zich bij het aantrekken om haar zachte vlees. Ik trok hem strak en zag dat Sally trilde van de pijn. Mijn hijgende jonge vrouw begon weer te gillen. Ze werd zo luidruchtig dat ik de mondknevel in haar mond moest stoppen. Het was makkelijker werken in de plotselinge stilte. Ik bond haar andere tepel op dezelfde manier vast. Verbazingwekkend wat een beetje strategisch geplaatste vislijn kan doen. Sally kronkelde toen de lijn in haar zachte vlees beet. Uiteindelijk lag ze daar, haar ogen gedeeltelijk gesloten, de mond gesnoerd en zwaar ademend door haar neus. Haar lichaam schudde af en toe met spasmen. Ze was helemaal blozend en vernederd.

Ze haatte de blinddoek, maar ik moest hem gebruiken omdat ik niet wilde dat ze zag hoe opgewonden ik werd. Toen ze de blinddoek zag, schudde ze wild met haar hoofd om hem te ontwijken. Ik bond de blinddoek over haar ogen. Zonder verder oponthoud nam ik een dunne leren riem en zwaaide die over haar bovenbenen. Ik merkte dat haar dijen erg rood werden. Ze had duidelijk pijn. Toen begon ik zachtjes met het uiteinde van de riem tegen haar kutje te slaan. Ik sloeg eerst heel zachtjes om te proberen de sensatie aangenaam te maken. De slagen werden echter steeds sterker. Haar kutje werd rood en haar hele lichaam voelde warm aan. De laatste slag was een harde en ze schokte. Ik greep in een nabijgelegen potje zalf en nam een klein beetje op een vinger. Ik hield met één hand haar kutlippen uit elkaar en smeerde de zalf direct op haar clitoris. De zalf kietelde een beetje en ze begon onwillekeurig haar heupen te bewegen. Het gekietel op haar clitje werd nu heet. De zalf was gemaakt van hete pepers. Ze begon ongecontroleerd te kronkelen. Ze kreunde voortdurend in haar mondknevel en worstelde om haar handen vrij te krijgen. Uiteindelijk, zonder dat iemand haar aanraakte, kreeg ze een orgasme. Het orgasme duurde een eeuwigheid terwijl ze schreeuwde in de mondknevel en kronkelde op de tafel.

Ik kon me niet langer beheersen. Ik kneep en prikte met mijn vingers in haar clitoris. Ik voelde haar lichaam sidderen. Ik wreef over de haarloze lippen van haar kut, die nu erg nat waren, en mijn wrijven en knijpen hadden haar langzaam naar een nieuw orgasme geduwd. Ze kreunde zachtjes van genot, en bewoog haar heupen tegen mijn duwende hand. Ik gleed een vinger in haar nauwe gaatje terwijl mijn andere hand over haar clitoris wreef en haar mooie roze lipjes vingerde. Ze bewoog al snel tegen mijn hand, en mijn vingers bleven werken terwijl haar kut mijn handen overspoelde met sap. Ik bleef haar kut bewerken tot ze klaarkwam. De kracht van haar orgasmen leek haar te hebben uitgeput. Ze lag nu heel slap op de tafel. Alle weerstand was uit haar lichaam verdwenen.

Ik kon mijn lust niet langer bedwingen. Ik trok mijn stijve lul uit mijn broek en trok me af terwijl ik het vastgebonden en geblinddoekte meisje zag rillen en kreunen. Het duurde niet lang voor ik klaarkwam en ik moest me omdraaien om niet in haar klaar te komen. Ik trilde van lust.

Ik liet haar nog een paar minuten gebonden, geblinddoekt en gekneveld achter voordat ik haar naar haar bed droeg. Ze leek te slapen en reageerde niet.

Ongeplande SESSIE 6

Het ging zo goed met Sally dat ik besloot haar mee te nemen terwijl ik op een ochtend boodschappen deed. Ze smeekte om wat snacks. Ze had het redelijk goed gedaan sinds haar laatste trainingssessie, dus ik zei: “Oké, dit is een beloning voor je goede gedrag.” Op haar aandringen kocht ik genoeg voor de volgende boodschappen.

Bij het avondeten die avond zei ze dat ze zich niet goed voelde en niet wilde eten. Ik controleerde de keuken en ontdekte dat alle snacks ontbraken. Uiteindelijk gaf ze toe dat ze zich had volgevreten en alle snacks in één keer had opgegeten.

“Kom mee.” zei ik en ze volgde me naar boven, naar de badkamer. Sally keek bang omdat ze niet wist wat er ging gebeuren. Ik haalde een grote rode klysma spuit tevoorschijn en Sally leek niet te weten wat het was.

“Eerst ga ik je schoonmaken en daarna krijg je straf.” Ik vulde de bak met warm water en een beetje vloeibare zeep en ging toen op een stoeltje zitten. “Sally.” zei ik, “Uit met je kleren!” Sally keek naar de vloer maar aarzelde niet. Zodra ze helemaal naakt was, kwam ze naar me toe en ging voor me staan. Ze was zo bang dat ze trilde. Ik liet Sally op haar knieën gaan met haar gezicht van me af. Met mijn handen spreidde ik haar benen. Met haar witte billen en bijna geen schaamhaar was het uitzicht fantastisch. Ik nam wat vaseline op mijn vinger en werkte het langzaam omhoog in haar zeer strakke billen. Ze probeerde haar benen te sluiten, maar ik zei dat ze ze open moest houden. Ik bleef mijn vinger in en uit bewegen tot haar billen glibberig waren. Toen nam ik de klysma-spuit en vulde die uit de bak met warm zeepwater.

Mijn hand bewoog onder haar om het mondstuk aan te passen zodat het het midden van haar anus raakte. De harde lange dikke klysma spuit ging langzaam maar meedogenloos in haar billen. Ze hijgde naar de sensatie toen de onverzettelijke indringer steeds verder in haar lichaam gleed. Ze ademde in korte ademhalingen en haar hele lichaam trilde tegen de tijd dat de klysma spuit stopte met bewegen. Ze was er volledig door gespietst. Haar kont was ongemakkelijk wijd uitgerekt en ze was helemaal gevuld. Ik zag Sally’s tenen krullen toen het helemaal naar binnen ging. Toen kneep ik in de rode bol en het water ging in haar en ze liet een kleine kreun horen toen ze het warme water in haar voelde gutsen. Ik trok het mondstuk eruit en vulde het en leegde het nog twee keer in Sally’s billen. Haar buik was erg strak door het water van het klysma. Na een paar minuten naar dit mooie schepsel in fantastisch ongemak te hebben gekeken, liet ik haar naar het toilet gaan.

Toen Sally klaar was, nam ik haar mee naar de trainingsruimte, nog steeds volledig naakt. “Draai je om en buig voorover,” zei ik. Ik bond haar polsen achter haar rug en bond ze aan het touw dat aan de katrol in het plafond bungelde en trok het strak en bond het af. Dit trok haar handen hoog achter haar waardoor ze voorover boog en op haar tenen kwam. Dit trok haar handen hoog achter zich waardoor ze voorover moest buigen en op haar tenen kwam te staan.

Ik zei haar dat als ze stil was, ik de mondknevel niet zou gebruiken. Een harde lange dikke vibrator werd langzaam maar meedogenloos in haar billen geschoven. Ze hijgde naar de sensatie toen de vibrator steeds verder haar lichaam in ging. Ze werd er volledig door gespietst. Haar kontje werd ongemakkelijk wijd opgerekt en opnieuw werd ze helemaal gevuld.

Ik voelde de bobbel in mijn broek groeien terwijl mijn ogen de aanblik van mijn stiefdochter in me opnamen. Uit haar billen stak nu het uiteinde van een plastic buttplug. Het vastbinden ging beginnen en ik keek toe hoe ik de nylon riem op haar hulpeloze witte billen zwaaide. De scherpe krak ervan klinkt telkens weer als ze geslagen wordt. De anale dildo in haar achterste begon nu langzaam in en uit te bewegen in lange volle halen. Ze hijgde bij elke inbrenging. De dildo bleef bewegen en ze bewoog zichzelf verwoed in een poging er van weg te komen. Alsjeblieft, sla niet op mijn kutje,” smeekte mijn afdeling. Ik glimlachte alleen maar. De eerste slag van de zweep op haar kutje is snel en wordt snel gevolgd door meerdere. Ik keek toe hoe de zweep over het gevoelige vlees sloeg. De zweep was nu gericht op Sally’s gevoelige anus en ik zag hoe de zweep insloeg op en rond de buttplug daar. Sally trok aan haar boeien terwijl ze heen en weer kronkelde. Ze liet zich helemaal gaan in een orgasme. Haar buik en dijen spoten keer op keer. Eindelijk wordt de anale vibrator verwijderd. Terwijl ze de dildo eruit voelde glijden was ze bijna in een droomtoestand.

Ik liet het naakte meisje los en droeg haar naar haar bed en stopte haar in.

Twee nachten later werd ik wakker en vond haar bed met mij, naakt, met haar handen op mijn penis. Ze smeekte me om met haar te neuken. Ik wist vanaf het begin dat dit vroeg of laat zou gebeuren, maar ik wilde dat het gebeurde als ik de controle had. Deze situatie was echter goed, omdat ze nu zou denken dat het haar beslissing was. Ik zei haar: “Binnenkort,” en legde haar terug in haar eigen bed.

SESSIE 7

De training van Sally ging door. Ze was onderdaniger dan voorheen en leek er aan de oppervlakte op gebrand om mij te behagen. Als teken van haar onderdanigheid heb ik haar ertoe gebracht zich vrijwillig in bondage te plaatsen en in te stemmen met het aantal slagen dat ik nodig acht voor haar overtredingen.

Ze dacht dat de slagen voor haar “zonden” waren en vermoedde NIET dat ze eigenlijk bedoeld waren om haar geest te breken. Meer strenge bondagesessies en meer “prikkelingen” met de zweep zullen nodig zijn voordat ze het punt bereikt heeft van onmiddellijke onvoorwaardelijke gehoorzaamheid aan mij.

De week ervoor had ik aan de bibliotheektafel in mijn studeerkamer gewerkt en er enkele speciale aanpassingen aan gedaan. Het was klaar om getest te worden.

Ik dirigeerde haar naar mijn studeerkamer en zei dat ze zich moest uitkleden en ze gehoorzaamde. Ik had de aangepaste bibliotheektafel in het midden van mijn studeerkamer geplaatst. Ik vroeg haar erop te gaan liggen met haar gezicht omhoog. Ik deed haar polsen in de boeien en maakte ze vast aan een tafelpoot. Daarna deed ik haar enkels in boeien en maakte ze vast aan de tafelpoten, waardoor haar benen uit elkaar werden getrokken.

Ik nam dezelfde stukken vislijn die ik eerder bij haar had gebruikt. Ik maakte de vissersknopen en schoof ze over haar erecte tepels. Ik trok ze strak en zag dat Sally kronkelde toen de lijn in haar tepels beet. Ze lag daar maar, haar ogen gedeeltelijk gesloten. Ze ademde zwaar en snel en was helemaal gespoeld.

Ik begon aan een slinger aan de zijkant van de tafel te draaien. Ze leek te schrikken van de beweging toen het oppervlak onder haar begon te verschuiven. De onderkant van de tafel ging uit elkaar. Het trok haar benen open waardoor haar anus en kutje open kwamen te liggen.

Ik had mijn broek en onderkleding verwijderd. Ze schrok toen ze mijn pik zag. Hij was monsterlijk rechtop. Acht centimeter lang met een omtrek gelijk aan haar pols. Ze huiverde van angst.

Ik maakte haar enkels los van hun boeien. Ik liep met mijn handen langs haar benen, greep haar enkels en trok haar kuiten op mijn schouders. Ik nam mijn pik in mijn hand en bewoog hem een beetje naar voren, om hem vervolgens op haar buik te laten smakken. Ik voelde hem daar kloppen, de paarsachtige knop net niet in de buurt van haar navel.

Ik ging achteruit tot ik de punt van mijn stijve pik tussen haar benen kon duwen, en klemde hem toen tegen haar glibberige kutlippen.

Mijn armen krulden zich om haar benen en pakten haar heupen vast. Ik legde één hand op mijn pik, om hem te leiden en met de vingers van de andere hand spreidde ik haar kutlippen zoveel mogelijk.

Ik begon in haar te duwen.

“Unnnnnn….” Het geluid werd uit haar mond geperst terwijl ze voelde hoe haar kut werd opengeklemd door de harde, dikke pik. Haar strakke kut bood weerstand.

Ik duwde de halve eikel in haar en stopte. Mijn handen bewogen haar heupen van links naar rechts, haar kleine gaatje tegen mijn pik aandrukkend. Toen ik weer duwde, schokte ze met haar armen en siste luid toen de knop eindelijk in haar knalde.

Ik verstevigde mijn greep op haar heupen en begon haar op mijn schacht te trekken. Sally gilde ongecontroleerd toen ik steeds dieper ging. Ik voelde haar warmte toen ik in haar nauwe, natte diepten drong. Ze hijgde toen ik de bodem raakte en ik begon haar onmiddellijk van mijn pik af te trekken, tot alleen de kop nog in haar zat.

Nog sneller trok ik haar op mijn brede lul. Ze kronkelde van de pijn toen hij in haar stak, haar tot het uiterste duwde en dan nog een beetje meer.

Ik zakte langzaam de volle lengte van mijn pik in haar.

Sally gilde van lust. Haar benen waren gebogen tot op haar schouders en haar bekken was omhoog gebogen om me zo diep mogelijk te ontvangen. Ik voelde mijn ballen landen op haar opgetrokken billen en de basis van mijn pik drukte in haar uitgerekte schaamlippen. Het voelde alsof mijn eikel zich in haar buik nestelde. Mijn pik bezat haar.

Ze had alles gedaan om te verbergen hoeveel pijn het deed. Ze was helemaal van mij.

Ik begon in en uit haar te pompen. Eerst langzaam, toen met snellere slagen, werkte ik mijn vlees in haar strakke, stuiptrekkende kut. Ik voelde het sap uit haar spuiten bij elke terugtrekking, en voelde de druk in haar buik bij elke inbrenging.

Mijn stoten werden urgenter en ik voelde mijn pik nog meer opzwellen in haar, terwijl ik de omsluiting van haar strakke, klemmende kut testte.

Ik voelde de golfslag de lengte van mijn pik opzwellen en toen zat ik tot op het bot in haar, kreunend van bevrijding terwijl ik in haar goot. Ze voelde mijn kloppen, hoorde mijn gerommel van genot en stootte me nog harder aan terwijl ik haar spoot met mijn spuitende lul.

Net toen ik voelde hoe mijn ballen ophielden met schokken in de ondiepe groef van haar kont, hief ik mezelf op trillende armen op. Ze trok haar benen naar achteren en wijder, vrij van mijn armen, terwijl ik omhoog knielde. Mijn pik had zijn stijfheid verloren en kromp langzaam in haar.

Ik reikte naar achteren en liet haar handen los, hief haar benen recht omhoog en trok ze samen, waarna ik me langzaam opzij liet zakken. Ik boog genoeg om een onderarm onder haar kont te krijgen en tilde haar 85 pond van de tafel. Ik rolde haar op haar buik en trok haar naar me toe met een grom van genot.

Eén hand streelde haar rug, tussen haar schouderbladen. De andere rustte op haar kont. Ik bewoog mijn vinger naar haar gladde anus en tastte haar af. Ze kreunde en trok zich van me af.

Ik trok de vinger terug uit haar kont en kneep in haar billen. “Ja, op een dag snel.”

SESSIE 8

Psychologisch is de cirkel rond. Ze geeft nu vrijelijk toe dat ze wilde dat de sessies doorgingen en door mij gestraft werden. Ze geeft ook toe dat de sessies gevoelens opriepen van ‘speciaal zijn’ en nieuw gevoelde plezierige verlangens. Ik vond het volkomen normaal dat dit gebeurde. Ik wilde dat ze bondage en discipline zou willen en verwachten. Zet een jong meisje zonder enige ervaring met seks in een omgeving van strenge bondage en strenge discipline, en ze zou uiteindelijk moeten reageren door te leren opgewonden te raken van pijn.

Ik riep haar naar mijn studeerkamer en zei dat ze zich moest uitkleden en ze gehoorzaamde zonder enig teken van verzet. Ik vroeg haar op de aangepaste bibliotheektafel te gaan liggen met haar gezicht omhoog. Daarna deed ik haar polsen en enkels in de boeien en maakte ze elk vast aan een tafelpoot. Haar benen werden uit elkaar gestrekt. Ik bevestigde de vislijn aan haar tepels.

Vervolgens reikte ik naar beneden en pakte mijn nieuwste aanwinst, twee lange, glanzende stalen dildo’s, elk ongeveer tien centimeter lang. Ze waren dik en konden op hun plaats worden gehouden door een speciaal leren harnas. Ik schoof het harnas om haar middel en tussen haar benen. Het was ontworpen om kut en kont sondes stevig in hun glibberige gaten te houden. Nadat ik het harnas had vastgezet, was ik klaar om de stalen dildo in haar kut te rammen. Ik wreef de kop van de dildo even rond haar kutlippen en glimlachte toen ik zag dat Sally’s kut begon te sappen van de metalen strelingen. Sally lag daar gewoon te wachten, wachtend op de pijn/het genot dat zeker zou komen. Haar tepels en borsten moeten pijn hebben geleden van de vislijn.

Ze was helemaal gevuld, als een Thanksgiving-kalkoen, door de grote metalen dildo’s in haar. Haar tederste vliezen waren gezwollen en rood. Ik pakte de riem en gaf haar zweepslagen, soms op haar kont, rug of dijen. Al snel gilde ze tegen de knevel. Ik sloeg opnieuw en opnieuw. Ik sloeg haar kronkelende lichaam enkele minuten lang, waarbij ik de zweep op haar kont, rug, dijen, buik en kut richtte. Sally zag er suf uit, met een versufte blik in haar ogen. Ze was snel uitgeput. De pijn dreef haar over de rand en ze wist dat ze niet veel meer aankon.

SESSIE 9 de beloning

Het is zaterdagavond en we hebben net een fantastische maaltijd achter de rug. De maaltijd was een beloning voor goed gedrag. Ze heeft het de laatste weken zo goed gedaan dat ik moeite heb excuses te vinden voor haar training. Ik heb haar zelfs overgehaald om een rok en blouse te dragen in plaats van haar korte broek en T-shirt.

“Kom op.” Ik zei: “Laten we gaan spelen.” Ze gaf me een verlegen, kleine meisjes glimlach. “Ja meneer.” zei ze. Ze volgde me gedwee naar haar slaapkamer. Ze weet niet goed wat ze kan verwachten, want ik heb van de avond een onverwachte ervaring gemaakt.

Ik heb haar kamer ingericht met kaarsen. Heel teder verwijder ik haar kleding en kus elk deel van haar als het in beeld komt. Eerst viel haar blouse op de grond en ze voelde mijn hete adem terwijl ik haar nek en schouders kuste. Ze kreunde zachtjes toen ik haar zachtjes beet. Ik ga achter haar staan en ze leunde achterover tegen me aan terwijl ik de voorste sluiting van haar beha losmaakte. Mijn handen gingen zachtjes over haar gladde huid, streelden die en gingen in steeds kleinere cirkels naar haar al harde tepels. Mijn handen gingen nu lager, en streelden haar buik. Mijn vingers openden de sluiting van haar rok. Het viel van haar af en onthulde een lichtblauw zijden slipje. Ik zag ons weerspiegeld in de grote spiegel.

Haar kleine lichaam was uitgestrekt alsof het aan mij vastzat. Ik zakte langzaam door mijn knieën achter haar en schoof haar slipje langs haar benen naar beneden. Ze stapte uit haar slipje, nu naakt voor me. Mijn handen leidden haar naar het bed en legden haar neer. Ze voelde hoe mijn handen haar voeten aanraakten. Ze waren gedrenkt in warme olie. Beginnend bij haar tenen, bewoog ik langzaam langs haar benen omhoog naar haar billen. Steeds weer wreef ik over haar benen tot alle knopen eruit waren. Dit was totaal onverwacht maar heerlijk. Van haar benen ging ik omhoog en begon haar billen te masseren.

Nu masseerden mijn handen haar rug in lange, krachtige bewegingen van haar rug naar haar nek. Tegen de tijd dat ik klaar was met haar rug, sliep ze bijna. Ze bood geen weerstand toen ik haar omdraaide om aan haar voorkant te beginnen. Ik begon met haar slapen en ging langs haar gezicht naar beneden. De massage ging verder langs haar lichaam, masseerde stevig haar armen en vingers en ging toen weer omhoog naar haar borst. De hete olie werd zachtjes in haar borsten en tepels gewerkt en toen gingen mijn handen lager naar haar buik en tenslotte voelde ze hoe haar benen werden gespreid om de laatste massage en olie op de lippen van haar kutje te ontvangen. Het hele proces heeft misschien een uur geduurd, misschien minder. Ik houd verschillende zijden sjaals omhoog. “Ik ga deze op je gebruiken zei ik.

“Oké”, fluistert ze. Mijn handen zijn heel voorzichtig als ze haar polsen vastbinden aan het hoofdeinde van het bed. Een sjaal wordt een knevel en haar mond gaat wijd open om zich er onderdanig aan aan te bieden. Nu ze echt hulpeloos was. Ik voelde dat haar kutje erg nat begon te worden. Ik ga naast haar zitten en begin met haar glibberige tepels te spelen.

Ik druppelde er meer hete olie op en begon het in te wrijven. Ik schoof een vislijnlus over haar tepel en trok hem strak. Ze kreunde bij de sensatie. Aan de andere tepel werd getrokken en geknepen terwijl ik de vislijn eraan vastmaakte. Mijn handen openden voorzichtig haar benen en haar knieën waren nu wijd uit elkaar gebonden waardoor haar natte kutlippen bloot kwamen te liggen. Mijn vingers trokken haar tedere kutlippen wijd uit elkaar om haar nog meer bloot te stellen. Wil je dat ik een vibrator gebruik Sally?” Ik zette het speeltje aan en begon haar hete, geoliede lichaam te betasten met het zoemende instrument. Ik begon aan de binnenkant van haar gebonden knieën en werkte naar boven toe.

Al snel spande ze zich in om direct op haar kutje aangeraakt te worden, maar dat gebeurde niet. Ik raakte haar overal aan, eerst haar buik, dan haar borsten, dan de tepels en tenslotte terug naar haar bovenbenen, maar het duurde lang voordat ze de vibrator precies op haar clitoris voelde. Ik kan hem daar niet lang laten zitten want het duurt maar even voordat ze klaarkomt en ik wil dat het langer duurt. Het leek een eeuwigheid voor Sally terwijl haar lichaam kronkelde in de banden op zoek naar verlichting.

Uiteindelijk opende ze haar ogen en zag dat mijn kleren nu op de grond lagen en dat ik een erectie had die op zijn zachtst gezegd indrukwekkend was. Ik maakte haar los en liep met haar naar mijn studeerkamer, en maakte haar weer vast voorovergebogen met de handen achter en tegen het plafond gebonden. Haar benen wijd uit elkaar, waardoor ze volledig toegankelijk was voor mij.

Ik ging achter haar staan met een kleine leren riem. Ik zwaaide het leer tegen die mooie kont. De eerste paar slagen waren heel licht, maar al snel sloeg ik haar in scherpe stekende slagen. Het slaan leek haar op te winden. Mijn hand wreef over haar stevige billen en voelde de warmte ervan opstijgen. Een of twee van mijn vingers gingen in haar druipende kutje om ze nat te maken en daarna gingen ze verder naar achteren om haar strakke billen in te smeren.

Ze reikte op haar tenen en kreunde achter de zijden prop toen mijn vingers bijzonder diep gingen. Ik stond achter haar en voelde het topje van mijn enorme stijve tegen haar kutje aanknagen. Ik bewoog mijn vingers langzaam diep in haar kontje en zij bewoog naar voren en wipte terug en spietste zich op mijn pik. Ik controleerde nu het ritme terwijl mijn vingers in en uit haar achterste gleden en haar harder en harder naar voren duwden, waarna ik haar terug liet vallen op mijn pik. Ik verwijderde mijn vingers en een grote metalen dildo kwam er snel voor in de plaats. Nu is ze gevuld als nooit tevoren.

Mijn grote orgaan vulde haar kutje volledig terwijl de dildo haar billen vulde. Ik hoorde het gezoem van de vibrator toen hij in en uit begon te schuiven. De dildo en ik begonnen te stoten in een perfect ritme. Hij trok zich terug als ik erin duwde en visa versa. Ik voelde mijn lichaam verstrakken in het begin van mijn orgasme. Ik voelde zowel je kutje als je kontje zich spannen toen je orgasme begon vanuit je buik en naar buiten stroomde. Ze schreeuwde hard tegen de mondknevel en liet zich gillen toen we samen begonnen te komen. …..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *