Gigolo voor Sue en Chris

“Ze gaf me een zeer specifieke opdracht, een discrete jongere man, goed behangen, in staat om al haar verlangens te bevredigen. Ze heeft niet eerder bij ons gelogeerd, mijn contacten in andere hotels vertellen me dat ze de reputatie heeft een beetje kinky te zijn. Ze is net over de veertig, zeer aantrekkelijk, een volle maat twaalf en ze heeft een secretaresse in haar suite. Ze vertrekt binnenkort naar haar thuisadres.

“Zou acht uur deze vrijdagavond bevredigend voor je zijn?”, vraagt mijn contactpersoon nadat we onderhandeld hebben over een prijs met wat inbegrepen voor hem.

Ik kijk uit naar wat er vanavond kan gebeuren, want ik kom precies op tijd. “Ik ben Christine, Sue’s secretaresse, je hebt haar deze week waarschijnlijk op TV gezien toen ze enkele aankondigingen deed over haar zakelijke expansie in deze stad.

“Sue heeft een ongelooflijk hoge seksdrift met een enorm libido dat daarbij past. Ze heeft al weken geen man gehad om haar te neuken, niet dat ik weet. Is het je uitgelegd dat ze verwacht dat ik toekijk? En misschien mee doe? Vind je dat goed, Jon?” vraagt ze met een aantrekkelijke schorre stem.

Christine heeft mijn volle aandacht als ik haar aandachtig bekijk, midden dertig, bescheiden werkhakken, slanke maat 10, blond haar, gekleed in een zwarte rok tot boven de knie met een witte zijden blouse. Duidelijk geen beha als ik kijk naar de tepels van een paar flinke tieten die tegen haar blouse drukken. Een toegewijde biseksuele secretaresse lijkt het.

“Goed, laten we beginnen,” lacht Christine terwijl ze haar bril afneemt en haar haar losmaakt. “Je hebt de reputatie bijna negen centimeter en dik te zijn, laten we dat eens uitzoeken,” fluistert ze met een geagiteerde stem als Sue verschijnt. Of heeft ze al die tijd uit het zicht staan kijken?

“Dit is Jon, je nieuwe speelgoedjongen, Sue, ik wilde uitvinden of hij echt zo dik is.”

“Goed, ga door,” zegt Sue met een stentoriaanse stem terwijl ik haar aankijk. Ze is net over de veertig, een zeer aantrekkelijke honingblonde en een voluptueuze, volle maat twaalf, precies zoals mijn conciërgecontact me had verteld. Ze draagt killer heels en een dure lichtgewicht knielange jas.

Christine staat achter Sue, kust haar nek en ze beginnen te tongzoenen. “Ik heb een ongelooflijk hoge seksdrift met een enorm libido, ik hou ervan om de grenzen op te rekken met mijn mannen. En ik heb een kinky inslag,” vertelt Sue me met een boosaardige glimlach terwijl ze mijn blik vasthoudt.

Ik kijk gefascineerd toe hoe Christine langzaam de knopen van haar jas losmaakt terwijl ze hartstochtelijk blijven zoenen. De jas valt open genoeg om te laten zien dat Sue er naakt onder zit, afgezien van een gouden ketting die op haar heupen hangt, terwijl ik me vergaap aan haar indrukwekkende decolleté en prachtig getrimde schaamhaar.

“Nu hij,” zegt Sue tegen Christine terwijl ze achter me gaat staan, mijn hals kust en me dan tongzoent.

“Ik ben Sue’s teaser en ook haar secretaresse,” grijnst ze terwijl ik geniet van hoe ze me uitkleedt terwijl Sue toekijkt. Schoenen, shirt, broek, dan mijn kleine jockstrap. Mijn erectie puilt er uit als Christine hem onder mijn erectie duwt zonder hem te verwijderen terwijl mijn ballen er overheen puilen. De strakke bandjes voelen goed aan op mijn blote kont.

“Je reputatie van bijna negen centimeter en dik te zijn, is welverdiend,” lacht Sue terwijl Christine haar met haar jas van het lijf helpt. “Vind je mijn naakte lichaam mooi op deze hakken? Helemaal zongebruind, geen bikinilijn,” plaagt ze terwijl ze om me heen scharrelt. “

“Jij hebt de reputatie een kontman te zijn, vind je de mijne mooi? Tweeënveertig centimeter, nog steeds stevig en geen kuiltjes.”

“Ik ben Sue’s teaser en ook haar secretaresse,” zegt Christine weer terwijl ze knielt en Sue’s kont kust terwijl ze mijn blik vasthoudt.

“Je hebt me nog niet verteld of je mijn kont leuk vindt Jon? Zoals je kan zien Christine wel. Kus het voor me Jon terwijl Christine toekijkt. Het is een van haar opwindende momenten als een man haar kust.”

Terwijl ik haar heupen vastpak en kniel zodat ik haar heerlijke kont kan kussen ben ik me bewust van Christine die Sue’s tepels likt.

“Ik wil dat je me in deze positie neukt,” zegt Sue tegen me terwijl ze zich op een krukje positioneert, zij-aan-zij voor een wandlange spiegel. “Op deze manier kan ik kijken en genieten van je erectie die in mijn kut glijdt.

“En Christine ook,” fluistert Sue tegen me terwijl ik Christine op een andere kruk heel dicht bij ons zie zitten terwijl ze haar bloesje uittrekt. Precies zoals ik dacht, geen beha en kleine, opgezette kogelte tepels op haar zeer stevige, goedgevulde paar tieten.

“Christine heeft je uitgelegd dat ik verwacht dat ze toekijkt hoe jij me neukt, een enorme opwinding voor mij. Vind je dat goed, Jon?

“En misschien meedoen?”, plaagt ze.

“Je bent prachtig, keihard, negen centimeter en dik, prachtig,” zegt Sue tegen me terwijl ik mijn erectie langzaam in haar gretige, natte kutlippen laat glijden.

“Vind je het leuk om te zien hoe hij me neukt, Christine?

“Windt het je op? Ben ik je aan het plagen?”

“Ja, je weet dat je dat doet,” antwoordt Christine terwijl ze Sue tongzoent.

“Is dit wat je wilde Christine,” vraagt Sue terwijl ze hartstochtelijk haar kussen beantwoord.

“Zuig aan zijn tepels terwijl hij me neukt Christine.

“Je bent een sexmachine Jon, een fucking sexmachine Jon, niet stoppen,” kreunt Sue terwijl ze voor de derde keer orgasme krijgt.

“Laat Jon nu de verrassing zien die je voor hem hebt, Christine.

“Haar echte naam is Christopher, kortweg Chris,” vertelt Sue me terwijl we toekijken hoe hij zijn rok uittrekt en daarna een zeer mannelijke jock strap.

“Kijk eens hoe opgewonden we Chris hebben gemaakt, en mij,” zegt Sue terwijl we naar het bed gaan en zij zich op haar zij positioneert. “Ik heb een grote maat Franse teaser die ik je wilde laten dragen terwijl je me neukte, wil je hem voor me uitproberen?”, vraagt Sue terwijl ze hem onder het kussen vandaan haalt.

“Dat ziet er slecht uit, fucking slecht op je erectie. En het voelt kwaadaardig, verdomd kwaadaardig,” kreunt Sue terwijl ze Chris begint te pijpen terwijl ik haar van achteren begin te neuken, genietend van de extra sensatie van de kietelaar.

“Vind je dat opwindend, Jon, mij neuken met een kietelaar terwijl ik een tranny pijp met mijn dikke kont in je handen? Ik wil straks toekijken hoe Chris je pijpt, een hele gewaagde, vind je dat goed? Hij is erg getalenteerd en ik kijk er graag naar.

“Ja, dat windt me enorm op, en ik zou graag willen dat je kijkt hoe Chris me pijpt.

“Die kietelaar op je grote pik is hemels, fucking hemels,” kreunt Sue terwijl we samen tot een orgasme komen.

“Wat kan ik voor je doen terwijl ik toekijk hoe Chris je pijpt? Ik wil dat hij je minstens dertig minuten aan je randen legt,” vraagt Sue terwijl wij drieën ons opfrissen in de spa.

Of wat wil je met me doen terwijl Chris je pijpt? Laat me raden, mijn kont kussen, aan mijn tieten zuigen, mijn kut likken? Wat bondage?

“Al het bovenstaande,” glimlach ik terwijl ik met mijn pik pronk voor Chris terwijl ik aan de zijkant van het kuuroord zit.

“Goed, laten we het doen,” lacht Sue terwijl Christopher mijn nieuwe erectie likt en kust, en dan mijn ballen.

“Mag ik de bondage hebben Sue, je weet waar ik van hou en hoe het me opwindt. Straf me voor de fouten die ik deze week gemaakt heb. Hou je niet in.”

Ik kijk gefascineerd toe hoe Chris staat, benen uit elkaar, met zijn handen tegen de muur, zijn pik is slap merk ik op, en hij heeft wel een vrouwelijk kontje mijmer ik, als Sue een zware, brede riem over zijn kont strijkt, dan haar arm opheft en met de riem op zijn kont slaat. Dan nog een keer en nog een keer, elke keer harder en luidruchtiger.

“I love it, love it, harder, harder,” kreunt hij terwijl Sue er duidelijk van geniet hem te straffen. Hij heeft nu een woedende erectie merk ik, terwijl hij fluistert: “Dat is negen Sue, nog eentje.”

“Vond je het leuk om dat te zien Jon? Ik heb je gewaarschuwd dat ik kinky ben en graag de grenzen oprek. Kijk naar je erectie, wil je een paar slagen op je kont terwijl Chris toekijkt?

“Harder dan dat Jon?,” vraagt Sue na de eerste slag op mijn kont.

“Ja graag, nog drie, laat een teken achter, ik vind het lekker, kijk naar mijn kloppende erectie.

“Geweldig, fucking geweldig,” fluistert Sue terwijl ze toekijkt hoe Christopher zijn lippen om mijn erectie wikkelt nadat ik Sue heb gevraagd om mijn cockring helemaal langs mijn erectie te schuiven.

Ik zit in een comfortabele stoel met armen terwijl Chris tussen mijn benen knielt als Sue tegen me zegt: “Ik heb hem nog nooit met een dikke erectie van negen centimeter gezien en de manier waarop je tegelijkertijd mijn dikke kont kust en likt is heerlijk.

“Hij is erg goed in het beffen van mannen, ik wil dat hij je minstens 30 minuten lang bevredigt terwijl ik toekijk.

“Hij is echt heel goed,” mompel ik tegen Sue terwijl hij mijn keiharde erectie met zijn lippen en tong een voortreffelijk seksueel genot bezorgt, en daarna geen lichamelijk contact meer als hij tussen zijn strak samengeknepen lippen door op mijn erectie blaast. Mannen begrijpen de subtiliteiten van het pijpen beter dan vrouwen, mijmer ik terwijl Chris mijn erectie over de hele lengte likt en Sue zich zo opstelt dat ik haar erecte tepels kan likken en zuigen.

“Room service, I am here to run bad for you,” hoor ik vaag terwijl ik toekijk en geniet van Christopher die mijn woedende erectie oprand terwijl ik de tepels van Sue lik en zuig.

“Kom binnen, we zijn er nog niet klaar voor,” antwoordt Sue. “Wil je blijven en kijken?”, plaagt Sue met een grote glimlach. “We genieten alle drie van een publiek. Kijk wat Chris aan het doen is met Jon’s negen inch erectie.”

“Wow, dat is geweldig, fucking awesome, zo groot, hij is gigantisch,” fluistert Jimmy de twintigjarige jongen van de roomservice terwijl hij toekijkt hoe Chris mijn keiharde negen inch erectie aan het pleasen is. “Mag ik echt blijven kijken?”

“Wat is voor jou de grootste opwinding?”, vraagt Sue aan Jimmy. “Mijn naakte lichaam, kijkend naar mijn grote tieten en kont, of de naakte mannen.”

“De naakte mannen, vooral die ene die gepijpt wordt. Daar hou ik echt van.”

“Als je hier een uur geleden was, had je kunnen zien hoe Jon me neukte terwijl ik Chris pijpte.

“Sta op en laat Jimmy zien hoe groot je bent,” zegt Sue tegen me terwijl ze achter me gaat staan en met een vingertop de onderkant van mijn erectie plaagt terwijl Chris en Jimmy toekijken.

“Stop met zuigen en lik Jon’s erectie om Jimmy te laten zien hoe groot hij is,” fluistert Sue tegen Chris terwijl hij precies dat doet.

Jimmy heeft een duidelijke erectie die uitpuilt onder zijn strakke uniform terwijl hij kreunt en, zichzelf herhaalt: “Wow, dat is geweldig, fucking geweldig, zo groot, hij is enorm.”

“Wil je blijven kijken Jimmy? Als je dat doet kun je toekijken hoe Chris en ik hem een orgasme geven om nooit te vergeten,” plaagt Sue terwijl Chris weer aan mijn erectie zuigt terwijl Sue met een duim en vinger langs de basis van mijn zeer erecte pik glijdt.

“Heb je ooit een naakte vrouw de ballen van een man zien likken terwijl een andere man hem pijpt? Vind je Chris getalenteerd zoals hij Jon verwent en opwindt? De manier waarop hij zijn lippen en tong gebruikt op die keiharde erectie? Jon geniet er enorm van, vooral als jij toekijkt.

“Love your rock hard, big cock,” zegt Chris tegen me terwijl hij met zijn tong en lippen wonderlijke dingen met mijn erectie doet die geen enkele vrouw ooit heeft gedaan, terwijl hij doorgaat met me op te zuigen.

Ik hoor nog iemand op de deur kloppen, en dan: “Roomservice, ben je daar Jimmy?”

“Kom binnen, hij is bij ons,” antwoordt Sue.

“Ik ben Madeline, Jimmy’s supervisor, ik heb hem een kwartier geleden gestuurd om een bad voor jullie te laten vollopen,” vertelt ze en ze loopt de hoek om naar waar wij staan.

“Oh mijn God, oh mijn fucking God, wat ik zie is gewoon fucking ongelooflijk. Een tranny die de grootste erectie pijpt die ik ooit heb gezien, terwijl mijn naakte gast en mijn roomservicejongen toekijken.”

“Wil jij ook kijken, Jon zal het niet lang meer volhouden?”

“Ik zou hier niet naar moeten kijken, erg onprofessioneel, maar je bent ongelooflijk, gewoon magnifiek,” kreunt Madeline terwijl ze mijn blik vasthoudt. “Ik heb veel gezien in dit hotel, maar dit is mijn nummer één moment.

Ik sta, altijd het beste orgasme staand, terwijl Chris op zijn knieën zit met mijn kloppende erectie tussen zijn lippen, het enige contact dat hij met me heeft terwijl Sue aandachtig toekijkt.

“Jon wordt gespannen, hij ademt zwaar, kijk naar de aderen in zijn pik, ze zijn klaar om te barsten,” vertelt Sue ons publiek,

“Jon is een kontenman, willen jullie hem mijn dikke kont zien kussen terwijl Chris hem afmaakt? Twee mannen hebben vandaag mijn dikke kont gekust en ik vond het heerlijk. Windt dat je op?”

Sue’s heerlijke kont kussen met twee mensen die toekijken terwijl Chris me afranselt heeft me zo dichtbij.

Dan staat Sue achter me, kust mijn nek, en knijpt in mijn tepels. Ik voel haar lichaam tegen het mijne bewegen in een neukbeweging. Ik ben zo dichtbij terwijl ik kijk naar de spanning op twee roomservice mensen.

Chris likt mijn ballen zonder contact met mijn pik, kietelt dan mijn ballen met zijn vingertoppen terwijl hij zachtjes de helft van mijn erectie tussen zijn samengeknepen lippen laat glijden. Ik ben zo dichtbij.

“Dat is zo lekker Sue,” kreun ik terwijl ik haar lichaam tegen het mijne voel bewegen in een neukbeweging. “So fucking good, watch me cum, watch, watch,” kreun ik terwijl Chris met zijn lippen en vingertoppen heerlijke dingen doet met het topje van mijn pik.

“Op mijn tieten, op mijn tieten.” Chris kreunt als ik een glorieus, lang, op mijn knieën trillend orgasme heb.

“Ik zei toch dat hij goed was, hij is echt goed, nietwaar?” vraagt Sue terwijl we toekijken hoe roomservice het bad voor ons laat vollopen. “Chris gaat eerder weg dan ik, wil je morgen terugkomen om me weer te plezieren?”

“Vertel hier nooit iemand over,” zegt Madeline tegen Jimmy terwijl ze het bad laten lopen. “En kijk eens naar je Jimmy, je hebt een puinhoop van je broek gemaakt, je moet genoten hebben van de show, zelfs meer dan ik”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *