Gewillig doelwit

Hannah leunde ontspannen achterover in de lage leren stoel, haar Michael Kors handtas op de grond naast haar, haar effen witte koffiekopje op een schoteltje voor haar, haar ogen scanden het stille café, op zoek naar haar vriendin Victoria, die enkele ogenblikken geleden nog achter haar in de rij had gestaan om haar eigen levengevende drankje te bestellen.

Ze stak een hand op en zwaaide toen ze Victoria zag, nu met haar eigen koffie, om zich heen kijkend om haar vriendin te vinden. Ze glimlachte vertrouwd toen ze Hannah zag en stapte nonchalant op haar af, ging op de stoel tegenover haar zitten en zette haar kopje en schoteltje ook neer, terwijl ze met een zachte zucht ontspande.

“Drukke week gehad?” vroeg Hannah, met een zachte grijns op haar volle rode lippen, terwijl ze haar hoofd schuin hield en haar voormalige manager aan de andere kant van de tafel aankeek, terwijl haar ogen over het slanke lichaam van de vrouw dwaalden en bleven hangen op haar volle borstkas, afgetekend door haar nette kleding.

“Oh, je hebt geen idee, twee mensen hebben zich deze week ziek gemeld en-“

Hannah wuifde afwijzend met een hand, “Pfff, ik bedoelde niet werk, kom op, ‘drukke week’? Nog nieuwe veroveringen te melden?” grijnsde ze, terwijl ze even haar telefoon uit haar broekzak viste, hulpeloos in haar behoefte om te controleren op nieuwe meldingen, en er toen voor koos om haar telefoon op tafel te laten liggen.

Victoria lachte even en schudde haar hoofd, met een roze zweem op haar wangen terwijl ze haar bril iets omhoog hield en naar Hannah glimlachte: “Jij bent ook niets veranderd, hè.

“Wat, sinds we elkaar vorige week ontmoetten voor koffie en roddels?” Ze grijnsde, “Niet veel, nee. Kom op, vertel.”

Victoria slaakte een verslagen zucht, pakte haar kopje, nam een slok en grijnsde, “Oké, oké, dus er is een jongen op het werk die Dylan heet, oké? Hij is een part-timer die net begonnen is, een late tiener denk ik, weet het niet zeker maar hij heeft de meest prachtige hazelnootbruine ogen, kort donker haar, mager klein ding, mmf.”

“Oooh, hij klinkt goddelijk! Dus, wat? Heb je hem in de kleedkamers gedaan?” drukte Hannah, gretig op haar lip bijtend terwijl ze naar voren leunde, haar beker in haar handen geklemd.

Victoria schudde spijtig haar hoofd, “Ik dacht eerst niet echt twee keer over hem na, maar, ah, laten we zeggen dat ik een ‘zware’ dag had en hij, nou ja, mijn bonuspakket zag. Hij flipte niet, hij bloosde alleen en keek heel geïnteresseerd.”

“En wat dan? De badkamers? Kom op, waar heb je hem geneukt!” Hannah zeurde een beetje, gretig naar de smerige details, bijna stuiterend in haar stoel, hoewel ze haar koffie vasthield.

Victoria grijnsde en schudde nogmaals haar hoofd, “Nee, ik heb nog niet echt met hem geneukt, ik ben erg flirterig en suggestief, maar hij speelt moeilijk te krijgen,” ze beet op haar lip, “Ik denk dat hij misschien door heeft hoeveel ik hou van het moeilijk te krijgen spel.”

Hannah liet een ingehouden adem ontsnappen en liet zich wat leeglopen, “Aww Vicky jij pik plager! Je maakt me helemaal opgewonden en laat me achter,” ze pruilde schattig, “hij heeft waarschijnlijk al een vriendin.”

Victoria grijnsde een beetje en haalde haar schouders op, “Ik hoop het, dat zou best geil zijn denk ik.”

Hannah lachte een beetje, “Je bent hopeloos!”

“Ik denk dat we daarom zo goed met elkaar kunnen opschieten lieverd,” glimlachte Victoria en Hannah lachte een beetje.

Ze nipten allebei van hun koffie, Hannah checkte haar telefoon en gebruikte het scherm om haar make-up te controleren. “Dus dat was het, hè?” vroeg ze zonder op te kijken van haar telefoon. “Je had een drukke week en je hebt niet echt, je weet wel, je lul in iemand gestoken?”

“Ik ben bang van niet,” zuchtte Vicky weemoedig, “Ik heb alleen maar achter die Dylan aangezeten… Maar kom op, vertel me over jou. Ik weet zeker dat je wel een interessant verhaal of tien te vertellen hebt, dat heb je altijd.”

Hannah grijnsde, “Pfff tien, dat was maar die ene keer! Maar je hebt gelijk, ik heb er altijd minstens één, oké, dus, ik denk dat deze jongen helemaal in jouw straatje past.”

Victoria knikte zachtjes en tuitte toen nieuwsgierig haar lippen, “Helemaal in mijn straatje als in, dit verhaal gaat me met blauwe ballen achterlaten, of helemaal in mijn straatje als in, je gaat me zijn nummer geven aan het eind van dit?”

Hannah knipoogde speels: “Een beetje van allebei, denk ik.”

Victoria leunde achterover in haar stoel, hield haar kopje vast en knikte, opgewonden en verwachtingsvol.

“Goed, hij heet Ben, kort donkerbruin haar, een beetje een sportief type dus zijn lichaam is, oh mijn god, zijn lichaam is superfit Vicky, ik denk dat hij badminton speelt. Zijn kont is goed gevormd.”

“Je spreekt mijn taal tot nu toe,” gaf ze toe, glimlachend.

“Wacht maar af,” grijnsde Hannah, “ik heb hem ontmoet op craigslist,” ze stak haar hand op toen Victoria begon te praten, “Ja ja ik weet het, een ongure plek, maar hij was op zoek naar een meid zoals wij om een fantasie van hem te vervullen.”

Hannah pauzeerde even, grijnsde terwijl ze de hype liet opbouwen voor een paar belangrijke seconden, Victoria trok slechts een nieuwsgierige wenkbrauw op.

“Fantasie over verkrachting. Ontvangende kant.”

Victoria hijgde een beetje en leunde naar voren, “Echt niet? Echt waar?” fluisterde ze bijna.

Hannah grijnsde triomfantelijk en knikte, “Aw Vicky, ik wou dat ik het had opgenomen, eerlijk gezegd de beste neukbeurt die ik in maanden heb gehad. Hij bood precies de juiste hoeveelheid weerstand en ik zweer dat hij nog maagd was daar beneden, het was zo lekker.”

Victoria, die nu merkbaar bloosde, rustte met haar ellebogen op de rand van de tafel, “Oké, ik ben echt geïnteresseerd Hannah, kun je ons koppelen?”

Hannah grijnsde even speels, alsof ze erover nadacht en Vicky plaagde, maar gaf al snel toe: “Oooh ik denk het wel. Ben je vanavond vrij?”

“Voor dat? Ja, fuck ja.” Ze lachte zachtjes.

“Oké oké, ik zal contact met hem opnemen en kijken of hij vanavond vrij is. Ik sms je straks wel, oké?”

Vicky knikte gretig en leunde weer achterover, haar gedachten al vooruit denkend naar wat haar die avond te wachten stond, “Oké. Laat me niet in de steek Hannah, dit klinkt zo leuk.”

“Ik zal mijn best doen, vertrouw me, hè?” Ze straalde, een twinkeling in haar ogen en Victoria glimlachte, wetende dat ze dat zou doen. “Oké,” vervolgde Hannah, haar toon implicerend dat ze van onderwerp veranderde terwijl ze een slok van haar koffie nam, “Oké, maar donderdag was ik rechts aan het swipen op Tinder en ik kwam een jongen tegen met de schattigste kleine neus…”

Victoria lachte en leunde achterover in haar stoel, het had haar niet moeten verbazen dat Hannah meer dan één verovering had om over te spreken, maar terwijl Hannah Vicky vertelde over haar avonturen, dwaalden haar gedachten af. Ze had te lang zonder gezeten om niet in gedachten verzonken te zijn in die Ben.

Ze praatten nog wat na over van alles en nog wat en spraken af elkaar volgende week op dezelfde plaats weer te ontmoeten, als ze elkaar niet voor die tijd zouden tegenkomen, wat altijd mogelijk was.

Ze omhelsden elkaar voor ze vertrokken, Victoria voorzichtig om haar zakelijke kleding niet te veel te kreukelen, Hannah voorzichtig om haar make-up niet te laten vlekken. Ze glimlachten naar elkaar, wetend en gingen hun eigen weg.

Victoria had Hannah vaak veroordeeld voor het feit dat ze altijd aan haar telefoon gekluisterd was, maar die avond speelde ze de rol van hypocriet, nauwelijks in staat haar ogen los te rukken van haar meldingen, wachtend op dat ongrijpbare berichtje van Hannah.

Ze stond op het punt Hannah te bellen, bang dat ze vergeten was, toen haar telefoon zoemde.

In paniek greep ze er zo snel naar dat hij tussen haar vingers weggleed, door de lucht tuimelde en met haar scherm op de vloer belandde.

Ze aarzelde even en staarde naar haar Schrödinger telefoon. Ze beet angstig op haar lip terwijl ze hem terugvond en het scherm controleerde op barsten, die er gelukkig niet waren.

Ze slaakte een zucht en voelde zich een idioot omdat ze zo opgewonden zat te wachten op een sms. Ze dwong zichzelf diep adem te halen en kalmeerde zichzelf voordat ze de sms las: ‘Appartement 22, 105 Gentech Road, Het is het studentengedeelte van de stad dus je kunt er zo in en uit! Veel plezier Vicky!! X’

Victoria beet op haar lip en voelde haar hart een beetje sneller kloppen in haar borstkas, opgewonden dat dit doorging. Ze was al opgemaakt en gekleed voor de gelegenheid, ze had haar professionele thema aangehouden omdat ze hield van het bazige gevoel dat ze kreeg als ze het droeg, het zelfvertrouwen dat haar hielp, maar omdat het de bedoeling was dat ze het appartement van de jongens binnensloop, had ze een donkerdere outfit aangetrokken dan ze gewoonlijk droeg, een zwart shirt met knopen dat lichtjes aan haar borstkas trok, een paar knopen waren zichtbaar gespannen, een look die haar beviel, tenminste als de knopen niet loskwamen. Daarbij droeg ze een donkere, bijna huiddichte spijkerbroek, een paar praktische maar nette schoenen maakten wat in feite een zeer casual business look was, af.

Ze stapte naar de deur van haar eigen huis, haalde haar telefoon uit haar zak en bestelde de Uber, die gelukkig maar een paar minuten weg was, en trok een zwarte overjas aan, gewoon om de kou van haar af te houden en haar wat broodnodige zakruimte te geven.

Ze nam haar telefoon, sleutels en een paar benodigdheden voor wat ze van plan was, een condoom en een klein zakje glijmiddel die ze in hun typische zakken stopte voordat ze bij de deur op haar rit wachtte, ongeduldig en opgewonden.

Ze bleef op haar telefoon kijken en zag hoe de tracker van haar chauffeur zich een weg baande door de ingewikkelde straten naar haar toe, een melding verscheen om haar te informeren dat haar rit spoedig zou arriveren.

Glimlachend stapte ze de koelte van de late avond in, sloot en vergrendelde haar deur achter zich voordat ze om zich heen keek naar de voorbijrazende auto’s, en er een zag toen die naderde, met een nummerplaat die overeenkwam met die op haar telefoon.

Voorzichtig liet ze zich achterin de auto zakken, haar wangen werden een beetje rozig toen ze uit de kou in de warmte van zijn auto stapte, de stoelen, merkte ze, verwarmd onder haar kont.

“Gentech road, yeah?” vroeg haar chauffeur toen hij begon weg te rijden, zijn ogen gericht op de telefoon op zijn dashboard, die al onderweg was, zijn accent en huidskleur duidden erop dat hij waarschijnlijk niet uit de buurt kwam.

“Ja, graag,” zei ze beleefd, haar hoofd gonsde te veel van opwinding om echt met hem te kunnen converseren.

Hij keek in de achteruitkijkspiegel naar haar, merkte haar verstrooide houding op en haalde een beetje zijn schouders op, sommigen waren praters, anderen niet.

Ze keek uit het raam en zag hoe de vertrouwde straten van haar buurt overgingen in de minder bekende, maar nog steeds bekende omliggende gebieden, en vervolgens in de volkomen onbekende delen waar ze zelden of nooit een reden had om zich te wagen.

Ze wierp weer een blik op haar telefoon, de reis zou haar waarschijnlijk een twintigje kosten, de terugreis ongeveer evenveel, al zou ze tenminste een lift naar huis kunnen krijgen als ze klaar was, als ze de nacht niet zou doorbrengen natuurlijk, de stad sliep tenslotte nooit, en het studentengedeelte nog minder.

Bijna in een reflex controleerde ze haar beeld in de frontcam van haar telefoon, terwijl ze haar hoofd van links naar rechts bewoog, een paar verdwaalde lokken zwart haar op hun plaats streek, haar volle lippen rood van de lippenstift, haar ogen donker van de eyeliner en schaduw.

Ze kon het niet helpen maar grijnsde een beetje om zichzelf, ze zou het huis van haar doelwit binnensluipen, in het donker van de nacht en zich aan hem vergrijpen, ondanks het feit dat hij ermee had ingestemd voelde ze zich een beetje dom dat ze zich zo precies had opgemaakt voor wat in wezen een niet-conventionele fantasie booty call was. Het zou donker worden, rommelig en ze zou geluk hebben als haar make-up niet helemaal uitgelopen en uitgesmeerd zou zijn, maar dat kon haar niet schelen, ze zag er graag mooi uit.

Ze bladerde terug naar de uber app en merkte dat ze dicht bij haar bestemming was. Ze haalde adem en liet die langzaam en een beetje angstig weer los, stopte haar telefoon in haar zak en hield haar bril omhoog op de brug van haar neus. Ze had vanavond geen nepwimpers gedragen, die lieten altijd donkere vegen achter aan de binnenkant van haar glazen en hoewel ze contactlenzen had overwogen, was ze zo gewend aan het uiterlijk van een bril dat haar gezicht er zonder gewoon niet uitzag.

Terwijl ze haar hand tegen de warme stof van haar spijkerbroek tikte, keek ze toe hoe ze langs een hoog gebouw optrokken, niet in de beste omstandigheden, maar ze kende veel ergere omstandigheden in de stad.

“Daar gaan we,” zei de chauffeur, vriendelijk naar haar glimlachend door zijn weerspiegeling in de achteruitkijkspiegel.

Ze glimlachte terug en klikte de deur open, bedankte hem kort voordat ze opstond en over het dak van de auto keek, ze wierp een blik op de gebouwen toen ze de deur dichtdeed en stapte op het trottoir toen de auto wegreed.

Terwijl de koelte van de nachtlucht haar weer overviel, des te meer voelbaar door de vergelijkbare warmte van de nu vertrokken Uber, zag ze een gebouw, haar hart fladderde in haar borst, ‘105 Gentech Road’. Terwijl haar voeten haar langs de stoep naar het gebouw leidden probeerde ze terug te denken aan wanneer ze voor het laatst zo opgewonden was geweest over een komende sessie en eerlijk gezegd was het een strijd. Ze hield absoluut van de fantasie om een lekker stuk kont met geweld te nemen, maar het dichtste dat ze ooit echt kon komen waren partners die het niet erg vonden dat ze meer dan een beetje ruw was. Om nu iemand gevonden te hebben die deze fantasie deelde, zij het van de andere kant, was iets speciaals, vooral als hij zo knap was als Hannah had gesuggereerd.

Terwijl ze naar het gebouw liep, merkte ze een vreemde afstand tussen de ‘105’ en de ‘Gentech Road’ op de voorkant van het gebouw, ze tuitte haar lippen, nieuwsgierig voor een moment, maar toen ze dichterbij kwam merkte ze iets anders dat haar een licht moment van paniek gaf, de deur van het gebouw had een magnetisch slot, een klein pad om in te bellen en een metalen vierkant voor een sleutelhanger.

Ze stapte naar het blokje naast de deur en keek omhoog naar de vele kamers, sommige verlicht, de meeste niet. Na een ogenblik aarzelen toetste ze een willekeurig tweecijferig nummer in en wachtte, ze hoorde het zoemen. Na twee keer overgaan hoorde ze een geritsel en een klik, iemand die de telefoon opnam, ze opende haar mond om te spreken, maar in plaats daarvan was er een luid gezoem en een klik. Voorzichtig pakte ze de klink van de deur en trok eraan, hij zwaaide open om haar te begroeten. Ze glimlachte, stralend, blij met de aard van de studenten.

Terwijl ze naar binnen stapte keek ze naar een plaquette en trok haar lip op terwijl ze de plattegrond van het gebouw bekeek. Appartement 22 bevond zich op de derde verdieping en hoewel er een paar liften tot haar beschikking stonden, liet ze die links liggen; de trap zou net zo snel zijn, dacht ze.

Terwijl ze de betegelde trap opliep, hield ze haar hand op de leuning, want ze wilde niet uitglijden in haar schoenen met gladde zolen terwijl ze omhoog liep. Toen ze de eerste twee verdiepingen passeerde, minderde ze wat vaart, in een poging vooruit te plannen en een plan te bedenken voor als ze eenmaal bij het juiste appartement was. Ze kende de indeling niet en ze wist dat het bijna pikdonker zou zijn, tenzij hij een soort lichtbron had. Zelfs een paar LED’s in opladers zou handig zijn, dacht ze.

Ze aarzelde even en haalde haar telefoon uit haar zak. Kort overwoog ze Hannah te bellen, om wat meer details te krijgen voordat ze zich volledig zou inzetten, maar toen ze haar telefoon vasthield, glimlachte ze even, als ze dan toch licht in zich had, zou de zaklamp op haar telefoon wel volstaan. Dat, en ze had geen zin om te lang in het trappenhuis rond te hangen, gekleed als ze was op dit uur van de nacht zou ze in de geest blijven hangen, misschien zelfs vragen oproepen.

Haar telefoon wegstoppend kwam ze uit op de derde verdieping, haar ogen snel rondscannend, de kamernummers volgend op de deuren om haar heen in de verlichte gang.

Elke verdieping leek acht appartementen te hebben, vier aan elke kant, in het midden verbonden door een kleine gang die toegang gaf tot het trappenhuis, de lift en, te oordelen naar de geur, de stortkokers.

Ze ging rechtsaf, stapte door een zware branddeur en telde de nummers nog eens. Ze herkende een zwaar uitziende houten deur, een paar tweeën op de deur, waarvan er een een beetje scheef stond.

Slikkend stapte ze ernaartoe, haar voeten op een deurmat net buiten de deur, het leek alsof er ooit iets op geschreven had gestaan, maar het was in de loop der tijd weggesleten door het passeren van voeten.

Voorzichtig en langzaam stak ze haar hand uit, draaide zo stil mogelijk aan de deurklink en duwde toen met de zijkant van haar arm naar binnen, haar opwinding sloeg om zich heen en ze bloosde van kleur, de deur gaf geen krimp, op slot, besefte ze.

Ze hapte naar adem en wierp een blik achter zich, elke deur had een klein kijkgaatje in het midden en ze kon bijna voelen dat ogen naar haar keken, hoewel de kans onwaarschijnlijk was. Ze deed een stap achteruit en greep weer naar haar telefoon, maar pauzeerde, keek omlaag en hield haar hoofd schuin.

Ze keek nog een laatste keer om zich heen, hurkte neer en tilde, nieuwsgierig, de deurmat op. Ze glimlachte, stak haar hand uit en raapte een gouden, zij het een beetje stoffige sleutel op.

Niet echt van het slot zoals haar was beloofd, maar dichtbij genoeg dat het net zo goed wel had gekund. Voorzichtig schoof ze de sleutel in het slot en draaide langzaam.

Tot haar vreugde voelde ze hoe het mechanisme in het slot verschoof, en een heel zacht geklik gaf toen ze de sleutel omdraaide. Glimlachend trok ze de sleutel uit het slot, terwijl ze nogmaals de hendel naar beneden duwde en met haar gewicht tegen de deur leunde.

De deur zwaaide open op gelukkig stille scharnieren, het interieur was, zoals ze had verwacht, bijna pikdonker, op dit moment alleen verlicht door het licht dat vanuit de hal om haar heen naar binnen stroomde. Met zachte voetstappen stapte ze om de deur heen het zoete, naar vanille ruikende appartement binnen en duwde de deur langzaam achter zich dicht, terwijl ze de hendel zo hanteerde dat hij niet te hard klikte toen hij weer op zijn plaats schoof.

Zachtjes, in het donker, haar ogen nog niet gewend, stak ze haar sleutel weer in het slot, draaide hem om en, zo veronderstelde ze, sloot ze zichzelf in bij de wachtende Ben.

Ze liet de sleutel in het slot zitten en draaide zich voorzichtig om, voorzichtig in het donker want ze wilde niets omstoten.

Ze haalde haar telefoon uit haar zak en zette het scherm aan. Ze was van plan geweest de zaklampfunctie van de telefoon te gebruiken om de flits van de camera in een licht te veranderen, maar in de bijna absolute duisternis was de gloed die haar telefoon afgaf genoeg om haar een algemeen, zij het een beetje griezelig zicht te geven op het appartement waar ze zich bevond.

Ze stond nu in een smalle gang die dieper het appartement in leidde, waar ze begon te lopen. Ze passeerde een deur aan haar rechterhand, een beetje open, een kleine schoon uitziende badkamer binnen, verder ging ze langs een kast aan haar linkerhand, gesloten.

Ze stopte verderop in de gang, toen ze een deur tegenkwam die weliswaar niet gesloten was, maar wel opzij geschoven, zodat verborgen bleef wat er achter lag. Ze drukte zachtjes met de rug van een hand tegen de deur en hield haar telefoon weg van de deur, zodat, als de jongen in de kamer ernaast was, hij geen glimp zou opvangen van het licht dat de deur bood.

Toen de deur openzwaaide, moest ze zichzelf kalmeren. Door de adrenaline en de opwinding die door haar heen gierden, ademde ze iets luider dan normaal en in de bijna stilte klonk elk geluidje als een kakofonie. Achter de deur was het iets gemakkelijker te zien, een van de grote muren van de kamer had twee ramen die, hoewel gesloten, een beetje licht van buiten naar binnen lieten vallen.

Ze kon zien dat ze in een woonkamer stond, een bank en TV in de ene hoek, een bureau en PC in de andere. Rechts van haar in de kamer was een andere deur, opengebroken, die leidde naar wat een heel smal keukentje leek te zijn en toen ze naar links keek, zag ze dat er aan de andere kant een scheidingswand was, een gordijn dat de ene kamer in tweeën deelde.

Ze fronste haar wenkbrauwen een beetje, nu de deur open stond kon ze geluid horen, het getrippel van water, regen, zo klonk het. Nieuwsgierig wierp ze een blik op de ramen, het was droog geweest toen ze aankwam, maar toen ze dieper de kamer binnenstapte merkte ze dat het geluid niet van de ramen kwam, maar van het afgescheiden deel van de kamer.

Ze draaide zich om en stopte haar telefoon in haar zak, haar ogen pasten zich aan het donker aan en de paar straaltjes oranje, koud licht die door de luiken naar binnen vielen, gaven haar net genoeg licht om te zien, hoewel ze niets in detail zou zien. Niet dat ze dat nodig had, dit zou een puur fysieke ontmoeting worden.

Ze stapte naar voren naar het gordijn dat de twee kamers scheidde, schoof het zijden materiaal voorzichtig opzij en stapte naar binnen, stond een lang moment stil en liet haar ogen de weinige dingen die ze kon zien in zich opnemen.

De kamer werd bijna geheel gedomineerd door een bed, waarin een jonge student sliep, vredig en tevreden, zijn lichaam slank, zijn haar kort en warrig, zijn telefoon op een laag tafeltje naast hem, waarschijnlijk ingeplugd en opladen, scherm naar beneden, het ontspannende geluid van stromende regen afspelend.

Ze grijnsde een beetje en stapte voorzichtig uit haar schoenen, terwijl ze haar jasje van zich afschudde en op de grond liet zakken, terwijl ze haar toch al strakke spijkerbroek met de seconde strakker voelde zitten. Hij leek haar perfect, ze moest maar eens goed voelen hoe hij er in detail uitzag.

Terwijl ze over de slapende figuur waakte, ontdeed ze zich stilletjes van haar kleren, genietend van het rustgevende geluid van de regen op de achtergrond, terwijl ze het condoom en het glijmiddel uit haar zakken haalde en ze op zijn nachtkastje neerlegde, samen met haar slipje en haar telefoon.

Ze bleef even staan en grijnsde terwijl ze met een hand haar lange slanke pik omsloot en hem langzaam streelde, genietend van de zachte sensaties die haar overvielen, de opwinding voor wat komen ging die door haar gretige lichaam stroomde.

Zachtjes knielde ze op het bed en kroop langzaam tegen zijn lichaam aan, terwijl ze zich over hem heen bewoog en de deining van zijn vorm onder zijn lakens over haar borsten en buik voelde glijden. Hij kronkelde een beetje toen ze over hem heen leunde, aarzelde slechts een moment en ademde zijn geur in, zoet en uitnodigend.

Ze leunde naar hem toe, genoot van hoe goed hij het spel speelde van doen alsof hij sliep, als hij al niet in slaap was gevallen terwijl hij op haar wachtte, en kuste zachtjes zijn wangen, bewoog om kleine engelenkusjes achter te laten op zijn slanke kaak, genietend van de zachtheid van zijn huid tegen haar lippen.

Tot haar vreugde begon hij zich te roeren, zijn lichaam bewoog toen hij schijnbaar ontwaakte uit zijn slaap, ze grijnsde.

“Goedemorgen liefje, ik hoop dat je klaar bent voor me.”

De jongen liet een scherpe hijg horen, zijn hele lichaam spande zich een enkel moment, de lucht verdreven uit zijn longen in een plotselinge paniek.

“W-wat krijgen we nou!” was alles wat hij kon uitbrengen, zijn stem weelderig hoog, voordat ze haar slipje tussen de prachtige lippen van de jongen begon te stoppen.

Hij vocht en worstelde onder haar, zijn armen en benen, vastgepind onder zijn dekens, zwaaiend terwijl ze haar van zich af probeerden te duwen, zijn gejammer en kreten gedempt door haar slipje terwijl ze worstelden.

Hij was niet onfit, maar ze had meer verwacht gezien Hannah’s beschrijving van de jongen, hij was slank en klein van bouw, maar niet gespierd met spieren.

Dit herkennend grijnsde ze, bijna lachend toen hij zijn handen losmaakte van het dekbed, één hand omhoog strekkend om te proberen het slipje uit zijn mond te trekken, haar geur proevend die tegen zijn tong werd gedrukt, zijn andere hand uitreikend om wanhopig tegen haar blote schouder te drukken, proberend haar van zich af te duwen.

Bijtend op haar lip pakte ze zijn polsen krachtig vast, knijpend en een gesmoorde kreet van pijn uit de jongen trekkend, de hand die naar zijn mond had gereikt duwde ze opzij en drukte ze in het kussen naast zijn hoofd, de andere, tegen haar schouder bewoog ze naar beneden, hem dwingend zijn hand tegen haar borst te drukken, deze op te pakken en op haar borst te leggen.

Ze hijgde toen zijn vingers zich pijnlijk vastklemden in het zachte vlees van haar borst, hoewel de pijn haar genot alleen maar vergrootte en haar nog meer ophitste, haar verlangen toenam terwijl ze hem omklemde, zijn knieën tegen haar kont voelde drukken terwijl zijn voeten moeite hadden om grip te krijgen op de zijden lakens.

Ze grijnsde en drukte haar pik tegen zijn buik toen ze voelde hoe zijn hand haar borst kneedde en probeerde haar van zich af te duwen, zijn wangen blozend van kleur, zijn ademhaling verwoed door zijn neus terwijl ze hem uitputte, hem verzwakte terwijl hij zich inspande.

Ze leunde voorover, ademde warm op zijn wang terwijl hij jankte, in het donker kon ze zijn ogen zien terwijl zijn hoofd van links naar rechts bewoog in een poging haar los te maken.

Bijtend op haar lip worstelde ze zijn beide handen boven zijn hoofd en sloot zijn slanke polsen in een van haar handen, zodat ze hem kon vastpinnen nu hij uitgeput was van zijn hulpeloze worsteling.

Hard ademend gebruikte ze haar reservehand om zijn wang vast te pakken, zijn hoofd opzij kantelend, plat tegen het kussen, leunde ze dicht tegen hem aan en likte in een langzame lijn langs zijn wang, haar lichaam op zijn nu nog steeds stille vorm latend, haar tong heet en nat tegen zijn huid, een glimmend spoor achterlatend terwijl ze zijn huid proefde, genietend van de angst, de macht, de overheersing.

Terwijl hij nu lag, nog steeds onder haar, in paniek maar toch, liet ze hem het gewicht van haar borsten voelen en, drukker nog, de hardheid van haar pik, die ze zachtjes tegen zijn buik wreef.

“Dit is de afspraak, ik hoor graag wat mijn partner te zeggen heeft… Dus, beloof me niet te schreeuwen en ik beloof je niet te veel pijn te doen… Begrepen?”

Hij knikte langzaam, zijn ogen wijd open, het zachte geluid van de regen vermengend met hun warme adem.

Ze haalde haar hand van zijn gezicht en rukte het slipje van zijn mond, waardoor hij snel ademhaalde.

Toen hij dat deed, balde ze echter haar vuist zodat hij het kon zien en, angstig, toen hij uitademde was het niet met een schreeuw, maar slechts met een smachtend gejammer.

“W-wat doe je?” zei hij zachtjes, een paar natte tranen op zijn gezicht weerkaatsend in het zwakke licht waar haar ogen enigszins aan gewend waren geraakt.

Ze spinde zachtjes, ze hield van het rollenspel en ze kon haar pik tegen hem aan voelen kloppen, “Ik ben hier omdat je veel te schattig bent voor je eigen bestwil, ik zag je en ik moest je gewoon voor mezelf hebben…”

“P-alsjeblieft, ik begrijp het niet…”

“Ik vind je verdomd lekker, liefje, dus ik ga de nacht met je doorbrengen, we gaan neuken als beesten en dan ’s morgens als we klaar zijn, ontbijten we en dan neuken we weer als beesten,” sprak ze zacht, haar stem druipend van lust en verlangen, ze voelde hem onder haar kronkelen bij haar woorden en ze wist dat het onmogelijk was dat hij de schrijnende massa van haar pik niet had opgemerkt.

“M-maar, ik heb nog nooit een meisje gezoend, ik-ik wil niet… Alsjeblieft?”

Ze grijnsde, dit rollenspel was gewoon zo verdomd schattig, leunde voorover en kuste hem op de lippen, langzaam en langdurig, maar zonder tong, voordat ze zich terugtrok, “Graag gedaan,” zei ze met een kleine giechel, blij dat ze zijn eerste kus had gestolen, ook al was het maar een spelletje, het gaf haar een gevoel van macht en bezit, “Kom op nu, laat me die kont voelen.”

Hij slaakte een protesterende kreun, maar herinnerde zich haar dreigement en zweeg toen ze zijn polsen losliet en de lakens opzij wierp voordat ze zich oprichtte om op hem neer te kijken.

Hij lag op zijn rug, zijn armen beschermend over zijn gladde haarloze borst gevouwen, zijn lichaam slank en zijn haar kort en zijdeachtig, zijn wangen waren blozend en zijn uitdrukking, die ze nauwelijks kon onderscheiden in het donker was er een van angst, maar niet van terreur of paniek, ofwel had hij zich bij zijn lot neergelegd ofwel werd hij ontvankelijk, klaar voor hun spelletjes om naar de volgende fase over te gaan.

“Als je een brave jongen bent, zul je hiervan genieten, als je een stoute jongen bent, zul je een hele tijd nergens van genieten… Begrijp je, liefje?”

Opnieuw, gedwee tegen zich aan geknuffeld, knikte hij en ze glimlachte, schuifelend op zijn lichaam. Met een dij aan weerszijden van zijn ontblote bovenlichaam, de jongen droeg slechts een boxershort, rustte ze haar volle zware ballen op zijn borst, liet hem hun warmte voelen terwijl ze de gladde onderkant van haar eikel tegen zijn lippen drukte, “Kus me,” drong ze aan.

Met tegenzin, en pas nadat hij zijn ogen dichtgeknepen had, voldeed hij, een schattig kusje op de onderkant van haar pik, kort en vluchtig.

“Oh kom op schatje… Alsof je het meent,” drukte ze hem op het hart, haar pik tegen zijn zoete lippen wrijvend, hem aanmoedigend.

Hij jankte, aarzelde voordat hij toegaf, hij ademde trillerig terwijl hij voorover leunde, nog meer kusjes op de onderkant van haar pik achterlatend, de eerste van vele kreunen van haar lippen trekkend, terwijl ze haar handen uitstrekte, de ene strelend langs de zijkant van zijn torso, de andere door zijn weelderige haar golvend.

“Ooh fuck dat voelt zo goed…” Ze streelde hem gretig, beloonde hem voor zijn gehoorzaamheid, haar hand zocht lager om zijn tranen weg te vegen, hij was in ieder geval gestopt met huilen, “Brave jongen.”

Na een paar lange momenten, haar pik kloppend tegen zijn lippen openden zijn ogen zich, zijn uitdrukking werd minder streng, alsof het niet zo erg was als hij had verwacht. Ze grijnsde en keek naar beneden, haar ogen een glinstering in de verder donkere kamer waar hij zich op richtte, hun ogen ontmoetten elkaar terwijl hij haar kuste.

“Wil je me pijpen, slet?” spinde ze zachtjes, haar grijns breidde zich uit toen hij zijn hoofd schudde. Zachtjes reikte ze naar beneden, haar hand rustte op zijn gladde buik, gleed naar beneden onder de zoom van de elastische band van zijn boxershort, haar hand omklemde zijn zachte pik en ballen, gaf een zachte maar dreigende kneep, waardoor hij een scherpe ademhaling in te trekken, jammerend.

“Ik denk het wel…” Victoria grijnsde en stootte haar pik tegen zijn lippen, genietend van de natte smak die met elke stoot kwam en ze schoof hoger op haar knieën, haar pik schuin naar beneden om haar topje gretig op zijn lippen te duwen.

Kronkelend onder haar, met grote tegenzin en een wanhopig gejank ontspande hij zijn kaken, en liet het vlezige topje van haar pik tussen zijn samengeknepen lippen en in zijn mond glijden.

Victoria liet een liefdevolle kreun van genot horen toen ze de natte warmte van zijn kleine perfecte mond haar pik voelde opslokken, haar pik naar voren schuivend op zijn tong, hem dwingend om de muskus van haar orgaan te proeven.

“Smaakt goed, niet?” Zei ze zachtjes, haar stem zwaar van wellust en zijn schattige keeltje bromde van ongenoegen. “Help me die stomme boxers uit te doen, laat me die pik voelen,” drong ze aan.

Ze grijnsde zachtjes toen, met een beetje gewiebel en haar helpende hand, zijn boxershort langs zijn benen naar beneden werd gewerkt en aan de kant werd gegooid. Snel wikkelde ze zijn pik weer in haar hand en begon hem te strelen, genietend van de sensatie van zijn zachte pik die hard werd tussen haar vingers, hem dwingend ook genot te voelen.

“Zuigen…” drong ze aan, langzaam haar heupen bewegend, een centimeter of zo van haar pik over zijn tong drukkend, hem niet verstikkend, alleen genietend van de sensatie van een strakke hete kleine slet gewikkeld rond haar pink en pik, hulpeloos aan haar grillen.

Hij kneep zijn ogen dicht, zijn heupen kronkelden heen en weer alsof hij wilde ontsnappen aan de hand waarmee ze zijn pik streelde, maar ze bleef aandringen: “Als je niet wilt zuigen kan ik ook meteen je kont neuken, wil je dat in plaats daarvan?”

Ze kantelde haar hoofd naar achteren en kreunde, kneep liefkozend zijn lul tussen haar vingers terwijl zijn wangen zich snel om haar lul bogen, zijn gezicht ineengekrompen toen de vernedering van de daad zich op zijn fijne gelaatstrekken zette.

“Oooh Ben, baby, dat is zo lekker, gewoon zo, ja,” kirde ze ademloos, terwijl ze naar beneden keek toen hij opkeek, zijn wenkbrauwen fronste, ze knipoogde speels naar hem, één hand om zijn nu harde pik, terwijl ze er met haar vuist tegenaan pompte. Hij was niet klein of zo, maar naast de hare was het niet echt iets om over naar huis te schrijven.

Ze haalde haar andere hand door zijn haar en greep hem vast terwijl ze haar heupen naar voren en naar achteren duwde, haar pik dieper in zijn mond duwend, haar volle lippen lichtjes gespreid terwijl ze het genot door haar opgekropte lichaam voelde kruipen. Het was te lang geleden sinds de laatste keer dat ze stoom had afgeblazen met een jongen zo leuk als deze Ben en nog langer sinds de laatste keer dat ze zo krachtig en de baas kon zijn als ze vanavond zou zijn. Ben zou alles doen wat ze hem opdroeg, of anders.

Voorlopig was hij in ieder geval een goede meewerkende jongen, die zich leek los te maken van zijn ‘eerste keer’ pijpen en zich in plaats daarvan concentreerde op haar langzame vaardige handjob, dacht ze. Meestal speelde ze niet met haar slachtoffers, maar deze was zo schattig en ze had een plannetje…

“God, je hebt de perfecte pikzuiglippen, jij kleine slet, ik wed dat je de hele dag oefent op dikke plastic lullen, nietwaar? Ja, jij kleine hoer,” hijgde ze zachtjes, haar ogen fladderden dicht terwijl ze haar schacht over zijn tong wreef.

Ze voelde een kleine puls, haar pik bracht een paar druppels pittige pre op zijn tong en hoorde zijn onmiddellijke ongemak, hij jankte luid en, tot haar verbazing, begon weer te kronkelen, bucking zijn heupen en zwaaien met zijn hoofd, ondanks de greep die ze had op zijn haar. Ze had hem als een dier in het nauw gedreven en het leek erop dat deze laatste kleine daad van vernedering hem over de rand had geduwd, vechten of falen.

Ze beet op haar lip, drukte haar gewicht naar beneden toen hij erin slaagde zijn haar te draaien, de jongen liet een gepijnigde gil horen toen haar pik met een nat hoorbare plop loskwam van zijn lippen, zijn haar in haar hand gedraaid terwijl hij bewoog. Ze hoorde hem een diepe teug lucht inademen en met een haastige beweging klemde ze een hand over zijn mond.

Toen hij door zijn neus uitademde liet hij een lange kreun horen, de overblijfselen van een mislukte schreeuw toen ze met haar tanden knarste, zijn lul losliet en weer over zijn lichaam ging liggen, haar met spuug bedekte lul knarsend in zijn maag terwijl ze hem fysiek domineerde, zijn zwakte definiërend en haar controle uitend.

“Hou je kop jij kleine trut! Fuck, je zuigt pikken zonder een kik te geven maar zodra je er van proeft flip je! Kleine trut!” gromde ze, terwijl ze recht in zijn gezicht ging staan, haar haren over zijn vrouwelijke gelaatstrekken vallend.

De knarsende bewegingen tegen de gevoelige onderkant van haar pik, gecombineerd met zijn plotselinge uitbarsting die haar pijpen onderbrak, maakte haar opgewonden, ze moest hem laten zien dat ze niet bang was om hem pijn te doen om te krijgen wat hij wilde. Ze grijnsde, deze jongen was immers uit op een niet-conventionele fantasie-ervaring, waar was de lol als hij er aan de andere kant niet uitkwam met een paar herinneringen?

Ze gromde toen hij bleef tegenstribbelen, het hoge gejank uit zijn neus ging door terwijl hij tegenstribbelde, zijn huid werd glibberig van het zweet terwijl hij zich inspande onder haar slanke maar zwaardere lichaam.

Grijnzend lachte ze even, beet in zijn oorlel voor ze in zijn oor siste: “Yesss, vecht met me jij gretige kleine slet!!! Laat me werken voor mijn prijs, ga door! Meer!!!”

Tot haar vreugde en plezier deed hij dat, hij was niet zo sterk als zij, maar hij gaf alles, zijn lichaam tegen het hare, het hele bed stuiterde onder hen toen de dekens en een kussen van het bed werden geslingerd, met een arm vrij gedraaid voelde ze zich uit evenwicht gebracht en voor een verschrikkelijk moment dacht ze dat hij haar echt van het bed zou slaan.

In een moment van paniek, haar hand zo stevig tegen zijn mond geklemd om te voorkomen dat hij schreeuwde dat ze er zeker van was dat ze zijn lippen beschadigde, zag ze zijn hoofd kantelen toen hij zijn rug kromde, zijn slanke bleke nek onthullend, spieren gespannen, melkwitte huid, perfect en glad, een lichte sprankeling van zweet trok haar aandacht.

Ze leunde naar hem toe en beet in zijn nek, als een roofdier in zijn prooi, haar tanden bijtend in zijn zachte vlees, hard zuigend terwijl ze hem daar hield, hij slaakte een enkele luide gil in haar dempende hand terwijl hij voelde hoe ze in zijn nek beet, de sensaties intens terwijl ze hem minder een liefdesbeet gaf en meer een teken van eigendom, hard genoeg om pijn te doen, maar niet hard genoeg om de huid te breken en bloed te trekken.

Zijn kracht faalde, deze intense afleiding en angst zorgden ervoor dat hij verstilde en zich onder haar nestelde, zijn spieren uitgeput, zijn kans opgebruikt. Toen hij slap onder haar werd ontspande ze haar beet, haar tong in een kleine cirkel werkend over de nu gekneusde rode huid van haar merkteken, terwijl ze omhoog leunde en een beetje hijgde, zich zelf een beetje moe voelend van hun plotselinge uitwisseling, maar een golf van adrenaline en extase voelend bij haar overwinning.

“O-oh fuck, brave jongen,” spinde ze terwijl ze voorover leunde, zijn ogen staarden in de verte terwijl hij weer op adem kwam.

Langzaam en voorzichtig haalde ze haar hand van zijn mond en gelukkig maakte hij geen geluid, hij ademde alleen maar. Langzaam stak ze een duim in zijn mond en voelde de zachtheid van de binnenkant van zijn wang onder haar duim toen ze die naar beneden drukte, achter zijn tanden klemde en zijn kaak openhield terwijl ze haar hoofd schuin hield.

Hij kreunde zachtjes toen haar tong tussen zijn lippen door zijn mond binnendrong. Haar duim zorgde ervoor dat hij niet terugbeet. Ze kuste hem langzaam en diep, terwijl ze haar nieuwe speeltje tongzoog en genoot van elke smaak en textuur die zijn zoete mondje haar te bieden had, terwijl haar lichaam zich herstelde van de inspanning om hem weer tot onderdanigheid te dwingen.

Tijdens het langzame tongzoenen kreunde ze, laag en diep, een zwoel geluid dat overeenkwam met de langzame gretige bewegingen van haar heupen, hun benen lagen tegen elkaar, haar harde pik wreef tegen zijn lichaam, zijn kleinere pik, die zachter was geworden tijdens hun strijd zwol weer op tegen haar wrijvende dij, wat hij ook dacht, zijn lichaam rebelleerde, genietend van de langere, sterkere vrouw haar wellustige kussen en indringende contact met zijn pik.

Uiteindelijk verbrak ze de kus en leunde een beetje voorover om hem aan te kijken, zijn ogen keken weg van haar, naar niets. Een beetje grijnzend haalde ze haar duim uit zijn gezicht en gaf hem een paar zachte klopjes, terwijl ze op zijn gezicht tikte tot zijn ogen zich op haar richtten, knipperend alsof hij terugkwam van ergens ver weg, zijn volle licht gezwollen lippen nog steeds gespreid.

Ze beet even op haar lip, zijn gezicht was zo mooi voor haar dat ze het gewoon niet kon laten, deze Ben was gewoon veel te perfect. Ze hield haar hoofd bewonderend schuin, zijn ogen volgden haar terwijl ze bewoog, toen leunde ze voorover, kuste hem heel zacht, bijna teder, voordat ze in zijn open mond spuugde.

“Slik…” fluisterde ze zachtjes en ze voelde een kleine rilling van genot door haar lichaam gaan toen hij gehoorzaamde, zijn lippen sloot, zijn keeltje even werkte terwijl hij gehoorzaam deed wat hem gezegd werd.

Ze grijnsde, “Mm, je wilt een brave jongen voor me zijn, nietwaar? Want als je braaf bent hoef ik je geen pijn meer te doen. Dat wil je toch, of niet?”

Hij knikte, zachtmoedig en gebroken, ze hief een hand op om zijn wang te strelen, “Brave jongen.”

“Ik ga je lekker klaar maken voor me oké? Zodat het voor ons allebei lekker voelt,” ze grijnsde een beetje, ze voelde zich machtig, “Ik ga je neuken als een meisje en ik ga je laten klaarkomen als een meisje. Begrepen?”

Hij antwoordde niet, maar door de glinstering van veerkracht in zijn ogen wist ze dat hij dat wel deed, ze leken te zeggen dat hoewel hij verslagen en gebroken was er geen manier was waarop ze dat einddoel zou bereiken, dat er geen manier in de hel was waarop ze hem kon dwingen om als een meisje klaar te komen. Uitdaging aanvaard.

Opgewonden om verder te gaan beet ze op haar lip, leunde voorover en, voorzichtig om hem niet te veel vrijheid te geven, draaide ze zich de andere kant op, haar ronde volle kont rustend op zijn borst terwijl ze hem schrijlings hield, kijkend naar zijn benen. Ze herinnerde zich van haar gesprek met Hannah dat Ben sportief was, dus, hoopte Vicky, vertaalde dat zich in lenigheid.

Terwijl ze zijn kont optilde, schoof ze wat naar achteren, haar kont rustend op zijn gezicht, terwijl zijn bovenlichaam evenwijdig kwam te liggen met het hare, zijn armen zijwaarts uitgestrekt om de lakens vast te grijpen, zijn benen onder haar armen, de achterkant van zijn knieën tegen haar oksels aangedrukt.

In deze nieuwe positie bestond de hele wereld van de jongen uit haar kont, haar gekronkel zorgde ervoor dat zijn gezicht stevig tussen haar pluchen wangen kwam te liggen, en vlak voor haar gezicht lagen zijn ballen, als een verticaal zittende sixty-nine. Een beetje grijnzend leunde ze voorover en kuste elk van zijn ballen om beurten, ze voelde de warmte van zijn adem tegen haar gat terwijl ze haar tong over elke noot rolde, haar handen gravend en knijpend in zijn dikke kont.

“Kom op lover boy, eet mijn kont, je wilt me toch niet weer van streek maken?” zei ze luid genoeg zodat hij het kon horen boven het witte geluid van de regen en haar kont die op dat moment tegen zijn gezicht werd gedrukt. Ze wachtte een paar tellen en liet haar tong van zijn ballen naar zijn eigen kont gaan, een gids voor hem om te volgen.

Na een paar aarzelende ogenblikken voelde ze zijn lippen tegen haar gat, een simpele kus, maar toch een begin. Niet dat het iets uitmaakte, het was gewoon een aangename afleiding en een vernederend extraatje om hem bezig te houden terwijl zij bezig was met haar taak, hem klaar te maken. Haar pik kon immers nauwelijks als ‘beginnersmaat’ worden omschreven.

Ze keek even opzij en pakte het zakje glijmiddel dat ze bij zich had en scheurde het open met haar tanden. Ze hield het vast en gaf hem een laatste kus voordat ze een beetje van de koele, gladde vloeistof op hem goot, waardoor hij rilde, verrast door de plotselinge vreemde sensatie tegen hem aan. Zijn ongemak groeide toen hij voelde hoe haar vinger, langzaam en delicaat, rond zijn sterretje begon te wrijven, en zowel haar vinger als zijn kontje met de snel opwarmende vloeistof bedekte.

“Ik voel je tong niet~” kirde ze met een klein zangerig stemmetje, grijnzend terwijl ze het topje van haar vinger tegen hem aan begon te drukken, hem langzaam tot aan de eerste knokkel naar binnen werkend. Ze wist dat het geen pijn zou doen, tenslotte, moest ze zichzelf eraan herinneren, was hij geen maagd meer, hij had Hannah nog maar een paar nachten geleden geneukt, per slot van rekening.

Terwijl ze zachtjes aan haar vinger draaide, genietend van de strakheid van zijn gaatje om haar heen, voelde ze zijn tong, heet en sponzig, plat tegen haar sterretje drukken, in lange langzame rondjes op en over haar heen likkend. Ze kreunde waarderend en liet hem weten dat hij zijn werk goed deed, terwijl ze haar vinger langzaam naar beneden werkte tot aan de tweede knokkel.

Terwijl ze op haar lip beet en genoot van zijn tongbewegingen begon ze aan een langzaam ritme, terwijl ze zachtjes zijn toekomstige jongenskutje ving, haar vinger lichtjes buigend om hem verder te stimuleren, niet veel tijd verspillend tot ze haar vinger tot aan de derde knokkel drukte, een lage kreun van hem uitlokkend, haar gebogen vinger over zijn prostaat strijkend, hem een onverwachte vonk van genot brengend.

Ze bleef doorgaan, haar lippen streelden zachtjes zijn blootgestelde binnenkant van zijn dijen, kusten het zijdeachtige vlees, zacht en warm voor haar aanraking, terwijl haar vinger bleef verkennen en voorbereiden, zijn tong steeds een beetje avontuurlijker, de punt steeds zachter tegen haar gat drukkend, alsof hij in haar probeerde te persen, hoewel als maagd zelf alleen maar topping, het een vruchteloze onderneming was.

Het duurde niet lang voordat, tot haar amusement en zijn minachting, zijn pik, zonder aangeraakt te worden, weer hard werd, naar zijn borst en hals wees, een enkele druppel heldere vloeistof lekte en over zijn porseleinen huid druppelde, een herinnering dat hij klaarkwam als hij in zijn kont gevingerd werd.

“Voelt goed, nietwaar schat?” plaagde ze, terwijl ze haar vinger diep indrukte en meer kromde om een onbedoelde kreun van de belaagde jongen te ontlokken, terwijl ze het laatste beetje glijmiddel uit het pakje perste en het snel in haar eigen harde pik masseerde.

“Ik denk dat je er klaar voor bent…” zei ze uiteindelijk, terwijl ze haar gladde vingers uit zijn goed ingevette gaatje terugtrok en grijnzend toekeek hoe de kleine roze ring naar haar knipoogde, klaar voor haar dikke behoeftige pik. Onder haar kont jankte hij, nerveus, bang, maar machteloos om haar tegen te houden om te krijgen wat ze wilde.

Tevreden liet ze zijn benen los, zijn lichaam terugploffend op het bed, zich uitrekkend en zijn rug opbuigend na zo lang opgevouwen te zijn geweest om haar toegang te geven terwijl hij gedwongen werd haar maagdelijke kont te rimmen. Ze zwaaide een been van hem af, de jongen zoog een snelle hap lucht naar binnen en hijgde hard terwijl ze een pols vasthield. Ondanks hoe gebroken hij was, zou ze het hem niet kwalijk nemen om nog een keer te proberen te ontsnappen, voor de lol.

Grommend draaide ze zich naar hem toe en drukte haar lichaam weer op hem. Ze grijnsde terwijl ze haar harde, ingevette pik tegen de zijne drukte om hem te laten weten hoe klaar ze was, en hoe zielig hard hij was geworden door gevingerd te worden. Ze kuste zijn wang, likte over zijn oorlel en fluisterde in zijn oor: “Je vond het lekker om in je kont gevingerd te worden, nietwaar, jij kleine slet? Ik wed dat je niet kunt wachten op mijn neukstok.”

Hij draaide zijn hoofd van haar weg en zij grijnsde, tevreden in de zekerheid dat ze gelijk had.

Ze reikte naar het nachtkastje en pakte het laatste voorwerp dat ze had meegenomen, een condoom. Ze scheurde het open met haar tanden en het geluid trok zijn aandacht, zijn ogen knepen zich dicht en probeerden te zien wat het was in het lage licht van de kamer, verward.

Ze grijnsde een beetje en keek op hem neer terwijl ze de condoomverpakking weggooide, “Oh kijk niet zo bezorgd liefje, dit is niet voor mij, ik neuk je kont rauw zoals de kut die het is.”

Zonder een moment om zijn verwarring te uiten, jankte hij, voelde haar handen tegen zijn lichaam, haar vingers vonden zijn beschamend harde pik, behendig rolde ze het condoom om, hem bedekkend. Hij begreep het niet, waarom zou ze hem een condoom omdoen?

Zonder uitleg over haar daden leunde ze omhoog en beet op haar lip, terwijl ze probeerde te beslissen hoe ze hem het eerst wilde bestijgen, om hem te penetreren als de trut die hij was.

“Ga verdomme op je gezicht liggen,” snauwde ze en toen hij aarzelde, kneep ze pijnlijk in een van zijn tepels, waardoor hij naar adem hapte. “Moet ik het je twee keer vragen, slet?”

Hij antwoordde met een jankend geluid en rolde zich op zijn buik, zijn perfecte witte kontje was van haar om mee te praten, haar beloning om te plunderen. Ze zou elke verdomde fantasie van deze slet vervullen en nog veel meer.

“Brave jongen,” spinde ze terwijl ze hem omklemde en voorover leunde, terwijl ze haar borsten tegen zijn rug drukte, haar pik, sappig en nat tussen zijn wangen drukkend, zachtjes naar voren en naar achteren glijdend, genietend van het weelderige gevoel, zijn kont zo dik en rond, perfect voor een goede lange beukbeurt, als ze het zo lang uithield als ze hoopte, in ieder geval.

Grijnzend gleed ze met haar ene arm onder zijn oksel, vingers om zijn delicate keel, een hijgen van hem uitlokkend, haar andere hand tussen hun kleverige lichamen door naar beneden, naar haar pik, die ze bij de basis vastpakte en leidde.

Toen hij het topje van haar glibberige pik zijn gaatje voelde raken hijgde hij, zijn hele lichaam verkrampte in een reflex en ze was er zeker van dat als er nog een beetje strijd in hem zat hij in het rond zou spartelen, maar hij was al te ver heen.

Grommend stootte ze haar heupen naar voren, de jongen slaakte een kreet die ze dempte met een goed getimede kneep in zijn keel, waardoor het meer een pijnlijk scherp hijgen werd toen de kop van haar pik in zijn goed voorbereide gat drukte.

Genadeloos, met de voorkennis dat hij al vele lullen voor de hare had genomen, inclusief Hannah’s aanzienlijke lengte, duwde ze zichzelf naar voren en begroef haar pik tot het uiterste in een enkele brute haal.

Zijn ogen werden groot, zijn hoofd boog naar achteren en zijn lichaam kronkelde hulpeloos, terwijl haar pik diep in hem stootte.

Het voelde alsof haar pik zijn hele binnenste herschikte om ruimte voor zichzelf te maken, de intense strakke hitte om haar heen meer dan hij wist hoe hij ermee om moest gaan zo plotseling door de uitdrukking die zijn gezicht beheerste. Maar dat was waar hij om vroeg.

Zonder een moment te aarzelen gromde ze en begon een harde aanval op zijn lichaam, haar speeltje, haar eigendom. Ze sloeg haar heupen op en neer in hem, hem tegen het bed stotend met een woede die het hele bed deed rammelen en schudden.

Haar kont stuiterde bij elke ruwe stoot, de zijne werd snel rauw, alsof ze hem een pak slaag gaf, de kracht van haar stoten was zo onverschillig krachtig.

Met haar hand rond zijn keel, hem genoeg lucht gevend om erbij te blijven, maar hem de mogelijkheid ontnemend om te schreeuwen of om genade of hulp te roepen, schikte ze zich in het vernietigende ritme van haar aanval.

Haar pik was thuis, zijn kont was gewoon perfect, zo strak en plezierig rond haar behoeftige pik, altijd strak en krachtig om haar heen knijpend, alsof het haar naar buiten probeerde te duwen, maar alleen maar dienend om de ervaring des te heerlijker te maken.

“Oooh fuck ja, knijp in mijn pik, net als dat jij kleine slet! Ugh, fuck! Je weet echt hoe je een lul moet nemen, is het niet? Fuck je bent zo fucking goed!” Ze hijgde, spottend in zijn oor, hem kleinerend terwijl het bed onder hen kraakte, hun lichamen op elkaar kloppend in een wellustige symfonie van geluid.

Ze gaf hem geen moment rust en wisselde van tempo, van lange, harde stoten van wortel tot punt, om hem te dwingen haar hele lengte te ervaren, tot korte, diepe, snelle stoten, waarbij ze keer op keer de laatste centimeter in hem ramde, terwijl ze haar pik in hem drukte, wetend dat terwijl het genot van zijn strakke, hete gat, dat haar pik uitmelkte, extreem was, haar gerichte stoten op zijn prostaat hem een nieuw scala aan sensaties zouden laten voelen, waarbij ze pijn met genot vermengde.

“Ja, daar hou je verdomme van, hè…” snauwde ze, terwijl ze over zijn wang likte, zijn ogen dichtgeknepen terwijl hij piepte en hijgde bij elke stoot in hem, spuug druipend uit zijn mond om vlekken achter te laten op zijn kussen, zijn wangen blozend van kleur, “Ja, dat doe je, je houdt ervan om geneukt te worden als een meisje, jij slet, ik wed dat je kont-kutje zo verdomd goed voelt vol van mijn pik!”

De benen van de jongen schopten hulpeloos terwijl hij volledig werd gedomineerd door Victoria’s lichaam en pik, zijn rug glibberig van het zweet waar haar huid over de zijne gleed terwijl ze zich keer op keer in hem sloeg, zijn kleine ring in brand, de sensaties van zo volledig gevuld te zijn, zijn wanden uitgerekt, gemaakt om haar te passen als een handschoen was zo extreem en overweldigend voor hem, zijn geest zonder gedachten behalve voor de pijn en het genot.

Hijgde hard, haar adem condenseerde op zijn huid, één hand nog steeds bezitterig in zijn nek, haar andere lager, tastend en knijpend in zijn kont en taille, gebruikend als hefboom terwijl haar dikke lul in hem verdween met elke schommel van haar heupen.

Hij slaakte een scherpe zucht toen Vicky, met een verbaasde grom van haarzelf, zich te ver terugtrok bij een stoot, haar pik uit zijn kont stootte om over zijn onderrug te glijden, een heet nat spoor van haar eigen prooi achterlatend. Knarsetandend schommelde ze een paar keer heen en weer, in een poging haar pik weer op één lijn met hem te krijgen, maar dat lukte niet en met een wanhopige grom leunde ze voorover, haar tempo onderbrakend terwijl ze tot stilstand kwam, even op adem komend, haar hand slapend uit zijn nek terwijl ze zijn kleinere lichaam met haar eigen lichaam verstikte, de jongen hard hijgend, schattig jankend bij elke uitademing tijdens het korte moment van respijt.

“You’re such a good fucking lay baby…” kirde ze liefkozend in zijn oor, kuste hem op zijn wang voordat ze haar gezicht in zijn weelderige zachte haar drukte, rook de kokosshampoo die hij moest gebruiken voordat ze lang en langzaam uitademde, gretig om weer aan de slag te gaan.

Ze leunde op haar rug en rolde hem zonder weerstand op zijn rug, waar hij, in het bijna donker, met zijn ogen knipperde naar haar imposante gestalte. Ze nam zijn hand in de hare, tilde hem op en leunde voorover zodat zijn vingers in het zachte vlees van haar hangende borst zonken en drukte hem omhoog zodat hij hem in zijn handpalm woog.

“Voelt goed, nietwaar minnaar…” spinde ze zachtjes, terwijl ze haar hand om de zijne klemde zodat hij in haar borst kneep, een kreun van haar lippen trekkend.

Hij antwoordde niet, maar ze grijnsde, dat hoefde ook niet, ze wist dat hij het heerlijk vond.

Ze liet zijn hand vallen en streelde met haar vingertoppen langs zijn lichaam, de bijna droge huid van zijn borstkas strelend die in de lakens van het bed was gedrukt. “Zo fucking schattig…” ademde ze in zichzelf genietend van de warme zachtheid van zijn lichaam, ze grijnsde toen ze voelde hoe snel zijn borstkas op en neer bewoog. Ze vervolgde het spoor van haar vingers tot ze zijn pik bereikten.

“Mmm brave jongen…” lachte ze een beetje, zijn pik keihard tegen zijn buik, nog steeds stevig in zijn condoom omhulsel, “Oooh je gaat zo’n blijvertje worden.”

Ze beet op haar lippen, plaatste zich tussen zijn dijen en pakte zijn beide polsen vast, trok ze over zijn lichaam naar beneden, zijn vingers rustten nog net tegen haar bekken terwijl ze haar pik nog een keer klaarzette, ongeduldig om zich weer in hem te begraven, zijn benen om haar middel, steunend op haar dijen, missionaris.

Na slechts een paar seconden waarin haar pik tussen zijn wangen gleed voelde ze de bekende omhelzing van haar top die zijn doel vond, met een lage kreun gleed ze naar voren, haar pik bijna sierlijk omhoog drukkend in zijn meegaande kont, de onmiddellijke warmte en wrijving om haar heen een gelukzalig moment.

Bijtend op haar lip keek ze naar beneden, zag hem, hoofd achterover gekanteld, mond open, ook kreunend, zijn vingers drukkend in haar lichaam, zijn rug gebogen terwijl hij staarde naar niets anders dan het vuurwerk dat afging achter zijn ogen als de sensaties van gevuld te worden met een meisjeslul. Perfect.

Terwijl ze hem vasthield begon ze haar heupen weer te bewegen, een vertrouwd ritme, een dat goed geoefend was met vele partners en dat succes garandeerde.

Ze ademde hard terwijl ze op hem neerkeek, terwijl ze zijn polsen stevig vasthield, maar niet genoeg om blauwe plekken te krijgen, terwijl ze haar lichaam tegen het zijne stootte, haar pik steeds weer in hem stotend, zijn opgerekte liefdesgaatje beukend in de vorm van haar verlangen, elke stoot perfect gericht om hem net zo te stimuleren als zijzelf gestimuleerd werd, zij het op een heel andere manier.

Toen ze haar snelheid vond, op het geluid van de regen, klapten hun lichamen tegen elkaar, het enige andere geluid was hun even zachte gekreun van genot. Ze kauwde op haar lip en keek blij op hem neer toen zijn lichaam bij elke stoot tegen de lakens schokte, haar eigen volle borsten stuiterden op haar borst, de tepels duidelijk hard in het lage licht.

Ze voelde een maar al te bekend gevoel in haar achterhoofd opkomen, mooi en heerlijk, een belletje dat rinkelde en haar vertelde dat het magische moment naderde, steeds dichterbij komend met elke krachtige stoot.

Ze keek naar beneden, concentreerde zich op haar partner en zag in hem veel van de tekenen die ze zelf ook voelde, zijn vingers, tegen haar lichaam gehouden, waren aan het buigen, zijn rug kromde zich, zijn lichaam kronkelde. Ze wist dat een deel van hem zichzelf zou willen aanraken, zich zou willen aftrekken, maar dat zou haar overwinning stelen van hem te laten klaarkomen van niets anders dan haar pik, maar ze kon niet ontkennen dat ze allebei op het rechte pad waren.

Ze wilde dichterbij zijn, haar neukspeeltje omhelzen op het moment van hun gezamenlijke hoogtepunt, dus bewoog ze zijn armen omhoog en klemde ze boven zijn hoofd terwijl ze naar beneden leunde, haar lippen slechts centimeters van de zijne terwijl ze warm en zwaar tegen hem ademde, starend in zijn prachtige gezicht dat hij niet kon helpen maar van links naar rechts wipte, hulpeloos tegen haar kracht en tegen het opkomende getij van zijn eigen naderende orgasme.

Met haar borsten tegen zijn borst gedrukt en haar ballen tegen zijn kont gedrukt bij de diepste stoot van elke stoot, hield ze haar penetratie doelbewust schuin om constant tegen zijn prostaat te wrijven, zijn lichaam boog en kronkelde, wanhopig op zoek naar elke vorm van contact met zijn harde pik, maar ze hield de gladde huid van haar buik net buiten bereik.

In een oogwenk voelde ze het, voelde zijn kont zich plotseling om haar pik klemmen en wist zonder enige twijfel dat hij klaarkwam, zijn hijgen scherp en ongelovig terwijl haar strakke kont haar pik melkte en haar naar de rand van haar eigen krachtige orgasme duwde.

“Kijk me aan, schatje, kijk me aan…” fluisterde ze tussen oppervlakkige ademhalingen en tot haar genoegen draaide hij zijn hoofd om, hun ogen ontmoetten elkaar terwijl ze beiden kreunden in het moment van pure gelukzaligheid. Terwijl ze in zijn ogen staarde, barstte haar pik kaal in de jongen, elke zwelling van haar pik ging gepaard met een hete puls van dik, heet zaad, ballen diep in zijn melkende kont, zijn gespannen ring strak rond de basis van haar pik, elke stevige centimeter van haar meisjeslul werd ongewild gemasseerd door zijn meegaande lichaam.

Ze kuste hem, heet en diep, haar tong vulde zijn mond terwijl haar pik in hem werd opgebruikt, haar ballen schokten tegen zijn wangen terwijl ze elke druppel sperma die ze kon opbrengen in de wachtende warmte van zijn nu meegaande kont deponeerden, haar handen lieten zijn polsen los, het kon haar niet meer schelen wat hij deed, haar handen bewogen zich naar beneden naar zijn haar en gezicht, liefdevol strelend terwijl het genot door hen beiden stroomde.

Met een paar laatste korte, scherpe stoten voelde ze hoe haar climax begon af te nemen, haar lichaam verslapte boven op het zijne, zijn eigen handen lagen slap boven zijn hoofd, een hand greep naar de lakens, de andere open en bloot, zijn ogen gesloten toen ze de kus verbrak, naar beneden kijkend naar zijn open mond met verlangen.

Ze kuste hem weer kort, ze dwong zichzelf zich te concentreren, haar handen bewogen zich tussen hen in, terwijl ze naar iets heel belangrijks zocht. “Oooh goden… Dat was de beste neukbeurt van mijn leven, je bent zo’n perfecte kleine bil slet, zo strak… “Ze beet op haar lip, “Ik zei toch, schatje, dat je van mijn pik zou klaarkomen, wees een brave jongen voor Vicky…” zei ze zachtjes terwijl ze een beetje voorover leunde en het gebruikte condoom over zijn lippen draaide, met haar vingers langs de gladde, ingevette lengte van het hangende latex, een paar dikke slierten sperma druppelden eruit en in zijn wachtende mond.

Hij jammerde verrast en wilde zijn hoofd opzij draaien, maar zij hield zijn gezicht in haar handen en gooide het condoom achteloos op het bed naast hem. “Shhh baby, slik het door…” drong ze aan en na een paar tellen proberen zijn hoofd opzij te draaien zonder resultaat, jankte hij schattig en slikte door.

Met een kleine rilling van genot grijnsde Victoria en ging op haar zij naast hem liggen, haar overheersing compleet, de bittere smaak van zijn nederlaag letterlijk dansend over zijn tong tot in zijn maag terwijl ze genoot van haar overwinning, “Brave jongen, je bent zo’n brave jongen…” prees ze, terwijl ze zijn wang liefkozend kuste.

Ze lagen een paar lange minuten naast elkaar, haar hand trok zachte cirkels over zijn borst terwijl hij bijkwam, hoewel ze wist dat hij zelfs met deze pauze te uitgeput zou zijn om enige vorm van weerstand te bieden, niet dat het er nu toe deed, natuurlijk. Ze had zijn fantasie vervuld, hem gegeven wat hij wilde en er zoveel meer voor terug genomen.

“Mm… Ik ben blij dat ik je zo’n fijne avond heb kunnen bezorgen,” zei ze na een tijdje, terwijl ze de stilte verbrak met een lage fluistering, terwijl ze zich op haar rug van hem af rolde, “maar… Ik moet terug naar mijn huis.”

Met, te oordelen naar hoe langzaam het ging, een gezamenlijke inspanning, rolde hij op zijn zij, zachtjes jammerend terwijl hij zijn arm over haar buik legde, net onder de zwelling van haar borst, zijn been over het hare optillend, haar vasthoudend, “Alsjeblieft… Blijf alsjeblieft…” fluisterde hij met een klein stemmetje, vol van schaamte en vernedering.

Victoria grijnsde een beetje en kon zo’n smeekbede niet negeren, dus werkte ze zachtjes met haar arm onder zijn hoofd, hem aanmoedigend zijn hoofd op haar volle borsten te laten rusten, wat hij deed, zich neerzettend, tegen haar aanleunend.

Met een zucht ontspande ze zich, haar lichaam voelde koel aan in de kamerlucht, maar de kou verleidde de jongen er alleen maar toe om dichter tegen haar aan te kruipen, iets wat ze niet graag ontmoedigde.

Ze sloeg een arm om hem heen en op het zachte geluid van zijn lichte ademhaling en het geluid van de regen, begon ze langzaam in slaap te vallen.

De jongen slaakte een geschrokken gilletje toen een vrolijk deuntje door de kamer begon te ratelen. Vicky werd ruw uit haar bijna-slaap gehaald door zijn plotselinge, verraste ruk, evenzeer als door het geluid, gefrustreerd kreunde ze, terwijl ze een hand omhoog stak om door zijn zijdezachte haar te halen en hem te kalmeren, haar andere hand reikte naar de plek waar ze haar telefoon had neergelegd: “Shh baby, het is maar mijn ringtone, ga maar weer slapen liefje… “Ze kirde en hij schuifelde een beetje, ontspande zich tegen haar aan toen ze de telefoon opnam en hem voor haar gezicht hield, “Wat? “

“The fuck!” Hannah’s stem.

“Wat bedoel je met ’the fuck’?” antwoordde ze, Hannah’s stem nabootsend, zij het met een veel slaperiger toon.

“Ik kreeg net een telefoontje van fucking Ben dat is wat! Je bent niet komen opdagen, wat is er met je aan de hand?!” Hannah schreeuwde bijna door de telefoon.

“Pff, maak je niet zo druk Hannah, ik heb net een lading in Ben geschoten! Hij ligt nu letterlijk tegen me aan gekruld,” zei ze, terwijl ze lichtjes in de jongen kneep, alsof ze het duidelijk wilde maken, hoewel Hannah dat niet kon zien.

“Onzin Vicky! Ik heb hem net een seconde geleden aan de telefoon gehad, ik ga nu rond om voor je in te vallen aangezien je zo duidelijk afgeleid bent.”

Vicky fronste diep, “Serieus Hannah! Ik ben hier nu met hem, kijk,” ze hield de telefoon iets van haar hoofd weg en keek op de jongen neer, “Hé, Ben, zeg Hannah dat ik hier bij je ben,” ze hield de telefoon naar hem neer en in het zwakke licht van haar telefoonscherm knipperde hij naar haar op, zo lief en mooi.

“Eh… Ik heet Danny?” Zei hij zachtjes, terwijl hij zich nog wat steviger tegen haar opkrulde, alsof hij vergelding verwachtte voor dit feit.

Vicky staarde even naar hem, naar zijn lieve gezichtje en ze hoorde Hannah toen scherp hijgen en bijna schreeuwen door de telefoon: “Wie is dat!?”

Vicky trok de telefoon terug naar haar oor, “Errr, je zei Appartement 22, 105 Gentech Road, ja? Lichtbruin haar?”

“Oh. Mijn god. 105B Vicky!!! 105 ‘B’,” ze spande de letter, “heb je het verkeerde adres?! Zei je lichtbruin? Ben is donkerbruin! Heb je de verkeerde geneukt? Hoe weet je dat eigenlijk!!!”

Bijtend op haar lip, haar angsten voelend, hing ze de tierende Hannah op, legde de telefoon op stil en legde hem neer, de kamer nu plotseling stil, afgezien van het bonzen van haar hart in haar borst en het getik van regendruppels.

Ze wist niet hoe lang ze in stilte had gelegen, maar een gewichtsverplaatsing van de jongen, Danny, bracht haar terug naar het heden. Ze hield haar hoofd schuin en keek op hem neer, haar stem bijna haar bezorgdheid uitademend: “In… De ochtend… Wil je de politie bellen?…”

Hij beet even op zijn lip, keek naar haar op, waarschijnlijk verrast door het plotselinge gebrek aan vertrouwen, haar hele leven praktisch in zijn handen, “Mm, ik zou liever dat ontbijt voor je maken dat je wilde…”

“M-meen je dat?” vroeg ze, haar stem hoopvol.

Hij knikte even voordat hij zich weer tegen haar borst aan nestelde, haar aanbad, Vicky achterlatend om naar het plafond te staren, het gelukkigste meisje dat er bestond, proberend de gebeurtenissen in haar hoofd om te draaien nu ze wist dat dit niet eens Ben was, de gebeurtenissen van de nacht herschikkend zodat ze in dit nieuwe perspectief pasten. Ze wist maar één ding zeker: Hannah zou haar dit verhaal niet laten vergeten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *