Gedeeld!

Hij vertelde me dat hij me ging delen. Ik geloofde hem niet, maar dat had wel gemoeten. Meester belt om te zien welke plannen ik heb voor de avond en of ik uit wilde gaan. Natuurlijk doe ik dat. Ik kleed me in mijn kortste zwarte jurkje en thigh highs. Geen slipje of beha zoals normaal.

Als je me ophaalt, laat je me mezelf presenteren voor je inspectie. Je zorgt ervoor dat mijn poesje glad geschoren is, draait me om en geeft me een paar klappen op mijn kont. Als ik opsta, geef je me een leuke, maar passende halsband om.

We rijden naar een klein restaurant en je laat me weten dat we daar wat vrienden ontmoeten en je verwacht dat ik me op mijn best sletterig gedraag en je aanwijzingen opvolg. Het restaurant is uniek – er zijn geen centrale tafels, maar in elke ruimte staat een klein bed. Raamgordijnen kunnen open of dicht als de klanten dat willen.

We zijn er eerder dan je vrienden, en je vertelt me dat je wilt dat ik tegenover je ga zitten, met mijn benen licht gespreid zodat je mijn natte kutje kunt zien. Als de heren aankomen, trek je me omhoog en stel je me voor als je slet. Ze geven me allebei een knuffel, waarbij de ene zijn handen over mijn kont laat gaan, terwijl de andere aan mijn borst voelt. Ik kijk je vragend aan en je knikt met je hoofd. Ik begin te beseffen dat dit geen normaal diner voor mij is.

Zittend in mijn stoel, mijn benen licht gespreid, en mijn mond lichtjes open zoals ik weet dat jij dat graag hebt, luister ik naar jullie drieën die praten. Als me een vraag wordt gesteld, geef ik antwoord, maar verder spreek ik niet. De ober komt onze bestelling opnemen en vertrekt dan. Een van de heren, Mike, vraagt of mijn mond zo goed is als hij eruit ziet. Ik glimlach en jij zegt ja – wil je proberen. Natuurlijk! Dus ik zak door mijn knieën, terwijl hij zijn broek losmaakt en ik mijn mond rond zijn pik schuif. Op en neer, deep throating en zuigen, hij pakt de achterkant van mijn hoofd en duwt me sneller en harder naar beneden totdat hij zijn sperma in mijn mond loost. Ik slik het door zonder een druppel te verliezen. Ik vraag of hij tevreden is en terwijl hij ja zegt, trek jij me over je schoot en slaat me op mijn kont. Als de jongens vragen waarom, zeg je dat ik niet mag vragen of ik tevreden ben. Mijn kont klopt, ik ga terug naar mijn stoel en ga weer zitten.

Kijkend naar jou, vraagt de andere heer, Steve, wat ik nog meer mag doen. Je vertelt hem dat alle 3 de gaten open staan voor gebruik, samen met mijn borsten. Ik mag op mijn kont, kut en borsten geslagen worden. Maar ik mag niet op mijn gezicht of hoofd geslagen worden. Steve wil weten of hij me achter het scherm mag nemen om mijn kont te proberen voor billenkoek en neuken. Je zegt ja en loopt dan naar me toe. Je trekt aan mijn haar, laat me staan en zegt dat ik moet genieten. Ik weet dat dit mijn toestemming is om te komen als het nodig is. Je doet me een riem om en geeft die aan Steve.

We gaan achter het scherm waar hij mijn jurk naar beneden trekt en mijn borsten blootstelt, terwijl hij zijn benen gebruikt om de mijne te spreiden. Hij masseert mijn borst met een hand en voelt hoe nat mijn kutje is voordat hij er een paar vingers in schuift. Zijn hand gaat van mijn borst af en dan voel ik een scherpe brandwond op mijn borst als hij erop slaat. Eerst de ene borst, dan de andere tot ze allebei roodgloeiend en stekend zijn. Dan buigt hij me over het bed en tilt mijn jurk op waardoor mijn kont voor hem zichtbaar wordt. Ik hoor hem zijn broek losmaken terwijl hij mijn benen spreidt. Hij duwt mijn hoofd op het bed en houdt mijn nek daar een minuut vast voordat hij wegstapt. Hij zegt: “tel,” maar ik begreep het pas nadat ik de smakkende sensatie op mijn kont voelde. Ik miste de eerste klap, maar de tweede en de volgende 10 niet.

Toen voelde ik hem zijn lul in mijn kletsnatte kutje schuiven. In en uit, harder en harder, me op het bed wiegend, maar niet liggend. Hij trekt aan mijn haar en hoofd en zegt dat ik er niet zo makkelijk vanaf kom. Hij trekt zijn lul uit mijn kut en duwt hem in mijn strakke kont. Ik train mijn kont elke dag om geneukt te worden, maar de kracht van het binnendringen doet me het uitschreeuwen van de pijn en de focus die ik had verliezen terwijl ik me van Steve los trek.

Ik voel een klap op mijn kont en de stem van mijn meester zegt dat ik terug in positie moet gaan staan en hem moet nemen. “Ja Meester” terwijl ik weer opsta, over het bed leun en Steve naar me toe trek. Ik spreid mijn kont wijd en smeek hem zijn kloppende lul weer in mijn kont te stoppen. Ik voel zijn hoofd mijn gat wijder en wijder spreiden terwijl hij in me duwt. Hij grijpt mijn middel en trekt me weer dichter naar hem toe, legt zijn hand om mijn nek en recht mijn rug zodat hij bij mijn borst kan. Voorover leunend slaat hij zo hard als hij kan op mijn borst en zegt me dan dat ik me beter niet meer kan terugtrekken. “Dat zal ik niet doen meneer, dat beloof ik.”

Hij duwt me terug naar beneden en blijft mijn kont afstraffen met zijn lul. Hij trekt zijn lul uit tot aan de rand van zijn hoofd en ramt dan zo hard als hij kan in me voordat hij zich weer terugtrekt. Hij beukt me tot hij explodeert en mijn kont vult met sperma.

Als hij zich terugtrekt, slaat hij een paar keer op mijn kont en zegt “goede slet.” Mijn Meester loopt naar me toe, schuift mijn grote anaalplug in, geeft me een glas wijn en zegt dat ik mijn eten moet komen opeten voordat het koud wordt. Ik ga zitten, mijn kont in brand en tot de rand toe gevuld, mijn borst doet pijn van het slaan, en mijn kutje klopt omdat het nog niet geneukt is.

We eten, en dan vraag ik of ik me mag excuseren om naar het toilet te gaan. Mijn Meester volgt me naar buiten met de aanwijzing dat ik mijn anale speeltje erin moet laten en dat ik niet mag masturberen. Ik moet meteen terugkomen want er komt zo een ronde 2. Ik gebruik de badkamer, fris mijn make-up op en ga dan terug naar binnen.

Mike trekt me op zijn schoot, spreidt mijn benen en voelt aan mijn kutje. Het is druipend nat en kloppend als hij zijn vingers naar binnen schuift en lichtjes met mijn clit speelt. Ik krom mijn rug als ik klaarkom en hij stopt en zegt dat hij nog niet klaar is. Hij vraagt me of ik al klaar ben om geneukt te worden “Ja meneer” zeg ik. Omdat de tijd begint te dringen, en Mike mijn kont wil neuken en Steve mijn kutje, besluiten ze mij in een tag team te doen. Ik ben nerveus, want ik ben nog niet in beide gaten gevuld door iets anders dan de lul van mijn Meester en een speeltje.
We gaan met z’n drieën terug achter het scherm en Steve trekt zijn kleren uit en gaat op het bed liggen. Ik trek mijn riem naar hem toe, schrijlings op zijn benen terwijl hij zijn pik in mijn kutje leidt en me begint te neuken waardoor ik nog natter word. Mike pakt dan mijn middel, trekt het anale speeltje eruit en duwt erin. Mijn kont is al uitgerekt en nat van het vroege neuken en hij glijdt er zo in.

Hij pakt mijn riem van Steve af en trekt mijn hoofd achterover zodat Steve mijn borsten kan pakken en erin kan knijpen, terwijl hij mijn tepels tussen zijn vingers rolt. Beide mannen neuken me zo hard als ze kunnen, in een snel en heftig ritme. Ik kom keer op keer tot een hoogtepunt, terwijl ik Steve doorweek. Ze haperen even en dan rammen ze allebei tegelijk in me terwijl ze allebei klaarkomen. Mike slaat op mijn kont en schuift dan het anale speeltje terug in mijn gat terwijl hij zich terugtrekt. Steve doet hetzelfde met mijn kutje, zodat ik nog steeds dubbel gevuld ben.

Trillende benen, ik val op mijn knieën, en zuig beide mannen schoon van mijn sappen. Kruipend naar mijn Meester, stel ik me aan hem voor, en vraag of ik iets te drinken mag. Hij geeft me mijn wijn, en als ik wil opstaan, zegt hij dat ik op mijn knieën aan zijn voeten moet blijven zitten. “Ja Meester.”

Steve en Mike komen uit het bedgedeelte en gaan glimlachend weer aan tafel zitten. Meester vraagt hen hoe ik het voor hen heb gedaan. Ze vertellen hem dat ik het na de eerste minuut van aarzeling prima deed. Hij vraagt naar de aarzeling terwijl zijn hand in mijn haar zit en me naar hem laat kijken. Ze vertellen hem dat het een minuut duurde om in mijn kutje te glijden, omdat het niet zo nat was als het zou moeten zijn, maar dat duurde niet lang. Hij vraagt of er nog andere problemen waren, en ze vertellen hem nee. Wil je haar in de toekomst verhuren, en ze zeggen ja. Steve en Mike staan op om te vertrekken en zeggen dat ze me snel zullen zien.

Meester kijkt op me neer en vraagt hoe ik me voel. Ik zeg hem goed, volgepropt met speeltjes en wensend dat hij me zou neuken. Sta op, we vertrekken en gaan terug naar het huis. Daar vertelde je me me uit te kleden, beide speeltjes eruit te halen, beide gaten schoon te maken en dan een douche te nemen. Als ik klaar ben, wacht hij me op in de slaapkamer.

Hij doet mijn grote halsband om, maakt mijn handen vast, en maakt ze vast aan de bout boven mijn hoofd. Hij kijkt me aan en vraagt hoe ik genoten heb van mijn eerste deelervaring. “Het was prima,” zeg ik hem, terwijl ik hem ook vertel dat ik niet dacht dat hij er echt mee door zou gaan. “Oh je zult nog vele malen gedeeld worden”, waarna hij me omdraait en mijn kont uittrekt en ik de zweep tegen mijn kont voel slaan. De volgende keer zul je niet aarzelen (smak) “nee meester, dat doe ik niet” roep ik uit als de zweep weer op mijn kont slaat. Dan ga ik over op de zweep en voel hoe die over mijn kont en rug gaat.

Je weet dat ik weer nat word, trekt me naar beneden, duwt me op mijn knieën en duwt je pik in mijn mond. Ik neem je een paar keer helemaal in mijn keel voordat je me eraf trekt en me met mijn gezicht eerst op het bed duwt met mijn kont in de lucht. Je dikke pik schuift in mijn kont die je neukt terwijl ik het uitschreeuw in extase en voldoening dat je me neemt. “Je zal zeker nog vele malen gedeeld worden.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *