Gebruik me

Ik wist niet zeker wat ik daar deed. Ik had in mijn hotelkamer moeten zitten om te analyseren waarom de deal die ik had gesloten in duigen was gevallen.

Ik ben een bemiddelaar (een hele goede, zou ik kunnen toevoegen), wat betekent dat ik individuen en bedrijven help hun geschillen op te lossen en tot een overeenkomst te komen voordat de rechtbanken en advocaten zich ermee gaan bemoeien. Dat is deze keer niet gebeurd.

Ik was naar Silicon Valley gevlogen om een overeenkomst tussen twee techbedrijven af te ronden. Alles lag op schema tot een van de CEO’s koude voeten kreeg en het aanbod van het bedrijf introk. Nu waren we terug bij af.

Wat had dat te betekenen? Ik had geen idee. Dat is wat ik had moeten uitzoeken. Maar ik moest wat stoom afblazen, en dat bracht me naar een bar een paar kilometer van mijn hotel.

Het was niets bijzonders, maar goed genoeg om in een hoekbankje aan een cola te nippen. Ik had een rustige en eenzame avond gepland, een paar drankjes, en dan zou ik morgen mijn probleem aanpakken.

Toen kwam ze binnen.

In een eenvoudige mouwloze zwarte jurk die tot net boven haar knieën kwam en kurken sleehakken, zag ze er toch exotisch uit. Ik denk dat het haar amandelvormige grote bruine ogen waren, lange donkere wimpers, en hoge prominente jukbeenderen. Haar kleine mond zag eruit alsof hij voortdurend naar een kus verlangde. Haar huid was bruin en haar donkerbruine haar was getint met een subtiele paarse tint. Haar allure werd nog vergroot door de piercings in haar linker wenkbrauw en haar kleine neus. Er was een lange bloementatoeage die langs haar dij omhoog liep en onder haar jurk verdween, en een andere die over de lengte van haar linkerarm liep. Haar kuiten waren welgevormd en haar dijen dik, haar kont werd omhoog geduwd door haar sleehakken.

Ze zat alleen aan de bar en haalde haar telefoon tevoorschijn. Ik keek even toe hoe ze scande en scrolde, toen fronste ze haar wenkbrauwen, kennelijk geërgerd over iets. “Fuck…” hoorde ik haar onder haar adem fluisteren. Ze legde de telefoon voor zich neer, keek recht voor zich uit, en zuchtte zwaar.

Ik voelde met haar mee, ook al had ik geen idee wat er zojuist gebeurd was. Ik had al eerder met de gedachte gespeeld om haar te benaderen, maar nu was ze waarschijnlijk in een slechte bui en was het waarschijnlijk niet het juiste moment. Aan de andere kant, zo redeneerde ik, had ze misschien een opkikkertje nodig.

Ik twijfelde, totdat ik besloot dat ik, omdat ik toch al van plan was snel weg te gaan, net zo goed even “hallo” kon zeggen op weg naar buiten. Als ze niet geïnteresseerd was, kon het geen kwaad.

Ik stond op van mijn plaats in het hokje en liep naar de bar om naast haar te gaan staan. Ik zette mijn drankje neer, leunde met mijn ellebogen op de bar en draaide mijn hoofd naar haar toe.

“Excuseer me,” zei ik, haar aandacht trekkend. Ze keek nog steeds geïrriteerd naar me. Maar ik kon niets anders doen dan doorzetten. “Ik ben te uitgeput om zoiets te proberen en ik zal het waarschijnlijk verpesten. Maar je bent absoluut prachtig en ik zou hier graag komen zitten en je op een drankje trakteren als je me dat toestaat.”

Ze zuchtte opnieuw en wierp een blik op haar telefoon. “Ik denk het.” Een onheilspellend begin, dat is zeker.

Ik trok de barkruk naar buiten en ging zitten. Ik trok de aandacht van de barman en zij bestelde haar drankje. Terwijl we wachtten, zei ik: “Ik wil niet griezelig overkomen of zo, maar het leek alsof je teleurstellend nieuws kreeg.”

Ze haalde haar schouders op. “Dat kun je wel zeggen. Ik ben gewoon in de steek gelaten.”

Wie bij zijn volle verstand zou deze schoonheid laten zitten? “Het spijt me,” zei ik, enigszins oprecht.

“Het is oké,” antwoordde ze. “Het was gewoon een tondel wedstrijd.”

“Nou, wie het ook was is een idioot om de kans om je te ontmoeten voorbij te laten gaan.” Niet mijn meest originele zin, maar wat maakt het uit. Ik was moe.

“Bedankt,” antwoordde ze. “Ik ben Zatianna.”

“Mark,” antwoordde ik en stak mijn hand uit om de hare te schudden. Op dat moment bracht de barman haar martini.

“Wat brengt jou hier?” vroeg ze terwijl ze een slok nam. “Meiden oppikken?”

grinnikte ik. “Nee, ik ontwijk mijn onvermijdelijke terugkeer naar het werk. Ik heb vandaag ook slecht nieuws gekregen.”

“Wat is dat dan?” vroeg ze. “Wat doe je?”

Ik legde uit wat ik deed, zo kort als ik kon omdat mijn werk niet zo opwindend was, en vertelde haar over de deal die net was mislukt.

“Dat is klote,” antwoordde ze toen ik klaar was. “Maar het is tenminste nog niet voorbij, toch? Je kunt nog steeds een andere deal sluiten.”

“Misschien,” zei ik. “De tijd zal het leren. Wat doe je voor werk?

“Ik heb wat modellenwerk gedaan en wat klusjes. Nu ben ik bezig met mijn studie.”

We praatten een tijdje over die onderwerpen. Terwijl we praatten begon ze zich open te stellen, en deelde uiteindelijk details over haar opvoeding.

“Ik groeide op in een zeer conservatief gezin,” legde ze uit, “en ik voelde me altijd zo… opgesloten. Ik wilde alles ontdekken, leven en ervaren wat ik kon.”

Ik knikte. Ik kon het begrijpen.

“Dus, toen ik uit huis ging,” ging ze verder, “werd ik… een beetje een cumslut.”

Dit verraste me. Ik wist dat ze al wat ontspannen was sinds we begonnen te praten, maar ik had niet verwacht dat ze zo direct zou zijn. Niet dat ik het erg vond.

“En hoe pakt dat uit voor jou?” vroeg ik.

“Ik vind het geweldig!” riep ze uit. “Ik voel me zo levend en…vrij. Ik kan nu zijn wie ik echt ben.”

“In dat geval, ben ik echt blij voor je!” zei ik, en meende het echt.

“Dank je. Ik heb iets over mezelf geleerd. Ik ben half blank, half Aziatisch,” legde ze uit. Toen leunde ze voorover en zei met een knipoog: “Maar ik ben honderd procent kinky.”

Ik glimlachte en nam een slok van wat er nog over was van mijn drankje, terwijl ik verwerkte wat ze me vertelde.

“En jij?” vroeg ze.

“Ik? Nou… ik hou er net zoveel van om met vrouwen om te gaan als iedereen, maar de meeste van mijn ontmoetingen zijn nogal… vanilla.”

Ze grinnikte, “Klinkt alsof je een beetje moet uitbreiden.”

Ik grijnsde. “Ik ben het met je eens. Maar er zijn er twee voor nodig, weet je?”

Ze pauzeerde even, blijkbaar dacht ze ergens over na. Tot slot, haar lippen gebogen en haar ogen vernauwd. Ze leunde naar me toe en legde een hand op mijn onderarm.

“Ik zal je wat vertellen,” zei ze net boven een fluistering. “Ik ben vrij goed in het lezen van mensen, en jij lijkt me een goede jongen. Waarom stel je het werk niet wat langer uit, kom met me mee, en dan zullen we zien wat we daaraan kunnen doen?”

Ik deed moeite om mijn mond niet open te laten vallen. Ja, fuck werk. Ik zou haar echt niet afwijzen.

Ik vernauwde mijn ogen om haar uitdrukking te evenaren, leunde voorover, en fluisterde: “Leid de weg.”


Ik betaalde voor onze drankjes en belde voor een Uber. Haar appartement was maar tien minuten rijden, maar onze handen wilden niet zo lang wachten. Onze chauffeur was zich blijkbaar niet bewust van wat er op de achterbank gebeurde. Zatianna begon met haar hand over mijn schaamstreek te gaan, waardoor mijn pik meteen hard werd tegen de pakbroek die ik droeg. Mijn vingers streelden haar dij en gingen, heel langzaam, langs haar been omhoog om haar kutje door haar slipje te plagen.

We genoten van elkaars aanrakingen gedurende de hele rit, geen van ons zei een woord. Tegen de tijd dat we Zatianna’s appartement bereikten, was haar slipje vochtig aan de voorkant en mijn voorvocht doorweekte de tailleband van mijn ondergoed.

Ze woonde op de eerste verdieping. Toen ze de deur opendeed en we binnenstapten, verspilde ze geen tijd. Ze slenterde naar de bank in haar kleine woonkamer, greep de zoom van haar jurk en trok hem over haar hoofd terwijl ze liep. Ze gooide het weg en ik stond daar, gebiologeerd door de bounce en jiggle van haar mollige billen als ze liep in haar sleehakken. Ze draaide zich om, ging op de bank zitten en tikte op de stoel naast haar.

Ik schudde mezelf uit mijn roes en nam, in een poging niet weg te rennen, plaats naast haar. Ze droeg geen beha, alleen een bordeauxrode string die haar kutje omsloot. Haar heupen plooiden terwijl ze zat, en mijn mond watertandde bij haar vrouwelijke dikte. Haar tieten waren niet enorm, maar ze waren parmantig en perfect gevormd. Haar donkere tepels vroegen om aandacht. Een grote bloemige tatoeage zoals die op haar arm en been strekte zich uit over haar torso onder haar borsten, en accentueerde ze perfect.

Toen ik op de bank zat, stond ze op en ging schrijlings over me heen staan, terwijl ze haar knieën aan weerszijden van mijn benen plaatste. Ze pakte mijn gezicht met een hand, leunde naar me toe, en onze lippen sloten zich in een hartstochtelijke kus. Mijn handen gingen onmiddellijk naar haar sappige billen, die schokten toen ze haar kruis tegen de bobbel begon te drukken die door mijn broek omhoog kwam.

Ze leunde achterover en knoopte mijn hemd los en hielp me het uit te trekken. Ze ging met haar vingers langs mijn armen en borst en glimlachte. “Ik vind het mooi,” keurde ze goed.

Ik legde mijn hand rond haar borsten en kneep terwijl mijn vingers in haar tepels knepen. “Ik ook,” beaamde ik.

Ze leunde voorover en fluisterde in mijn oor: “Nu ga ik je pijpen.”

Een sensatie schoot door me heen toen ze van me afstapte en op het tapijt knielde. Ik maakte mijn riem los en tilde mijn heupen op om mijn broek en ondergoed tot op mijn enkels te trekken. Mijn erectie veerde op en stond klaar voor haar.

Ze wist wat ze deed. Nadat ze mijn pik in haar hand had genomen en rond de kop had gelikt, sloot ze haar lippen rond mijn schacht en maakte er een punt van luid te slurpen terwijl haar hoofd op en neer bewoog. Al die tijd keek ze naar me op, haar ogen smekend om bevestiging. Ik ging goedkeurend met mijn vingers door haar haar.

Na een paar minuten zoog ze nog een laatste keer en met een “plop” trok ze haar lippen van mijn pik. Ze streelde me nog steeds met een hand en zei: “Ik heb een idee.”

“Wat je maar wilt,” beloofde ik.

Ze ging met haar tong langs de onderkant van mijn schacht, en zei toen: “Ik wil dat je me gebruikt.”

“Oh?” antwoordde ik, me afvragend wat dat betekende.

“Ik zal je zeggen wat ik ga doen. Ik ga naar de slaapkamer en doe je een blinddoek om. Ik wil dat je binnenkomt en met me doet wat je wilt.”

“Weet je het zeker?” Zei ik aarzelend. Ik was een hartstochtelijke minnaar maar onervaren in de kinky kant van slaapkamer capriolen.

“Dat ben ik,” bevestigde ze. “Ik wil iets nieuws proberen. En jij moet je meer openstellen.” Haar uitdrukking werd ernstig toen ze zei: “Ik vertrouw erop dat je stopt als ik je dat zeg.”

“Dat beloof ik.” Toen kwam de gedachte bij me op en ik kon mezelf wel schoppen. “Ik ben vergeten een condoom te pakken.”

Zatianna miste geen moment. Ze bleef ernstig kijken, hield haar hoofd opzij en zei: “Nou, dan moet je maar in een van mijn andere gaten klaarkomen.”

Ze glimlachte opnieuw, likte mijn lul nog een keer, en stond op. “Geef me dertig seconden.”

Ik knikte en keek naar haar kontje dat wiebelde en wiebelde terwijl ze snel terugliep naar haar slaapkamer, de deur op een kiertje achter haar open latend. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om de rest van mijn kleren uit te trekken, telde tot dertig, en volgde haar naar binnen.

Ik kwam binnen en zag haar op de rand van haar bed zitten, geblinddoekt en met niets anders aan dan de bordeauxrode string, waarvan de tailleband verdween in het dikke decolleté dat haar heupen maakten terwijl ze zat. Haar handen waren in haar schoot gevouwen en haar mond hing een beetje open en ze ademde diep in en uit. Omdat ik besefte dat dit nieuw terrein was voor ons beiden, was ik vastbesloten om het eerst langzaam aan te doen. Maar ik bleef me houden aan de belofte die ik had gedaan: haar gebruiken zoals ik wilde.

Ik liep naar haar toe en ging voor haar staan, de tijd nemend om haar pruilende lippen, haar parmantige tieten, en haar sappige dijen te bewonderen. Ik stak mijn hand uit om een van haar tieten te strelen, haar vlees te kneden en in haar stevige tepel te knijpen. Met mijn andere hand pakte ik een handvol van haar haar achter op haar hoofd en, langzaam maar stevig, trok ik haar naar achteren totdat haar gezicht naar me toe kantelde. “Uhhh…” ademde ze.

Ik leunde voorover en streek met het puntje van mijn tong over haar lippen. Haar mond opende zich een beetje. Ik nam de uitnodiging aan, duwde mijn tong naar binnen en zoog op haar bovenlip. Zij antwoordde en zoog mijn onderlip in haar mond. We omarmden allebei de slordige nattigheid en dansten speeksel heen en weer terwijl onze tongen om elkaar heen dansten en alle hoeken verkenden.

Ik hield haar haar nog steeds vast en trok me terug. “Sta op,” beval ik. Ik leidde haar aan haar haren, trok haar van het bed en liet haar los. Ik knielde voor haar en ging met mijn vingers langs de voorkant van haar dijen tot aan de tailleband van haar ondergoed. Ik leunde voorover om haar navelpiercing te likken, het koude metaal contrasterend met de warmte van haar navel. Toen trok ik met beide handen haar string langs haar benen naar beneden en liet hem op de grond vallen.

Ze had een prachtig kutje. Haar buitenste lippen waren dik en onbehaard. Daartussen spreidden zich de twee kleine vleugeltjes van haar schaamlippen, die de glinsterende nattigheid van haar opwinding onthulden. Haar clitoris priemde tegen haar beschermende kapje daarboven, en daarboven was een mooi getrimd lapje zwart schaamhaar.

Terwijl ik me aan haar heupen vasthield, leunde ik voorover om mijn neus vlak naast haar kutje te zetten en inhaleerde diep. De doordringende zoetheid van haar natuurlijke glijmiddel deed mijn pik trillen. Nog steeds haar heupen vasthoudend, duwde ik haar naar achteren totdat ze weer in een zittende positie op de rand van het bed viel.

Ik legde mijn handen op haar knieën en duwde haar benen uit elkaar. Haar kutlippen kleefden even aan elkaar en kwamen uiteindelijk uit elkaar toen haar benen zich spreidden. Ik schuifelde op mijn knieën naar voren en, een hand op haar borst leggend, duwde ik haar naar achteren tot ze op haar ellebogen viel.

Ik ging met mijn vingers op en neer langs haar binnenste dijen, blij om te zien dat haar ademhaling een beetje sneller ging. Toen leunde ik dicht bij haar kutlippen en blies er lichtjes op. Ze huiverde.

Ik was klaar om haar nu te proeven. Ik spreidde haar lippen lichtjes met mijn vingers en streelde met mijn tong van onder naar boven door haar schaamlippen, de geur van haar nattigheid prikkelde mijn zintuigen. Bovenaan klopte ik met het puntje van mijn tong op haar clitje.

Ik herhaalde dit een paar keer en trok toen met mijn duim de huid boven haar clitoris naar achteren, zodat die onder zijn kapje vandaan kwam. Ik ging er met mijn tong omheen en zoog mijn lippen er omheen terwijl mijn tong er overheen ging. Hierdoor verstrakten haar benen om me heen en kreunde ze, maar ik hield ze met mijn ellebogen tegen terwijl ik haar knopje met genegenheid overlaadde.

Ik besloot de dingen een beetje te veranderen, ik haakte mijn armen onder haar knieën en bracht ze omhoog om op mijn schouders te rusten. Hierdoor kantelde haar bekken naar het plafond en kreeg ik toegang tot haar gaatje. Terwijl ik met de duim van mijn ene hand langs en rond haar clitoris wreef en met mijn andere hand haar borst en tepel masseerde, duwde ik het puntje van mijn tong in haar. Eerst spande ze zich, blokkeerde mijn opmars, maar met een diepe uitademing ontspande ze en ik groef me in haar tot mijn mond tegen haar heuveltje drukte.

Haar poesje spande en ontspande zich rond mijn tong terwijl ik sneller over haar clitje wreef. “Mmmm….mmmm!” klonk ze bij elke uitademing. Haar dijen knepen tegen mijn hoofd en zonder enige waarschuwing voelde ik een warme straal van haar nattigheid tegen mijn tong spatten. Haar kutje verkrampte en ze kreunde: “Fuuuuuuuck…”

Ik hield niet op. Haar heupen bewogen, maar ik hield haar op haar plaats, vastbesloten om het meeste uit haar orgasme te halen. Zelfs toen haar kutsappen mijn mond vulden en langs mijn kin drupten, ging ik door. Ik kon niet genoeg krijgen van haar smaak. Haar kronkelen en knijpen rond mijn hoofd waren mijn fantasieën.

Toen het trillen van haar kutje afnam, deed ik dat ook. Ik haalde mijn tong uit haar en gaf haar lippen een laatste lik. Toen beval ik: “Ga liggen met je gezicht naar beneden.” Ik stond op en hielp haar in positie te brengen, met haar gezicht in de lengte op het bed.

Toen ze daar eenmaal lag, zwaar ademend en genietend van de naschokken van haar orgasme, ging ik naar haar kast. Ik vond vier riemen, waarvan ik dacht dat ze het zouden doen.

Ik bracht de riemen terug naar het bed waar Zatianna gespreid op haar buik lag, en wikkelde een riem om elk van haar polsen en enkels. Omdat haar bed geen hoofd- of voeteneind had, bond ik de uiteinden aan het bed vast. Ik pakte de fles Astroglide die ze op haar nachtkastje had staan. Toen ging ik aan het voeteneind van het bed staan om haar te bewonderen.

Door de druk van het matras op haar dijen en heupen leken ze nog dikker. Haar vastgebonden benen waren gespreid, zodat ik een perfect zicht had op haar kutje, en haar lichtjes ontblote bolle kontje stak in de lucht en nodigde me uit te doen wat ik wilde.

Haar voeten lagen met de zolen omhoog en ik streelde mijn vingers langs de onderkanten van elke voet. Ze huiverde. Ik was er zeker van dat het kietelde. Dat was het punt. Ik knielde aan het voeteneind van het bed en bespeelde de onderkant van haar gekrulde tenen met mijn tong. Ze wiebelde ermee, en terwijl ze dat deed ving ik ze een voor een op met mijn mond om erop te zuigen.

Ik stond op en klom op het bed, terwijl ik het glijmiddel naast haar neerlegde. Ik kneep en kuste haar dijen, knabbelde en likte de binnenkant, en werkte zo omhoog naar de plooi van haar kont. Ik opende mijn mond wijd en zoog op het vlees van haar underbun terwijl ik in het dikke vlees van haar heupen kneep.

Op mijn bestemming aangekomen, ging ik op mijn knieën tussen haar benen zitten en kneep in haar dikke billen. Ze kirde toen ik haar kuiltjes masseerde en gilde toen ik op haar kont sloeg. Een beetje harder dan ik van plan was, maar ze zei niet dat ik moest stoppen.

Ik pakte het flesje glijmiddel en wilde net een klodder in haar kont spuiten toen ik een idee kreeg. Ik sloot het flesje en liet het op het bed vallen, klom er af en sprintte naar de keuken. Ik opende de koelkast en scande de planken op de deur. “Ja!” Fluisterde ik tegen mezelf terwijl ik de fles chocoladesiroop pakte die ik daar vond.

Ik sprintte terug naar de slaapkamer en keerde terug naar mijn plaats tussen Zatianna’s benen. Ze ademde zwaar uit en zei: “Ik dacht even dat je op me wegliep.”

“Ben je gek?” antwoordde ik. “Ik ben net begonnen.”

Ik opende de fles siroop. Met een hand trok ik haar wangen uit elkaar en met de andere liet ik een dikke straal langs het midden van haar spleetje op en neer druppelen. Ze inhaleerde scherp en deinsde achteruit. “Dat is koud…” zei ze.

“Ik zal je opwarmen,” beloofde ik. Ik sloot de fles siroop en legde hem opzij, pakte elke bil vast en leunde voorover. Ik begon bij haar kutje, likte mijn weg naar het midden van haar spleet, liet mijn tong langs de stroom chocolade gaan en zoog het, samen met haar vlees, in mijn mond. Het was plakkerig en het duurde lang om het op te ruimen, maar dat was precies wat ik wilde.

Toen haar spleetje schoon was, richtte ik mijn aandacht op haar kontgaatje, waar de siroop nog steeds in de kleine rimpeltjes begraven zat. Ik likte en zoog elk beetje uit haar rubberachtige randje, en wiebelde toen met mijn tong in het midden. Met een tevreden “oooooh,” ontspande ze haar sluitspier om mijn bedieningen te ontvangen.

Binnen enkele ogenblikken trok ze haar heupen tegen mijn gezicht op, althans zoveel als ze kon terwijl ze nog vastgebonden was, wat me liet weten dat het tijd was voor de volgende stap. Ik draaide me om en bevrijdde haar enkels van hun boeien, draaide me toen weer om en fluisterde streng: “Op je knieën.”

Haar armen waren nog steeds langs haar zij uitgestrekt, niet in staat zich te bewegen met haar polsen nog steeds aan het bed gekluisterd. Van tussen haar benen reikte ik een arm onder haar middel om haar in een knielende positie te helpen. Haar kont stak in de lucht en haar gezicht en borstkas smakten tegen de matras. Ik kneep in haar kont en streelde toen met twee vingers langs de binnenlippen van haar kutje. Nog steeds nat. Mooi zo.

Ik nam het glijmiddel en liet een grote klodder in haar kontspleet vallen, nog plakkerig en glinsterend van mijn speeksel. Ik nam twee vingers en masseerde het glijmiddel zachtjes rond de rand van haar anus. Toen drukte ik met een vinger zachtjes op het midden.

Ondanks mijn recente tongbad bood het nog steeds weerstand. Maar Zatianna ademde weer uit en ontspande zich geleidelijk, haar kontgaatje zwichtend voor mijn vinger. Toen hij tot aan de eerste knokkel binnendrong, inhaleerde ze scherp door haar tanden. Ik liet mijn vinger daar blijven zodat ze zich eraan kon aanpassen, en drukte toen langzaam opnieuw, dit keer tot aan de tweede knokkel.

Nu schommelde ik langzaam mijn vinger in en uit. Al snel zat ik tot aan mijn derde knokkel in haar. Haar heupen begonnen mee te bewegen met mijn vinger en ze liet me zien dat ze aan het opwarmen was.

Ik besloot dat het nu tijd was, haalde mijn vinger weg en smeerde een flinke hoeveelheid glijmiddel op mijn volledig erecte schacht. Ik plaatste de kop tegen haar kontgaatje en drukte, eerst zachtjes dan met grotere kracht. Haar sluitspier opende zich en omsloot de kop van mijn pik gemakkelijker dan ik had verwacht. “Fuuuuuck,” klonk Zatianna’s gedempte stem vanaf het matras beneden.

Ik ging gemakkelijk bij haar naar binnen, stopte een paar keer zodat ze zich kon aanpassen. Toen mijn bekken haar kont ontmoette begon ik te stoten, langzaam en weloverwogen. Elke keer als mijn heupen haar bubbel kont ontmoette gilde ze, “Uh!… Uh!”

Ik voelde haar ontspannen rond mijn lul en de weerstand verminderde. Haar heupen begonnen mee te bewegen met mijn stoten en ik wist dat ze klaar was om beukt te worden. Maar, in plaats van dit meteen te doen, begroef ik mezelf helemaal in haar en legde mijn borst en buik langs haar rug. Ik gleed met mijn handen langs de matras tot ik mijn handen om haar tieten kon leggen, ik bracht mijn mond naar haar oor en fluisterde.

“Vind je het lekker dat mijn pik in je kontje zit?” vroeg ik terwijl ik in haar tepels kneep.

“Ja…” hijgde ze.

“Wil je dat ik me terugtrek?”

“Nee…”

“Wat wil je dan dat ik doe?”

“Neuk me…”

“Neuk je waar?”

“In mijn reet…”

“Zeg het allemaal tegelijk.” Ik draaide aan haar tepels, harder deze keer.

“Ahhh! Ik wil dat je mijn kont neukt !” gilde ze.

Ik ging rechtop zitten, zakte met mijn handen in haar vlezige dijen, en neukte haar.

Zatianna was hiervoor niet erg luidruchtig geweest, maar nu liet ze zich helemaal gaan. “Oh neuken! Oh ja! Oh neuken!” schreeuwde ze, er niet om gevend dat haar buren het hoorden.

Ik gromde terwijl ik op haar kont beukte, haar wangen rimpelden elke keer als mijn heupen er tegenaan sloegen. Ik keek opzij en zag haar mooie tenen krullen in extase. Ik voelde dat ik in de buurt kwam en wilde dat ze van een tweede orgasme zou genieten. Ik leunde weer over haar heen en wist haar rechterpols los te maken van de riem.

Haar hand ging onmiddellijk naar haar kutje. Ze stak er twee vingers in en neukte zich heftig. “Yeeeesssss!” schreeuwde ze, de natte slordige geluiden van haar vingers weerkaatsten tegen de muren en vermengden zich met het geklots van mijn dijen tegen de hare.

Haar kont begon heftig te kronkelen rond mijn pik, en ze hijgde: “Ik kom klaar!” Dat was het voor mij. Met een laatste stoot, begroef ik mezelf in haar tot het uiterste en spoot haar binnenste vol met mijn sperma. Haar sluitspier kneep strak om me heen en melkte alles uit mijn pik.

Golf na golf van gedeeld orgasme spoelde over ons heen terwijl we naar adem snakten en hijgden. Ik slaagde erin mijn greep op haar heupen los te laten, mijn vingers zaten daar vast als een bankschroef. Ik trok mijn half slappe schacht uit haar kontgat en zag hoe mijn sperma uit haar kontgat langs haar kutlippen naar beneden druppelde. Ik kroop naar haar toe om de laatste riem om haar pols los te maken. Toen ploften we naast elkaar op het bed, bijgekomen van het resterende genot.

We lagen daar een paar minuten stil. Ze trok de blinddoek af en gooide die door de kamer. Toen draaide ze zich van me weg om op haar zij te gaan liggen en ging met haar kont naar me toe liggen. Ik draaide me om, sloeg een arm om haar heen en nestelde mijn uitgeputte lul in de spleet van haar kont.

Zatianna was weer genoeg bijgekomen om te praten en vroeg rustig: “Wanneer vertrekt je vlucht?”

“Overmorgen,” antwoordde ik tussen twee ademhalingen door.

“Mmmm…” kirde ze. “Als je klaar bent, ga dan naar je hotel, pak je spullen, en breng ze hier. Ik heb wat plannen voor ons.”

Een vermoeide glimlach verspreidde zich over mijn gezicht terwijl mijn ogen zich sloten. “Ik kan niet wachten om te zien wat ze zijn.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *