Femdom

Ik probeerde al een paar maanden bondage in onze relatie te brengen. Als klein meisje had ik altijd genoten van spelletjes waarbij je elkaar vastbond, of het nu politie en dief was, cowboy en indiaan, of wat dan ook. Ik had me ontwikkeld tot een soort switch, waarbij ik bijna evenveel plezier beleefde aan het in bedwang houden en spelen met anderen als aan het zelf in bedwang gehouden worden.

Mijn vriendje had zich verzet tegen al mijn pogingen en zei dat het vreemd, ongemakkelijk en claustrofobisch was en dat hij “dat niet wilde doen” met mij. Na maanden van discussies over wat bondage eigenlijk was en wat het inhield (in tegenstelling tot de misvatting van leren zwepen en kettingen), gaf hij toe en begon hij te experimenteren.

Er was altijd een D/s-aspect aan onze relatie. Het was onvermijdelijk dat als we allebei wilden neuken, de een of de ander een dominante rol aannam. Hij genoot ervan dat ik naakt voor hem stond en duwde mijn hoofd naar beneden als ik hem pijpte. Ik genoot ervan om met hem te spelen en hem te plagen tot hij er niet meer tegen kon.

We waren inmiddels zo ver dat we handboeien bij de seks gebruikten. “Hier, doe deze om,” zei ik tegen hem, terwijl ik hem een paar korte handboeien toewierp toen hij op een avond de slaapkamer binnenliep. “Oh nee, nee nee schat,” zei ik tegen hem toen hij ze om begon te doen. “Achter je rug.”

Hij trok een wenkbrauw op voordat hij zijn armen achter zich dichtklapte. Ik liep glimlachend naar hem toe en genoot van de prachtige aanblik van zijn hulpeloze lichaam. Hij was 1,85m, (torenhoog vergeleken met mijn 1,60m)mager met iets meer dan 75kg, maar een en al spieren.

Ik merkte met enige voldoening op dat de bobbel in zijn korte broek aanzienlijk groter was geworden. Ik had een dun zwart tanktopje aangetrokken dat alle decolletés liet zien die mijn borsten zich konden veroorloven. Mijn witte joggingbroek deed weinig om de zwarte string die ik droeg te verbergen, waardoor mijn gespierde kont en benen goed te zien waren. Met 70kg was ik bijna een fysieke gelijke voor hem. Dat maakte dit soort dingen des te beter.

“Ik vind het leuk om je hulpeloos te hebben,” zei ik met een glimlach, terwijl ik met mijn hand langs zijn been langs zijn harde lul streek. Ik liep achter hem om en ontdekte dat hij zichzelf weer eens losjes geboeid had, zodat er een manier was om te ontsnappen.

“Nou, niet helemaal hulpeloos,” zei ik op een vragende blik van hem. Voordat hij kon reageren, draaide ik beide polsen vast en sloot hem op tot een moment dat ik me genadig voelde.

“Wat is er schatje?” koerde ik bij zijn nerveuze blik. “Heb ik je vangnet verpest?” Zijn blik bevestigde mijn opmerking. “Maak je geen zorgen, ik zal lief spelen.” Ik pakte zijn pik en streelde hem door zijn broek. Een deel van de nervositeit verdween in opwinding toen hij losser werd, zij het een beetje. “Ik hou van speeltjes… en dat ben jij voor mij vanavond. Een speeltje.”

Zijn blik verzachtte toen, waardoor hij meer in de stemming kwam.

“Nu,” zei ik, terwijl ik nog een keer om hem heen liep en mijn ogen wellustig liet afdwalen, waardoor hij zich voor één keer vies voelde. “Je bent misschien groter en sterker dan ik, maar dat doet er nu allemaal niet toe,” ik keek hem sluw aan, zodat hij zeker wist dat hij mijn ogen weer naar zijn pik zag dwalen. “Maar ik denk dat ik wat meer in het voordeel moet zijn. Ik trok mezelf dicht tegen hem aan, ademde in zijn nek, drukte mijn lichaam tegen hem aan en verhoogde zijn opwinding. Ik gaf hem een speels kneepje in zijn kont voordat ik hem langs zijn lichaam omhoog liet gaan en mijn handen onder zijn dunne en verweerde T-shirt liet glijden.

Het had door jaren van gebruik en misbruik verschillende gaten, maar het was niet een van zijn favorieten. Ik haalde mijn vingers behendig door enkele gaten en scheurde de stof met één snelle beweging van zijn lichaam.

Voordat hij kon protesteren, legde ik een vinger op zijn lippen en ging met mijn andere hand op en neer langs zijn blote borst, waarbij ik mijn vingertoppen lichtjes over zijn sixpack liet gaan, tot aan de rand van zijn korte broek. Glimlachend naar hem gleed ik met mijn vingers een centimeter onder de tailleband, net ver genoeg naar beneden zodat ze langs het topje van zijn pik kwamen, waardoor hij plotseling naar adem hapte voordat ik ze terugbracht naar hun plaats rond zijn uitwerpselen. Nou ja, misschien een beetje lager op zijn heupen, zodat ik meer huid had om naar te kijken.

Zijn pik spande zich nu tegen zijn dunne broekje, een duidelijke bobbel onder zijn middel. “Wil je bevrijd worden?” vroeg ik hem. Hij knikte en glimlachte.

Ik bleef staan en keek naar hem. “Nou, ga je gang,” zei ik tegen hem. Hij haastte zich, zijn geboeide handen worstelden om zijn korte broek los te maken. Hij slaagde erin om ze tot halverwege zijn dijen naar beneden te trekken voordat hij ze al wiebelend langs zijn benen naar beneden manoeuvreerde. Ik moest giechelen om zijn gretigheid. Hij ging aan de slag met zijn boxershort, maar ik hield hem tegen.

“Dat is voorlopig goed genoeg,” zei ik terwijl ik hem omhoog hield. Hij keek teleurgesteld, maar zijn gezichtsuitdrukking veranderde toen ik op mijn knieën zakte en zijn pik door het spleetje naar buiten schoof.

Ik gleed hem in mijn mond, terwijl ik oogcontact met hem hield en genoot van de smaak en het gevoel van zijn hardheid in mijn mond. Onlangs, door wat oefening met een paar altijd gewillige bananen, had ik leren deepthroaten.

Centimeter voor centimeter schoof ik zijn pik in mijn keel, terwijl ik het oogcontact niet verbrak tot mijn kin zijn ballen bereikte. Hij rolde zijn hoofd naar achteren en kreunde bij het zien hoe ik hem helemaal doorslikte. Ik keelde hem nog een paar keer voordat ik me terugtrok, hem verbijsterd achterlatend.

“Er zal later meer voor je zijn… als je een brave jongen bent. Doe nu die boxers uit.”

Hij begon ermee te worstelen, maar kon ze niet naar beneden trekken dankzij de weerstand die zijn blootgestelde pik bood. Na enkele minuten worstelen onder mijn vermaak slaagde hij er eindelijk in om de voorkant over zijn pik te trekken en ze langs zijn benen naar beneden te werken. “Goed zo,” zei ik tegen hem, terwijl ik naar beneden reikte om ze te pakken en opzij te gooien. Ik zorgde ervoor dat ik langzaam rechtop ging staan, zodat hij een mooie lange blik op mijn ruime decolleté kon werpen.

Ik likte mijn lippen af en keek naar zijn keiharde pik. “Heb je het naar je zin babe?” Vroeg ik hem, zonder moeite te doen om niet te staren. Vanuit de periferie van mijn gezichtsveld zag ik hem gretig knikken.

Ik pakte een rugzak en trok die naar hem toe. Ik wierp hem weer een blik toe en glimlachte, intens genietend van de situatie. Ik pakte een werktuig en liep naar hem toe en knielde weer voor hem neer.

“Wat ben je aan het doen?” vroeg hij nerveus terwijl ik met de leren riempjes rond zijn pik friemelde.

“Ik geef mezelf wat meer controle.” Ik wikkelde het apparaat om ongeveer 4 centimeter van zijn schacht. Het was een pik leiband, waardoor ik een lengte van ongeveer twee meter had om hem rond te leiden.

“Schatje…” begon hij nerveus, maar ik kapte hem af en gaf een lichte ruk aan de riem.

“Wees nu een brave jongen… je hebt niet veel keus.” Ik trok, harder deze keer, en dwong hem om me door de kamer te volgen. Hij leek er niet echt blij mee te zijn, maar zijn pik was nog net zo hard als eerst.

“Kijk niet zo sip schatje, ik heb plezier.”

Ik leidde hem nog een paar keer door de kamer voordat ik een stoel pakte en op hem ging zitten. Ik zwaaide zijn armen over de lage rugleuning van de stoel en maakte de boeien vast aan een van de horizontale spijlen die de rugleuning van de stoel vormden.

Ik pakte zijn pik en streelde hem af en toe terwijl ik hem vol op zijn lippen kuste. “Om ervoor te zorgen dat je nergens heen kunt,” zei ik tegen hem. Ik zoende langs zijn lichaam naar beneden, stopte alleen om een ring rond zijn hoofd te likken voordat ik meer gereedschap pakte en aan zijn enkels begon. Ik bond ze behendig vast aan elke poot van de stoel en zette hem zo nog steviger vast.

“Mooi,” zei ik, me verwonderend over zijn hulpeloosheid, “maar ik heb niet helemaal de toegang die ik wil.”

De stoel was oud, van hout en eenvoudig. Er waren twee armleuningen die uit de rugleuning van de stoel staken en aan weerszijden op enkele pluggen rustten. Omdat de stoel oud was, werkte de lijm niet meer zo goed als vroeger. Ik trok beide armen omhoog en van de deuvels af en verwijderde ze. Nu staken de armen alleen nog maar uit de rugleuning van de stoel en bleef er een ruimte over tussen de armen en de zitting.

Voordat hij kon verwerken wat er gebeurde, duwde ik beide benen uit de deuvelgaten en legde ze terug, waardoor zijn benen wijd uit elkaar kwamen te liggen. Met nog meer touw maakte ik zijn benen vast aan de armen van de stoel.

“Nu kan de pret beginnen,” spotte ik met hem, terwijl ik de onderkant van mijn tanktopje pakte en het over mijn hoofd trok. Ik droeg er geen beha onder en mijn B-cups zakten minuscuul naar beneden bij hun vrijheid. Het was zijn beurt om zijn lippen af te likken terwijl hij me wellustig aankeek.

“Oeps,” zei ik, terwijl ik het tanktopje opzij gooide en voor hem uit liep. “Jammer dat je er niets aan kunt doen. Ik draaide me om, leunde naar hem toe en begon met mijn kont tegen zijn pik aan te wrijven. Ik wist dat het ruwe gevoel van de katoenen joggingbroek hem wild zou maken.

Hij kreunde toen mijn kont zijn pik bewerkte. Ik wist dat hij niets liever wilde dan mijn tieten ruw beetpakken en me dicht tegen zich aan trekken, me krachtig in me duwen en me seksueel overnemen.

Ik was niet van plan om dat te laten gebeuren. Ik draaide me om en overzag het bloedbad van mijn werk. Zijn hoofd was naar achteren gerold en hij spande zich aan zijn boeien. Toen zijn hoofd omhoog kwam en hij me eindelijk weer aankeek, trok ik mijn joggingbroek naar beneden en onthulde een minuscule zwarte string die mijn geschoren kutje nauwelijks bedekte.

“Geniet je van het uitzicht? Ik weet dat ik van de mijne geniet,” zei ik met een glimlach. Ik trok een krukje op en ging recht voor hem zitten, voorover leunend zodat mijn haar over zijn binnenkant van zijn dijen en rond zijn pik viel. Ik ademde lichtjes op hem, waardoor hij in de touwen sprong en zich inspande om zich dichter bij mijn lippen te brengen.

Met enige moeite wist hij dichterbij te komen en met het topje van zijn pik net mijn lippen te beroeren. Er viel een streng voorvocht die een lijn vormde van zijn pik naar mijn mond. Ik verbrak het met mijn tong en slurpte het kleine beetje zoetigheid naar binnen.

“Dat was niet zo goed,” schold ik hem uit. “Moeten we je nog meer in bedwang houden?”

“Nee, ik zit al aardig vast,” antwoordde hij met een grijns.

“Onzin,” zei ik, terwijl ik opstond en meer touw pakte. Ik wikkelde een aantal strengen om zijn middenrif en hield hem zo recht tegen de rugleuning van de stoel. Ik knoopte meer touw om zijn dijen en bond zijn benen verder vast.

Toen ik tevreden was, ging ik weer zitten en nam mijn positie weer in. Hij probeerde tevergeefs om dichter bij me te komen, maar de nieuwe banden hielden hem vast.

“Mmm,” kreunde ik, terwijl ik hem in zijn mond liet glijden en hem een paar tellen ritmisch halverwege liet zakken voordat ik me terugtrok. “Ik hou ervan om je te pijpen schat,” ik streelde hem zachtjes terwijl ik in zijn ogen keek, “maar ik ga het op mijn voorwaarden doen.”

Tot zijn teleurstelling stond ik op en haalde iets anders uit de rugzak. Ik haalde het uit de koffer en klapte de sluiter dicht.

“Wat doe je?” vroeg hij nerveus terwijl ik foto na foto maakte van zijn hulpeloosheid.

“Het moment bewaren,” antwoordde ik lief, terwijl ik inzoomde op zijn pik en nog een paar foto’s maakte. Tevreden ritste ik de tas weer dicht en ging zitten.

“Wat kan ik nu met je doen?”

“Mij pijpen?” Antwoordde hij smekend.

Ik ging met een vingernagel lichtjes over zijn schacht waardoor hij huiverde. “Uiteindelijk…maar ik wil nog wat meer plezier met je hebben.” Ik keek hem even sluw aan, terwijl ik met mijn handen over zijn binnenkant van zijn dijen ging. “Eigenlijk is jou pijpen nog niet zo’n slecht idee.”

Ik ging van de kruk op mijn knieën zitten en nam hem dit keer over zijn hele lengte in mijn mond. Ik spande de grenzen van mijn keel met zijn pik, hield hem enkele seconden vast voordat ik mijn lippen langzaam weer naar zijn hoofd liet glijden. Ik trok me terug en stopte. “Je moet iets voor me doen…” Hij keek me verbijsterd aan, niet in staat om te spreken. “Je moet me laten weten wanneer je gaat klaarkomen. Oké?” Hij knikte en ik ging verder met pijpen, met een hoger tempo dit keer.

Ik legde mijn handen op zijn dijen terwijl ik hem keer op keer schaamteloos deepthroatte. Ik leunde mijn hoofd iets naar achteren bij elke opwaartse beweging, zodat hij de volle lengte van mijn tong kon voelen. Ik staarde hem recht aan, maar al snel rolde zijn hoofd naar achteren in extase.

“Oh god, oh god,” kreunde hij herhaaldelijk terwijl ik hem bleef verwennen.

Niet lang daarna: “Oh god, ik ga klaarkomen…” Zodra de woorden zijn mond verlieten, stopte ik en trok me terug. Hij staarde me ongelovig aan. “Niet stoppen…alsjeblieft…”

“Ik denk niet dat jij in de positie bent om bevelen te geven,” zei ik hem met een glimlach, genietend van zijn lijdensweg. “Hoe graag wil je vanavond klaarkomen?”

“Vanavond?” ademde hij smekend.

“Ja, ik heb iets wat je wilt… heel erg graag zo te zien. Wat ben je bereid te doen om het te krijgen?”

Hij pauzeerde even. “Wat wil je?” Vroeg hij hopeloos.

Ik dacht na. “Ik wil dit vaker doen… veel vaker,” zei ik, mijn lippen aflikkend bij de gedachte aan meer controle.

“Hoe vaak?”

“Zo vaak als ik wil,” zei ik, terwijl ik de hamer liet vallen.

“Hoe vaak is dat?” vroeg hij nerveus.

“Tsk, tsk, probeer je voorwaarden te stellen? Ja of nee? Met ja krijg je de pijpbeurt waar je zo naar verlangt, zij het op de manier waarop ik het wil doen.”

“Ja.”

“Jeetje, dat was makkelijk…je moet wel heel geil zijn.” Hij knikte nadrukkelijk.

Ik liet me weer op mijn knieën vallen. “We gaan dit een beetje anders aanpakken. Je hoeft me niet te vertellen wanneer je gaat klaarkomen, maar je moet wel toestemming krijgen. Te vroeg klaarkomen, en moet ik je eraan herinneren dat je twee lekkere gevoelige ballen hebt…en geen handen. Begrepen?”

Hij knikte. Ik glimlachte, hield oogcontact en begon hem veel meer te pijpen. De eerdere actie aasde nog steeds op zijn lichaam. In een mum van tijd was hij klaar. “Mag ik klaarkomen?” Ik mepte hard op zijn dijen. “Zeg alsjeblieft,” eiste ik in de fractie van een seconde dat zijn pik uit mijn mond was.

“Mag ik alsjeblieft klaarkomen?” Ik keek hem nog steeds aan en schudde mijn hoofd. “Oh god,” kreunde hij, knarsetandend en gespannen. In dit tempo was het niet eens eerlijk. Ik vertraagde naar een makkelijker, maar pijnlijker ritme, maar stopte niet met hem te bewerken met mijn mond en tong.

“Unh, unh, unh,” gromde hij bij elke beweging van mijn hoofd. Ik voelde hoe zijn pik begon te trillen in mijn mond. Seconden later…”Mag ik alsjeblieft klaarkomen?” Ik schudde opnieuw mijn hoofd. “Oh god schat, ik kan dit niet veel langer verdragen,” smeekte hij, “mag ik alsjeblieft klaarkomen?”

Ik weigerde opnieuw en verhoogde mijn tempo. Zijn ogen werden groot. Ik klemde mijn hand stevig om mijn schacht, om kostbare seconden te winnen. Hij zou op dat moment uit zijn stoel zijn gevlogen als de touwen hem niet in bedwang hadden gehouden. Nu deed hij zichzelf pijn door zich ertegen te verzetten.

“Oh god, oh god, alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft…” was alles wat hij eruit wist te krijgen.

Deze keer beloonde ik zijn geduld door te knikken en mijn inspanningen naar zijn hoofd te verplaatsen. “Ahh, fuck,” schreeuwde hij, voordat hij hard op zijn lip beet.

Zijn pik zwol op tot een bijna onmogelijke omtrek in mij en hield het enkele seconden vol voordat hij vele harde stromen in mijn mond en in mijn keel spoot. Ik kreunde blij toen zijn sperma mijn smaakpapillen bereikte en genoot van de zoete zoute smaak.

Hij bleef nog een paar seconden hard spuiten voordat het eindelijk stierf tot een langzaam druppelen. Ik melkte hem met mijn hand en zorgde ervoor dat hij helemaal leeg liep. Toen ik tevreden was met de laatste druppel, trok ik me van hem af en liet hem de enorme lading zien die hij in mijn mond had laten vallen. Ik kon het maar een paar seconden ophouden, en zelfs toen druppelde er nog wat langs mijn kin. Ik slikte en likte het laatste druppeltje van mijn gezicht.

“Brave jongen,” zei ik terwijl ik zijn vermoeide lul een klopje gaf.

Ik liep naar de rugzak en pakte een halsband. Ik deed hem om zijn nek en sloot hem met een hangslot.

“Wat?”

Ik legde mijn vinger op zijn lippen.

“Shhh, je bent nu van mij.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *