Een bijzondere droom

Het is elke keer hetzelfde beeld in mijn hoofd. Ik moet er steeds aan denken. Ik heb deze drang nog nooit gehad. Ik wil hem vastbinden, ik wil hem plagen tot hij me smeekt om hem te laten klaarkomen. Ik wil totale controle over hem hebben.
In gedachten zie ik het gebeuren, we liggen op een bed en ik begin je te kussen, zachte liefdevolle kussen die dieper worden als het gevoel in me begint te groeien. Het duurt niet lang of we kussen en raken elkaar aan. Mijn handen gaan door je haar en trekken er af en toe aan. Je handen gaan door mijn lichaam en knijpen zachtjes in mijn borsten. Je probeert me bovenop je te trekken. Maar ik verzet me en verwijder me snel van je. Ik zie de blik van teleurstelling in je ogen, maar ik kom snel terug met een stuk touw. Ik zie je gezicht rood worden maar je adem versnelt. Je gaat tegen het hoofdeinde zitten zonder dat ik het vraag. Ik weet dat je dit net zo graag wilt als ik.
Je weet wat ik ga doen, maar je laat me toch begaan. Ik kus je zachtjes op je lippen voordat ik je shirt uittrek en achter me gooi. Ik leg je handen achter je en bind ze samen. Ik vraag je of het pijn doet en je zegt nee. Je bent bang dat kan ik zien maar er is grind in je stem. Je gezicht is rood maar je pupillen zijn verwijd. Je ademt snel en ik weet dat ik de reden ben. Ik glimlach in mezelf omdat ik weet dat ik de controle heb.
Ik zit op je middel. Ik raak je heupen niet aan, maar zweef er net boven. Ik kus je opnieuw. Ik voel je ontspannen als de kus weer dieper wordt. Ik weet dat je hard bent zonder het te voelen. Ik ga zitten en plaats mijn met broek bedekt kutje boven op je hardheid. Ik voel je lichtjes schokken door de druk. Ik kus je kaak en bijt dan zachtjes in je schouder, ik hoor je een kreun smoren. Ik glimlach terwijl ik langzaam tegen je verharde lid schommel. Ik hoor je hijgen en besluit het een tandje hoger te zetten. Ik trek mijn shirt uit en geef je zicht op mijn borsten in een kleine zwarte beha. Je kunt alleen maar staren omdat je weet dat het zinloos is om te proberen je handen te bewegen. Dus duw ik mijn borsten samen voor je ogen en vraag of je wilt proeven.
Ik hoor je een kleine ja uitbrengen en ik glimlach opnieuw. Ik doe mijn beha uit, de koude lucht zorgt ervoor dat mijn tepels hard worden en ik leun voorover zodat je ze kunt likken. Even zuig je als een baby en mijn slipje wordt vochtig. Tot je ongenoegen trek ik me terug, maar het gaat om jou, niet om mij. Ik kus je kaaklijn en laat kleine hapjes achter in je nek en kus langzaam je buik. Ik voel dat je begint te kronkelen, je weet wat ik ga doen.

Langzaam knoop ik je broek los en kijk naar je op, je ogen zijn gesloten en ik glimlach terwijl ik de rits losmaak. Ik hoor je adem stokken als ik mijn hand naar binnen steek en je geharde lid door je slipje heen voel. Dat doet je hijgen en een ruk omhoog maken naar mijn hand. Ik verwijder me en trek langzaam je broek naar beneden. Ik sta op en terwijl je naar me kijkt, trek ik mijn broek uit en laat me achter in een klein zwart slipje. Mijn favoriete, die met die kleine roze strikjes erop. Ik ga weer bovenop je zitten en slijp nog een keer tegen je aan. Ik leun voorover en kus je waanzinnig met mijn handen die in je haar verstrikt raken terwijl mijn ademhaling dieper wordt. Ik ga weg van je mond en kus je kaaklijn nog eens en knijp zachtjes in je oorlel waardoor je tot mijn genoegen een schok krijgt.
Ik ga verder naar beneden en bijt in je schouder en borst en hoe lager ik ga, hoe zachter mijn beten worden. Tegen de tijd dat ik bij de tailleband van je slipje kom zijn mijn beten veranderd in zachte vlinderkusjes. Ik reik onder het elastiek en raak nauwelijks het topje aan. Je hijgt luid, dus ga ik verder. Zachtjes betastend, je mannelijkheid verkennend met mijn hand terwijl de andere cirkels over je dij trekt. Terwijl je hier erg van lijkt te genieten raak ik snel verveeld dus ga ik verder en trek je ondergoed uit. Zachtjes raak ik je ballen aan terwijl ik ze in mijn handen beweeg en de zachtheid voel voordat ik naar de hoofdattractie ga. Dit is een primeur voor mij, ik heb nog nooit een lid als het jouwe gezien. Ik wist het van tevoren, maar mijn nieuwsgierigheid overheerst. Ik verken het topje en trek voorzichtig de huid die het bedekt terug. Ik kijk omhoog en zie je aandachtig kijken. Ik weet wat je verwacht en dat is niet waar ik heen ga.
Ik kijk weer naar beneden naar het prachtige orgaan voor me. En dan doe ik het onverwachte ik lik het topje. Slechts mondjesmaat, maar het is genoeg voor jou om je heupen omhoog te duwen en luid te sissen. Ik giechel als je dit doet voordat ik terug ga om je topje een keer en dan twee keer te kussen. Ik verken je met mijn mond met zachte likjes en kusjes. Ik krijg het gewenste effect als ik druppels voorvocht uit het topje zie ontsnappen. Ik lik ze op, wat je opnieuw lijkt te shockeren. Maar terwijl ik mijn langzame verkenning van je mannelijkheid voortzet, merk ik dat je opgewonden raakt, dus sta ik op. Je ogen volgen me terwijl ik langzaam mijn slipje uittrek en het achter me gooi om ergens bij je shirt te belanden. Ik zit op je heupen en plaats mijn kletsnatte kutje bovenop je lid. Ik kreun lichtjes en voel de warmte en de zachtheid en ik begin tegen je aan te schuren eerst van links naar rechts mijn ademhaling wordt dieper. Dus kus ik je, ik kus je als een gek want ik heb iets nodig, iets om me af te leiden zodat ik nog niet toegeef.

Ik kan niet veel langer wachten, maar ik moet het horen. Ik wil dat je me zegt dat je het wilt, dat je het nodig hebt. Ik wil dat je me zegt dat je me nodig hebt. Dus ik probeer nog een laatste truc, ik verander de richting in plaats van tegen je aan te schuren van links naar rechts. Ik schuur tegen je heen en weer zodat je me kunt voelen en voelen hoe nat ik voor je ben. Zodat je weet hoe graag ik je wil. Ik voel je topje precies bij mijn ingang en ik druk even naar beneden voordat ik weer omhoog ga en ik voel je heupen bokken om in me te komen. Ik had je tussen mijn kutlippen zien glijden, maar nu kijk ik omhoog naar je gezicht. Ik zie hoe je je droge lippen aflikt, ik zie je pupillen zich verwijden tot het punt dat er geen bruin meer te zien is en ik leun voorover alsof ik je wil kussen.
Maar in plaats daarvan fluister ik in je oor. Ik vraag je of je me wilt en je zegt ja. Ik vraag je hoe graag je me wilt en je zegt dat je me zo graag wilt dat het pijn doet. En ik zeg je als je me zo graag wilt als je zegt, vraag er dan om. Smeek erom. En ik zal je bevrijden. Eerst jank je alleen maar, maar met veel moeite lukt het je om één woord “alsjeblieft” te zeggen.
Ik kijk je in de ogen en zeg “alsjeblieft wat?”
Mijn heupen beginnen sneller te bewegen en na enkele ogenblikken hoor ik je het zeggen. Wat ik zo graag wilde horen. Je zegt dat je me wilt. Dat je me nodig hebt om je te bevrijden. Dat je jezelf diep in mij wilt voelen. Zodra de woorden uit je mond zijn, kus ik je en beweeg mijn hand tussen ons in. Ik til mijn heupen net genoeg op om je bij mijn ingang te plaatsen. Ik kijk nog een laatste keer tussen ons in voordat ik in je ogen kijk. Onze ogen sluiten elkaar en langzaam glijd ik bovenop je. Je hijgt en kreunt terwijl ik langzaam op en neer op je beweeg. Al snel neemt mijn eigen behoefte het over en begin ik sneller te bewegen. Je probeert wanhopig je heupen omhoog te bewegen om me tegemoet te komen. Het gevoel in mijn maag wordt te sterk, ik weet dat ik het niet lang volhoud. Ik begin sneller te bewegen, mijn adem wordt schor en ik probeer je te kussen, maar mijn lippen zijn te droog. In plaats daarvan sla ik mijn armen om je schouders en bijt je. Ik probeer wanhopig de huid niet te breken, maar ik bijt hard. Je schokt en probeert diep in me te komen.
Ik kan het niet meer aan, laat één arm los en maak je armen los. Zodra je vrij bent voel ik je handen op mijn heupen die naar beneden duwen terwijl jij je heupen omhoog duwt. Ik voel je diep in me en begin te kreunen. Het wordt steeds moeilijker om te ademen hoe sneller we bewegen. Ik kan het niet meer aan, ik ga bijna klaarkomen, ik wiebel met mijn heupen en bijt harder. Ik hoor je sissen en kreunen als ik dat doe en het horen van je genot brengt me over de rand. Ik begin je rug en schouder te krabben terwijl ik me hard tegen je aandruk en ik begin te komen. Ik snak naar adem, mijn nagels graven in je huid en misschien was dat het, maar iets deed je loslaten. Ik voel je diep duwen, zo diep als je in me kunt komen. Je ademt onregelmatig terwijl je begint te komen. Ik voel het terwijl je nog een paar keer in me beweegt.
We vallen allebei uitgeput in elkaars armen. Ik leg mijn hoofd tegen je borst en hoor hoe je hartslag langzaam weer normaal wordt als je tegen de hoofdeinde rust. Ik glimlach en val langzaam in slaap in jouw armen…

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *