De Roemeense schoonheid

Ik keek uit het raam van het vliegtuig toen het door de wolken daalde en de stad Boekarest in zicht kwam. Dit was mijn eerste reis naar Roemenië en de hoop op een succesvolle zakenreis betekende dat het misschien de eerste van vele zou zijn. De stad zag er druk uit en was verspreid over een groot gebied zoals elke andere grote stad in de wereld. Ik had wat onderzoek gedaan naar het land Roemenië, zodat ik een beetje wist wat ik kon verwachten.

Het land is bijvoorbeeld minstens 4 groot dan Nederland, Er wonen slechts 20 miljoen mensen, wat betekent dat het rustig is vergeleken met wat ik gewend was in Amsterdam. Ik keek uit naar dit bezoek en wilde graag het Roemeense volk ontmoeten en hun land zien.

In mijn negenenvijftig jaar op deze planeet had ik al veel plaatsen bezocht, maar dit was mijn eerste reis naar Oost-Europa. Net als iedere andere toerist in de wereld had ik een boek over de Roemeense taal gelezen en geprobeerd enkele sleutelwoorden te leren. Maar zodra ik mijn mond opendeed, wisten de lokale mensen natuurlijk dat ik geen reet wist. We zullen zien hoe goed ik kan communiceren. Ik heb ook gelezen dat veel Roemenen Engels spreken, dus misschien komt het wel goed.

Het vliegtuig landde vlot en we zaten in de terminal te wachten op het vliegtuig. De mooie stewardess heette ons welkom in Boekarest en zei dat we een heerlijk verblijf in de stad zouden hebben. Ik hoopte dat ze gelijk had, mijn bedrijf had een schop onder de kont nodig en ik hoopte dat dit het zou zijn. Mijn baas dacht dat als we enkele rekeningen in Roemenië konden openen, onze zaken omhoog zouden schieten. De vliegtuigdeur ging open, ik haalde diep adem en ging op weg naar mijn avontuur.

De douaniers waren erg vriendelijk en ik mocht mijn reis door hun land beginnen. Ik liep de terminal uit en nam een taxi naar mijn hotel. Het was ongeveer tien mijl rijden in het hart van de stad naar het Grand Hotel Continental. Het was een prachtige plek en ik was verbaasd toen ik aankwam. Ik liep naar binnen en naar de balie. Een mooie jonge vrouw keek naar haar computerscherm. Ze keek naar me op, glimlachte en sprak tegen me. Helaas begreep ik niets van wat ze zei. Ik stond daar maar en wist niet wat ik moest doen. Ze glimlachte weer naar me en vroeg: “Spreekt u Engels?”

“Ja” glimlachte ik terug naar haar “Ik wil graag inchecken.”

“Zeker meneer” antwoordde ze “Heeft u gereserveerd?”

“Ja, ik ben Mike Applegate” antwoordde ik. Terwijl ik wachtte keek ik naar deze vrouw en realiseerde me hoe goed ze eruit zag. Mensen hadden me verteld dat ik in Roemenië omringd zou worden door mooie vrouwen en ik denk dat ik dit aan het leren was. Ze had een fotomodel kunnen zijn, zo mooi was ze.

“Meneer” zei ze luid: “Ik heb uw reservering en u moet hier tekenen, alstublieft.” Ze had duidelijk tegen me gepraat en ik was zo in beslag genomen door haar schoonheid, dat ik niet oplette.

“Het spijt me” verontschuldigde ik me tegen haar “Ik lette niet op, ik was in beslag genomen door hoe mooi je bent.”

Ze bloosde en glimlachte naar me en zei “Dank u meneer.”

We rondden onze zaken af en ze glimlachte naar me en vertelde me dat ze Georgia heette en als ik iets nodig had dat ik haar maar moest bellen en vragen. Ik glimlachte terug en bedankte haar. Als alle Roemeense mensen die ik zou tegenkomen zo waren als Georgia, dan zou ik echt van mijn verblijf hier gaan genieten.

Het hotel was erg mooi en ik had slecht een uurtje of 2 geslapen. Dus deed ik een kort dutje voor het diner.

Na mijn dutje heb ik me gedoucht en omgekleed en ben ik op pad gegaan om mijn tijdelijke huis te verkennen. Mijn zakelijke afspraken stonden pas de volgende ochtend gepland, dus ik had genoeg tijd om te doden. Het hotel was van alle gemakken voorzien en overal waar ik kwam waren mooie vrouwen. Ik keek naar hen en glimlachte en zij glimlachten terug. Ik vond het hier al leuk.

Ik vond het restaurant en wandelde naar binnen. Ik werd opgewacht door weer een mooie jongedame. Ze vroeg of ik alleen was en ik antwoordde ja. Ze leidde me naar een tafel en ik ging zitten. Al snel kwam de ober en nam mijn bestelling op. Ik keek uit naar het eten, want het eten van de luchtvaartmaatschappij laat veel te wensen over.

Ik keek rond en genoot van de wijn die ik had besteld, toen ik opkeek en de aantrekkelijkste vrouw zag die ik de hele dag had gezien. Ze liep naar me toe met mijn eten en ik kon alleen maar staren naar dit prachtige wezen. Ik weet zeker dat ik stopte met ademen en ik denk dat mijn tong over de vloer sleepte!

“Is alles in orde meneer?” vroeg ze.

Nu geloof ik niet in liefde op het eerste gezicht, en ik ben negenenvijftig jaar oud. Deze jonge vrouw was waarschijnlijk negentien jaar oud en ik wist dat ik nu al verliefd op haar was.

“Mooi” antwoordde ik “Alles is mooi.”

Ze glimlachte en het viel me op dat ze een perfect gezicht had. Daarmee bedoel ik dat ze heel mooi was, haar neus was perfect en al haar gelaatstrekken deden haar op een fotomodel lijken. Ze leek niet veel make-up te dragen, en dat had ze zeker niet nodig. Haar lange bruine haar hing over haar schouders en haar bruine ogen schitterden toen ze naar me glimlachte en zich omdraaide om weg te gaan. Plotseling stopte ze en draaide zich weer naar me toe.

“Kan ik nog iets voor je halen?” vroeg ze.

“Ik heb alles wat ik nodig heb, dank je” zei ik terwijl ik naar haar glimlachte.

Opnieuw draaide ze zich om en liep weg. Ik kon alleen maar staren naar deze hete jongedame terwijl ze zich door de kamer bewoog. Ze moest bijna twee meter lang zijn en ze had een zeer gewelfd postuur. Haar werkkleding verborg het prachtige figuur eronder, maar ik stelde me voor dat ze perfect was. Mijn verbeelding maakte altijd overuren en ik had de gewoonte me altijd een mooie vrouw naakt voor te stellen. Dit was zeker geen uitzondering. In mijn gedachten stelde ik me haar voor als een 34B borsten met daarbovenop lange harde tepels die je ogen zouden uitrukken als je niet oplette. Haar kleine taille was tweeëntwintig centimeter met een plat en strak buikje waar ik wel in zou willen knijpen. Ze had prachtige gebogen heupen die ik schatte op ongeveer zesendertig centimeter. Plotseling kreeg ik een rare gedachte: moest ik haar maten in centimeters schatten omdat ik in Europa was? Onzin, ik droomde van haar in inches!

Het viel me op dat wat ik van haar lange benen kon zien, goed gespierd en donker gebruind was, net als de rest van haar lichaam. Ik zag haar helemaal door de kamer lopen en zuchtte toen ze zich omdraaide en achterin verdween. Ik weet zeker dat ik naar de deuropening staarde in de hoop dat ze terug zou komen. Uiteindelijk besefte ik dat ik moest eten voordat iemand dacht dat er iets mis met me was.

Ik genoot van een fantastische maaltijd toen ze om de hoek kwam en weer door de kamer liep. Ik stopte met wat ik aan het doen was en staarde naar deze vrouw. Ik zag haar naar me kijken en ik wist dat ze wist dat ik haar met mijn ogen aan het uitkleden was. Ze gaf me een brede glimlach en liep langs me heen naar een andere tafel.

Opnieuw werd ik getrakteerd op het prachtige gezicht van haar terugkeer naar de keuken. Nog een paar keer liep ze langs me heen en elke keer denk ik dat ze een beetje meer in haar sexy pas stak toen ze terugkeerde naar de keuken. Elke keer moest ik vechten tegen de hardheid van mijn lul. God, deze babe wond me enorm op!

Ik was eindelijk klaar met mijn maaltijd en vertrok naar de bar. Ik nam een paar drankjes en keek naar de weinige mensen die in de bar waren op deze doordeweekse avond toen ik opkeek en mijn droommeisje van het restaurant zag. Ze liep de bar binnen en ging alleen aan een tafeltje zitten en de barman bracht haar een drankje zonder dat ze hoefde te bestellen. Ze glimlachte naar de barman en nam een slokje van haar drankje.

Ze keek op en toen zag ze dat ik naar haar staarde. Ze keek me in de ogen en glimlachte. Ik smolt in mijn stoel. Ik keek een tijdje toe en niemand kwam bij dit mooie meisje voor een drankje. Ik stond op het punt het beste of het gekste te doen wat ik ooit had geprobeerd.

Ik stond op, liep naar haar tafel en zei: “Pardon mevrouw, mag ik u iets te drinken aanbieden?”

Ze keek me recht aan en zei “Dank u, dat wil ik graag.”

Ik vertelde haar mijn naam en ze stak haar hand uit en zei: “Mijn naam is Andrea.”

Ik leunde voorover en kuste haar hand. Die was net als de rest van haar perfect en smaakte zoet. Het had waarschijnlijk geen smaak, maar ik vond het zeker zoet.

“Neemt u alstublieft plaats” Andrea wees naar de stoel naast haar.

Ze zwaaide naar de barman en hij bracht ons beiden nog een drankje. Het zag er al goed uit voor deze reis.

We maakten een praatje en Andrea legde me uit dat ze naar de universiteit ging en dat ze doordeweeks ’s avonds in het hotel werkte om in haar onderhoud te voorzien. Ze zei dat ze het leuk vond om alle mensen uit andere plaatsen te ontmoeten en dat ze veel had geleerd van het werken hier. Ik vertelde haar dat dit mijn eerste reis naar Roemenië was en dat ik geen idee had wat ik moest proberen te zien. Ze legde me uit dat er verschillende dingen waren die ik op loopafstand van het hotel kon bezoeken.

“Je kunt het Nationaal Kunstmuseum van Roemenië en de Cismigiu Tuin bezoeken” legde ze uit. “Ze zijn allebei erg mooi.”

Ik had ontzag voor deze vrouw. Ze had me nog maar net ontmoet en ze leek zich zo op haar gemak te voelen alsof ze me al jaren kende. Ik kon uren naar haar luisteren en ik had het gevoel dat we goede vrienden zouden worden. Je ontmoet niet vaak mensen die je dit gevoel geven en ik wist dat Andrea speciaal was.

Nadat ik meer dan een uur met haar had gepraat, smeekte ik haar praktisch om me het museum te laten zien. Ze wist het niet zeker en ik smeekte haar opnieuw.

“Het is vanavond te laat” antwoordde ze “dus als ik morgen klaar ben op mijn werk ben je klaar en laat ik je ons museum zien.”

Ik weet zeker dat ze het vuurwerk in mijn hoofd kon horen, want ik wist dat ik meer tijd met deze schoonheid zou doorbrengen. Ik was zo blij dat ik wist dat ik glimlachte van oor tot oor.

“Ik zie je hier als ik morgen klaar ben met werken” glimlachte Andrea terwijl ze opstond om te vertrekken.

“Prima, het is een afspraakje” zei ik.

“Laten we het geen afspraakje noemen” giechelde ze “Laten we zeggen dat het een avontuur is.” Toen kwam ze dichterbij en kuste me op mijn wang.

Je kon me met een veer omstoten toen ik daar stond en toekeek hoe ze wegliep. Toen ze de deur bereikte, draaide ze zich om en zwaaide naar me. Ik weet dat ze met mijn ogen kon voelen hoe ik haar uitkleedde. Ik glimlachte en zwaaide terug.

Ik kon die nacht nauwelijks slapen door de gedachte aan deze hete Roemeense vrouw die bevriend met me was geraakt. Toen ik in slaap viel droomde ik dat we het museum hadden bezocht en daarna teruggingen naar het hotel en de hele nacht hartstochtelijk hadden gevreeën. Wat een droom!

Mijn zakelijke bijeenkomsten verliepen fantastisch en ik voelde me nog beter over de zakelijke vooruitzichten naarmate de dag vorderde. Ik keerde terug naar het hotel en voelde me geweldig over wat er zakelijk op stapel stond, en alleen al de gedachte aan Andrea maakte me nog enthousiaster.

Het diner in het restaurant was een traktatie. Ze zorgde niet voor mijn tafel, maar elke keer als ze het restaurant binnenkwam, keek ze me aan en glimlachte. Ze deed haar best om langs me heen te lopen en zei zelfs gedag toen ze me passeerde. Ik denk dat ze wist dat ze me opwond en haar kont wiebelde meer dan de vorige avond.

Ik wachtte in de bar toen ze aankwam. Ze was gekleed in een spijkerbroek die eruit zag alsof iemand anders hem omhoog had getrokken en over die bolle heupen had getrokken. Ze had een witte blouse aan, waarvan de eerste knoopjes los waren en die net genoeg van haar ruime tieten liet zien om meer te kunnen zien. Haar haar was perfect en haar glimlach maakte mijn knieën zwak. Ik ging van deze avond genieten. We dronken nog een snel drankje en Andrea zei dat we moesten gaan.

Ik nam haar bij de arm en we liepen het hotel uit naar het museum. Ik weet dat elke man daar naar haar keek toen we naar buiten liepen. Ik was trots dat ik bij haar was.

We liepen langs de straat en praatten wat terwijl ze me de belangrijke dingen van haar stad liet zien. Ik kon zien dat ze trots was op haar land en ze wees dingen aan en legde het belang ervan uit. Ze was een geweldige gids en ik lette goed op wat ze me leerde.

Toen we bij het museum aankwamen en door de verschillende ruimtes begonnen te lopen, werd ik echt afgeleid. Ik staarde naar deze prachtige vrouw die me over de tentoonstelling vertelde en hoorde niets van wat ze zei. Hoe meer Andrea het museum uitlegde, hoe meer ik haar wilde grijpen, haar kleren uittrekken en haar verslinden. Ik werd zo verdomd geil dat ik bang was iets stoms te doen. Het was alles wat ik kon doen om de rondleiding door het museum door te komen, maar ik hield vol. Toen we de museumdeuren uitliepen kon ik het niet meer aan en ik nam haar in mijn armen en kuste haar.

Eerst was ik bang dat ze me zou slaan of schreeuwen of zo, maar ze sloeg haar armen om mijn nek en we kusten alsof we het al jaren deden. We kusten enkele seconden voordat ik besefte dat we op een openbare plaats stonden. In de VS zou iemand iets tegen ons gezegd hebben, maar hier in Europa liepen de mensen om ons heen alsof het iets alledaags was. De mensen zijn hier relaxter dan in de VS.

We liepen de hele weg terug naar het hotel, hand in hand, en maakten praatjes als een paar schoolkinderen op een eerste afspraakje. Technisch gezien was het een eerste afspraakje. Toen we de voorkant van het hotel bereikten, keek Andrea me aan en zei dat ze het erg leuk vond.

“Wanneer ga je me de Cismigiu Garden laten zien?” vroeg ik. “Ik wil het echt zien.”

“Ik ben morgen vrij” glimlachte ze “dus ik zal hier een uur eerder zijn. Ik neem je mee naar een ander restaurant om te eten.”

“Ik kan niet wachten” antwoordde ik, “ik beloof dat ik honger zal hebben.”

“Ik ook” zei Andrea terwijl ze me op de wang kuste. “Tot morgen” zwaaide ze terwijl ze zich omdraaide en de straat uitliep. Ik keek naar haar mooie benen en kont tot ze in de nacht verdwenen. Ik was bang dat ik zou ontploffen voordat het morgenavond was.

Mijn zakelijke bijeenkomsten bleven zeer winstgevend en ik was in topvorm terwijl de dag voorbij vloog. Elk vrij moment besteedde ik aan Andrea. Ik kreeg een stijve als ik aan deze sexy dame dacht. Ik was al lang niet meer in deze toestand geweest en ik voelde me als een jongeman met zijn eerste erectie.

Toen ik in het hotel aankwam, vertelde de receptionist me dat er een boodschap voor me was. Ik was in de war omdat ik niet wist wie er een bericht voor me zou achterlaten. Ik opende het en las het. Het was van Andrea en het enige wat er stond was “dress casual”. Ik glimlachte en ging naar mijn kamer om dat te doen. Ik douchte en kleedde me aan in een blauwe spijkerbroek en een sporthemd. Ik keek naar het weer en het zag er goed uit. Het weer in Boekarest lijkt veel op het weer in Michigan. De zomerdagen zijn warm genoeg dat je geen jas nodig hebt en het was warm op deze dag.

Ik zat in de bar toen ik haar binnen zag komen. Shit, ik denk dat iedereen Andrea binnen zag komen. Ze was gekleed in een geel zomerjurkje dat kort was en waar je doorheen kon kijken als het licht achter haar stond. Je kon nog net de beha en het slipje zien die ze onder de jurk aanhad. Ze droeg een zonnebril en hakken waardoor ze twee meter lang leek. Ze liep naar me toe en ik stond op om haar te begroeten. Ze deed de Marilyn Monroe-kus en hief haar rechterbeen op om me te kussen. Ze deed haar zonnebril af en ik pakte haar stoel en ze ging zitten.

“Je ziet er geweldig uit” zei ik tegen haar. “Echt goed.”

“Dank je, ik ben blij dat je het mooi vindt” glimlachte Andrea.

We dronken wat en ze zei dat het tijd was om te gaan eten. We stonden op en liepen het hotel uit en gingen naar haar restaurant. We kwamen aan bij een kleine zaak waar de mensen haar kenden en ze zetten ons aan een mooie tafel met uitzicht op de straat. We praatten over alles wat we wisten en Andrea bestelde een heerlijke maaltijd voor ons. Ze legde me het plaatselijke eten uit en ik genoot met volle teugen. Weer had ik moeite om op te letten, want ik staarde alleen maar naar haar en droomde ervan om wild en hartstochtelijk met haar te vrijen.

Uiteindelijk vertrokken we naar de tuin. Die was heel mooi en ze legde me de geschiedenis ervan uit en we liepen erlangs terwijl we elkaars handen vasthielden en van elkaars gezelschap genoten. We wandelden wat wel uren leek en toen zei ze dat we terug moesten gaan. Ik zei haar dat het nog niet zo laat was en dat ik niet moe was.

Andrea draaide zich naar me toe en zei: “Ik ben ook niet moe, maar als ik je kleren uittrek en je hier neuk, belanden we in de gevangenis!”

We renden bijna terug naar mijn hotel en toen we in mijn kamer waren, nam ik Andrea in mijn armen en kuste haar alsof ik het meende. Ik stopte, keek haar aan en vroeg haar: “Weet je zeker dat je dit wilt doen? Ik ben oud genoeg om je vader te zijn.”

“Ik heb altijd van oudere mannen gehouden en nu weet ik waarom. Je hebt me de laatste dagen als een dame laten voelen. De meeste mannen van mijn leeftijd willen alleen maar neuken en dan dumpen ze je. Ik wil dit echt doen, Mike” legde ze uit.

Ik kuste haar en begon de jurk die ze droeg los te maken. Binnen een paar seconden lag die op een hoopje op de grond. Ze stond daar in een witte kanten beha en bijpassend slipje. De hakken die ze aan had zorgden voor een sexy geheel. Ik kuste haar op de lippen en knabbelde toen aan haar oorlel. Ik fluisterde in haar oor dat ze mooi was en kuste haar nek.

Andrea duwde me terug en pakte mijn shirt rond mijn middel en trok het in één grote snelle beweging omhoog en over mijn hoofd. Ze kuste me en ging op haar tenen staan en fluisterde in mijn oor: “Ik ga je nu verkrachten!”

Ze reikte naar beneden en maakte mijn riem los en ritste mijn spijkerbroek open. Terwijl ze haar handen langs mijn borst liet gaan en mijn jeans naar beneden trok, belandde ze op haar knieën voor me. Ze keek recht naar mijn snel hardende pik, die vocht om los te komen uit mijn boxershort. Haar handen gingen in mijn short en kwamen eruit met mijn lul in haar vingers. Ze hield hem vast met haar rechterhand terwijl haar linkerhand mijn short tot aan mijn enkels bracht. Ze keek naar mijn pik, streelde hem een paar keer en bekeek hem alsof ze hem gepoetst had en keek of ze een plekje gemist had. Ze keek naar de tien centimeter en draaide eraan en keek nog wat meer.

“Hij is lekker hard” fluisterde ze terwijl ze de kop likte. “Groot en hard”. Toen nam Andrea mijn pik in haar mond en begon een van de beste pijpbeurten die deze jongen ooit had gekregen. Ze bewerkte hem alsof het een ijshoorntje was, likte hem van de basis tot de punt van de kop en begon dan opnieuw. Ze stopte de hele lengte van mijn lul in haar mond en stak haar tong uit om mijn ballen ermee te kietelen. Ze was geweldig toen ze mijn kloppende mannelijkheid steeds weer inslikte en nooit kokhalsde. Binnen een paar minuten had ze me bij de benen en liet me haar gezicht neuken. Ze stopte om op adem te komen, keek me aan en glimlachte. Ik nam mijn pik en wreef hem over haar nek en sloeg haar ermee op haar wang. Ze giechelde en slikte de hele lengte weer door. Dit ging zo een tijdje door totdat ik haar moest stoppen anders zou ik over haar heen komen. Ik was nog niet klaar.

Ik pakte Andrea bij haar armen en tilde haar op en zette haar op haar voeten. Ik kuste haar lippen en reikte achter haar en maakte haar beha los. Haar fantastische tieten bewogen niet toen ik ze uit de cups van de beha bevrijdde. Toen ik haar beha liet zakken werd ik begroet door twee diep gebruinde borsten met daarop donkere puntige keiharde tepels. Ik gooide de beha opzij en nam een borst in elke hand. Ze waren warm en strak toen ik er met mijn handen over wreef. Ik rolde de tepels tussen mijn vingers en voelde ze hard en lang worden. Ik liet mijn hoofd zakken en nam een tepel in mijn mond. Ik zoog erop als een uitgehongerd kind en verlegde toen mijn aandacht naar de andere tepel.

Andrea kreunde en haalde haar vingers door mijn haar en trok mijn hoofd in haar borst. Ik liet mijn rechterhand over die strakke buik naar beneden glijden en stopte niet voordat ik haar slipje in mijn handen had. Ik voelde de hitte van haar stomende kutje. Ik wreef over haar kutje door het dunne materiaal heen en voelde het vocht tussen de lipjes van haar sexy kutje uitkomen. Ik zakte op mijn knieën en keek precies naar haar kruis, precies naar de natte plek. Het rook naar parfum en ik leunde voorover en likte de plek. Het smaakte naar snoep en ik wist dat ik meer van deze sexy vrouw nodig had. Ik trok haar slipje uit, bracht het naar mijn neus en inhaleerde haar heerlijke geur. Ik zou high kunnen worden van dit snuiven, maar ik had eerst meer werk te doen.

Ik stond op en pakte Andrea op en legde haar op haar rug op het bed. Toen knielde ik tussen die fantastische benen en pakte haar benen bij de enkels op. Ik verwijderde haar hielen en likte en zoog aan haar tenen. Ik ging met mijn tong langs de boog van elke voet en likte ze allebei. Dit bracht een giechel van haar teweeg en ze klaagde dat ze kietelde en liet me stoppen. Dus werkte ik mijn weg omhoog langs die gladde benen en likte de binnenkant van haar dijen. Al die tijd wreef ik over haar heuveltje net boven dat lieve kutje.

Tegen de tijd dat mijn gezicht in haar kutje staarde, lekte er vocht uit en liep langs de spleet van haar kont. Ik wilde niet dat er iets van ontsnapte, dus likte ik alles op wat ik kon krijgen. Al snel drupte mijn gezicht van Andrea’s sperma. Ze had haar benen om mijn hoofd geslagen en ik had moeite met ademhalen omdat ze me zo hard kneep. Ik zag haar mooie kontgaatje naar me gluren en ik kon het niet laten het een paar keer te likken. Andrea kreunde wat harder en dat zei me dat ze het lekker vond. Ik bleef er aan likken tot ik mijn tong er bijna in kon steken. Ik voelde haar lichaam stuiptrekken en toen liep het sperma letterlijk uit haar kut en ik wist dat dit het eerste van vele orgasmen was die ze zou beleven.

Andrea greep mijn haar en trok mijn gezicht naar het hare. Ze kuste mijn lippen en stak haar tong in mijn mond. Ik zoog op haar tong en toen keek ze me aan en zei: “Neuk me, papa. Neuk je kleine meid nu!”

Ze reikte tussen ons in en pakte mijn pik en leidde hem naar de ingang van haar kut. Ze trok eraan om hem in haar te krijgen. Ik bewoog een beetje en keek naar beneden om hem in haar natte kutje te zien glijden. Ik duwde hem naar binnen tot mijn ballen tegen haar kont rustten. Ik stopte even en ervoer het gevoel van haar strakke kut die mijn harde pik als een bankschroef dichtkneep. Ze was zo warm van binnen dat het was alsof ik in een oven zat.

Ik had dit zo graag willen doen sinds de eerste keer dat ik deze schoonheid had gezien, dat ik niet langer kon wachten. Ik begon Andrea te neuken alsof mijn leven ervan afhing. Ik pompte haar keer op keer vol, zo snel als ik kon. Ik moest stoppen om op adem te komen en ik vertraagde en trok mijn lul helemaal uit haar.

Haar blik was er een van teleurstelling terwijl ze zei: “Stop alsjeblieft niet!”

Ik stak mijn pik weer in die strakke kut en begon erop te hameren alsof ik hem zou vernietigen. We gingen zo door tot we een massa bezweet vlees waren, verstrengeld met elkaar op het bed.

Ze had haar armen om mijn nek en lag bovenop me met mijn mannelijkheid die in en uit haar kut gleed toen ze zei “Ik kom weer klaar ga je gang en vul me met je sperma!”.

Ik was nu klaar en begon dit mooie meisje te vullen met wat voelde als een liter babyzaad. Ik pompte touw na touw heet sperma in Andrea tot ik voelde dat het uit haar lekte en langs mijn ballen op het bed liep. Ze bleef me neuken tot mijn zacht wordende lul met een plop uit haar kut gleed. Het sperma droop uit haar kut en mijn met sperma bedekte lul lag tegen mijn buik.

Andrea ging met haar vinger over haar kut en bracht hem naar haar lippen. Ze likte de kleverige sappen van haar vinger en likte haar lippen.

“Hoe smaakt het?” vroeg ik.

“Zoals liefdessappen” lachte ze “Hier probeer maar.” En ze stak haar vinger in haar kutje en wreef het over mijn lippen terwijl ik haar probeerde tegen te houden. Het smaakte helemaal niet slecht en ik rolde haar op haar rug en klemde haar armen vast met de mijne en kuste haar lippen.

Ze lachte en zei: “Ik denk dat ik je vanaf nu papa zal noemen en jij moet me je kleine meid noemen.”

“Ik doe het alleen omdat je echt een kleine slet bent, nietwaar?” vroeg ik.

“Ik wist de eerste keer dat ik je in het hotel zag dat ik je ging neuken” glimlachte Andrea. “Ik kwam expres naar de bar en als je me niet had versierd, zou ik je versieren. Gelukkig kwam je naar me toe en hoefde ik er niet uit te zien als een kleine slet”.

We lagen daar en praatten een tijdje en ik legde mijn theorie uit over liefde op het eerste gezicht en Andrea lachte en zei dat het het lot was en dat we er geen controle over hadden. “Het moest zo zijn” zei ze me “we hebben er geen controle over.”

In de volgende twee dagen werden mijn zaken geregeld en Andrea en ik neukten elkaar dom. Toen kwam het moment dat ik naar huis moest. Ze ging met me mee naar het vliegveld en we kusten elkaar vaarwel. Er werden geen tranen gelaten omdat we allebei wisten dat het nog maar even zou duren voor ik terug zou zijn in Roemenië. Niet alleen om voor de zaken van mijn bedrijf te zorgen, maar ook voor de zaken van mijn kleine curvy meisje.

Toen ik in het vliegtuig ging zitten, voelde ik iets in mijn achterzak. Ik haalde het eruit en het was een gebruikt slipje van Andrea. Ze had ze er duidelijk ingestopt toen we kusten. Ik bracht het naar mijn neus en inhaleerde haar zoete geur. Toen merkte ik dat de dame die naast me zat naar me keek. Ik inhaleerde nog een keer en stopte het slipje terug in mijn zak en glimlachte naar haar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *