De kinky bitches

Ik ontmoette Ann in de plaatselijke pub; ik had haar al jaren niet meer gezien. Ik kende haar nauwelijks, ze was een oude vriendin van mijn oudere zus, maar ze was jaren eerder uit de buurt verhuisd, ze was onlangs gescheiden en teruggekeerd naar de buurt omdat haar eigen familie hier nog woonde.

Ze had drie dochters en een zoon, de oudste Jane was ongeveer 14, daarna kwam Jenny van ongeveer 12, dan Paul van 10 en Joanne van ongeveer 8 jaar oud. Het waren typische kinderen, luidruchtig en onstuimig maar niet al te erg, voor zover kinderen dat zijn.

Ik zat bij de koopvaardij en was thuis voor een paar weken verlof, ik was pas gescheiden en klaar om het veld te betreden. Ik had zelf een zoon en dochter, maar die woonden bij hun moeder. Ik had geen problemen om mijn kinderen te zien, ik kon gewoon bij hen voor de deur staan en met hen spelen of hen mee uit nemen. De ex en ik stonden nog steeds op goede voet, de reden dat we uit elkaar gingen was mijn werk. Ik zal niet ingaan op de redenen waarom ik het niet veranderde, want dat is niet relevant. Mijn zoon en dochter waren ongeveer even oud als de middelste twee van Ann en leken het goed met hen te kunnen vinden.

Ann’s oudste, Jane, was een beetje afstandelijk; niet alleen tegen mij maar tegen iedereen. Ik schreef het toe aan haar leeftijd, je weet wel; te oud om met poppen te spelen, maar niet oud genoeg om te doen wat zij wilde. Nog steeds onder de heerschappij van haar moeder. De rest van ons kon het goed met elkaar vinden; ik nam ze vaak allemaal een dagje mee uit, naar zee en films, waar we maar zin in hadden.

Ann had een kinky kant, ze hield absoluut van seks en zo vaak mogelijk. Ze was niet erg kieskeurig over wie haar zag. Ze hield van pijpen en slikken nadat ze hem om haar mond had gewassen. Anale seks was een prioriteit boven vaginale seks. Ze vroeg het me niet, ze hielp zichzelf gewoon. Mijn lul zat vaker wel dan niet in haar mond, ik klaagde niet. Het probleem was dat de kinderen elk moment konden binnenkomen. Op een ochtend lagen we nog in bed toen haar vier kinderen binnenkwamen en op het bed gingen zitten. Na een paar minuten reikte ze onder de deken en greep mijn pik, ik trok haar hand weg maar zij kwam onder de deken en begon me te pijpen, het was duidelijk te zien wat ze onder de dekens deed. Ik kon niet opstaan omdat ik naakt was en de kinderen stonden te kijken, ik stuurde de kinderen naar beneden en begon te discussiëren met Ann. Ze haalde gewoon haar schouders op en zei dat ze het moesten leren en ging weer op me zitten. Ik dacht, dit is verkeerd, maar ik kwam toch klaar in haar mond.

Ik ging naar beneden; de kinderen keken TV alsof er niets gebeurd was. Dit soort dingen gebeurde wel vaker. De twee jongsten toonden geen interesse, maar de twee oudste meisjes, Jane en Jenny stelden vragen. Ik betrapte Ann er een keer op dat ze een pijpbeurt op een wortel demonstreerde aan Jane en Jenny. Ik geef toe dat dit soort dingen me opwinden, maar ik kon deze meisjes niet aanraken. Ik had daar weg moeten gaan, want ik wist dat het een recept was voor een ramp, maar achteraf gezien is dat heel goed.

Iets anders dat gebeurde, Ann was beneden en ik stapte naakt uit bed op zoek naar mijn ondergoed, de deur ging open en daar stond Jenny met een kopje thee dat Ann voor me had laten komen. Ze kreeg een goede blik op mijn pik voordat ik me kon bedekken. Ik bedankte haar voor de thee en stuurde haar terug naar beneden. Een andere ochtend werd ik wakker en werd mijn pik gepijpt en geaaid. Ik lag achterover om ervan te genieten en greep Ann’s hoofd om mezelf dieper te duwen. Maar het hoofd was niet van Ann, maar van Jenny. Ik duwde haar van me af en zei dat ze naar beneden moest gaan. Ik kleedde me snel aan en vond Ann en vertelde haar wat er gebeurd was. Ze glimlachte en haalde haar schouders op, maar belde Jenny en vroeg haar wat ze had gedaan. Haar uitleg was dat ze had geoefend met een wortel, maar dat ze het echt wilde doen. Ann accepteerde dit, maar zei haar dat ze het niet meer moest doen zonder het eerst te vragen.

Het was bijna Kerstmis, ik kocht cadeautjes voor hen allemaal, ik moet toegeven, ik kocht meer cadeautjes voor mijn eigen kinderen, maar welke vader zou dat niet doen. Ik kocht een jurk voor Ann en ze vond hem prachtig. Ze droeg hem een paar dagen voor Kerstmis toen we met mijn vriend en zijn vrouw naar een danszaal gingen. Later op weg naar huis, ik reed Ann naast me, mijn vriend en zijn vrouw zaten achterin. Hij stak een joint op en we gaven hem heen en weer, toen hij hem een keer vooruit gaf liet hij hem vallen. Tegen de tijd dat we het gevonden hadden, had Ann’s nieuwe jurk er een gat in gebrand. Ze werd gek, een kant van haar die ik nooit eerder had gezien. Ik zette mijn vrienden zo snel mogelijk af en nam Ann mee naar huis; ik probeerde haar te troosten en beloofde dat ik een nieuwe jurk voor haar zou kopen. Er was geen troost, ze werd zo gek dat ze me fysiek aanviel. Slaan, schoppen en krabben, ik schaam me om te zeggen dat ik haar sloeg, maar het hield haar tegen. Ik liep weg en kwam nooit meer terug.

We gingen onze eigen weg, we woonden niet ver van elkaar en ik zag haar en haar kinderen vaak als ik met verlof was. Ze had andere mannen in haar leven, en trouwde er zelfs een. Maar hij ging naar de gevangenis omdat hij Jane en Jenny had misbruikt. Ik had me zorgen moeten maken, maar het drong niet tot me door.

Ik woonde een paar jaar samen met een vrouw, maar zij was niet gelukkig met mijn levensstijl. Ik ontmoette toen een andere vriendin van mijn zus en trouwde uiteindelijk met haar. We waren vijfentwintig jaar samen; ze hield van mijn levensstijl, want ze ging met me mee naar zee, dus voor haar was het leven één lange vakantie.

Ik zat thuis tv te kijken toen er op de deur werd geklopt. Twee agenten vroegen naar mijn naam en arresteerden mij op verdenking van kindermisbruik. Om te zeggen dat ik verbijsterd was, is zacht uitgedrukt, ik had geen idee waar ze het over hadden, maar de politie sloeg me in de boeien en nam me mee naar het politiebureau. Ik had nog nooit van mijn leven problemen gehad.

Ik bracht de nacht door in een cel en werd de volgende ochtend voor de rechter gebracht. De magistraat verleende borgtocht met de volgende voorwaarden; ik mocht niet naar huis omdat we kleinkinderen hadden; ik mocht mijn eigen stad niet in, tenzij onder begeleiding van de politie. Ik mocht geen contact opnemen met de meisjes die mij hadden beschuldigd. Ik moest ook in een tuchthuis wonen, ver van mijn eigen huis. Het ergste was dat mijn paspoort en alle andere vormen van identificatie die ik voor mijn werk gebruikte, in beslag werden genomen. Dat betekende dat ik niet kon werken omdat ik misschien het land zou verlaten en nooit meer terug zou komen.

Ik zal niet in detail treden, maar het kostte me bijna een jaar en een klein fortuin om mijn onschuld te bewijzen. Ik kan niet zeggen mijn naam zuiveren, want dat kon ik niet, hoe hard ik ook probeerde. Deze beschuldigingen kwamen me duur te staan. Ik verloor alles. Mijn vrouw scheidde van mij, nam het huis en het grootste deel van mijn geld, ze krijgt zelfs de helft van mijn pensioen. Ik verloor mijn kleinkinderen en mijn eigen zoon en dochter willen niets met me te maken hebben. Ik ging van een Kapitein Zeeman naar een zwerver die in een herberg woont zonder geld, baan of vooruitzicht. Daar kwam nog bij dat ik, nadat ik niet schuldig was bevonden en dus nooit een misdaad had begaan, niet het recht had om in het hostel te wonen en op straat werd gezet. Ik probeerde werk te vinden; ik ging terug naar mijn geboorteplaats, maar iedereen, behalve drie van mijn zeven broers, schuwde me. Ik vertrok en verhuisde een paar kilometer verderop, het kostte me vijf jaar om er weer bovenop te komen. Al die tijd wilde ik wraak nemen op die twee teven, ik bedacht en voerde mijn plan zes maanden geleden uit, ik zou ze laten zien wat misbruik echt is. Ik wist niet hoe pervers en wreed ik kon zijn, maar ik genoot van elke minuut misbruik van die twee teven.

Het kon me niet schelen wat er daarna met mij gebeurde, maar ik was vastbesloten (geen bezetenheid is een beter woord) om deze meisjes het leven zuur te maken. Ik was van plan alles te filmen en het op het web te zetten, samen met hun namen en de stad waar ze woonden. Ik had geen idee hoe ik dingen op het internet moest zetten, maar ik weet zeker dat er hulp en advies op het internet zelf te vinden is.

Ik had een oude hut gevonden in the middle of nowhere en ben er een paar weken mee bezig geweest. Ik installeerde een krachtige generator, een paar bedden, katrollen, haken en balken. Ik installeerde een houtkachel om de boel warm te houden; ik wilde tenslotte niet dat de meisjes het koud zouden krijgen, want ze zouden de hele tijd dat ze hier waren naakt zijn. Water was geen probleem, want er stroomde een beek in de buurt en een vat van vijf liter was genoeg voor een dag. Ik had een klein campingfornuis dat op gas werkte; ik was klaar. Alles wat ik nodig had waren de teven, dat zou vrij eenvoudig zijn; ze woonden alleen, geen echtgenoten en hun kinderen waren verhuisd. Niemand zou ze een paar dagen missen.

Ik wachtte Jane op, toen ze haar voordeur binnenkwam, haastte ik me om haar naar binnen te duwen, de deur achter me sluitend sprong ik op haar met een prop vol chloroform over haar mond geklemd, ze was snel bewusteloos. Nadat ik gecontroleerd had of ze goed ademde, bond ik haar handen achter haar rug en bond ze aan haar voeten. Ik bracht haar in mijn auto en reed naar mijn hut. Ik droeg haar naar binnen, kleedde haar uit en legde haar op een van de bedden. Ik ketende een van haar voeten aan een acht meter lange ketting, die haar genoeg ruimte gaf om te bewegen, maar niet bij muren of deuren te komen. Ik bestudeerde haar terwijl ze daar lag. Ik kan niet zeggen dat ze er geweldig uitzag, ze was niet bijzonder mooi maar ook niet lelijk. Haar haar was een slappe, vies uitziende blondine, haar tieten waren niet echt stevig, net lege zakken met lange tepels. Zwangerschapsstriemen op haar buik en bovenbenen, achtergelaten na de bevalling denk ik, maar ik had geen idee hoeveel. Haar meest verlossende eigenschap was haar kruk, deze was vlezig en mooi gevormd, haar netjes getrimd en geschoren tussen haar benen en rond haar lippen, die een centimeter of wat uit haar spleet staken. Onder andere omstandigheden zou ik me niet met haar hebben beziggehouden. Maar dit was geen schoonheidswedstrijd, ik wilde haar gewoon misbruiken en vernederen, haar gebroken en ellendig achterlaten voor de rest van haar leven.
Ik liet water en broodjes voor haar achter en hield haar in de gaten terwijl ze sliep. Toen ze tekenen vertoonde van bij te komen, controleerde ik of ze in orde was en bood haar wat water aan. Ze begon te schreeuwen, sloeg het water uit mijn hand en viel me aan. Ik stapte terug buiten bereik, ze rende op me af maar de ketting trok haar kort, ze viel snikkend en schreeuwend op de grond. Ik zei haar dat niemand haar zou horen, maar dat ik er niet de hele nacht naar zou luisteren en dat als ze haar mond niet hield, ik haar handen achter zich zou binden, haar aan het bed zou vastbinden en haar de mond zou snoeren. Ze was een verstandig meisje en zweeg. Ik zei haar op het bed te gaan zitten terwijl ik met haar praatte.

Ik vertelde haar hoe zij en haar zus mijn leven hadden geruïneerd met hun beschuldigingen, en zoals in de rechtbank was gebleken hadden ze ook drie andere mannen beschuldigd die allemaal in de gevangenis waren beland. Ik zou ze nu het echte misbruik laten zien. Daarmee deed ik het licht uit, haar in het donker achterlatend, ik sloot de deur en vertrok. Ik liet mijn auto draaien om er zeker van te zijn dat ze kon horen dat ik wegging en dat ze geen idee zou hebben wanneer ik terug zou zijn.
Ik bezocht haar de volgende dag, toen ik de kamer binnenkwam lag ze opgekruld op het bed te huilen. Toen ze me hoorde, sprong ze van het bed en verstopte zich erachter, terwijl ze schreeuwde dat ik uit haar buurt moest blijven en haar moest laten gaan. Ik liet haar een paar minuten doorgaan en toen ze geen teken van ophouden vertoonde, pakte ik haar haar en trok haar hoofd naar achteren, ik legde mijn gezicht dicht bij het hare en zei haar zachtjes, maar met dreiging in mijn stem dat ze haar mond moest houden en op het bed moest gaan liggen.

Toen droeg ik haar op haar armen boven haar hoofd te houden en haar benen wijd te openen. Ze jankte nu, maar dat kon me niet schelen, ik dacht alleen maar aan wat ze met mij hadden gedaan. Ik deed niet veel met haar, alleen rustig voelen en knijpen in haar tieten, en wrijven en vingeren in haar kutje. Ik zei dat ze uitgezakte tieten had en dat ik veel beter had verwacht van een vrouw van haar leeftijd. Ik zei dat haar kutje droog was, maar dat we dat snel konden verhelpen met wat glijmiddel. Ik zei haar te ontspannen want ik zou haar nu met rust laten, maar de pret zal morgen beginnen.

Die avond wachtte ik Jenny op, ik gebruikte dezelfde tactiek als bij Jane en alles verliep gladjes. Ik bracht haar terug naar de hut, kleedde haar uit en ketende haar enkels, waarna ik haar op het andere bed legde. Jane lag op haar bed, te bang om iets te zeggen. Ik liet haar toekijken hoe ik Jenny’s benen wijd spreidde en vier vingers in haar kutje stopte. Ik frummelde haar een paar minuten, maar het had geen effect op haar omdat ze bewusteloos was. Ik deed het echter niet voor haar; ik wilde Jane een idee geven van wat hen beiden te wachten stond. Om haar een beter idee te geven schoof ik twee vingers zo diep mogelijk in Jenny’s kont, zonder voorzichtig te zijn, en ik frummelde haar kont een paar minuten lang hard. Daarna duwde ik mijn vingers in Jane’s mond en liet haar ze schoonlikken.

Jenny leek erg op Jane, slank vuilblond haar, net aan de mooie kant, haar tieten waren wat steviger maar haar tepels waren erg klein. Ze had haar schaamhaar niet getrimd, maar daar konden we binnenkort verandering in brengen. De vorm van haar kruk was ongeveer hetzelfde als Janes, maar ze had veel meer zwangerschapsstriemen, let wel, ze was niet zo groot als Jane en ik veronderstel dat de zwangerschap haar meer had uitgerekt. Het kon me niets schelen, zoals ik al zei; het ging alleen om misbruik en vernedering.

Ik zei Jane dat ze voor Jenny kon zorgen als ze wakker werd en dat ik ze morgen zou zien en dat we dan samen wat plezier zouden hebben, en vergeet niet Jenny te vertellen dat schoppen, huilen en schreeuwen niets zou uithalen. Ik deed het licht uit toen ik wegging.
Toen ik de volgende dag bij de hut aankwam, zaten de meisjes samen te knuffelen en te huilen. Ik nam plaats en zei: “Je weet waarom je hier bent, je hebt met je wraakzuchtige leugens mijn leven en dat van anderen geruïneerd. Welnu, ik ga jullie laten zien wat misbruik werkelijk inhoudt, en ik zal het allemaal filmen en op internet zetten, samen met al jullie persoonlijke gegevens. Dus als je naar de politie gaat hoef je niet te beschrijven wat er gebeurd is, je kunt het ze laten zien.”

Ik ging naar de kast en haalde er wat speeltjes uit, beide meisjes zaten met grote ogen te staren, terwijl ik dildo’s, vibrators en buttpluggen van verschillende grootte op het lege bed legde. Ik vroeg of ze wisten hoe ze die moesten gebruiken, maar geen zorgen, want dat zouden ze snel doen, en als ze niet wilden leren wist ik precies hoe ik ze moest overhalen zei ik, met een grijns op mijn gezicht terwijl ik met een veesonde in de lucht zwaaide. “Weet je hoe dit werkt? vroeg ik, terwijl ik hem één voor één tegen hun tieten drukte.

Ik gaf hen elk een kleine dildo en zei hen tegenover elkaar op het bed te gaan zitten, benen wijd open en met zichzelf te spelen, en ervoor te zorgen dat ze de dildo’s goed gebruikten. “Maak je geen zorgen meisjes, de dildo’s worden groter naarmate we verder gaan.” zei ik. Ongeveer een half uur later waren ze zichzelf aan het bevredigen met dildo’s van acht inch lang en twee inch doorsnee. Ik gooide wat KY gelei op het bed en zei dat ze moesten doen wat hun moeder het liefste deed. Ze konden beginnen met de kleinste en opwerken tot de grootste, of gewoon meteen voor de grootste gaan. Ze aarzelden, dus gaf ik ze wat overtuigingskracht met de veeprikker. Ik dreigde hen het glijmiddel af te nemen en hen de dildo’s droog te laten gebruiken als ik geen medewerking kreeg. Met veel overtuigingskracht, vooral met de veesonde, hadden ze al snel de grootste dildo’s in hun reet. Vervolgens liet ik ze samen een dildo met twee uiteinden gebruiken terwijl ze nog steeds de grote dildo’s in hun kont hadden. Ik verwachtte niet dat ze zouden klaarkomen of zelfs maar zouden werken, maar dat zou mij er niet van weerhouden te komen. Ik herinnerde Jenny aan de keer dat ze me wakker maakte door me te pijpen, en vroeg Jane waarom ze dat niet had gedaan. Ik verwachtte geen antwoord, maar ik zei haar dat ze het nu zou doen en als ze het niet goed zou doen, zou ze er spijt van krijgen. Ik liet Jenny Jane beffen met beide dildo’s terwijl zij mij pijpte. Ik liet Jenny de dildo’s zo hard als ze kon in Jane rammen terwijl ik haar gezicht neukte; ik duwde mijn pik zo ver mogelijk in haar keel en het kon me geen reet schelen dat ze kokhalsde. Toen ik klaarkwam trok ik haar hoofd op mijn lul en kwam in haar keel. Ze spartelde en stootte, ik zei haar dat als ze iets morste ze het met haar tong moest opruimen, ik weet niet hoe maar ze slaagde erin alles binnen te houden en kreeg uiteindelijk haar adem terug.

Ze vroegen of ze naar het toilet mochten, ik liet ze één voor één toe maar liet ze een halsband en een riem dragen, ik keek toe terwijl ze gingen, ik hoopte ze te vernederen. Daarna zei ik dat ze samen in bad moesten gaan en elkaar moesten wassen met bijzondere aandacht voor elkaars private delen.

Ik liet hen een maaltijd koken, na het eten en het opruimen liet ik Jane op haar rug op het bed liggen en zei Jenny tussen haar benen te gaan zitten en haar met haar tong en vingers tot een orgasme te brengen. Het kostte een paar porren met de veeprikker om ze over te halen; terwijl Jenny met Jane speelde, neukte ik haar kont. Dit werd Jenny te veel; de teef genoot ervan, ze deed Jane goed werk en had haar al snel kreunend in een orgasme, en ze duwde zich tegen me aan om mijn pik zo ver mogelijk in haar kont te krijgen. Ik kwam klaar met wat wel gallons leken om haar aars te vullen, ik liet haar op Jane’s gezicht zitten en liet haar Jenny’s aars schoonlikken en zuigen terwijl Jenny mijn pik schoonzoog. Jane likte en zoog aan Jenny’s kont, greep haar heupen, trok haar op haar gezicht en duwde haar tong zo ver mogelijk in haar kont, ze likte elke druppel op en glimlachte zelfs en likte haar lippen schoon toen ze klaar was. Mijn god dacht ik, die twee teven genieten hiervan.

Ik ging weer in een stoel zitten en zei hen dat ik wilde zien hoe ze seks met elkaar hadden, dat ze alle speeltjes in al hun gaatjes moesten gebruiken, dat ze niet moesten doen alsof en dat ze ervoor moesten zorgen dat ik er opgewonden van raakte. Ze begonnen met het kussen en strelen van elkaars borsten en kutjes, Jenny was het bovenst en draaide zich naar mij toe, af en toe keek ze naar me op en verscheen er een glimlach op haar gezicht. Ze begon aan Jane’s tieten te zuigen; ze zoog zo hard dat het meeste in haar mond ging. Jenny draaide ze op het bed zodat ik tussen Jane’s open benen kon kijken. Ik zag hoe ze Jane vingerde, eerst met slechts één vinger en eindigend met vier vingers in haar tot aan de knokkel. Het sap stroomde uit Jane’s gat en Jenny verspreidde het overal, met bijzondere aandacht voor haar kontgat. Ze trok Jane’s benen wijd op, trok haar billen uit elkaar en duwde een vinger in haar kont. Ze friggde haar aars hard en voegde meer vingers toe tot ze er vier in haar aars had, terwijl ze haar kutje likte. Ze gebruikte de grootste dildo op haar kont en in een mum van tijd zat de volle acht centimeter in haar, en ze friste haar kutje op met twee vingers. Ik had ervan gehoord, maar het nog nooit gezien; Jane begon echter te spuiten, ik maak geen grapje, het spoot minstens een meter door de kamer. Het bed en de vloer waren doorweekt, ik wist niet dat een lichaam zoveel vloeistof kon bevatten. Begrijp me niet verkeerd, het was een fantastisch gezicht. Jane kreunde, kronkelde en schudde; ik dacht dat ze een aanval kreeg. Jenny lachte en zei: “Dat doet ze altijd”. Ik was nog steeds verbijsterd over wat ik net had gezien, dus wat Jenny had gezegd was nog niet doorgedrongen. Jenny had een bezorgde blik op haar gezicht; ze manoeuvreerde hen op het bed zodat ik de bovenkant van Jane’s hoofd en Jenny’s rug kon zien. Ze ging op Jane’s gezicht zitten en leunde voorover zodat ik haar kutje en kontgat kon zien.

Jane likte Jenny’s kutje en vingerde haar aars met vier vingers in haar, ze bewoog toen zodat ze haar hand bij haar kutje kon krijgen en in een mum van tijd had ze haar hele hand tot in de pols en was haar hard aan het fisten. Ik kon het niet laten om mijn pik ook naar boven te schuiven. Ik weet niet of je je ooit door een vrouw hebt laten aftrekken in het kutje van een andere vrouw, maar ik raad het ten zeerste aan. Eerst was het warm en strak, toen nat en zeer beweeglijk, Jane wreef mijn pik helemaal over de kop en pakte de schacht vast. Ze oefende zachte druk uit op en neer de zachte ader onder mijn penis. Ik voelde ook haar vingers in en uit Jenny’s kont bewegen. Ik hield het niet lang vol; opnieuw spoot ik liters sperma (zo voelde het voor mij) in Jenny’s kutje. Ik trok me terug en duwde mijn pik in Jane’s mond en ze likte me schoon en probeerde zelfs meer uit me te zuigen. Ik ging weer zitten en keek toe hoe Jane haar hand en Jenny’s kutje schoonlikte.

Terwijl ik daar zat, drong het plotseling tot me door wat Jenny had gezegd: “Dat doet ze altijd”. De enige manier waarop ze dat kon weten, was dat ze het eerder hadden gedaan. De twee zaten samen op het bed en keken me aan, “Ik weet het”, zei ik. Ze staarden me allebei wezenloos aan, “Jullie hebben al eerder seks gehad samen en niet slechts één keer”. Ze ontkenden het natuurlijk, maar ze konden zien dat ik ze niet geloofde. Je zult me de waarheid vertellen, zei ik met dreiging in mijn stem. Ik heb alle tijd van de wereld en een levendige verbeelding als het gaat om wat ik jullie zal laten doen.

Ik was klaar met seks voor vandaag; het was tijd om ze een andere straf te geven. Ik stond op en ging naar het toilet, wat me op een idee bracht. Ik kwam de kamer weer binnen en bond Jane vast aan haar bed op zo’n manier dat ze zich niet kon bewegen, ik knevelde haar met een ringknevel zodat ze haar mond niet kon sluiten. Ze zag er bang uit, wat begrijpelijk was. Ik bond Jenny’s benen vast aan haar armen zodat haar knieën bijna haar schouders raakten. Ik bond een stang tussen haar knieën om haar benen zo wijd mogelijk te houden. Ik zette Jenny in een takel en tilde haar over Jane heen, Jenny’s kut en kont was slechts een paar centimeter boven Jane’s mond. Ik vertelde hen dat ik nu wegging en over een dag of zo terug zou zijn, en ik vertelde Jenny dat als ze van haar zus hield, ze niet in haar mond zou pissen of schijten. Toen deed ik het licht uit en liet hen spartelend en kreunend achter. Ik heb Jenny met opzet niet de mond gesnoerd, want ik wilde dat ze Jane kon vertellen wanneer ze het niet meer kon houden en naar het toilet moest. Ik vond de verwachting dat er iets zou gebeuren altijd erger dan de eigenlijke gebeurtenis.

Ik was maar een half uur weg en moest terug. Dat kon ik ze niet aandoen, wat er ook gebeurde. Maar toen ik terugkwam waren Jane’s gezicht en haar haar drijfnat en haar ogen lachten. Jenny daarentegen lachte luid en zei: “Pak aan, trut”. Ik kon het niet geloven, die verdomde teven genoten er zelfs van.

Niets wat ik ze aandeed leek ze te verontrusten, wat moest ik in godsnaam doen. Intussen maakte ik hen los en zei hen te gaan douchen en niet te gaan rennen, want ik zou toekijken. Toen liet ik ze om de beurt aan mijn pik zuigen, terwijl ik iets probeerde te bedenken dat hen zou misbruiken en van streek zou maken. Mijn gedachten hadden effect op wat de meisjes met me deden en mijn pik reageerde niet. Dit beïnvloedde de pogingen van de meisjes om mij hard te maken en te laten klaarkomen.

Ik zei dat ze me met rust moesten laten en op het bed moesten gaan liggen om elkaar te neuken. Ze wisten dat het geen zin had om met mij in discussie te gaan of zelfs maar te verbergen dat ze van elkaar genoten. Ze gingen snel op elkaar in, gebruik makend van de vibrators en dildo’s op hun kontjes en kutjes; ze leken een wedstrijd te houden wie het meest in zich kon opnemen. Het werkte, want ik was helemaal gestopt met plannen maken en genoot van de show. Jane spoot en Jenny likte het op zonder een druppel te verspillen; terwijl ze dit deed, werkte ze haar hand in Jane’s kont; om hem daadwerkelijk in de pols te krijgen en haar hard te beffen. Weet je nog dat ik je vertelde hoe goed het voelde als een vrouw je aftrok in de kut van een andere vrouw; je zou het eens moeten proberen in de kont van een vrouw. Ik weet dat het onmogelijk is, maar het voelde alsof ik in haar kont spoot, aangemoedigd door Jenny’s hand. Ik kon niet stoppen met spuiten en zakte naast hen op het bed. Jenny nam me in haar mond en probeerde meer uit me te zuigen.

Dat was het laatste wat ik me herinner totdat ik wakker werd vastgebonden aan het bed; met een teef aan weerszijden van me. Jane liet mijn sleutels voor mijn gezicht bungelen en lachte; Jenny speelde met de grootste dildo en zei met een grijns: “Tijd voor wat plezier”. Oh mijn god dacht ik.

Als een dwaas was ik te zelfverzekerd geworden, ik had de sleutels in mijn broekzak laten zitten, die op een hoopje op de grond lagen bij de stoel waarin ik had gezeten. Ze moeten gewacht hebben op een gelegenheid als deze; nu zat ik zonder peddel in de strontstraat.
Ik zat vastgebonden en hulpeloos op het bed, en zij konden doen wat ze wilden. Ze zwaaiden de veeprik voor mijn ogen. “Je vindt dit lekker, hè”? vroeg Jane, terwijl ze mijn pik aftrok, verdomme! Als ik niet was vastgebonden was ik door het dak gegaan. Het was niet alleen de eerste schok voor mijn pik, het ging door mijn lichaam en omhoog en uit de top van mijn hoofd, vingers en tenen allemaal tegelijk. Ik rilde en schudde, sprong en kronkelde alsof ik dement was. (Misschien wel.) Ik kalmeerde, hijgde, ademde zwaar en kon niet spreken, de teven giechelden. “Vind je het lekker?” Jane giechelde en gaf me nog een shot. Jeez, dat was tien keer erger, ze had net in mijn bell end gestoken, op het meest gevoelige deel van een man zijn pik, alle zenuwuiteinden zitten daar en jongen ze deden hun werk goed. Ik weet zeker dat de bovenkant van mijn hoofd eraf geblazen was; ik zou het niet kunnen oprapen want mijn vingers waren er ook af geblazen. (Misschien ben ik een beetje dramatisch, maar zo voelde het). “Oh kijk, hij zweet, koel hem af Jenny” hoorde ik Jane zeggen. Jenny zat een centimeter boven mijn gezicht en begon te pissen, over mijn gezicht en in mijn mond, de ring gag verhinderde me om mijn mond te sluiten. Ik moest slikken of verdrinken. “Beter”? Vroeg ze terwijl ze van me af klom. Jane had nu de grote dildo in haar handen, “Je houdt van anale seks, nietwaar” vroeg ze. Ze maakten de onderste riemen los en trokken mijn benen omhoog en open, ik wist niet dat ik mijn enkels tot aan mijn oren kon krijgen, maar alles is mogelijk als je twee demente vrouwen hebt die je helpen. Ze bonden mijn knieën vast aan een spreider en mijn enkels aan het hoofdeinde. Ze gebruikten glijmiddel en hun vingers om me los te maken.

Nu raad ik je niet aan dit thuis te proberen, maar al snel hadden ze die fucking grote dildo in mijn kont en duwden hem er helemaal in. Ik kan de pijn niet beschrijven, ik werd uit elkaar gerukt, en het stak, brandde, werd groter en vulde me op. Het was ook een doffe pijn alsof een bot instrument zich een weg baande door mijn ingewanden. Toen trok het langzaam naar buiten, Oh! Wat een opluchting, alle pijn en al het andere begon af te nemen, ik was zo opgelucht dat de tranen uit mijn ogen vielen, ik bedankte de meisjes en ontspande me. Toen werd hij er weer helemaal ingeramd, de pijn nam toe, ik schreeuwde, ik smeekte en smeekte, het mocht allemaal niet baten, de trutten frummelden me hard en snel met die enorme dildo. Het voelde alsof het al mijn ingewanden en hun inhoud uit mijn kontgat zoog. Ze stopten met me te beffen, maar lieten de dildo helemaal naar binnen geduwd en op zijn plaats. De pijn begon af te nemen, ik weet niet of het was omdat ik gevoelloos werd of omdat ik eraan gewend was. Ik was nu hun vermaak, gedwongen om te doen wat ik hen had aangedaan.

Een paar dagen later werd ik vrijgelaten, maar niet voordat ik buikvol pis en sperma had gegeten en gedronken, ik moest mijn eigen sperma uit hun kutjes en kontgaten eten. Gekneveld door alle dildo’s, gepord met de veeprik. Urenlang hun kutjes en kontgaatjes opeten.

Ze legden uit dat ze ons vier mannen hadden beschuldigd van misbruik uit wraak, ze wilden ons straffen voor ons gedrag in het verleden en ze konden het niet fysiek doen, dus bedachten ze dit plan omdat het moeilijk was voor ons om onze onschuld te bewijzen; en twee gekwetste, huilende, beschaamde vrouwen zouden eerder worden geloofd dan welke man dan ook.

De andere drie hadden met hun moeder en hen meegedaan aan enkele fantastische sekssessies, maar ze waren onbetrouwbaar geworden en wilden buitenstaanders in hun spel betrekken. Als dat gebeurde konden zij in de problemen komen met de wet, dat konden ze niet laten gebeuren. Mijn fout was dat ik niet mee wilde doen, en ik sloeg en verliet hun moeder. Ze was daarna lange tijd gebroken van hart, want blijkbaar hield ze echt van me.

Ik heb nog steeds video’s’ van wat er in die keet gebeurde en de teven komen om het weekend bij mij logeren. We hebben veel plezier samen en zijn het er allemaal over eens dat het jammer is dat hun moeder niet met ons mee kan genieten. Het jongste zusje is buiten schot, zij en hun broer hebben de familie verlaten toen ze erachter kwamen wat er aan de hand was en wonen nu ergens aan de andere kant van het land.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *