De “Herenclub” Club

Nadat ze van de universiteit kwam, werkte Claire een paar jaar voor een makelaarskantoor in de stad, tot het failliet ging door de crisis van 2008.

Ze werkte een tijdje als serveerster en als uitzendkracht in kantoren en raakte steeds dieper in de schulden, tot ze ontdekte dat ze hostessen zochten in een herenclub in de stad. Normaal gesproken zou ze daar niet dood willen gaan, maar ze was wanhopig en had rekeningen te betalen. Ze solliciteerde en kreeg een week proef aangeboden

Herenclub

Claire kwam net na 19.30 uur aan voor haar eerste dienst in de club.

Ze stapte het kantoor binnen voor instructies.

“Je bent laat,” blafte de manager. “Kleed je om en ga aan het werk.”

“Omkleden?” vroeg ze.

“Omgekleed, zo kun je toch niet werken?” snauwde hij, “Hier draag dit maar,” vervolgde hij en gooide een bundel kleren naar haar toe.

“Is er een plek waar ik me kan omkleden?” vroeg ze.

“Natuurlijk hier,” antwoordde hij, “Je hebt niets wat ik niet eerder gezien heb, tenminste dat hoop ik

niet,” grinnikte hij.

Claire staarde naar de outfit, een piepklein rokje dat haar billen nauwelijks bedekte en een chemise met kanten cups waar haar tepels doorheen staken, gecombineerd met een jarretelgordel, een piepkleine string en kousen. Zwarte hoge hakken maakten het geheel af. “Ik zie eruit als een hoer,” protesteerde ze.

“Je bent geen hoer, je bent een gastvrouw, vergeet dat niet,” drong hij aan, “Kleed je nu aan.”

Claire begon haar stijlvolle zwarte jurk uit te trekken, haar panty en haar nette schoenen, ze liet haar bh tot het laatst staan en trok het korte zwarte rokje aan voordat ze haar slipje uittrok en pas daarna deed ze haar bh uit voordat ze de chemise aantrok.

De manager keek op: “Dat is beter, doe nu je make-up, je lijkt wel een Bibliothecaresse, neem iets fels voor je lippen en iets donkers voor je ogen, er zit genoeg in de doos.”

Claire deed iets afschuwelijk opzichtigs en knalrood rond haar mond en iets donkers rond haar ogen.

De manager keek goedkeurend toe. “Je tepels zijn niet opvallend genoeg.”

Hij haalde een paar zuignappen uit zijn la en beval Claire aan de rand te likken, zodat het vocht voor een sterkere afsluiting zou zorgen.

Claire had hem bijna verteld waar hij de klus daar kon klaren, maar ze had het geld nodig dus besloot ze zijn voorwaarden te accepteren. Ze likte de rand.

Hij kneep in de bol en bracht het eerste kopje over haar linker tepel aan. Claire hijgde toen ze voelde hoe haar tepel hard in het kopje werd getrokken, en hijgde nog eens toen hij het proces snel herhaalde bij de tweede tepel. “Hou ze erop tot je de vloer op gaat.” beval hij.

Claire staarde ongelovig voor zich uit terwijl haar tepels snel groter werden en de scherpe pijn afnam tot een zacht maar aanhoudend kloppen terwijl de cups aan haar tepels trokken.

De manager verliet de kamer om met iemand te spreken en toen hij terugkwam kneep hij in haar tepels door de cups om te zien hoe ze de beschikbare ruimte binnenin opvulden. Tevreden trok hij aan beide cups en zag hoe haar borsten zich uitrekten omdat de cups weigerden hun greep op haar tepels op te geven.

Tenslotte kneep hij zachtjes in een van de cups om de zuiging op te heffen en trok de cups eraf om het effect te bewonderen.

Haar tepel leek enorm, meer dan twee keer zo groot als normaal. Hij gaf er een kneepje in om het effect op de gevoeligheid te testen en ze piepte van de pijn. Hij verwijderde de cup van haar andere tepel en kneep er zachtjes in.

Hij legde de cups terug in zijn bureau en zei tegen Claire dat ze ze weer moest gebruiken tijdens haar pauzes. Hij legde een vriendelijke hand op haar schouder, “Ben je klaar?” vroeg hij, “Condooms in de zakken van het rokje, vergeet ze niet te gebruiken.”

Ze knikte verlegen bij zijn onuitgesproken herinnering dat ze seks moest hebben met de klanten. Ze was zich zeer bewust van haar gezwollen tepels die tussen de kanten cups staken die haar borsten bedekten toen hij de deur opende en haar naar de grote lounge van de club begeleidde. De zwierige rok deed niets om haar bescheidenheid te bewaren, maar toch voelde ze zich heel vrouwelijk, en op de een of andere manier onschuldig in de schraalheid van de outfit.

“Dames en heren, mag ik u Claire voorstellen, onze nieuwste gastvrouw,” kondigde de manager met een grijns aan, “Ze is erg verlegen, dus wees aardig tegen haar, maar ik kan u verzekeren dat ze heeft toegezegd dat er geen gaatjes zijn!”

Daarmee reikte hij onder haar rok en trok haar string naar beneden, “Dat is beter!” lachte hij, en hij fluisterde: “Ga wat glazen leegmaken.”

Claire zag een paar lege glazen op een tafeltje staan en ging ze halen, maar voor ze er bij kon voelde ze een arm om haar middel.

“Hé, niet zo snel,” beval een hese stem. Zijn hand ging naar haar tepels. Ze huiverde.

“Gevoelig hè,” vroeg hij, “ben je vannacht geneukt?”

“Nee meneer,” zei Claire onhandig.

“Waar wachten we dan nog op, heb je een rubbertje?” vroeg hij.

“Ja,” antwoordde Claire en overhandigde er een aan de man achter haar.

“Dus voorover buigen, handen op tafel,” fluisterde hij.

Claire was stomverbaasd, geschokt en opgewonden tegelijk. Ze wist dat dit ging gebeuren, maar was geschokt dat het zo snel gebeurde. Ze deed wat hij vroeg, met haar handen plat op de koffietafel. Ze zette zich schrap voor de pijn van zijn lid dat zich in haar perste, maar in plaats daarvan gleed zijn lid gemakkelijk bij haar naar binnen. Een sensatie explodeerde door haar geest, ze kon het echt doen, echt een vreemde neuken voor geld.

Ze had zich zo’n zorgen gemaakt over seks voor geld, bruut geneukt worden zonder voorspel, haar onwillige vagina geschonden door een onverschillige vreemdeling die alleen uit was op zijn eigen genot, maar in plaats daarvan merkte ze dat ze al nat was van opwinding en toen hij zijn pik tussen haar kutlippen drukte, nam ze hem gemakkelijk, zelfs gulzig.

Ze hijgde in shock, ze had niet veel vriendjes gehad, ze had meestal veel liefdevol voorspel nodig om in de stemming te komen maar plotseling in een sleazy club bijna naakt in een schraal outfit met mensen die keken vond ze zichzelf gedragen als een doorgewinterde hoer.

Claire stootte terug naar de ongeziene klant, ze zou zich moeten schamen maar ze voelde zich vreemd genoeg tevreden en gerustgesteld toen hij in haar stootte, zijn hete adem raspend langs haar oor terwijl hij haar borsten vastpakte en hem op zijn lengte trok. Ze wiegden ritmisch en aangenaam tot zijn ademhaling diep werd en hij met toenemende aandrang stootte naarmate zijn moment naderde. Claire hijgde toen ze de dunne wand van het condoom voelde pulseren terwijl zijn sperma het zachte latex uitrekte en Claire gefrustreerd achterliet. Ze wilde het in haar baarmoeder, maar besefte dat het te gevaarlijk was. Toen trok hij zich terug, haar nog meer gefrustreerd achterlatend.

Claire besefte tot haar schrik dat ze een lul wilde, een lul nodig had, klaar moest komen…

Ze hoefde zich geen zorgen te maken want bijna onmiddellijk riep een andere klant haar naar zich toe en beval haar voor hem te gaan staan en zich om te draaien zodat hij goed kon kijken. Wat hij zag beviel hem, dus trok hij haar op zijn schoot, schrijlings over hem heen. Hij greep haar linker tepel tussen zijn vinger en duim, kneep erin en rolde hem, genietend van haar reactie van pijnlijk genot.

Hij reikte naast zich en haalde een ketting tevoorschijn met aan elk uiteinde een pincetklem met zachte punt. Hij houdt haar nauwlettend in de gaten terwijl haar ogen wijder worden van bezorgdheid. “Deze zijn verstelbaar, dus ze zullen niet te veel pijn doen…” fluistert hij, “zolang je maar een braaf meisje bent…”.

Claire huivert, ze kan de pijn toch niet verdragen dat haar tepels worden afgeklemd terwijl ze zo gezwollen zijn van de zuignappen?

Trekkend aan één tepel, plaatste hij de klem rond de basis en begon hem aan te spannen. Het duurde niet lang of ze begon te jammeren van de pijn van haar enorme, overgevoelige tepel die tussen de klemmen werd geperst. Hij plaatste de andere klem op de andere tepel en tilde toen de ketting op en stopte het midden ervan in haar mond, waarbij hij haar beval hem daar te houden.

Hij manoeuvreerde haar zo dat ze half zat, half lag over zijn schoot, en zijn hand begon tussen haar dijen te bewegen.

Ze opende instinctief haar benen en hij begon zachtjes over haar clitoris te wrijven. Terwijl zij zich ontspande, begon de pijn in haar tepels af te nemen, tot een aangenaam kloppen. Haar hoofd kantelt naar achteren, ze trekt aan de ketting en dat veroorzaakt een scherpe ruk aan haar tepels. Ze hijgt en de ketting valt uit haar mond. Hij glimlachte naar haar, trok de klemmen iets strakker aan en bevestigde een verbindingsstukje om de ketting ertussen iets in te korten alvorens hem terug in haar mond te stoppen.

Daarna ging hij verder met het strelen van haar clit. Na een tijdje begon het genot weer de overhand te nemen, haar afleidend van de pijn in haar tepels. Plotseling stak hij twee vingers in haar vochtige kutje. Claire schreeuwde het uit van verbazing en liet de ketting vallen.

Kalm trok hij de klemmen weer aan, haar proteststemmend gejammer negerend. Hij stelde het koppelstuk bij om de ketting nog korter te maken. Om hem in haar mond te houden, moest ze nu haar hoofd in een iets onnatuurlijke hoek naar voren houden om de druk op haar tepels te verminderen. Zijn vingers pompten opnieuw in haar kutje en zijn duim streek bij elke stoot over haar clitje.

Ook al probeerde ze met hem mee te bewegen, elke stoot zorgde ervoor dat de ketting aan haar tepels trok, haar afleidde en verhinderde dat ze een orgasme kon bereiken, ondanks het groeiende genot.

“Ik zou je de hele avond kunnen blijven kwellen,” zegt hij grijnzend tegen haar, “maar ik weet zeker dat sommige van de andere kerels op hun beurt wachten. Ik zal je in de gaten houden, en als je braaf bent, laat ik je later klaarkomen.” Zijn vingers stopten met porren en hij stopte ze in haar mond zodat ze ze schoon kon zuigen voordat hij de klemmen verwijderde en haar tepels een laatste kneepje gaf voordat hij haar losliet.

Claire had geen tijd om bij te komen voordat een andere man haar naar zich toe riep. Hij zette haar op zijn knie, zijn handen dwaalden over haar lichaam voor hij zachtjes haar pijnlijke tepels streelde. Hij boog zijn hoofd om op elke tepel te zuigen en verzachtte de pijn met zijn warme tong. Toen gebood hij haar zachtjes om te knielen en zijn pik te likken.

Ze trok hem uit zijn broek en nam de bolvormige paarse kop in haar mond. Hij herhaalde zijn opdracht om het te likken. Ze begon aan de basis en likte met stevige bewegingen naar boven. Toen ze bij de kop kwam, zwiepte ze er met haar tong overheen en er omheen, op zoek naar de gevoelige plekjes waardoor hij kreunde van genot.

“Nu mag je hem pijpen,” zei hij tegen haar.

Claire sloot haar lippen om zijn pik en ging langzaam met haar mond op en neer, steeds een beetje dieper tot ze bij de basis was. Ze voerde het tempo op en plotseling voelde ze dat zijn sperma in haar mond begon te spuiten. Ze begon te kokhalzen, maar herinnerde zich haar werk en dwong zichzelf gehoorzaam door te slikken, zoals ze betaald wordt om te doen.

De man bedankte haar en liet zijn pas schoongemaakte maar slappe lul weer in zijn broek glijden terwijl Claire de kamer uit glipte om snel wat te drinken.

“Hé, wat heb ik je gezegd?” vraagt de manager.

Claire zag dat hij gericht naar haar borsten staarde.

Ze knikte, zich zijn eerdere instructie herinnerend. Ze liep naar het bureau en pakte de zuignappen en zette ze op haar tepels. Nadat ze nog niet zo lang geleden waren vastgeklemd, waren ze nog steeds erg gevoelig en ze voelde de ruk van de zuiging nog scherper. Ze maakte koffie en rustte een tiental minuten uit, wetende dat ze terug in de lounge nodig was.

Ze verwijderde de zuignappen en keek naar beneden om te zien dat haar tepels weer waren opgezwollen tot de enorme omvang die ze hadden toen ze de avond begon.

Claire spoelde haar koffiekopje af en keerde terug naar de zitkamer. Een lange man klikte bruusk met zijn vingers naar haar. Ze liep naar hem toe en glimlachte onhandig. Hij was al naakt vanaf zijn middel. Hij stond op en pakte haar bij haar schouders en duwde haar naar beneden, zodat ze voor hem op haar knieën zat. Zijn gezwollen pik stootte tegen haar lippen terwijl hij haar haar vastpakte en haar hoofd naar achteren trok. Zijn andere hand reikte naar beneden en kneep in een van haar tepels.

Ze slaakte een kreet van pijn en hij maakte gebruik van haar geopende mond om zijn pik tussen haar lippen te duwen.

Claire kokhalsde lichtjes, niet in staat om zijn hele lengte op te nemen. Ze probeerde met haar hand de onderkant van zijn pik vast te houden, om te voorkomen dat hij te diep zou stoten, maar hij pakte haar handen en legde ze achter haar rug. Hij nam zijn riem en wikkelde die rond haar polsen om ze stevig achter haar rug vast te maken.

Hij probeerde opnieuw zijn pik diep in haar mond te duwen, zonder zich iets aan te trekken van het feit dat ze stikte terwijl hij met kracht haar gezicht neukte. Hij hield haar hoofd vast en kneep in haar tepel.

Sensaties raasden door Claires hoofd, ze werd doodgeneukt en haar tepel stond in brand, maar alles wat ze kon doen was knielen en hem haar laten gebruiken. Vlak voor zijn orgasme trok hij zich terug uit haar mond en spoot kleverig wit sperma over haar neus en gezicht voordat hij lachte: “Nu ben je echt een smerige hoer.” terwijl hij haar polsen losmaakte en haar minachtend uitzwaaide.

Claire trok zich terug om zich op kantoor op te frissen en haar make-up opnieuw aan te brengen. Deze keer herinnerde ze zich de zuignappen op haar tepels te gebruiken terwijl ze dat deed. Tegen de tijd dat ze ze verwijderde om weer aan het werk te gaan, waren haar tepels zo gevoelig dat zelfs een lichte aanraking haar kutje deed tintelen.

Zodra ze terug in de lounge liep wenkte een man haar en vroeg haar een glas whisky, een fles glijmiddel en een buttplug voor hem te halen.

Claire haalde de spullen van de bar en gaf ze aan hem. Hij nam een slok whisky voordat hij wat glijmiddel op de buttplug druppelde en haar beval voorover te buigen.

Ze deed wat hij vroeg, maar het deed haar blozen zich zo bloot te voelen. De gedachte dat de man zo’n intiem zicht had op haar kontgaatje en haar kutje ontzette haar maar wond haar ook op.

Zij was bezorgd dat haar pussy nu vocht lekte aangezien zij zich aan hem voor zijn genoegen presenteerde.

Hij grinnikte terwijl hij de kralenplug in de strakke bruine knop van haar bips begon te schuiven. Hij fluisterde “Ik maak hem alleen maar klaar om straks mijn pik te pakken,” grinnikte hij, terwijl ze de eerste kralen van de plug voelde die haar begon uit te rekken terwijl hij bleef duwen, en toen gaf hij er een plotselinge ferme duw tegenaan om de breedste kraal in haar bips te duwen waardoor ze een kreet van verbazing slaakte.

Dan stuurt hij haar naar zijn vriend die bekend staat als “Mr P”, en herinnert haar eraan dat ze de plug in moet houden.

Meneer P wacht op haar, zijn broek op zijn enkels en een condoom al over zijn harde pik. Hij trok haar op zijn schoot, met haar gezicht van hem af, en zorgde ervoor dat haar natte kutje op één lijn lag met zijn pik, voordat hij haar naar beneden trok en zijn hele lengte in één harde stoot in haar stootte. Hij hield haar stil en ze jankte bij de enorme omvang van de pik diep in haar kutje naast de plug in haar kont.

Hij liet zijn greep op haar los, en beval haar zijn pik te berijden. Ze bewoog op en neer op zijn pik terwijl hij haar naar beneden bleef trekken op hem, haar dwingend om zijn hele lengte te nemen.

Uiteindelijk bereikte hij zijn orgasme, duwde Claire van zich af en stuurde haar terug naar zijn vriend.

Haar benen wiebelden toen ze de korte afstand liep naar waar zijn vriend zat. Hij beval haar over zijn schoot te buigen. Weer voelde ze zich blootgesteld, haar dunne rok verhinderde niets om het zicht op haar geplugde kontgat en haar natte kutje te verbergen.

Hij streelde haar billen voordat hij de plug dieper in haar duwde. Toen zwaaide zijn hand naar beneden met een scherpe klap over haar billen. Claire klemt de plug vast terwijl hij haar harder en harder blijft slaan tot ze op het randje van tranen staat. Dan overwint genot de pijn en Claire begint bijna klaar te komen. Ze schreeuwt het uit van extase en haar kutsappen sijpelen uit haar blootgelegde spleetje.

Hij trekt haar rechtop en trekt de plug uit haar kont voordat hij hem snel vervangt door zijn met condoom beklede pik. Hij duwt zachtjes maar stevig tot zijn pik diep in haar kont zit.

Hij pauzeert om haar te laten wennen aan deze nieuwe invasie voordat hij haar begint te neuken. Zijn stoten worden harder en sneller en ze begint bijna weer klaar te komen. “Meneer, mag ik alstublieft met mezelf spelen?” vraagt ze. Hij stemt toe, en ze wrijft onder zich over haar clitoris op het ritme van zijn stoten. Hij vertraagt iets, en uiteindelijk bereikt ze het punt waarop er geen weg meer terug is als een verpletterend orgasme haar hele lichaam doet schudden door de combinatie van zijn pik in haar kont en haar eigen vingers op haar clit. Haar spasmen veroorzaakten zijn orgasme toen haar benen het begaven en ze kreunend van genot in elkaar zakte in een stoel.

Hij gunt haar een paar momenten om op adem te komen en een beetje bij te komen voordat hij haar vraagt om zijn pik met haar tong schoon te maken.

Claire keek hem aan en schudde haar hoofd, ze had rust nodig, ze was helemaal op.

Ze stond op en waggelde onzeker terug naar het kantoor. Mandy, een van de gastvrouwen, zat koffie te drinken. “Heeft die klootzak je laten klaarkomen?” vroeg ze.

“O god ja,” gaf Claire toe.

“Beginnersgeluk,” zuchtte Mandy, “ze zullen snel over de nieuwigheid heen zijn en je zult de hele avond drankjes serveren en rukken,” lachte ze.

“Oh god, ik kan dit niet doen,” zuchtte Claire.

Mandy lachte, “Ik zou zeggen dat je een natuurtalent bent, zullen we samen een show doen?”

“Eh, sorry ik val niet op meisjes,” antwoordde ze.

“Ik ook niet, maar het betaalt de rekeningen!” Mandy ging akkoord, “Later misschien?”

Claire vergat de zuignappen, vergat de koffie en nam een grote slok Bourbon om haar zenuwen te kalmeren voordat ze terugkeerde naar de lounge.

Een man van middelbare leeftijd, meneer J, had Claire in de gaten gehouden en toen hij merkte dat ze na haar orgasme behoefte had aan wat tederheid, wenkte hij haar zachtjes. Hij zette haar op zijn knie en trok haar lichaam naar zich toe, streelde haar zachtjes tot haar ademhaling weer normaal was.

“Dat leek me nogal een orgasme,” grinnikte hij “Nu wil ik zien hoe je er nog een krijgt”

Hij leidde haar naar een eettafel aan de andere kant van de kamer en beval haar erop te gaan liggen, haar zo neer te zetten dat ze op haar rug lag met haar voeten wijd uit elkaar op de hoeken van de tafel en haar knieën gebogen.

Een groot kussen werd onder haar hoofd gelegd. Hij pakte een stuk touw en begon het om haar been te wikkelen, rond haar dij en scheenbeen met lussen en knopen die haar been in de gebogen positie hielden. Het ene uiteinde van het touw ging om haar enkel en het andere om haar dij en beide uiteinden werden vervolgens aan haar been vastgebonden om ze in positie te houden. Terwijl hij de bondage op haar andere been herhaalde, ontspande ze zich bij het gevoel van het zachte touw dat over haar huid gleed en het ritmische patroon van de lussen en knopen.

Claire besefte dat ze hulpeloos was achtergebleven, vastgebonden in een zeer onbeschutte positie, niet in staat haar benen te bewegen, noch om ze recht te zetten, noch om ze naar elkaar toe te brengen. Een andere man haalde een eetkamerstoel tevoorschijn en ging zitten. Claire besefte dat het kussen onder haar hoofd er niet was voor haar comfort, maar dat ze daardoor rechtstreeks naar de man keek in plaats van naar het plafond.

“Nu, dat is beter, nietwaar,” vroeg de man, “speel nog eens met je clitje, we willen je zien klaarkomen.” Claire begon over haar clitje te wrijven, ze voelde zich ongelooflijk kwetsbaar en bloot. Ze sloot haar ogen terwijl ze zich probeerde te verliezen in haar genot, ze wilde de gedachte buitensluiten dat mannenogen haar aandachtig in de gaten hielden, zich ervan bewust dat andere mannen zich ook om haar heen hadden verzameld.

“Hou je ogen open,” beval iemand. Terwijl ze doorging, besefte ze dat ze opgewonden begon te raken doordat ze vernederd en gedwongen werd zich bloot te geven en bekeken te worden terwijl ze zo’n intieme handeling verrichtte. Een grijns kwam over het gezicht van de man toen hij haar zag blozen. “Je geniet hiervan, slet, is het niet?” vroeg hij, “Kijk de slet geniet ervan om bekeken te worden terwijl je met zichzelf speelt?”

“Geniet je ervan,” vroeg hij.

Claire besefte dat ze echt genoot, het was opwindend, opwindender dan alles wat ze ooit eerder had meegemaakt.

“Zeg me, geniet je ervan?” vroeg hij opnieuw.

Het was al moeilijk genoeg om het aan zichzelf toe te geven en ze voelde een gevoel van schaamte toen ze gedwongen werd haar opwinding toe te geven. “Ja.”

“Ja, wat? Vertel ons waar je van geniet.” vroeg hij

“Ik geniet ervan om met mezelf te spelen terwijl jullie toekijken.” gaf ze toe.

Het hardop zeggen van de woorden bracht een nieuwe golf van schaamte en kwetsbaarheid teweeg, en ook opwinding.

“Weet je zeker dat je ervan geniet,” vroeg hij, “ben je een smerige hoer die iedereen neukt en zich aftrekt in bars?” vroeg hij.

“Ja,” gaf ze toe.

“Zeg het,” drong hij aan.

“Ik ben een vuile hoer die iedereen neukt en in bars neukt,” gaf ze toe.

“Vind je het leuk om een vuile hoer te zijn, jezelf bloot te geven, laat het je vuile kutje schreeuwen om een lul?” vroeg hij.

“Ja, ik ben graag een vuile hoer,” gaf Claire toe, “En ik vind het leuk om mijn tieten en kont te laten zien en mijn vuile kut bloot te geven en ik heb een lul nodig.” en ze begon klaar te komen. “Ik hou ervan een hoer te zijn, ik wil pik, ohhh god. Ik heb een lul nodig! Ik heb een lul nodig.” protesteerde ze en toen werd ze slap terwijl ze naar adem hapte.

Ze lieten haar even bijkomen, Mr D maakte haar voorzichtig los en hielp haar overeind. Hij hield haar vast terwijl ze langzaam naar het kantoor liep om uit te rusten en helemaal uitgeput in een stoel in elkaar zakte.

De rest van de avond ging voorbij in een waas van zuigende pikken, pikken in haar vagina, in haar anus, soms één tegelijk, soms twee of zelfs drie tegelijk. Claire raakte de tel kwijt van het aantal mannen en de orgasmes die ze kreeg of kreeg, tot ze rond 3 uur ’s nachts eindelijk een welverdiende rustpauze van meer dan 10 minuten kon nemen. Ze krulde zich op in de stoel in het kantoor van de manager en viel in slaap.

De manager kwam terug, hij schudde haar zachtjes aan de arm en maakte haar wakker. “Ik heb goede dingen over je gehoord jongedame,” straalde hij, “Vergeet de proefwerkweek je hebt de baan fulltime als je wilt.”

Claire begreep het niet echt, “Oh, juist, ja, bedankt,” stemde ze slaperig in.

“No holes barred, live in beschikbaar 24/7, butt naked met halsband en ketting, that ok?” vroeg hij.

Ze dacht snel na, de huur van haar appartement was moordend, inwonen zou een fortuin schelen en het was maar voor een paar weken terwijl ze weer op de been was.

“Ja, ok.” stemde ze in.

“Dat is goed, teken hier,” stelde hij voor.

Ze tekende de stippellijn.

Hij glimlachte en liet haar de zwarte leren halsband zien. Hij tilde haar haar op en plaatste het om haar heen en gespte het vast. Hij klikte een riem vast aan een ring aan de voorkant van de halsband en trok de koude ketting over haar tepels, die nog steeds zeer gevoelig waren van de zuignappen.

Hij trekt aan de ketting om haar op haar voeten te brengen en verwijdert voorzichtig haar chemise, haar jarretels, haar kousen en haar hakken en tenslotte het minuscule rokje om haar helemaal naakt achter te laten.

“Je voelt je sexy, wil je met jezelf spelen?” vroeg hij.

Claire zei niets, ze spreidde haar kutlippen, sloot haar ogen en begon aan de lange klim naar een nieuw sidderend hoogtepunt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *