De hand van liefde

Ed liep ’s nachts door een donkere straat, alleen, maar niet dronken. Hij was te verdrietig om dronken te worden. In plaats daarvan koos hij voor de lange wandeling naar huis in de regen door het park.

Toen hij de met gras begroeide grenzen van het park betrad, zag hij een bult op een van de bankjes. Ed besloot op onderzoek uit te gaan.

Toen hij dichterbij kwam zag hij dat de bult een persoon was die in een deken gewikkeld op een van de bankjes in het park lag te slapen. Hij porde de persoon in wat hij aannam dat zijn schouder was. De bobbel bewoog en rolde slap om.

Toen Ed naar beneden keek, zag hij een mooi meisje, ongeveer 17 met een gewelfd lichaam en een mooi rond maar doodsbleek gezicht. Haar adem kwam in gehaaste zuchten. Ed bewoog snel en nam het verrassend zware meisje in zijn armen. Toen pakte hij haar tas met spullen, gooide die over zijn schouder en haastte zich naar zijn appartement, vervuld van een doel dat hij de afgelopen maanden had gemist.

Toen hij bij de deur van het blok aankwam, rommelde hij met zijn sleutel en liet het arme meisje bijna vallen toen ik de deur opende en haar de trap opjoeg.

Toen hij boven was, deed hij de deur van het slot en viel bijna naar binnen. Zijn armen deden pijn en zijn rug voelde alsof hij in brand stond. Hij liet de tassen vallen en liet het meisje op mijn grote tweepersoonsbed zakken. Ik trok de deken weg en ontdekte een prachtige vorm, weliswaar een beetje groezelig maar toch mooi. Ze was gekleed in een donkere spijkerbroek en een zwart t-shirt, zeker geen outdoorkleding. Ik liep naar mijn badkamer en begon een heet bad te laten lopen. Toen het bad vol was en lekker zeepachtig, keerde ik terug naar de slaapkamer en verwijderde met een niet gering schuldgevoel de kleding van het meisje. Nadat ze helemaal naakt was, tilde Ed haar weer op en liet haar voorzichtig in bad zakken.

Toen hij er zeker van was dat ze goed vast zat, haalde hij zijn armen, die nu doorweekt waren, om haar heen en begon haar af te spoelen met het water om er zeker van te zijn dat elke centimeter van haar schoon was.

Toen het bad klaar was droogde Ed haar af met een van zijn handdoeken en legde haar te rusten onder zijn lakens. Hij kleedde haar niet opnieuw aan, want niets wat hij had paste. Dus ging hij ontspannen voor de tv zitten en liet het meisje slapen.

Lucci werd langzaam wakker. Haar eerste bewuste gedachte was “waar ben ik in godsnaam?”, de volgende was “waarom ben ik in godsnaam naakt?”.

Ze realiseerde zich dat ze onder een lekker warm dekbed lag van duidelijk zeer goede kwaliteit, ze zuchtte en probeerde haar ogen te openen. Ze kreunde terwijl de pijn achter haar ogen zich opbouwde en toen kreeg ze ze eindelijk open en keek om zich heen.

Het eerste wat ze zag was een jongen van ongeveer 17 die glimlachend voor haar stond.

Hij was ongeveer 1.80 m met bruin haar dat erg krulde. Diepe hazelnootkleurige ogen keken onder borstelige wenkbrauwen vandaan, maar er was geen kwaadaardigheid in die ogen, alleen medeleven en bezorgdheid.
“Gaat het wel goed met je? Ik vond je in het park met een geval van onderkoeling, ik heb je hierheen gebracht en je schoongemaakt en laten rusten. Oh en sorry voor de kleren, ik moest ze uittrekken om je weer warm te krijgen.”
Terwijl hij deze woorden eruit gorgelde glimlachte Lucci en kraakte,
“Dank je, ik heb waarschijnlijk mijn leven aan je te danken, maar ik kan wel een drankje gebruiken.”
“Oh sorry,” brabbelde hij en rende naar buiten om een glas water voor Lucci te halen.
Toen hij terugkwam gaf hij Lucci een groot glas water en ze schrokte het gulzig naar binnen,
“Beter?” vroeg hij.
“Ja bedankt,” antwoordde ze “bedankt dat je me gered hebt, mijn naam is Lucci, mijn vader mishandelde me nadat mijn moeder wegging en daarom ben ik weggelopen.”
“Hoelang ben je al weg?” Vroeg Ed op een rustige en kalmerende toon.
“Ongeveer een maand”snotterde Lucci, waarmee ze in een huilbui uitbarstte. Ed hield haar beschermend tegen zijn borst,
“Maak je geen zorgen Lucci, je kunt hier bij mij blijven, ik hou je veilig.”

Nadat Ed een paar dagen op de bank had geslapen vroeg hij Lucci of ze het erg vond dat hij weer in zijn bed sliep. Ze stemde toe en die nacht sliepen ze allebei onrustig.

De volgende ochtend werd Ed wakker met Lucci’s arm over zijn borst gedrapeerd en haar hoofd tegen zijn schouder. Ed haalde voorzichtig haar arm van zijn borst en wilde gaan zitten. In plaats daarvan legde Lucci een hand op zijn borst, duwde hem naar beneden en leunde over hem heen en fluisterde,
“Bedankt Ed, je bent mijn echte held en ik hou van je.”

Voordat Ed kon reageren kuste ze hem hard op zijn lippen. Ze kwam weer omhoog voor een beetje lucht en dook toen weer naar beneden met nog een harde kus. Maar deze keer streek ze met haar tong over zijn lippen en hun monden openden zich voor elkaar en hun tongen begonnen elkaars monden te verkennen. Hun tongen dansten en wreven tegen elkaar tot ze allebei hijgend naar lucht weggingen.

Hetzelfde gebeurde de rest van de week, beiden konden voelen dat er iets veranderd was tussen hen. Dag na dag werden de zoensessies intenser en duurden ze langer.

Op zondag, na een door Ed bereide pasta, sprongen ze op het bed en begonnen te zoenen. Na ongeveer 3 minuten passioneel zoenen ging Ed’s hand naar Lucci’s ruime boezem en begon er zachtjes in te knijpen en te strelen, wat kreunen van genot produceerde bij Lucci. Tegelijkertijd ging Lucci’s hand naar Ed’s kont en begon er langzaam in te knijpen, gelijktijdig met Ed’s streling van haar tieten. Op precies hetzelfde moment trokken ze zich allebei terug en deden snel hun kleren uit.

Ed trok zijn shirt uit en maakte haastig zijn riem los (hij werkte als manager voor een groot opslag- en distributiebedrijf).

Tegenover hem, haar ogen gericht op Ed die zich uitkleedde, rukte Lucci haar t-shit uit en onthulde een kanten satijnen beha. Daarna trok ze snel de strakke spijkerbroek uit die ze aanhad, allemaal cadeautjes van Ed. Toen haakte ze haar beha los, wat Ed met razende blikken aankeek, en liet hem vallen waardoor haar prachtige 36B borsten zichtbaar werden.
Opnieuw kwamen ze samen, hun lichamen ontmoetten elkaar en wreven tegen elkaar.

Ed begon Lucci’s borsten opnieuw te masseren waardoor kreunen van extase uit haar krachtig kussende lippen ontsnapten.

Langzaam daalden zijn kussen af in haar nek en begon hij haar tepels te likken. Toen begon hij lichtjes te knabbelen waardoor Lucci huiverde van genot. Hij kneep met zijn handen en zoog, kneep en likte met zijn tong.

Langzaam ging hij naar beneden en bereikte haar satijnen slipje. Hij greep het topje tussen zijn tanden en wipte het slipje naar beneden zodat een keurig geschoren kutje zichtbaar werd. Hij liet het slipje voor de rest naar beneden glijden en streek langzaam met zijn tong langs haar spleetje en over haar clitje. Hij klemde zijn mond boven haar kutje, stak zijn tong naar binnen en kronkelde ermee waardoor Lucci kreunde van genot. Terwijl hij zijn tong ronddraaide voelde Lucci een druk opbouwen in haar maagstreek. Toen ze het niet langer kon houden kwam ze tot haar allereerste orgasme en haar gil maakte Ed bijna doof.

Hij stond weer op en kuste Lucci op haar lippen en liet haar proeven van haar liefde.

Nu was het echter haar beurt om het genot te brengen. Ze liet hem plat op zijn rug op het bed gaan liggen en spreidde zijn benen. Terwijl hij dat deed, trok ze voorzichtig zijn katoenen slipje uit en legde zijn keiharde 8,5 inch lange lid bloot.

Ze bereidde zich mentaal voor en pakte de basis van de schacht vast en nam de enorme kop in haar mond. Ze proefde het heerlijke zoute voorvocht en wilde meer. Ze likte langzaam rond de kop van de pik en nam toen zonder waarschuwing alles in haar mond waardoor ze kokhalsde van de lengte.

Ed kreunde bij het geweldige werk dat ze deed en probeerde zich zo lang mogelijk in te houden, maar hij wist dat het niet lang zou duren voordat ze hem tot een orgasme zou brengen.

Lucci dobberde op en neer over Ed’s pik en deepthroateerde hem elke keer en na elke keer slikte ze gulzig zijn heerlijke pre. Binnen de kortste keren kreunde Ed harder dan daarvoor en schoot zijn lading in haar afwachtende mond. Ze draaide het rond en genoot van de heerlijke smaak en slikte de hele lading door.

Ze kwamen weer bij elkaar om te zoenen. Terwijl ze in hun passie verwikkeld waren, draaide Ed Lucci op haar rug en plaatste zijn harde pik weer bij haar doorweekte ingang.

Hij staarde in haar ogen en vroeg haar toestemming. Ze gaf een klein knikje en Ed duwde zich langzaam een weg in haar strakke kutje. Toen hij het dieptepunt had bereikt, trok hij zich terug en ging er weer in, waarbij hij bij elke stoot de snelheid opvoerde. Al snel pompte Ed in en uit Lucci en ze kreunden en kreunden allebei in extase. Toen kwam Lucci in één geweldige stoot gillend klaar en terwijl ze zich vasthield aan Ed’s borst, trok ze hem op haar. Toen Ed voelde hoe Lucci’s vaginaspieren zich om zijn lid vastklemden, kon hij zich niet langer inhouden en schoot zijn lading recht in haar kut.

Ze zakten allebei op elkaar en vielen meteen in slaap.

Zo gingen ze een paar weken door en op een dag vertelde Lucci Ed over haar Bondage fetisj. Toevallig hield Ed ook van bondage en dus spraken ze af om het de volgende avond te proberen.

Na een bezoekje aan de winkel voor volwassenen in de stad was Ed voorbereid op de komende nacht. Hij zette zijn gereedschapstas in de hoek en begon zich klaar te maken.

Lucci kwam de kamer binnen zonder iets aan, zoals haar was opgedragen. Ze liep naar het midden van de kamer en stond haar minnaar op te wachten.

De deur van de badkamer ging open en Ed kwam naar buiten met een latex slip zonder kruis die zijn enorme lid mooi liet zien. Op zijn bovenste helft had hij strakke latex handschoenen aan en een leren riem met touwen, boeien en sloten.

Lucci slikte toen hij dichterbij kwam. Hij leunde voorover en fluisterde,
“Schreeuw als je wilt dat ik stop”.
En daarmee plaatste hij een leren halsband om haar nek met de woorden Luccianna en Love erin getatoeëerd in het rood.

Daarna maakte hij een riem vast aan de halsband en leidde haar voorzichtig naar het bed. Hij liet haar op de rand van het bed gaan zitten. Toen ze zat maakte hij bijpassende sets leren boeien met bontvoering vast aan elk van haar enkels en polsen. Om het geheel af te maken voegde hij een rode rubberen bal gag toe aan de outfit en draaide de riemen aan om ervoor te zorgen dat er geen beweging in kon komen.

Hij beval haar om gespreid op het bed te gaan liggen. Toen ze dat gedaan had, pakte hij de riemen onder het bed en maakte ze vast aan haar boeien, zodat ze mooi gespreid voor hem lag. Maar hij lette er ook goed op dat ze niet te strak zaten om ongemakkelijk te zijn.

Hij verdween uit Lucci’s gezichtsveld toen hij naar de keuken ging om iets te halen. Hij kwam terug en zag eruit als het heetste ding dat ze ooit in haar leven had gezien. In zijn hand had hij een fles chocolade bodypaint.
Hij goot het over Lucci’s borsten en vervolgens in een klein spoor naar haar gladgeschoren kutje waar hij een behoorlijke hoeveelheid van de vloeibare chocolade overgoot.

Ik begon de heerlijke chocoladesaus op haar tepels langzaam op te likken, eerst pijnlijk langzaam, haar te plagen en haar op een lage grommende manier te laten kreunen. Met langzame rondjes streelde ik haar tepels tot alle chocolade op was. Dan volg ik het kleine spoor heel langzaam langs haar buik tot ik bij haar kutje kom. Bij het bereiken van de chocoladeplas begin ik het op te likken, waarbij ik elke keer als ik op haar kutlippen klop een rilling veroorzaak. Al snel is alle chocolade aan de oppervlakte verdwenen. Ik gebruik mijn tong als een schep en graaf de chocolade er langzaam uit, wat een oerkreun bij haar teweegbrengt. Dan stoot ik nog een laatste keer, wat een diepe kreun veroorzaakt en een grote stroom vaginale sappen die over mijn gezicht spoelt.

Ik doe een stap naar achteren en ga op haar zitten, positioneer mezelf bij haar zeer vochtige ingang en duw langzaam naar binnen. Met elke stoot verhoog ik het tempo, genietend van haar gekreun en de warmte van haar vagina. Al snel kreunt ze in een orgasme en haar spieren klemmen zich om mijn schacht, waardoor ik ook ontplof.

Ik neem de tijd om op adem te komen en maak haar dan los en til haar op. Dan haal ik een seksband uit mijn tas en bevestig die aan de bouten in het plafond. Toen heb ik de boeien aan elkaar vastgemaakt zodat ze fungeerden als had- en enkelboeien en toen heb ik haar buik op de seksriem gelegd en wat glijmiddel uit mijn tas gevist. Ik smeerde twee vingers in en stak de middelste in haar aars. Ze kreunt als de tweede erin gaat en ik begin ze rond te bewegen om haar doorgang te openen. Als ik denk dat het los genoeg is, smeer ik mijn nu volledig stijve pik in en positioneer mezelf bij haar achterste doorgang. Ik laat mezelf langzaam naar binnen glijden, te veel gekreun van haar. Als mijn hoofd eenmaal naar binnen is gegleden, schuif ik mezelf helemaal naar binnen, wat Lucci tot grote kreunen aanzet. Dan voer ik het tempo op, langzamer dan ik normaal zou doen. De hitte en strakheid van haar gaatje is te veel en ik plof explosief in haar, wat haar weer opwindt, waardoor haar sterke anale spieren zich om mijn schacht klemmen en de restjes sperma uitmelken.

Ik maak de boeien los en zak uitgeput op het bed. Als ze de ball gag heeft losgemaakt, hijgt ze,
“Dat was geweldig, wanneer is de volgende keer?”, waarna ze snurkend bovenop me viel en ik ook wegdoezelde.

De volgende dag vertelde ze me over haar babyfetisj en ik nam het allemaal in me op om vooruit te plannen.

Een paar dagen later en nog een tripje naar de winkel voor volwassenen en ik was klaar om haar te verrassen.

Aan het einde van de dag liep ze het appartement binnen nadat ze boodschappen had gedaan voor de basisbenodigdheden. Ze legde haar jas neer en ging op de bank zitten, wetend dat Ed pas over een uur thuis zou komen. Ed kwam achter de bank vandaan en klemde de met chloroform doordrenkte doek over zijn liefdes mot tot ze het duidelijk koud had.

Toen ze haar ogen opende was alles wazig, voor zover ze kon zien was ze in een kamer, maar de muren waren zwart. Toen haar zicht helder werd, zag ze dat ze in een kooi zat…. nee, het was een groot babybed. Ze keek naar zichzelf, ze droeg wanten en een luier en meer niet en ze lag in de wieg. Ze had een fopspeen in haar mond zodat ze niet kon praten en die werd ook vastgehouden door een geknoopt tuigje op haar hoofd.

De deur aan de andere kant van de kamer ging open en Ed kwam binnen, in een spijkerbroek en een t-shirt. Hij liep er recht op af en croonde,
“Hallo kleine meid. Het is tijd voor je voeding”.

Hij liet een kant van het bedje zakken en hield de nop van de fles tegen de zijkant van haar mond en stak hem erin zodat ze kon voeden. De melk was romig en een beetje zout. Ze vroeg zich af wat het kon zijn. Toen drong het tot haar door, het was sperma. Ze wilde stoppen maar het smaakte zo goed dat ze de fles leeg dronk. Toen ze klaar was trok Ed de fles weg,
“Goed zo meisje, het is tijd voor een schone luier.” croonde Ed.

Hij nam haar huidige luier af en veegde haar kruis schoon met een babydoekje. Toen nam hij wat leek op een rammelaar en schoof die langzaam in haar kutje. Toen hij klaar was deed hij de luier weer omhoog.
“Nou schatje dat is je enige luier voor 3 dagen dus ga hem niet verpesten.”

En daarmee vertrok hij.

Nadat hij de kamer had verlaten begon de rammelaar in haar vagina te zoemen. Na een tijdje begon het haar nat te maken, toen nam de intensiteit toe. Ze kreunde door de fopspeen en kronkelde, maar dat maakte het alleen maar erger. Erger nog, ze moest heel nodig plassen.

Een half uur later had ze een orgasme en verloor ze de controle over haar darmen en plaste ze in haar broek. Om het uur of zo kwam ze tot een orgasme en al haar zelfbeheersing verdween.

Aan het eind van de eerste dag zat ze onder de plas en ze haatte het. De geur en de vernedering waren het ergst. En dan moest ze poepen. Hoe ze ook probeerde, ze kon het niet ophouden en bij het volgende orgasme verloor ze alle controle en nu kwam er naast de nattigheid ook nog een stugge korreligheid bij.

Toen de drie dagen voorbij waren verwachtte Lucci dat ze ontslagen zou worden, maar in plaats daarvan haalde Ed haar uit haar bedje en spoelde haar af met een tuinslang. Dezelfde behandeling werd ook gegeven aan de wieg. Nadat Ed haar en de wieg had schoongemaakt, liet hij haar melk uit de bron drinken.

Hij haalde de fopspeen eruit en stopte er zijn enorme lul in. Lucci was blij dat ze aan iets anders kon zuigen dan die verdomde fles en zoog haar meester gretig af tot hij in haar keel klaarkwam.

Na een maand haalde Ed haar eruit en verwijderde de fopspeen en in plaats van zijn pik in te brengen gaf hij zijn liefje een diepe, hartstochtelijke kus en nam haar mee naar de badkamer om te douchen.

Ze klauterden er samen in en Ed masseerde heel Lucci’s lichaam met de zeep en waste haar af om er zeker van te zijn dat ze brandschoon was. Toen ze allebei schoon waren nam Ed haar benen en duwde haar tegen de muur en bereed haar tot ze klaarkwam en hij in haar. Ze droogden zich af en gingen naar bed om te knuffelen als geliefden, allemaal door een simpel gebaar van vriendelijkheid,
een hand van liefde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *