De gedragen Slipjes van Tante Wil.

Tante Wil woonde een etage hoger en aan de achterzijde.
Ik was net uit school en ik vond vier sex boekjes naast een vuilnisbak. Ik had de boekjes in mijn tas gestopt en ging snel naar huis. Thuis aangekomen zat mijn zus op de bank. Ik vroeg waar mama was? Tante wil haar haar doen ze is net naar boven gegaan. IK pakte de vier sex boekjes uit mijn tas en zij kijk Jose (geil he) ja zij mijn zuster en ze pakte snel twee boekjes. Ik ging naast haar zitten en ging ook even bladeren en stopte bij een foto.
Ik zij bij deze foto voel ik mijn pik groeien. Jose zij laat eens zien die foto, kijk maar!ja zij mijn zus een kutje wijd open getrokken ha ha zo zit ik ook altijd. Ja en dan heb ik toch altijd een stijve ja zij mijn zus altijd nou en ik heb een natte kut gekregen. Ik keek en jose zij voel eens ik voelde haar natte kut en Jose ging aan mijn pik trekken Jose zij dat ik de sex boekjes op zolder moest verstoppen ja net als de vorige keer die sex boekjes liggen er nog steeds. Jose zij daa daar stonden ook een paar open getrokken kutjes in die bewaar jij zeker. Ja Jose en trek je schaamlippen lekker wijd open dan ga ik even lekker ruiken en likken goed. Mijn zus had haar kutje al wagen wijd open getrokken en zij ruik jij maar even. Ik ging voor haar kutje zitten en ging ruiken en likken. Om 1900 uur. Lagen de boekjes op zolder en ging ik nog even lezen. Ik werd zo geil…dat ik mezelf ging aftrekken en keek plaatjes..ik begon klaar te komen en keek even voor me!!! Ik schrok me rot boven de trap treden zag ik een hoofd.. ik zag Tante wil naar mij kijken en heel stiekem.
Ik zag haar en kon niet meer stoppen met trekken ik was klets NAT en begon te spuiten en ik spoot vlak voor Tante wil mijn sperma op de houten zolder vloer. Dikke kwakken hoorde ik vallen op de vloer nog geen meter bij Tante wil vandaan. Tante wil keek naar mijn sperma en ik spoot nog steeds en er Lagen Dikke klodders vlak voor Tante wil er waren twee klodders op nog geen 20 cm bij Tante wil vandaan. Ik schrijf morgen verder groetjes tot morgen

1 gedachte over “De gedragen Slipjes van Tante Wil.”

  1. Ik ben Michael en ik geil ook heel erg op de kut van mijn eigen ZUS Jose.
    Mijn zuster Jose is 5 jaar ouder.
    En altijd geil, Jose heeft het altijd over sex en ik zeg dan vaak Jose maak mij geil en trekt je kut wijd open voor mij. Jose vind het geweldig want ik kijk dan vrijwel gelijk naar haar wijd open getrokken kut. Ik ga dan lekker mijn eigen ZUS …lekker likken Mmm en hoor mijn ZUS kreunen.
    Ik ga mezelf dan aftrekken en spuit mijn sperma in Jose haar open kut, en maak mijn zus Jose nog geiler en lik haar sperma kut Lekkerschoon tot dat Jose in mijn mond klaar komt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *